forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 25/05/2009 : 14:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Evo kao sto sam i obecao javljam se posto su mi stigle knjige.E ovako Brus je u pravu uvez je zuckast,nije beo kao na trojci i cetvorci(ne znam kakav je bio na 1 i 2).Slovo Z fali na par mesta u prvoj knjizi,tako da izgleda da definitivno nije ponovo stampana,jer da jeste valjda bi to ispravili.Ima onih dodataka o indijancima i opisi price.Primetio sam i da je zadnja strana na kojoj su izdanja koja su isla ranije isto plastificirana.Cudno jer u trojci nije,a u cetvorci jeste.Eto ajde sad neko ko je knjige uzeo ranije neka uporedi pa nek javi da vidimo definitivno da li ima nekih razlika.Cujemo se sutra!!!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 25/05/2009 : 16:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Razlika koja je očigledna što se tiče uveza, i sigurno su ove knjige za žućkastim platnom (ove koje ja imam platno je belo) na rikni ponovo uvezivane, ali očigledno nisu ponovo štampane. Razlika je i ta u visini druge knjige, jer je provo druga knjiga bila veća od jedinice za nekoliko milimetra, a sada su oba dve jednake i iste kao trojka i četvorka
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 25/05/2009 : 17:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pre par dana kupio prve dve knjige i moram reci sledece.Imaju taj zuti uvez,stampano je bez gresaka,sva slova su unutra na svom mestu,sve je odlicno,a knjige su iste velicine i takodje se podudaraju po velicini i sa trecom knjigom.Dakle,sve je perfektno,a ako ranije nije bilo,pretpostavljam da su ipak stampali ponovo.Da,uzeo sam ih u Darkvudu.
Go to Top of Page

Laza1997
Starting Member

Serbia
42 Posts

Member since 03/05/2009

Posted - 25/05/2009 : 18:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Laza1997 a Private Message  Reply with Quote
Isto ovde,nema gresaka kad se sve 4 uporede (kod mene bar) nista ne fali i sve je isto.

Ali je malo glupo da VC koji se predstavlja kao dobra firma i kao neko ko obecava da pravi takve greske,neko pomisli da samo hoce da navaćaju lakoverne kupce koji misle da VC radi sve profesionalno.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 25/05/2009 : 18:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Kod mene je drugacija nijansa plave boje u prvoj i drugoj knjizi nego u trecoj i cetvrtoj.I to se ne vidi,samo ako se bas udubis.
I sva slova u svakoj knjizi su tu,i sve je super
Jedino sto mi na drugoj knjizi,ona slika malo pomerena tako da ima crne povrsine na rikni,pa se treca i cetvrta ne poklapaju lepoAli dobro

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 25/05/2009 : 18:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Kod mene je drugacija nijansa plave boje u prvoj i drugoj knjizi nego u trecoj i cetvrtoj.I to se ne vidi,samo ako se bas udubis.
Jedino sto mi na drugoj knjizi,ona slika malo pomerena tako da ima crne povrsine na rikni,pa se treca i cetvrta ne poklapaju lepoAli dobro

Pa zar nisi rekao da su za tebe ovo stripovi, a ne knjige, ili to vazi samo za Dilana.

@kreŠa @Laza1997 @tumen

Da li ste procitali prve dve knjige? Ako jeste da li imate sva slova ž u njima?

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 25/05/2009 : 18:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Al si me preso,svaka ti cast
Kad sam uzeo posle sajma,nisam imao.Ali kad sam ih zamenio pre nedelju dana,tad sam i njih dobio

Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 25/05/2009 : 19:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Al si me preso,svaka ti cast
Kad sam uzeo posle sajma,nisam imao.Ali kad sam ih zamenio pre nedelju dana,tad sam i njih dobio

To znaci da su ih ipak ponovo stampali, ili su flomasterom dopisivali ž

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 25/05/2009 : 21:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gibica

quote:

Pa zar nisi rekao da su za tebe ovo stripovi, a ne knjige, ili to vazi samo za Dilana.

@kreŠa @Laza1997 @tumen

Da li ste procitali prve dve knjige? Ako jeste da li imate sva slova ž u njima?

Meni su bas sva slova ž tu.Nikakvih falinki nema ni u kom pogledu,odlicne su ipak te knjige kada se sve sabere,previse kritika,mada da sam ja dobio neku felericnu verovatno bih kukao.Ipak su ispravili neke stvari.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/05/2009 : 15:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ljudi sta vam je pogledajte malo bolje,znaci procitajte knjigu pa cete videti da fali Z.Ne fali do neke 200-te strane,odprilike do kraja trece price a onda pocinje,ne svako z ali fali,odprilike jedno 60 puta se to ponavlja.Tacno je da su iste visine i da je na rikni malo svetlija boja i da je zut uvez sto se razlikuje od onih prvih knjiga,ali Z fali(nisam ni ja video dok nisam poceo da citam).Tako da mi nije uopste jasno da li je stampana ponovo ili je nesto drugo u pitanju.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/05/2009 : 15:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Razlika koja je očigledna što se tiče uveza, i sigurno su ove knjige za žućkastim platnom (ove koje ja imam platno je belo) na rikni ponovo uvezivane, ali očigledno nisu ponovo štampane. Razlika je i ta u visini druge knjige, jer je provo druga knjiga bila veća od jedinice za nekoliko milimetra, a sada su oba dve jednake i iste kao trojka i četvorka

U pravu si definitivno nije stampano ponovo samo je ponovo uvezivano.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/05/2009 : 15:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ajde ljudi nek se javi neko ko je PROCITAO knjigu,nemoguce je da samo kod mene fali Z a ostalo je sve isto.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 26/05/2009 : 17:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Da ne ispadne da hvalim nesto VC,ali moje prve dve knjige su savrsene,ne fali nijedno ž ili z,a nema niti bilo kakve druge greske sto se tice stampe ili korica.Procitao sam sve i sve je u najboljem redu.Ponavljam da sam knjige kupio u Darkvudu,pre jedno nedelju dana.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/05/2009 : 17:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Da ne ispadne da hvalim previse VC,ali moje prve dve knjige su savrsene,bez ijedne falinke.Procitao sam sve,i ama bas nijedno ž ili z ne fale,niti ima bilo kakva druga greska sto se tice stampe ili korica.

Pa ne znam onda stvarno neverovatno da kod mene nema to Z,knjige dobio pre par dana,zut konac,iste su visine,malo je svetliji hrbat,sve je u redu sem tog slova,koje fali ponekad.Mislim ne smeta mi to toliko,nego mi je sad to tek cudno da negde ima a negde nema.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 26/05/2009 : 17:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Ja pretpostavljam da su ponovo stampali,ali da su i pridodali neke knjige koje su stampane jos ranije.Zato je najbolje pre kupovine sve lepo proveriti.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/05/2009 : 18:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Ja pretpostavljam da su ponovo stampali,ali da su i pridodali neke knjige koje su stampane jos ranije.Zato je najbolje pre kupovine sve lepo proveriti.

E to je u mom slucaju bilo nemoguce posto sam narucio knjigu.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 26/05/2009 : 19:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Kod mene imaju sva slova.Ne znam,mozda ti se posrecilo!

Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 26/05/2009 : 20:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
Vidi okiboki pa navedi primer gospodi KreSi i tumen-u. Kazes ta i ta strana taj i taj oblacic pa nek ti kazu da li im fali slovo ili ne.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 26/05/2009 : 20:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Kod mene sam proverio,svaku stranu.Sva slova su tu.
A hvala za taj kompliment."Gospoda",kako otmeno zvuci

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/05/2009 : 14:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Going-Going

Vidi okiboki pa navedi primer gospodi KreSi i tumen-u. Kazes ta i ta strana taj i taj oblacic pa nek ti kazu da li im fali slovo ili ne.

Dobar predlog,nije mi knjiga pri ruci ali uradicu to.Mozes li ti da nam potvrdis da li je ponovo stampana ili se meni nekim cudom zadesilo da nekako opet nema slova.Iskreno ne verujem u ovo vec mislim da nisu videli posto nisu citali nego samo pregledali,a tako se ne primeti.

Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 27/05/2009 : 20:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
Nije stampana.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 27/05/2009 : 21:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Pa kako onda u nekim stripovima imaju slova,a u nekim nemaju

Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 27/05/2009 : 22:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa kako onda u nekim stripovima imaju slova,a u nekim nemaju

Ajde pogledaj stranu 294, zadnja dva prozora.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 28/05/2009 : 09:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ako mislis na slovo Ž,ima ga.
Postavicu sliku ako treba

Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 28/05/2009 : 11:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
Ne znam sta da vam kazem. Mozda je i stampana a ja ne znam.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000