Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
goksi
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/05/2009 : 16:45:05
|
quote: Originally posted by goksi
Opa, evo i Dekare u Bonelli topiku![](icon_smile_shock.gif)
![](icon_smile_clown.gif)
Ma to mu netko ukrao password...![](icon_smile_big.gif) |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Le Samourai
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
rommel
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/avatar2(3).jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 04/05/2009 : 19:46:34
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
i da, lichno mi oku najugodnije Libellus izdanje - bravo za teta Meli.
kad ridji kasni....radi tiskare naravno![](icon_smile_big.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 04/05/2009 : 19:47:08
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by goksi
Opa, evo i Dekare u Bonelli topiku![](icon_smile_shock.gif)
![](icon_smile_clown.gif)
Ma to mu netko ukrao password...![](icon_smile_big.gif)
trebalo bi javiti dekari da se sam izbaci zbog neovlastena pristupa njegova aliasa![](icon_smile_big.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 04/05/2009 : 19:48:21
|
quote: Originally posted by rommel
i da, lichno mi oku najugodnije Libellus izdanje - bravo za teta Meli.
kad ridji kasni....radi tiskare naravno![](icon_smile_big.gif)
je rajt![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 04/05/2009 : 19:49:36
|
quote: Originally posted by PAJDO
quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by PAJDO
Super!!! PIBD mi je najdraži spinoff Martya...
Martyja... ili jos bolje, Martyjev![](icon_smile_wink.gif)
Baš mi je drago da si me lektorirao jer nisam bio siguran ide li slovo j nakon y![](icon_smile_blush.gif) Primljeno na znanje za sljedeći put![](icon_smile_approve.gif)
samo izgovoris, pa cujes ima li ga ili nema![](icon_smile_wink.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 04/05/2009 : 19:51:23
|
zabavna epizoda... na momente chak i dobra i chitljiva(za razliku od prethodne dve:)). chak je i crtez odlichan. malo pred kraj zbrzano i zmuljano al nije katastrofa... nije se imalo vishe strana pa odluchili da pozure ljudi... kakogodokrenesh - triput bolje od najboljih, izvikanih(recimo, iz ove trenutne ture) martIJA:))Ppp
uh, jos ce mnogi i odustati od kupovine kad se tebi svidio... ljudi, zabunio se!!![](icon_smile_big.gif) |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 04/05/2009 : 23:58:55
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by DOMI
rekli su ove godine izdati 2 broja
Je,rekli su. Ali iza ljeta. Ne odjednom.
da, tako sam i shvatio... bitno je da iziđu 2 broja, za sada je strip sasvim dobar |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31516 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 05/05/2009 : 08:40:55
|
odličnooooooooooooooooooooooo! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
Antracit
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/ANTRACIT.jpg)
Croatia
509 Posts
Member since 09/08/2002 |
Posted - 05/05/2009 : 18:36:55
|
Woooo-hoooo ... za ove nove MM i PIBD sa odavno na stranu stavlja lova ... |
Of all the things I've lost, I miss my mind the most |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40619 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 11/05/2009 : 12:13:56
|
Ja juce procitao PIBD 1 i 2 i odusevio se... Moram sad i to da skupljam.. :) Samo sto nemam prvu knjigu, dobio sam na citanje samo... Ako neko ima da proda, neka se javi... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
mateus82
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/HRV_3(1).jpg)
Croatia
265 Posts
Member since 19/11/2004 |
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 22/05/2009 : 23:29:02
|
Super što si javio. Ja ću hitno do Libellusa... moram tako i tako u SNK po Fordove HC pa ću napraviti krug |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
goksi
Senior Member
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/05/2009 : 10:59:15
|
Jel neko možda već stigao da pročita ovo? Meni je dvojka bila fantastična, može li malo utiske nastavka? Jel se rešava sve oko "sablasti"? Jel crtež sličan onom u dvojci ili se razlikuje?![](icon_smile.gif) |
Edited by - goksi on 27/05/2009 10:59:57 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40619 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/05/2009 : 11:13:02
|
Ja procitao, super je i trojka.. Nema greske... Crtez dobar, prica dobra... Sve za 5.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 27/05/2009 : 18:39:33
|
Ovo sam jedino i ja pročitao. Nakon dva odlična broja,trojka je slabašna i pretekstualna. Umorilo me....ili je posrijedi još umor od MaFesta pa nemam volje za čitanje? |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 29/05/2009 : 22:38:29
|
Pročitao sam, zahtijeva jako pažljivo čitanje, dosta dobra priča. Detaljniji komentar ću ostaviti kad DeeCay napiše recenziju. |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/05/2009 : 20:48:55
|
Kako znaš da se Dee sprema pisati recku?![](icon_smile_big.gif)
Danas sam pročitao jedan dio priče, i ne mogu vjerovati koliko tu ima referenci na sve i svašta, a posebno na Twin Peaks. Lokacije, imena, događaji, simboli, ma sve. Twin Peaks par stoljeća prije... Koji je to rip-off, odnosno fan fiction, kako da to već nazovemo. Malo me i ljuti, nije valjda bilo tako teško sve to izmisliti. NEgo kopirati... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 31/05/2009 : 17:21:33
|
opaaa... pibd4 rastura, samo nemojte kukati a da niste malo obnovili podrazumijevajucu opcu kulturu vezanu za amaricku povijest (gradjanski rat) i narocito opus marka twaina... kako duhovito recagno (kojeg mrzim u mm) ispreplece mastu i zbilju, ali ne unutar toga nekoga blesava deecayevskog mm univerzuma, nego unutar svjetske povijesti i knjizevnosti... pa invazija invanzemljaca, da malo ubaci i wellsa (pri cemu ne otkriva toplu vodu vec javno obznanjuje isto)... ultrazabavno! a jos nisam ni vidio Spadin crtez, znaci bit ce mestralno... samo nemojte spominjati ubc... e da... tu je i coca cola i... zagor!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
Le Samourai
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 31/05/2009 : 17:28:21
|
ma to je tek priprema u wordu, ni crtez nisam vidio... |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 31/05/2009 : 17:28:27
|
quote: Originally posted by DeeCay
Kako znaš da se Dee sprema pisati recku?![](icon_smile_big.gif)
Danas sam pročitao jedan dio priče, i ne mogu vjerovati koliko tu ima referenci na sve i svašta, a posebno na Twin Peaks. Lokacije, imena, događaji, simboli, ma sve. Twin Peaks par stoljeća prije... Koji je to rip-off, odnosno fan fiction, kako da to već nazovemo. Malo me i ljuti, nije valjda bilo tako teško sve to izmisliti. NEgo kopirati...
Pa napisao si za prva dva broja, nećeš propustiti da napišeš i za treći.![](icon_smile.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|