forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 780

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 04/06/2009 : 20:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
To je rekao moj nastavnik tehnickog kad su ga zvali na drugarsko

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/06/2009 : 20:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ultras legendo, ovaj poziv gore vazi i za tebe. Svi Zagorovci na okupu...

Jos da "ozivimo" -dp- a

I kolektivno odemo sa zac-om na Zagor day i slikanje sa Nolitom, Ferijem, Boselijem, Buratinijem . . .

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 04/06/2009 : 20:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Koliko bi nas bilo da se svi okupimo?
Hiljade!
Ja bih volio da imam Boselijev potpis....
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 04/06/2009 : 20:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Gde si njega nasao!
Sta bih ja dao za Ferrijev potpis na stripu...

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/06/2009 : 21:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Gde si njega nasao!

sta ?
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 04/06/2009 : 21:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Gdje sam njega našao? Čovjek je napisao neke od mojih najdražih priča (dao bih mu da potpiše priču 'Vampir'), i svi hoće Ferijev potpis, pa da se ja razlikujem.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 04/06/2009 : 22:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by andjelt

quote:

shvatices kada profu na kraju godine proglasimo najboljim forumasem
5000 clanova, jedan sampion

ok , eto i na moj glas moze da racuna mozes li u jednoj recenici (eventualno dve ) da mi kazes zasto ?

Kako jedno remek djelo strpati u jednu recenicu, ne ide to nikako

Nego, ako Bog da nadam se da ces ti profo doci sljedece godine na Mafest, da se upoznamo, bice i meni premijera.
Mhejl, Bruce Sp., racunam obavezno i sa vama dvojicom
nema izgovora, dovoljno je vremena da se rezervise taj termin

Još jedan razlog druže da posetim Makarsku I naravno tada bi definitivno račistili koja je priča najbolja sa Baronom Rokašiem Naravno ja i dalje dajem prednost Fridi
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/06/2009 : 23:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by profesor-inz

Bio sam tu,uvaženi gospodin Manhunter me je izbacio sa foruma . . .

Zašto si ovaj put letio?

Daj stavi neke komentare na moje recenzije, da vidimo tvoje mišljenje.

No sikiriki
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/06/2009 : 23:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
E, da i

Welcome back!

No sikiriki
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 04/06/2009 : 23:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archy

quote:

Zašto si ovaj put letio?

Vidi ZS 736, zadnja strana.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/06/2009 : 23:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Gde si njega nasao!

imam ja, daj siću od par stotina eura i dogovorit ćemo se
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 05/06/2009 : 09:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Aaaaaaa! Vratio se moj miljenik!

Miljenik???
Zar još nisi shvatio!!!
Profesor je učitelj koji nama, svojim učenicima prenosi riječ da je širimo. Njegovo vrijeme dolazi. Budi uz Njega i On će te posuti zlatom. Budi Njegova ruka u Njegovim nastojima da očisti mraćni Bonelli podforum... Budi uz Njega...

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 05/06/2009 : 16:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archy

quote:

Zašto si ovaj put letio?

Hoću samo da malo nađem vremena,od sledeće nedelje sam na odmoru...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 05/06/2009 : 16:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
I smanjite malo doživljaj ili će vas uvaženi moderator izbaciti sa foruma.
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 05/06/2009 : 16:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
Profesore,profesore, živio ti nama još sto godina !
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 05/06/2009 : 16:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Ne razumem zasto ne reagiraju moderatori.Ovde se duboko off-topicari.
Malo novosti.Na taljanskih foruma se govori o povecavanju cene regularnog Zagora od 2,7 na 3 eura.
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 05/06/2009 : 16:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
Čuj, na svakom ozbiljnom forumu imaš jedan topic za offtopic. Zašto ovdje to ne bi bio jedan od 872 topica o Zagoru. Ionako je dogurao do 109 strane, a piše jedino o proporcijama Zagorovih nogu i kako Ferri više nije što je bio.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/06/2009 : 16:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel

Čuj, na svakom ozbiljnom forumu imaš jedan topic za offtopic. Zašto ovdje to ne bi bio jedan od 872 topica o Zagoru. Ionako je dogurao do 109 strane, a piše jedino o proporcijama Zagorovih nogu i kako Ferri više nije što je bio.

Iz tvoje poruke izbija izopačena mržnja prema Zagoru.....
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 05/06/2009 : 20:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
Vjerovao ti ili ne, al ja stvarno volim taj strip. Smiješno mi je kad ljudi raspravljaju koliko bi mu trebala biti noga i tome slično. Ja ga naprosto samo čitam.
A stvarno volim i našeg profesora bez kojega forum više ne bi bio isti.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26038 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/06/2009 : 21:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slušaj, ja ne znam koji je tvoj problem, i ne zanima me uopšte. Već sam ti DVA puta rekao da ako me spomeneš i budeš prozivao bez razloga da ćeš opet leteti. I ti opet ništa. Evo i ovde tolerišem dve stranice topica na kojima se govori o tebi i tvom izbacivanju. A tebi lepo, u centru si pažnje. A nisam planirao da se javim, dosta mi je više pričanja sa zidom.
Nego reci ti meni šta da radim:

-da održim obećanje i izbacim te ponovo zato što me prozivaš bez razloga, i to pored dva upozorenja, i time učvrstim mišljenje da imam nešto protiv tebe(a nemam, mada me apsolutno baš briga šta ko misli)
- ili da ignorišem ovaj ispad i PONOVNI SPAM, zbog koga si inače bio izbačen pre par dana, i time pokažem kako sam "blag moderator"?
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7987 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/06/2009 : 22:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Slušaj, ja ne znam koji je tvoj problem, i ne zanima me uopšte. Već sam ti DVA puta rekao da ako me spomeneš i budeš prozivao bez razloga da ćeš opet leteti. I ti opet ništa. Evo i ovde tolerišem dve stranice topica na kojima se govori o tebi i tvom izbacivanju. A tebi lepo, u centru si pažnje. A nisam planirao da se javim, dosta mi je više pričanja sa zidom.

-da održim obećanje i izbacim te ponovo zato što me prozivaš bez razloga, i to pored dva upozorenja, i time učvrstim mišljenje da imam nešto protiv tebe(a nemam, mada me apsolutno baš briga šta ko misli)
- ili da ignorišem ovaj ispad i PONOVNI SPAM, zbog koga si inače bio izbačen pre par dana, i time pokažem kako sam "blag moderator"?

manhunteru mozda gresim,ali ova prozivka mi deluje bas nebitna.inz pominje tebe jer ti je to duznost ,i daj da stabilizujemo stvar.inze ukljuci se ,i diskutuj o zagoru ,ustvari o miljeniku.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/06/2009 : 22:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel

Vjerovao ti ili ne, al ja stvarno volim taj strip. Smiješno mi je kad ljudi raspravljaju koliko bi mu trebala biti noga i tome slično. Ja ga naprosto samo čitam.
A stvarno volim i našeg profesora bez kojega forum više ne bi bio isti.

Izvini, pogrešno sam te razumio, mislio sam da ti smeta broj tema o Zagoru. Pozdrav!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26038 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/06/2009 : 22:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

manhunteru mozda gresim,ali ova prozivka mi deluje bas nebitna.inz pominje tebe jer ti je to duznost ,i daj da stabilizujemo stvar.inze ukljuci se ,i diskutuj o zagoru ,ustvari o miljeniku.

Video bih tebe...Pazi, ne posećujem druge forume, ali sam jedno vreme, pre par meseci, svakodnevno posećivao jedan specijalizovan forum. Znaš šta se tamo radi ako neko otvori temu koja se kosi sa pravilima, potavi post koji nema veze sa temom i sl.? MOŽDA bude jednom upozoren, ali u većini slučajeva se jednostavno izbaci, bez komentara. U stvari, lažem, komentara bude od ostalih forumaša, ali su oni u stilu "hej, nemoj da spamuješ ovde". U većini slučajeva je ban na tri meseca, ne manje, a dosta puta kada se vidi da čovek namerno ometa teme i ne doprinosi forumu se jednostavno izbaci, bez navođenja na koji period.Da ne bude da su globinjo i manhunter diktatori ovde na forumu.
Ja njega ne diram, trudim se da offtopic svedem na neku razumnu meru, PUNO stvari tolerišem, ali mislim da kada neko bude upozoren dva puta, i posle toga dobije kaznu, nema ama baš nikakvog razloga da se duri, ljuti i još proziva moderatore. Ili grešim? Pitanje je retoričko, nema potrebe za odgovorom, idemo dalje sa temom topica ako je ikako moguće. A možete i dalje da pričate kako je i zašto jadni profesor-inz izbačen. Meni svejedno. Svako kusa ono što je skuvao.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 05/06/2009 : 23:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ovo drugo. Iskreno, ne volim forume gdje vlada strahovlada. Forum je za zabavu i opuštanje, a ne obvezni vojni rok.

Stoga, oprosti profesoru u moje ime i nemoj ga banati, tek je jadnik došao sa dopusta

No sikiriki
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/06/2009 : 22:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
... u to ime vracam pricu "na vremena kad smo bili jeleni hitri ..."

... izgleda da je stvarno ova redovna epizoda povratak "one" Gambit
http://www-en.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=10&collocazione=3

... jedva cekam ... (makedonsko izdanje ... ono ce prvo dospeti :) )
Go to Top of Page
Page: of 780 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.15 seconds. Snitz Forums 2000