Author |
Topic |
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 04/06/2009 : 15:47:38
|
sto znaci da je pibd4 preveden prije ima nesto pri kraju, ali na pocetku su jos radovi a zbilja me namucili ovi stvarni, po cesti do posla, vec godinama... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 10/06/2009 : 15:04:57
|
konačno pročitao Vrač Nana,moji utjisci: priča:7/10 (malo se previše oni dvi barabe natežu sa Nanom,skoro ga 100 stranica vozikaju tamo-vamo), crtež:7/10 (nije mi Leteri najomileniji, ali je tu sasvim dobar). Prosjek 7, ja zadovo(ljen)lan. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Kinder
Starting Member
Serbia
16 Posts
Member since 15/06/2009 |
Posted - 16/06/2009 : 00:45:33
|
Ja ove stripove nikada ne bih uzeo jer kada se porede sa izdanjem Metabarona iz Belog Puta ispostavi se da su katastrofalno skupi.
Niti imaju kolor strane, niti je to neki kvalitetan strip, niti je cena realna...
Bukvalno da se najezis da za ovo neko daje bogatstvo. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 16/06/2009 : 00:56:28
|
sve sto je kod tebe belo su izgleda mozdane stanice... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Kinder
Starting Member
Serbia
16 Posts
Posted - 16/06/2009 : 01:01:51
|
quote: Originally posted by Curunir
sve sto je kod tebe belo su izgleda mozdane stanice...
Lepa dobrodislica :)
Pa svakako nisam spreman da dajem pare za nesto sto vredi 40% manje od cene. :) |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 16/06/2009 : 02:03:48
|
quote: Originally posted by Kinder
Ja ove stripove nikada ne bih uzeo jer kada se porede sa izdanjem Metabarona iz Belog Puta ispostavi se da su katastrofalno skupi.
Niti imaju kolor strane, niti je to neki kvalitetan strip, niti je cena realna...
Bukvalno da se najezis da za ovo neko daje bogatstvo.
Pa tko je jos video da se poredi Fico i Ferrari, mada su oba automobila, pocimaju sa F i iz Italije su? Tex je najbolji strip i najjaci junak a ove metabaroncice bi pojeo u sekundu. Kakve kolorne strane, tko jos treba stavljati spojlere na Ferrarija da bi izgledao lijepo? Cijena bi trebala biti duplo veca, Tex toliko vrijedi, ali znajuci njegov karakter on to nebi dopustio... Casa hladnog mlijeka pomaze u snizavanju jeze i sprecavanju daljnjih simptoma uzrujanosti. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Kinder
Starting Member
Serbia
16 Posts
Posted - 16/06/2009 : 02:14:55
|
quote: Originally posted by Dado
Pa tko je jos video da se poredi Fico i Ferrari, mada su oba automobila, pocimaju sa F i iz Italije su? Tex je najbolji strip i najjaci junak a ove metabaroncice bi pojeo u sekundu. Kakve kolorne strane, tko jos treba stavljati spojlere na Ferrarija da bi izgledao lijepo? Cijena bi trebala biti duplo veca, Tex toliko vrijedi, ali znajuci njegov karakter on to nebi dopustio... Casa hladnog mlijeka pomaze u snizavanju jeze i sprecavanju daljnjih simptoma uzrujanosti.
Ti mora da volis da slusas Cecu posto si sklon mass-zabavi :D Tex nema ni K od kvaliteta. To je obican petparacki strip koji ne zasluzuje izdanje vrednije od 1 eur. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 16/06/2009 : 02:29:03
|
quote: Originally posted by Kinder ispostavi se da su katastrofalno skupi.
niti je cena realna...
Ko te jebe, zaposli se! |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/06/2009 : 04:42:50
|
Ti mora da volis da slusas Cecu posto si sklon mass-zabavi :D Tex nema ni K od kvaliteta. To je obican petparacki strip koji ne zasluzuje izdanje vrednije od 1 eur.
Ceca, Dragana, Karleusa, Indira Radic, Brena, Seka, Mica, Maca, Daca, Sneki, Bleki, Deki... moje omiljene pjevacice. Joj steta je sto se ne radi YU Tex pa da onako ulete Tex i tri vjerna druga u neku kavanu a onda lokalni serif naruci lepu brenu za 4 osobe... mile voli disko... i uvali im neke ventilatore uz pivo, da se navaji mogu hladiti po vrucini. To bi islo kao alva u tvrdim i mekim pakiranjima... Inace od pjevaca najdrazi mi je Andrija Ojdanic Era, a njemu uz bok je nesto mladji Sinan Sakic...
A sto se tice zasluga, kao da svi zasluzuju pravo da napisu tri rijeci, ali svejedno pisu.
Nego sto je to mass? Nisam u Texu nikad naletio na tu rijec, to je nesto strano ili ima u samo kvalitetnim izdanjima?
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/06/2009 : 04:43:49
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by Kinder ispostavi se da su katastrofalno skupi.
niti je cena realna...
Ko te jebe, zaposli se!
Kakvi su to izrazi, opet moderatori spavaju! |
|
|
Kinder
Starting Member
Serbia
16 Posts
Posted - 16/06/2009 : 07:30:59
|
Ti mora da volis da slusas Cecu posto si sklon mass-zabavi :D Tex nema ni K od kvaliteta. To je obican petparacki strip koji ne zasluzuje izdanje vrednije od 1 eur.
Ceca, Dragana, Karleusa, Indira Radic, Brena, Seka, Mica, Maca, Daca, Sneki, Bleki, Deki... moje omiljene pjevacice. Joj steta je sto se ne radi YU Tex pa da onako ulete Tex i tri vjerna druga u neku kavanu a onda lokalni serif naruci lepu brenu za 4 osobe... mile voli disko... i uvali im neke ventilatore uz pivo, da se navaji mogu hladiti po vrucini. To bi islo kao alva u tvrdim i mekim pakiranjima... Inace od pjevaca najdrazi mi je Andrija Ojdanic Era, a njemu uz bok je nesto mladji Sinan Sakic...
A sto se tice zasluga, kao da svi zasluzuju pravo da napisu tri rijeci, ali svejedno pisu.
Nego sto je to mass? Nisam u Texu nikad naletio na tu rijec, to je nesto strano ili ima u samo kvalitetnim izdanjima?
Ah pa onda je razumljivo sto citas Texa. Nisam znao da je Era u stvari Andrija?! |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/06/2009 : 08:12:41
|
taj Kinder je stvarno neko derište, pa još se piše sa velikom začetnicom, ajde dećko ako ne voliš Texa skidaj se sa njegovog topica i nastavi čitanje Miki Miša ili čuti zauvijek, nemoj nama ljubiteljima dizati živac, pa još očekuješ dobrodošlicu, e da sam ja Tex vidjeo bi ti svoga.....ako je tebi strip skup, meni je badava pa šta...radi nešto(čisti ulice)umjesto da valjaš gluposti na forumu. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/06/2009 : 13:35:00
|
Ah pa onda je razumljivo sto citas Texa. Nisam znao da je Era u stvari Andrija?!
Jeste, tocno tako. Oni koji citaju Texa mora da slusaju cecu i ostale narodnjake, dok citatelji metabarona vjerojatno slusaju Mozarta, Bacha, Vivaldija, Beethovena... Nisi znao za Andriju... pa kako ti kao ne citatelj Texa uopce mozes znati da postoji Era Ojdanic? E sto bi sve znao da citas Texa.
Nego ne rece mi sto znaci ono mass? |
|
|
gibica
Junior Member
Serbia
488 Posts
Member since 22/03/2009 |
Posted - 16/06/2009 : 13:47:22
|
Ah pa onda je razumljivo sto citas Texa. Nisam znao da je Era u stvari Andrija?!
Jeste, tocno tako. Oni koji citaju Texa mora da slusaju cecu i ostale narodnjake, dok citatelji metabarona vjerojatno slusaju Mozarta, Bacha, Vivaldija, Beethovena... Nisi znao za Andriju... pa kako ti kao ne citatelj Texa uopce mozes znati da postoji Era Ojdanic? E sto bi sve znao da citas Texa.
Nego ne rece mi sto znaci ono mass?
Mislim da taj vise nije na forumu |
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/06/2009 : 13:50:30
|
E jebiga, taman dodje netko pametan sa zanimljivim i intelektualnim postovima, a moderatori ga izbace... To je sve zavist sto i oni nisu tako pametni i nacitani... |
|
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
J.C.Debs
New Member
Croatia
212 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 16/06/2009 : 19:24:50
|
Uvijek me fascinira koliku količinu mržnje neki stripofili ili kolekcionari gaje prema Texu. Osobno sam izuzetno zadovoljan ponudom i količinom stripova na tržištu,posebno albuma. Pravo zlatno doba,kakvo nije bilo ni u jugi.Osobno bih kupio sve,naravno financijske mogučnosti su ograničavajuči faktor :( ,te sam prisiljen birati kvalitetu,ili pak zadovoljiti emocionalnu stranu.Što se tiče bonelija,Tex je kvaliteta. (Pustimo Kena ,to je liga za sebe) i zato samo tako dalje. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 24/06/2009 : 17:34:23
|
Tex je jedan od najboljih junaka ex Jugoslavije,ali ovi neobjavljeni brojevi koje objavljuje Libelus se i nisu bas proslavili.Nadamo se da je to samo trenutno i da ce doci bolje epizode. Na zalost mnogohvaljeni El Muerto je sasvim obicna prica,za razliku od Tajne Mumije,Rusevina Bonita,Crnog Barona,Zakletve i mnogih drugih. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
Topic |
|