forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 x-box imam...a šta sad?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 29/05/2009 : 19:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message  Reply with Quote
Ja bi ti isto preporučio PS3.
Izgleda ko aktovka iz zvjezdanih staza!
Da vidiš kad je uzmeš u ruke,prava crna mrcina!
Dobro je neko rekao,ps3 je ozbiljna konzola.Stvarno ima gomilu mogućnosti,od pohranjivanja slika,muzike,on-line igranja,blue ray playera,interneta i svašta nešto...
Ja sam čekao da se nekako probije za piratluk,ali nikako...teško i da hoće.Sony se dobro zaštitio.Negdje sam pročitao da po konzoli još uvijek gube 20 dolara,ali sa ekskluzivama mislim da će im se brzo početi vraćati.
Upravo zato sam je i uzeo,zbog metal gear solida,killzonea,mislim da i resident evil još uvijek ima ekskluzivu...to su serijali uz koje sam odrastao,možda sam zato malo i subjektivan.
A igre i nije takav problem naći,polovne već za 200-250 kuna,i to ovi superhitovi koje sam nabrojao.Recimo 3-4 mjeseca nakon šta se pojave na tržištu.Ako imaš pay pal možeš preko e-baya proći još jeftinije.Jedna mjesečno i to je to...
Ja sam kupio jedno 10 igri i sve su bile savršeno očuvane,kupujem od provjerenih forumaša na jednom sajtu.
Nije mi žao šta sam je kupio,da joj se nešto dogodi istog trena bi uzeo sebi drugu...
U svakom slučaju moj glas za PS3!

Ja ili drugi,razlike su to posrijedi.
Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 29/05/2009 : 23:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
jos uvijek xbox... neda mi se mucit sa orginalima...ili skupo placat ili se nateravat trazeci jeftnije preko net-a...ps3 kud je najskuplji jos nije ni razbijen...nije mi neka kombinacija.
vjerovatno sa diskom. samo mi treba neko da ga "razbije" i to e to.

pc mi se neda stalno unapredjivati- za mene radi sasvim ok, a za najnovije igre bas i nije. ako imam konzolu imam mir...a i klinca posaljem na tv- nek se igra a meni pc:))

wii- radije vozim biciklo za pravo nego da skacem pred ekranom. stara škola:)

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 29/05/2009 : 23:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
pa shta se mislish?

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 29/05/2009 : 23:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elva

Ja bi ti isto preporučio PS3.
Izgleda ko aktovka iz zvjezdanih staza!

zakon. uzo bi je samo zato

to e to

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2009 : 18:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

Izgleda da je moja srecna :D
Ali kazhem ti nema da brinesh,taj ring of death se javlja sve manje i manje.To je bilo dosta zastupljeno u prvim modelima zato shto je microsoft zeleo da izbaci svoju konzolu pre sonijeve da bi zaradio extra casha,pa su se javljali kvarovi.Sada je to sve otklonjeno.
Evo ja upravo skidam Rise Of The Argonauts,ostalo mi je josh par delova i onda przim!

Odakle skidaš?
Zar ne postoje ljudi (prodavači piratskih igara za xbox 360) kod kojih odeš i kupiš igru za neke jeftine novce. Zar se moraš sam snalaziti?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 30/05/2009 : 19:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Izgleda da je moja srecna :D
Ali kazhem ti nema da brinesh,taj ring of death se javlja sve manje i manje.To je bilo dosta zastupljeno u prvim modelima zato shto je microsoft zeleo da izbaci svoju konzolu pre sonijeve da bi zaradio extra casha,pa su se javljali kvarovi.Sada je to sve otklonjeno.
Evo ja upravo skidam Rise Of The Argonauts,ostalo mi je josh par delova i onda przim!

Odakle skidaš?
Zar ne postoje ljudi (prodavači piratskih igara za xbox 360) kod kojih odeš i kupiš igru za neke jeftine novce. Zar se moraš sam snalaziti?

Sam skidam i rezem.
Ne pada mi na pamet da dajem preko 1000 dinara za igricu kada ovako kupim samo prazan cd za 130 dinara i eto igrice!

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2009 : 21:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Zar pirati koštaju preko 1000 dinara?!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 30/05/2009 : 23:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
pa ja sam uzimao igrice od jednog lika iz panceva.igrica je kostala ja mislim oko 800 dinara sa postarinom oko 1000.Tada josh nisam znao da skidam,a veruj mi nije nishta tesko.Samo ja imam 1 komp.Kada bih imao 2 to bi bilo super!

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2009 : 23:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa ja sam uzimao igrice od jednog lika iz panceva.igrica je kostala ja mislim oko 800 dinara sa postarinom oko 1000.Tada josh nisam znao da skidam,a veruj mi nije nishta tesko.Samo ja imam 1 komp.Kada bih imao 2 to bi bilo super!

Pojeftinit će to vrlo brzo.

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 30/05/2009 : 23:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Ma koliko god da pojeftini nece biti 130 sigurnO!

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/05/2009 : 00:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja bih dao i 400 samo da ne moram ništa operisati po kompjuteru, skidati i jebavati se...
Jebga, glup sam za te stvari.

Edited by - Obi-wan on 31/05/2009 00:12:30
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 31/05/2009 : 00:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Ja bih dao i 400 samo da ne moram ništa operisati po kompjuteru, skidati i jebavati se...
Jebga, glup sam za te stvari.

Da vidish mene dok sam to meni ponavljao u glavi.To ti je realno prosta stvar.Samo ti treba sat vremena za kompom da pohvatash sve,posle ide lako! :D

Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 01/06/2009 : 16:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
sve vise mi se cini x-box kao super opcija...narocito kad sam se 2 sata ubio u pojam instalirajuci stari battlefield 1942 i nikako...

to e to

Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 01/06/2009 : 19:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
PS3 najbolji izbor na duze vreme ...
Vise od pola godine sam korisnik iste i malo je reci koliko sam zadovoljan, igranje sa ovom konzolom je uzivanje. Tek kada igras igre na PS3 i gledaš blue ray filmove, skontas sta znaci HD.
PS3 ti moze biti pravi multimedija centra, ja imam verziju od 80g - filmovi, muzika, slike sve ide na nju. Plus sto sa racunara preko Wi-Fi, strimujem DIVX filmove koje skinem sa neta ili mp3 koje mi se nalaze na racunaru iz druge sobe :)))
PS3 moja preporuka !

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 01/06/2009 : 20:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Gle,kako se najezim kad neko kazhe da ce sony 3 da iskoristi svoj pun potencijal za par godina.ma obicne nebuloze...Ima puno dokaza da je xbox360 bolji.Neki od tih su da sony 3 gubi novac na svaku prodatu konzolu.
Zatim jedna od NAJ,ali NAJJACIH naslova koji je izlazio samo za playstation,secam se josh od sonija dvojke,sada napushta sony 3,mislim na Final Fantasy.Velika steta za sony,a razlog smislite sami.
Naravno tu je cinjenica da sony 3 ima blue ray.Neki kazhu da je dobro,a neki da je loshe.Dobro jeste,jer omogucava pravi dozivljaj pri gledanju filmova i listanju slika.Sad ne znam,barem ja kupujem konzolu da bih igrao igrice a ne da bih gledao slike.E negativna strana Blue Ray-a,zbog koje verovatno i sony gubi bitku sa xbox-om je cinjenica da se zastita ne moze probiti.Secam se da sam citao postove pre mozda 2 godine,kada sam se josh premisljao shta da uzmem,da ce uspeti da razbiju zastitu,i da cemo najzad dobiti igrice po pristojnoj ceni.I evo,zastita je idalje cvrsta i ne javlja se nikakva naznaka da ce se ta zastita probiti.
I ne znam odakle ideja da sony ima bolju grafiku (smajli koji se cudi)
Mislim,uz dobar HD tv grafika je ista,nijanse preovladjuju.
Naravno svaki podrzava ono shto ima,ali ja zaista mislim da je Xbox 360 bolji od sonija 3 u skoro svim pogledima.Mada opet,to sam samo ja!

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/06/2009 : 22:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gle,kako se najezim kad neko kazhe da ce sony 3 da iskoristi svoj pun potencijal za par godina.ma obicne nebuloze...Ima puno dokaza da je xbox360 bolji.Neki od tih su da sony 3 gubi novac na svaku prodatu konzolu.
Zatim jedna od NAJ,ali NAJJACIH naslova koji je izlazio samo za playstation,secam se josh od sonija dvojke,sada napushta sony 3,mislim na Final Fantasy.Velika steta za sony,a razlog smislite sami.
Naravno tu je cinjenica da sony 3 ima blue ray.Neki kazhu da je dobro,a neki da je loshe.Dobro jeste,jer omogucava pravi dozivljaj pri gledanju filmova i listanju slika.Sad ne znam,barem ja kupujem konzolu da bih igrao igrice a ne da bih gledao slike.E negativna strana Blue Ray-a,zbog koje verovatno i sony gubi bitku sa xbox-om je cinjenica da se zastita ne moze probiti.Secam se da sam citao postove pre mozda 2 godine,kada sam se josh premisljao shta da uzmem,da ce uspeti da razbiju zastitu,i da cemo najzad dobiti igrice po pristojnoj ceni.I evo,zastita je idalje cvrsta i ne javlja se nikakva naznaka da ce se ta zastita probiti.
I ne znam odakle ideja da sony ima bolju grafiku (smajli koji se cudi)
Mislim,uz dobar HD tv grafika je ista,nijanse preovladjuju.
Naravno svaki podrzava ono shto ima,ali ja zaista mislim da je Xbox 360 bolji od sonija 3 u skoro svim pogledima.Mada opet,to sam samo ja!

Gle, kako se ja tek naježim kad netko kaže nebulozu No dobro, da pojasnim malo; ima dosta igara koje prvo izađu za x360 pa tek onda za ps3. U vremenu dok se igra pripremi za drugu konzolu nadogradi joj se malo bolji engine i sigurno izgleda bolje nego na prethodnoj. Činjenica je da je sony na svojim prethodnim konzolama postupno razvijao igre i da su na kraju životnog vijeka, da se tako izrazim, te konzole(ps1 i 2) donosile najbolje i vizualno najljepše naslove, pa slagao se netko s tim ili ne.
Što se tiče FF-a, on je u početku bio nintendova igra. Danas je možda najiščekivaniji naslov God of war III i to je ekskluziva za ps3. Osobno sam protiv bilo kakvih ekskluziva, iako mi je jasno zašto se to radi.
Što se tiče grafike, da bi x box došao do mogućnosti ps3 morao bi nadogradit još par stvarčica i cijena bi u konačnici bila jednaka ako ne i veća od ps3.
Sony gubi i više od 20$ po konzoli jer je unutar nje oprema koja je skuplja nego što je cijena same konzole (nadali su se da će to pokrit prodajom igara), ali i Microsoft gubi na svakoj konzoli.
Jasno mi je da svatko hvali svoga konja, ali licemjerno je reći da je nešto bolje jedno od drugog, a da se ne daju konkretni argumenti. Jasno mi je zašto Veljko više voli x box, zbog jeftinih i dobrih (piratskih) igara, ali onda tako reci.
Već sam rekao da sam za ps3 i iza toga stojim, iako je najvjerovatnije da su i x box360 i ps3 isto sranje drugo pakovanje.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 01/06/2009 : 23:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO
iako je,najvjerovatnije da su i x box360 i ps3 isto sranje drugo pakovanje.

E bash to

Aj sad,shto se ekskluziva tiche.Razlog shto je FF preshao i na xbox je verovatno mala zarada...
Postoji i cinjenica da su i mnoge ekskluzive za xbox ostale ekskluzive,a neke su,usled nedostatka kesha,jelte presle na PC,ali nijednom na ps3.To mi sad malo cudno...hmmm
Naravno neoboriva je cinjenica da ps3 ima znatno bolju tehnologiju u odnosu na xbox 360,ali jbg ta tehnologija nije bila namenjena za ovo vreme!!!
Da je sony izashao za 3 godine tada bi se mogao videti njegov pun potencijal,ovako,tu su samo nadanja,za sada...

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 01/06/2009 : 23:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Vlasnik sam ps3 i zadovoljan sam.Također muljam po pc-ju koji je pogodan za igranje ali gubi od konzole.Bar kod mene.
Troškovi za nabudžavanje pc-ja su ogromni ako se želi ostati u trendu.Za pokretanje novih naslova potreban je strašan hardver i uvijek nešto šteka.Ako nije grafička onda je ram,ako nije ram onda je hard disk a ako nije on onda sere procesor.
Pravo umijeće je ugoditi sve postavke za glatko igranje dok na konzoli samo staviš dvd ili već šta i udri po džojstiku.
Za cijenu samo jedne komponente malo boljeg kvaliteta (npr grafička ati radeon 4870x2) možeš kupiti ps3 a razlike u vizualnoj kvaliteti igre nema.Neki naslovi koji su prisutni na obadvije platforme izgledaju bolje na konzoli nego na pc-ju koji je po pitanju hardwarea 2 puta jači.
Za x box-om nikad nisam imao želju zato što je za razliku od ps3 on od samog izdavanja bio modularan-posebno su se prodavali konzola,hd dvd player (koji je uzgred rečeno RIP),hard disk te ostale điđe dok sa ps3 sve to dođe u paketu.
Potpuno opremljen x box cijenom parira ps3 koji je ruku na srce puno sofisticiraniji komad hardwarea.

Wtf?
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 03/06/2009 : 16:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Evo bila je Nintendova prezentacija na E3-u i najavljene igre za Wii prosto briljiraju, dva Maria :O i to Galaxy 2 i NSMB Wii!!!!!!!! Najveća radost za ps3 je definitivno Last Guardian! Drago mi je što se i Alan Wake napokon probudio:D!
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 03/06/2009 : 16:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
I Metroid u suradnji s Ninja timom, kako samo izgleda :O, defintivno na razini XBoxovih igara!
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 29/06/2009 : 18:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
kupljen x-box 360...mod je izveden... hvala na savjetima!
trasformeri rade, a drugih igrica jos nemam...

zanima me zasto mi ne prikazuje divx? upucuje me da skinem codec ali konzola nije spojena na net??? sta sad trebam skinut i instalirat?

to e to

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/12/2014 : 19:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Prodao sam Xbox 360.
Ako nekome treba prodajem 5 original igara (PAL, kutija, knjižica, očuvano) za 300 kn. + poštarina.

Dead space 2 (2 diska)
Red dead redemption
Rayman origins
Batman: Arkham asylum
The club

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000