pitanje za Dadu: u knjizi NR 1 naslovnica za treću priču "davitelj s manhattana" je ista kao i ona prethodna hoču reći da "davitelj"ima naslovnicu od "tajna odsječene ruke" jeli to samo u mojoj knjizi ili u svima?
pitanje za Dadu: u knjizi NR 1 naslovnica za treću priču "davitelj s manhattana" je ista kao i ona prethodna hoču reći da "davitelj"ima naslovnicu od "tajna odsječene ruke" jeli to samo u mojoj knjizi ili u svima?
mislim da si dobio raritetan primjerak posto su kod mene sve tri naslovnice u redu
Vec precitao jednu pricu od ovih neobjavljenih, Granica (prva prica u knjizi 15), aaaaaahhhhh... ovo se dugo cekalo, vec sam zaboravio kako sam uzivao u NR kao osnovnoskolac. :)) Ova prica ma malo podseca na trenutnog MN SA 50 sa istoimenim naslovom ali u puno puno boljoj verziji. A razumem i zasto je Berardi s Julijom isao na 130 stranica, i ova prica bi mogla malo da se produzi, rasiri. Momci, ovo Libellusovo izdanje NR je must have! ;) Konacno Bonelli krimic na ovim prostorima kad vec s Julijom nije islo :((.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
kada izlaze sledece knjige nik rajdera i imali sanse da se izbaci i knjiga 14 jer tu ima neobjavljena epizoda da necekamo na nju dok izadju svih prvih 13 knjiga
Iduce knjige, iduce godine. A knjiga 14 u nasim razmisljanjima stoji medju onim knjigama koje su objavljene unatoc jednoj epizodi, no postoji mogucnost da cemo je ipak objaviti prije nego sto bi inace dosla na red. Toliko za sada o toj temi...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Iduce knjige, iduce godine. A knjiga 14 u nasim razmisljanjima stoji medju onim knjigama koje su objavljene unatoc jednoj epizodi, no postoji mogucnost da cemo je ipak objaviti prije nego sto bi inace dosla na red. Toliko za sada o toj temi...
Nije li trebalo biti svakih 6 mjeseci nove knjige? Predugo je čekati do iduće godine. Hoće li bar neki almanah ili specijal popuniti prazninu dok čekamo redovna izdanja??