Upravo pogledah film Largo Winch, solidno urađena filmska pricica. Jednu od uloga tumaci Miki Manojlovic (Largov otac -Nerio Winch), vise o filmu na http://www.imdb.com/title/tt0808339/
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Largo je dobar serijal ali brez boja ne vredi ništa,evo sad izašo u Bumerangu b&w i prema Booglobovum albumu u boji je ko ružno pače prema bijelom labudu...meni dilema ne postoji Largo u boji od Bookgloba je zakon.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Eh,kad sam ga citao u stripotekama bio sam odusevljen i bas sam se radovao svaki put kad izadje....kad ono posle tri epizode - corak!!!
Sad...ovaj hc izgleda predivno a nije ni preskup...ali da li ce ga objaviti do kraja???? Mislim izgurati serijal!!
Ovaj strip bi bio super za one marketprintove sc albumcice,colour naravno a i oni to dosta brzo stancuju....ovako strah me da ulazim u ovaj poduhvat,a opet znam ako se ne proda 1 broj odakle ekipi novac za drugi i tako se vrtim u krug...i merkam ga stalno po policama u koju god knjizaru/strip shop da odem.
Za film nisam ni cuo i sad kad sam ovde video proverio sam trailer na you tube u,izgleda super i skinucu ga sto pre!!!
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
Ono sto sam citao u stripoteci mi se dopalo,voleo bih da objave sve da kompletiramo serijal;serija me nije odusevila,a film sam skinuo pre desetak dana ali nikako da dodje na red za gledanje
Prije par dana (19.10.) je trebao izaći 18. nastavak ove serije, Colère rouge. Nisam ga još pronašao na amazonu ili bookdepositoryju. Eh, kad li će biti interesa za izdanje Larga u obliku albuma... moje želje moji snovi
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie