ovo postaje nepodnosljivo s elizabetom... da kristal duge i kako to još neobjavljene? što je onda unutra, listici za loto? valjda dosad neobjavljene...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
slazem se da je ona bila izvan svih normi, ali mislim da nije radila dd... svoj horor iskazivala je na blekiju i texu... mada, jezicni horor uklopio bi se bolje u dd price
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
slazem se da je ona bila izvan svih normi, ali mislim da nije radila dd... svoj horor iskazivala je na blekiju i texu... mada, jezicni horor uklopio bi se bolje u dd price
Onda sam vjerojatno pobrkao s maxi Texom, neki dan sam čitao jednog... Posebno me kod nje smetalo ono 'biti će', 'učiniti ćemo'... Uf, a što je najgore, bar 50 % ljudi to ni ne skuži...
Naslovnica je interesantna... i rađena je prema Barbatinoj priči "Egzodus". Biće tu vanzemaljaca, ako sam dobro razumio. Mignacco priča priču o čarobnom kamenu koji nosi zlu sudbinu svome trenutnom posjedniku, a Ruju priča o lažljivici Judith čije noćne more počinju kada se njezine laži počnu obistinjivati.
Dobro, Maxiji su svi ok i nije to toliko skupo izdanje, vredi kupiti.
Kada skupljam nekog junaka kupujem sva njegova izdanja ili ništa ,pošto sam od Dilana odustao i sve prodao ne znači mi ni ovo...mada bi rado pročitao nešto novo pogotovo sa crtežom Montarija i Grasanija...
Šteta samo što se svaki DD maxi striktno sastoji od tri priče. Zašto ne bi ponekad mogla jedna ili dvije...?
slazem se s tobom naprave strip na 300 stranica i onda umjesto da to iskoriste, razviju priču i likove, oni daju 3 stripa po 96 strana kao da kupujem 3 redovna izdanja sa jednom naslovnicom glupo!
Šteta samo što se svaki DD maxi striktno sastoji od tri priče. Zašto ne bi ponekad mogla jedna ili dvije...?
slazem se s tobom naprave strip na 300 stranica i onda umjesto da to iskoriste, razviju priču i likove, oni daju 3 stripa po 96 strana kao da kupujem 3 redovna izdanja sa jednom naslovnicom glupo!
Slazem se! Isti slucaj i sa gigantima! Koliko se sjecam, samo je jedan isao na 240 str. Sto ne mogu napisati i razraditi jednu pravu dugu horrorcinu!?'
Da je isao jedan,nije. Prva 4 Ludensova su isli kao jedna prica,a i u Italiji ih je izaslo 8,ako se ne varam.
Slazem se! Isti slucaj i sa gigantima! Koliko se sjecam, samo je jedan isao na 240 str. Sto ne mogu napisati i razraditi jednu pravu dugu horrorcinu!?'
Dobro, Maxiji su svi ok i nije to toliko skupo izdanje, vredi kupiti.
Kada skupljam nekog junaka kupujem sva njegova izdanja ili ništa ,pošto sam od Dilana odustao i sve prodao ne znači mi ni ovo...mada bi rado pročitao nešto novo pogotovo sa crtežom Montarija i Grasanija...
ovo je vrhunac kolekcionarske bolesti. zbog toga sto ga vise na sakupljas, neces PROCITATI nesto sto bi RADO procitao i to od svoga omiljena dvojca... nazalost, nisi jedini, ali to je zbilja prestrasno stanje kolekcionarskog uma...