Author |
Topic  |
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 04/06/2009 : 20:43:34
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ultras legendo, ovaj poziv gore vazi i za tebe. Svi Zagorovci na okupu...
Jos da "ozivimo" -dp- a 
I kolektivno odemo sa zac-om na Zagor day i slikanje sa Nolitom, Ferijem, Boselijem, Buratinijem . . .
 |
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 04/06/2009 : 21:56:59
|
Gdje sam njega našao? Čovjek je napisao neke od mojih najdražih priča (dao bih mu da potpiše priču 'Vampir'), i svi hoće Ferijev potpis, pa da se ja razlikujem. |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 04/06/2009 : 22:42:59
|
quote: Originally posted by andjelt
shvatices kada profu na kraju godine proglasimo najboljim forumasem 5000 clanova, jedan sampion
ok , eto i na moj glas moze da racuna mozes li u jednoj recenici (eventualno dve ) da mi kazes zasto ? 
Kako jedno remek djelo strpati u jednu recenicu, ne ide to nikako
Nego, ako Bog da nadam se da ces ti profo doci sljedece godine na Mafest, da se upoznamo, bice i meni premijera. Mhejl, Bruce Sp., racunam obavezno i sa vama dvojicom nema izgovora, dovoljno je vremena da se rezervise taj termin
Još jedan razlog druže da posetim Makarsku I naravno tada bi definitivno račistili koja je priča najbolja sa Baronom Rokašiem Naravno ja i dalje dajem prednost Fridi  |
 |
|
Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 04/06/2009 : 23:09:39
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Bio sam tu,uvaženi gospodin Manhunter me je izbacio sa foruma . . .
Zašto si ovaj put letio?
Daj stavi neke komentare na moje recenzije, da vidimo tvoje mišljenje. |
No sikiriki |
 |
|
Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 04/06/2009 : 23:10:28
|
quote: Originally posted by Archy
Zašto si ovaj put letio?
Daj stavi neke komentare na moje recenzije, da vidimo tvoje mišljenje.
Vidi ZS 736, zadnja strana. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 04/06/2009 : 23:15:04
|
quote: Originally posted by kreŠa
Gde si njega nasao! Sta bih ja dao za Ferrijev potpis na stripu...
imam ja, daj siću od par stotina eura i dogovorit ćemo se  |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 05/06/2009 : 09:21:40
|
quote: Originally posted by Mhejl
Aaaaaaa! Vratio se moj miljenik!
Miljenik??? Zar još nisi shvatio!!! Profesor je učitelj koji nama, svojim učenicima prenosi riječ da je širimo. Njegovo vrijeme dolazi. Budi uz Njega i On će te posuti zlatom. Budi Njegova ruka u Njegovim nastojima da očisti mraćni Bonelli podforum... Budi uz Njega... |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 05/06/2009 : 16:13:14
|
quote: Originally posted by Archy
Zašto si ovaj put letio?
Daj stavi neke komentare na moje recenzije, da vidimo tvoje mišljenje.
Hoću samo da malo nađem vremena,od sledeće nedelje sam na odmoru... |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 05/06/2009 : 16:41:20
|
Ne razumem zasto ne reagiraju moderatori.Ovde se duboko off-topicari. Malo novosti.Na taljanskih foruma se govori o povecavanju cene regularnog Zagora od 2,7 na 3 eura. |
 |
|
Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts
Posted - 05/06/2009 : 16:46:35
|
Čuj, na svakom ozbiljnom forumu imaš jedan topic za offtopic. Zašto ovdje to ne bi bio jedan od 872 topica o Zagoru. Ionako je dogurao do 109 strane, a piše jedino o proporcijama Zagorovih nogu i kako Ferri više nije što je bio. |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 05/06/2009 : 16:47:40
|
quote: Originally posted by Pavel
Čuj, na svakom ozbiljnom forumu imaš jedan topic za offtopic. Zašto ovdje to ne bi bio jedan od 872 topica o Zagoru. Ionako je dogurao do 109 strane, a piše jedino o proporcijama Zagorovih nogu i kako Ferri više nije što je bio.
Iz tvoje poruke izbija izopačena mržnja prema Zagoru..... |
 |
|
Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts
Posted - 05/06/2009 : 20:33:10
|
Vjerovao ti ili ne, al ja stvarno volim taj strip. Smiješno mi je kad ljudi raspravljaju koliko bi mu trebala biti noga i tome slično. Ja ga naprosto samo čitam. A stvarno volim i našeg profesora bez kojega forum više ne bi bio isti. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26038 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/06/2009 : 21:02:44
|
I smanjite malo doživljaj ili će vas uvaženi moderator izbaciti sa foruma.
Slušaj, ja ne znam koji je tvoj problem, i ne zanima me uopšte. Već sam ti DVA puta rekao da ako me spomeneš i budeš prozivao bez razloga da ćeš opet leteti. I ti opet ništa. Evo i ovde tolerišem dve stranice topica na kojima se govori o tebi i tvom izbacivanju. A tebi lepo, u centru si pažnje. A nisam planirao da se javim, dosta mi je više pričanja sa zidom. Nego reci ti meni šta da radim:
-da održim obećanje i izbacim te ponovo zato što me prozivaš bez razloga, i to pored dva upozorenja, i time učvrstim mišljenje da imam nešto protiv tebe(a nemam, mada me apsolutno baš briga šta ko misli) - ili da ignorišem ovaj ispad i PONOVNI SPAM, zbog koga si inače bio izbačen pre par dana, i time pokažem kako sam "blag moderator"? |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 05/06/2009 : 22:08:44
|
quote: Originally posted by manhunter
I smanjite malo doživljaj ili će vas uvaženi moderator izbaciti sa foruma.
Slušaj, ja ne znam koji je tvoj problem, i ne zanima me uopšte. Već sam ti DVA puta rekao da ako me spomeneš i budeš prozivao bez razloga da ćeš opet leteti. I ti opet ništa. Evo i ovde tolerišem dve stranice topica na kojima se govori o tebi i tvom izbacivanju. A tebi lepo, u centru si pažnje. A nisam planirao da se javim, dosta mi je više pričanja sa zidom. Nego reci ti meni šta da radim:
-da održim obećanje i izbacim te ponovo zato što me prozivaš bez razloga, i to pored dva upozorenja, i time učvrstim mišljenje da imam nešto protiv tebe(a nemam, mada me apsolutno baš briga šta ko misli) - ili da ignorišem ovaj ispad i PONOVNI SPAM, zbog koga si inače bio izbačen pre par dana, i time pokažem kako sam "blag moderator"?
manhunteru mozda gresim,ali ova prozivka mi deluje bas nebitna.inz pominje tebe jer ti je to duznost ,i daj da stabilizujemo stvar.inze ukljuci se ,i diskutuj o zagoru ,ustvari o miljeniku.  |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 05/06/2009 : 22:16:50
|
quote: Originally posted by Pavel
Vjerovao ti ili ne, al ja stvarno volim taj strip. Smiješno mi je kad ljudi raspravljaju koliko bi mu trebala biti noga i tome slično. Ja ga naprosto samo čitam. A stvarno volim i našeg profesora bez kojega forum više ne bi bio isti.
Izvini, pogrešno sam te razumio, mislio sam da ti smeta broj tema o Zagoru. Pozdrav! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26038 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/06/2009 : 22:27:51
|
quote: Originally posted by cronos six
manhunteru mozda gresim,ali ova prozivka mi deluje bas nebitna.inz pominje tebe jer ti je to duznost ,i daj da stabilizujemo stvar.inze ukljuci se ,i diskutuj o zagoru ,ustvari o miljeniku. 
Video bih tebe...Pazi, ne posećujem druge forume, ali sam jedno vreme, pre par meseci, svakodnevno posećivao jedan specijalizovan forum. Znaš šta se tamo radi ako neko otvori temu koja se kosi sa pravilima, potavi post koji nema veze sa temom i sl.? MOŽDA bude jednom upozoren, ali u većini slučajeva se jednostavno izbaci, bez komentara. U stvari, lažem, komentara bude od ostalih forumaša, ali su oni u stilu "hej, nemoj da spamuješ ovde". U većini slučajeva je ban na tri meseca, ne manje, a dosta puta kada se vidi da čovek namerno ometa teme i ne doprinosi forumu se jednostavno izbaci, bez navođenja na koji period.Da ne bude da su globinjo i manhunter diktatori ovde na forumu. Ja njega ne diram, trudim se da offtopic svedem na neku razumnu meru, PUNO stvari tolerišem, ali mislim da kada neko bude upozoren dva puta, i posle toga dobije kaznu, nema ama baš nikakvog razloga da se duri, ljuti i još proziva moderatore. Ili grešim? Pitanje je retoričko, nema potrebe za odgovorom, idemo dalje sa temom topica ako je ikako moguće. A možete i dalje da pričate kako je i zašto jadni profesor-inz izbačen. Meni svejedno. Svako kusa ono što je skuvao. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts
Posted - 05/06/2009 : 23:25:40
|
quote: Originally posted by manhunter Nego reci ti meni šta da radim:
-da održim obećanje i izbacim te ponovo zato što me prozivaš bez razloga, i to pored dva upozorenja, i time učvrstim mišljenje da imam nešto protiv tebe(a nemam, mada me apsolutno baš briga šta ko misli) - ili da ignorišem ovaj ispad i PONOVNI SPAM, zbog koga si inače bio izbačen pre par dana, i time pokažem kako sam "blag moderator"?
Ovo drugo. Iskreno, ne volim forume gdje vlada strahovlada. Forum je za zabavu i opuštanje, a ne obvezni vojni rok.
Stoga, oprosti profesoru u moje ime i nemoj ga banati, tek je jadnik došao sa dopusta  |
No sikiriki |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Topic  |
|