pa kakve veze ima blagdan sa dosje-x??? koliko ja znam hrt nije crkvena televizija???
Sjećam se da se par puta dogodilo da nisu prikazali neke serije na dane kad su inače normalno na programu zbog blagdana. Govorim o serijama koje imaju dosta nasilja i golotinje, tipa Sopranosi.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
pa kakve veze ima blagdan sa dosje-x??? koliko ja znam hrt nije crkvena televizija???
Sjećam se da se par puta dogodilo da nisu prikazali neke serije na dane kad su inače normalno na programu zbog blagdana. Govorim o serijama koje imaju dosta nasilja i golotinje, tipa Sopranosi.
A opet je bezveze jebemu. Niko nikoga ne tira da to gleda... Nek program ide normalno ko i inace, a ne izbacivat seriju zbog toga.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Znali itko gdje se još ima kupiti originalni dvd filma "X-files" iz 1998?
Ako si ih trazio u maloprodaji a vise ih nema, probaj sa stranicama tipa Njuskalo ili Aukcije.hr, mislim da sam vidio bas taj DVD na nekoj od tih stranica prije nekog vremena