forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 ZZCP 09 + SS 03 = ZZCPSS 12
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Deers
Advanced Member

Croatia
9400 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/05/2009 : 00:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Nisam siguran da ga želim pitati, mogao bi MMM ostati bez jednog kupca ako sazna moju adresu !

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 29/05/2009 : 02:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Kad smo vec kod MMM, za koje seksualne usluge se, i kod koga, mogu nabaviti Mister Machak albumi?
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 29/05/2009 : 02:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
blodzab.com + snowballing kod mene uvek pali ali nazalost ovde ne merem pomotji... onomad na mafestu videh na Bernijevom shtandu drugog albuma pa pretpostavljam da nije neki preterani problem to pronatji u stripovi na kvadrat ili chak i u libellusu.
za prvi album nemam konkretne informacije sem shushkanja da je rasprodat ali to mi previshe eSeF zvuchi da bi bilo istinito:)

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 29/05/2009 : 02:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ukratko, pravac Zagreb, pa na bunarenje. :D

Tako cu izgleda morati i za Trenca, kad vec niko nece da uveze...
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/06/2009 : 14:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
za onu preostalu trojicu koji nisu uspeli da pazare svoje primerke na MaFestu - oba izdanja dobavljiva u Zagrebu pri Libellusu.
a Sergej Strip bogme i u Stripovi na kvadrat.
cena - 15 kunulingusa... valjda.
s ove strane morave, podsetnik da se prvi album Sergeja: Stare Priche moze kupiti pored Alan Forda i u Darkvudu... po 450 kinti... valjda...

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000