forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: Tex 19 & 20
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

mpavin
Advanced Member

Niue
7822 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/04/2009 : 12:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Ajde, kad već stavljate liste da i ja stavim svoju (uz napomenu da 19 i 20 nisan još pročita):
1. Lov na čovjeka
2. Zmajev povratak
3. Sastanak sa smrću/Klopka u rudniku
4. El Muerto
5. Lovci na skalpove

Tako nekako, teško je sastavljati ove liste.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/04/2009 : 13:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Mene je taj Lov na choveka totalno smorio, vide mu se godine, sve traje predugo i potpuno je predvidljivo. Antikvitet.

Rado bih probao josh koji od Libellus Teksova, ali ovaj je svima najbolji, te izgubih entuzijazam. Mada, sada vidim da je Sastanak sa Smrcu Nici i iz malo skorijih godina, te cu razmisliti o pazarenju njega.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/04/2009 : 13:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Probaj El Muerta, mene je odusevio. Ako ti on ne pase, ne uzimaj nista vise od texa.
Ni meni Lov nije nista posebno.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/04/2009 : 13:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Probaj El Muerta, mene je odusevio. Ako ti on ne pase, ne uzimaj nista vise od texa.
Ni meni Lov nije nista posebno.

Imacu u vidu.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/04/2009 : 19:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Neka moja preporuka ovde bi bila:
1) Lov na coveka
2) El Muerto
3) Mefistov sin (za sve ljubitelje satanizma)

Nicijevstina u vidu Sastanak sa smrcu mi nije legla, mada mi je Bog svedok da sam pokusao da je svarim.
Go to Top of Page

Mali soko
New Member

Bosnia and Herzegovina
162 Posts

Member since 06/03/2009

Posted - 21/04/2009 : 11:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mali soko a Private Message  Reply with Quote
kakve su price Pobunjenik i Poruka Dakota(mislim na scenarij i crtez)Znam da Pobunjenika crta Nicolo dok Poruku Dakota Ticci-ovo ne bi trebalo biti lose sto se tice crteza
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 21/04/2009 : 12:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
eh, dobro da si ih spomenuo, jer vidim da ih nitko nije naveo medju najboljim epizodama

uglavnom, ja bih se cak usudio reci da su mi bolje od famoznog "lova na covjeka"

kod "pobunjenika" je zanimljivo da je glavni lik Apache Kid stvarno postojao

a "poruka dakota" je Sedioliju posluzila kao nadahnuce pri crtanju Maxi Zagora 2008. naime, kad je na crs-u 2007. vidio libellusovo izdanje odmah ga je kupio kako ne bi morao previse izmisljati scene s psecim zapregama i sanjkama u tom maxiju

u svakom slucaju, neces pozaliti ako se odlucis za te dvije epizode
Go to Top of Page

Mali soko
New Member

Bosnia and Herzegovina
162 Posts

Member since 06/03/2009

Posted - 21/04/2009 : 12:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mali soko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dok Lester

eh, dobro da si ih spomenuo, jer vidim da ih nitko nije naveo medju najboljim epizodama

uglavnom, ja bih se cak usudio reci da su mi bolje od famoznog "lova na covjeka"

kod "pobunjenika" je zanimljivo da je glavni lik Apache Kid stvarno postojao

a "poruka dakota" je Sedioliju posluzila kao nadahnuce pri crtanju Maxi Zagora 2008. naime, kad je na crs-u 2007. vidio libellusovo
izdanje odmah ga je kupio kako ne bi morao previse izmisljati scene s psecim zapregama i sanjkama u tom maxiju

u svakom slucaju, neces pozaliti ako se odlucis za te dvije epizode

Hvala,sada sam siguran da necu pozaliti
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 21/04/2009 : 12:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
nema na cemu ;-)
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 21/04/2009 : 13:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message  Reply with Quote
Nije, bolji je "Lov na čovjeka".

quote:
Originally posted by lwood

jeli bolji od "Lova na čovjeka"?

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/06/2009 : 21:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
Procitao sam danas "Neustrasive ljude" po drugi put i veoma sam zadovoljan knjigom

Nicolo odlican, Bonelli odmah do njega.

Ove stare price me podsecaju na detinjstvo i Texa iz tog vremena.

Prelepo

Od Libellus Texa imam prva tri almanaha a ovo mi je prva knjiga

Po vasem nagovoru, u narednom periodu nabavljam "El Muerto" i "Sastanak sa smrću / Klopka u rudniku"

Ljudi u Libellusu su ispravno postupili sto su razdvojili ovu pricu (15 i 16). Isla im je na ruku i promena crtaca (Fusco / Civitelli) ali mislim da je tu druga stvar presudila: previse stranica. Drzeci ovu "debelu" mogu zakljuciti da je sve preko 400 strana - previse.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 02/06/2009 : 23:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Mislim Da je Nicolov Crtez najdosadniji.Tex je tako siv Karson i ostali imaju istog krojaca.Price su mu nekako razvucene u nedogled a Tex je tako bezlican,jedina dobra prica mu je Apac Kid.
Mislim da je Leteri kralj misterije i ambijenta.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/06/2009 : 01:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nicolo je meni recimo vrlo, vrlo dobar. Zavolio sam ga jos od Pakla u Rober sitiju...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Bazooka_Joe
Starting Member

Slovenia
85 Posts

Member since 02/08/2004

Posted - 04/06/2009 : 08:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Bazooka_Joe a Private Message  Reply with Quote
Dado kriterij ti je jako nisko. Nicolo je skroz u K. Sve što vrijedi od crtača su Repeto - Ticci - Fusco - Ortiz, sve ostalo je bijeda.

Edited by - Bazooka_Joe on 04/06/2009 08:59:15
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 04/06/2009 : 09:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
ne bih se bas slozio s tobom

a gdje su ti civitelli, marcello i font (sva trojica medju mojih 5 najdrazih Texovih crtaca)?

ni nicolo (meni izgleda kao bolja verzija galepa) i letteri nisu za odbaciti
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 04/06/2009 : 09:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message  Reply with Quote
Ma svi su oni dobri. Čekajte da ja počnem crtati pa ćete vidjeti što je loše.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 04/06/2009 : 09:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
kako kome,meni nikolo bas deluje nekako smireno,opustajuce.sreca da u texovom stafu stvarno nema losih crtaca,dok je u pojedinim serijalima bonelli dopustio i babi i zabi da skrabaju.
samo nek cepa tex od 1 broja.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/06/2009 : 12:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bazooka_Joe

Dado kriterij ti je jako nisko. Nicolo je skroz u K. Sve što vrijedi od crtača su Repeto - Ticci - Fusco - Ortiz, sve ostalo je bijeda.

Ha, ja nisam nabrajao ostale crtace, niti sam pravio listu, samo sam rekao da mi je Nicolo vrlo, vrlo dobar.
O ukusima se ne raspravlja, tebi netko moze biti savrsen, a meni se recimo ne svidjati i obrnuto.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/06/2009 : 14:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Tex je šlag/smetana na Bonellijevi torti-tako ima i najbolje crtače koji postoje trenutno...
da o Villi ne govorimo...meni su i Nicolo i Galep odlični-pogotovo ovaj zadnji crta najljepše
konje na svijetu.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26824 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/06/2009 : 14:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
-pogotovo ovaj zadnji crta najljepše
konje na svijetu.

zar se to nije govorilo za Jose Luisa Salinasa?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 04/06/2009 : 14:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dok Lester

ne bih se bas slozio s tobom

a gdje su ti civitelli, marcello i font (sva trojica medju mojih 5 najdrazih Texovih crtaca)?

ni nicolo (meni izgleda kao bolja verzija galepa) i letteri nisu za odbaciti

a Villa?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/06/2009 : 14:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Villa? Dado je nabrajao crtače a Villa se svstava med božanstva.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 04/06/2009 : 15:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho
a Villa?

eh, villa...

sto se mene tice, villa je prva perjanica svetog trojstva crtaca naslovnica: Villa - Castellini - Bocci (naravno, po mom izboru); ali nisam ljubitelj stripova koji stizu s njegovog crtackog stola

zamjerke? presavrsene table koje mi ubijaju uzitak citanja stripa jer svaku stranicu promatram i uzivam u njoj najmanje 5 minuta iz milijun razlicitih kuteva pa onda zamisli koliko mi treba da procitam jedan strip u villinoj izvedbi ; predetaljni likovi koji prizore cine previse staticnima; osim kod crtanja naslovnica, villa bi definitivno bio iskoristiviji u BD formatu albuma od cca 48 stranica gdje bi na velikom fomatu i u boji mogao pustiti svom talentu da se razmase, a meni onda ne bi bio problem citati jedan strip 2-3 dana i uzivati u njemu, a ovako se (na neki nacin) mucim s ovih cca 350 stranica ove nove epizode s mefistom

i nemoj misliti da je ovo pljuvanje po villi. jednostavno je rijec o tome da mi se on nikako ne uklapa u bonellijevu koncepciju stripa kao (kad smo vec kod texa) font, civitelli, marcello, fusco i ticci
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/06/2009 : 15:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
nema vise "radova", rijec je, a? koliko smo samo iskopla kanala dosad, bio je i red da prijedjemo s djela na rijeci
i meni nije bilo druge nego da se jednostavno prisiljavam i ponavljam to u sebi
vidim da je i markos to poceo po postovima... a dado jos odavno, jer mi je on to i prenio od mifuga...
neka, svi se ucimo...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 04/06/2009 : 15:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
hehe ja sam to i procitao u jednom od tvojih postova prije mjesec-dva ;-))
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000