za Supermarka: 48 stranica je uglavnom standard za klasične francuske albume, iako se u ovom konkretnom slučaju (Barselona u svitanje) radi o španskom albumu.
thx za info, ali sam svjedno skeptičan u vezi tih 48 stranica
za Supermarka: 48 stranica je uglavnom standard za klasične francuske albume, iako se u ovom konkretnom slučaju (Barselona u svitanje) radi o španskom albumu.
thx za info, ali sam svjedno skeptičan u vezi tih 48 stranica
Ček malo jbga, šta nikad nisi pročital nijedan album? Zajebavaš pošten narod
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
U novom Martiju je najavljen novi album. Jedna od najboljih knjiga svih vremena pretocena u strip. Ja ovo kupujem u tri primerka, jednu za sebe, jednu za osobu koja mi je kupila knjigu, i jedna za nastavnicu koja mi je preporucila knjigu. Ja sam odusevljen. Nadam se da ce ovo brzo da stigne u moje ruke. Prosto... i dalje ne verujem...
U novom Martiju je najavljen novi album. Jedna od najboljih knjiga svih vremena pretocena u strip. Ja ovo kupujem u tri primerka, jednu za sebe, jednu za osobu koja mi je kupila knjigu, i jedna za nastavnicu koja mi je preporucila knjigu. Ja sam odusevljen. Nadam se da ce ovo brzo da stigne u moje ruke. Prosto... i dalje ne verujem...
Ajde pricaj sta je,ionako cemo svi da vidimo za par dana
Za duevne panje ne mogu da pomognem Ne mogu da verujem da niste pogodili. Ste citali vi ljudi Malog Princa, Antoana de Sent Egziperija? Ring a bell, anyone?
Dobro, mozda bar sad iz stripa shvatim o chemu se radi u knjizi :D
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju