forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Milazzo
Senior Member

Croatia
2128 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 22/05/2009 : 15:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Sharaz-De je prekrasan, crtez nevjerojatan, a samo Fibrino izdanje...Uffff. Prelijepo! :) Gledam svaku stranicu i uzivam. Najveca fora mi je kad se na crtezu crno zamijenjeno bijelim, a bijelo crnim. Zakon!

No, imam jedno pitanje, ako nije problem:
Kako to da je u ediciji Orka(c/b)ima boje u Sharaz-De? :)))

-A Sharaz-De ce biti 17 Orka ...Covjece, tako je sve brzo proslo, broja za brojem i evo ga! Super!...

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/

Edited by - Milazzo on 22/05/2009 15:15:10
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/05/2009 : 15:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
... i vec nove najave te previews
http://www.fibra.hr/index.asp?cat=2

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17816 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/05/2009 : 15:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
kace inkal :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 22/05/2009 : 18:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
GIBRAT,brateee...niceee...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 26/05/2009 : 02:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Do sada videsmo sve privjue osim...Monsieur Jean?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/05/2009 : 09:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milazzo

Sharaz-De je prekrasan, crtez nevjerojatan, a samo Fibrino izdanje...Uffff. Prelijepo! :) Gledam svaku stranicu i uzivam. Najveca fora mi je kad se na crtezu crno zamijenjeno bijelim, a bijelo crnim. Zakon!

No, imam jedno pitanje, ako nije problem:
Kako to da je u ediciji Orka(c/b)ima boje u Sharaz-De? :)))

-A Sharaz-De ce biti 17 Orka ...Covjece, tako je sve brzo proslo, broja za brojem i evo ga! Super!...

Ti si meni nevjerojatan. Netko tako mlad, a tako zreo ukus. U tvojim godinama, ja takoreci nisam znao da postoji ista osim bonellija. Bravo!

A boja je mala iznimka:) Ipak je to uglavnom C/B strip, pa mislim da spada u Orku.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/05/2009 : 09:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Do sada videsmo sve privjue osim...Monsieur Jean?

Evo, da Melina riješi bekkaver i dolazi i on.
I to bi bilo to za ovo polugodište:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/05/2009 : 09:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pusti ti privjue, nego bolje daj nesto od tvojih izdanja na Amazon, da mogu i Alpski Balkanci da uzivaju u njima. ;-)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 26/05/2009 09:47:22
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/05/2009 : 09:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
;)))

Trouble will find me
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 26/05/2009 : 10:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by Markos

Ako nista drugo, zasluzujes da ti poklonim LJR 1. Ako ides u Makarsku, javi se pa da ti ponesem! Ako ne, onda u Ljubljani, kad budemo promovirali Evropu.

I uistinu, postao sam pacijent i treba mi lijecenje.

Svi smo mi ovisnici, ako te to tješi.
Droga nije pošast, stripovi jesu

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1696 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 27/05/2009 : 14:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
U privjuu za Muchacho na 14. strani (12. tabla) ispod upisanog teksta je ostao originalni.
Isto i na 22. strani (20. tabla).
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2128 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 27/05/2009 : 14:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti si meni nevjerojatan. Netko tako mlad, a tako zreo ukus. U tvojim godinama, ja takoreci nisam znao da postoji ista osim bonellija. Bravo!

A boja je mala iznimka:) Ipak je to uglavnom C/B strip, pa mislim da spada u Orku.

Sav sam se zarumenio! :)))

Hvala na pohvalama i odgovoru!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/05/2009 : 14:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

U privjuu za Muchacho na 14. strani (12. tabla) ispod upisanog teksta je ostao originalni.
Isto i na 22. strani (20. tabla).

OK, popravit cu, sorry.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/05/2009 : 17:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Evo, i zadnji je album najavljen. Sad samo treba pricekati da izadju;)

Trouble will find me
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 27/05/2009 : 17:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
Ufff...kako izlaze najave tako ubacujem jedan po jedan u
spisak za kupovinu...

kad stiže ovo do BG-a, kraj juna (tj.lipnja)?

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/05/2009 : 19:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
valjda, da!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 28/05/2009 : 03:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

E, ovo sam prochitao samo do kraja druge priche (Chantal) i bilo mi je dovoljno. Shto bi rekao Homer Simpson "I only have two questions: How much, and give it to me." :)
Go to Top of Page

maksras
New Member

Canada
164 Posts

Member since 23/09/2002

Posted - 28/05/2009 : 04:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send maksras a Private Message  Reply with Quote
Majko mila, kakve stripchine!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/05/2009 : 09:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E, ovo sam prochitao samo do kraja druge priche (Chantal) i bilo mi je dovoljno. Shto bi rekao Homer Simpson "I only have two questions: How much, and give it to me." :)

Ajd' kloniraj se jedno stotinjak puta:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 28/05/2009 : 13:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja odavno raspolozhen, sad se cheka nauka. :)

Ovako na prvi pogled, Monsieur Jean mi deluje chak i najinteresantnije od ove ture.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 28/05/2009 : 13:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Zanimaju me dvije stvari, ali ne mogu nigdje naći (a sigurno piše negdje):

1. Čujem da je izašao nastavak Priča iz nesavršene budućnosti. Da li postoji još nastavaka i da li ih planirate izdat?
2. Čujem da planirate izdat Watchmana. Kad bi to trebalo otprlike izaći?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/05/2009 : 14:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja odavno raspolozhen, sad se cheka nauka. :)

Preruši se u ovcu i gotovo:)

quote:
Ovako na prvi pogled, Monsieur Jean mi deluje chak i najinteresantnije od ove ture.

Dobar je, da, a sad, najinteresantniji ili ne, to je stvar ukusa. Meni su Pierre i Put u Italiju najdrazi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/05/2009 : 14:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

1. Čujem da je izašao nastavak Priča iz nesavršene budućnosti. Da li postoji još nastavaka i da li ih planirate izdat?

1. Ne postoji nastavak Priča iz nesavršene budućnosti. A čak i da postoji, Fibra nije izdavač Priča, pa ih ne može ni objaviti.
2. Godinu dana nakon što prava za Hrvatsku budu dostupna.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 28/05/2009 : 14:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dr strangelove

1. Ne postoji nastavak Priča iz nesavršene budućnosti. A čak i da postoji, Fibra nije izdavač Priča, pa ih ne može ni objaviti.
2. Godinu dana nakon što prava za Hrvatsku budu dostupna.

Thx

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 28/05/2009 : 14:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobar je, da, a sad, najinteresantniji ili ne, to je stvar ukusa. Meni su Pierre i Put u Italiju najdrazi.

Pierre mi je takodje jedan od najinteresantnijih, ali me malo plashi taj subject matter. To je vrlo pipava oblast koja je u 99.9% sluchajeva loshe hendlovana. Inache, po privjuu deluje sjajno.

Put u Italiju me, pak, nije posebno zainteresovao. Da me ne shvatish pogreshno, deluje mi ok, ali mi vishe vuche na taj neki Francuski mejnstrim od nekih drugih Fibrinih izdanja. Prosto mi taj 'klasichniji' BD stil neshto bash i ne lezhi.

Iz ove ture me najvishe zanimaju Jean, Mali bluz, Pjer, Fulu i Tiki, a odmah iza njih Mort Cinder. Naravno, i dva Alvara. Sad, od kojih para, to je druga stvar. :p
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.79 seconds. Snitz Forums 2000