Author |
Topic  |
Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 13/06/2009 : 10:48:12
|
quote: Originally posted by profesor-inz
I dan danas u Italiji izlaze odlične priče...Zagor održava kvalitet
Daj se otrijezni i prihvati istinu!!!! Zagor je daleko od kvalitetnih epizoda. Tu i tamo se može pronaći koja ali nije to ni sjena starim epizodama.
|
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 13/06/2009 : 10:55:05
|
quote: Originally posted by Deers
quote: Originally posted by profesor-inz
I dan danas u Italiji izlaze odlične priče...Zagor održava kvalitet
Daj se otrijezni i prihvati istinu!!!! Zagor je daleko od kvalitetnih epizoda. Tu i tamo se može pronaći koja ali nije to ni sjena starim epizodama.
Da ne idemo previše daleko,pogledaj poslednje epizode Povratak alhemičara Greja,zatim priča sa Stivenom Hagotom,sa Mortimerom ,Hamadom i O'Kifom...pa trodelna priča sa Ylenijom...očekuje se priča sa Vukodlacima ...to dovoljno govori da ovaj junak ima toliko jake temelje da je dovoljno da vraćaju neke legendarne likove da priča bude prolazna...i ne moraku da budu kao stare,dovoljno je da to ne bude totalna propast kao recimo Dilan isl. Mislim da ti je sada jasno-voljno! |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 13/06/2009 : 11:40:34
|
Vraca stare likove da bi zasrao i unakazio legende ,druga prica o Akselu alhemicaru je na primer tesko sranje tipa Uzarene Oci od Bleka. Hajde sada sto puta da dizemo mrtve neprijatelje, gluposti alhemicar se otrovao i to je kraj neka prave nove price starog dobro Zagora neka ne diraju. Za mene postoje dva Zagora. 1.prvih 300 epizoda 2.Ovaj danasnji iz paralelne dimenzije koji je dno. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 13/06/2009 : 11:41:58
|
quote: Originally posted by REJS
Vraca stare likove da bi zasrao i unakazio legende ,druga prica o Akselu alhemicaru je na primer tesko sranje tipa Uzarene Oci od Bleka. Hajde sada sto puta da dizemo mrtve neprijatelje, gluposti alhemicar se otrovao i to je kraj neka prave nove price starog dobro Zagora neka ne diraju. Za mene postoje dva Zagora. 1.prvih 300 epizoda 2.Ovaj danasnji iz paralelne dimenzije koji je dno.
Jesi li upoznat da je negde pre Nestalog istrazivaca Zagor maltene bio pred gasenjem? Ako nisi batali se price o Zagoru, ako jesi batali se price o Ciboli.... |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 13/06/2009 : 12:23:46
|
kaspere uzaludan ti trud
Profesore vi očito idete logikom , stari dobri neprijatelj = odlična epizoda ! Potpuno vas razumijem. I ja sam tako razmišljao .... kad sam imao 12 godina !
Alkemičara je pisao Capone povratnik a Yeleniju Rauch koji izgleda, sada kada nema Bosellija, najbolji tamo. Ovi ostali su teški krš, Bure vraća stare likove jer nema novih ideja pa misli da je to dovoljno. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 13/06/2009 : 12:29:21
|
Hvala Bogu što nema Bosellija, da ne upropasti još nekog legendarnog neprijatelja kao što je uradio sa Helingenom i Kandraksom |
 |
|
gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts
Member since 22/03/2009 |
Posted - 13/06/2009 : 12:38:13
|
quote: Originally posted by srdjandj
A šta je sa kecom i dvojkom, rasprodato?
Nije nista rasprodato. Svi brojevi mogu da se kupe u Trafici! |
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 13/06/2009 : 12:57:25
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Hvala Bogu što nema Bosellija, da ne upropasti još nekog legendarnog neprijatelja kao što je uradio sa Helingenom i Kandraksom
??? Čovjek koji je spasio Zagora. Čovjek koji je napisao najbolju priču s Helligenom Čovjek koji bi se svaki put vraćao i pokretao mini sage. Čovjek koji je napisao Prolaz na SZ, Komanči, Aljaska... |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Posted - 13/06/2009 : 14:56:05
|
quote: Originally posted by cibalia
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Hvala Bogu što nema Bosellija, da ne upropasti još nekog legendarnog neprijatelja kao što je uradio sa Helingenom i Kandraksom
??? Čovjek koji je spasio Zagora. Čovjek koji je napisao najbolju priču s Helligenom Čovjek koji bi se svaki put vraćao i pokretao mini sage. Čovjek koji je napisao Prolaz na SZ, Komanči, Aljaska...
Da, time što je otišao iz Zagorovog staffa Neračunajući prve dve naivne, njegov Helingen je najlošiji Posle Kandraksa sa kojim je zabrljao, vratio se sa Tajnom Sumera, priča sasvim bezveze, i na kraju sam sebe sjebao u Poslednjoj Tuli, a odlično je počeo Nestali istaživač, Komanči, Morska strava, jesu odlične priče, za mene u top 15 , ali najbolje da je tu stao
Ali ovo je samo moje viđenje i mišljnje, što ne znači da ti nisi u pravu |
Edited by - Bruce Springsteen on 13/06/2009 14:57:59 |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7985 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 13/06/2009 : 16:08:20
|
sto ste se toliko uhvatili oko zagorovih scenarista.problem je u crtacima?pola zagorovih crtaca treba odstraniti da bi serijal opstao.i bure i boseli prave greske,ali su bar stalni.kod texa je sve ostalo na nizziju i ponekad boseli,ali ima fantastican broj najboljih crtaca.da je ziv ferri koji svaku iskvarenu pricu ispravi.a i laurenti!   |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Posted - 13/06/2009 : 16:17:49
|
Ko ne čita Texa nikad nemože da shvati koliko Zagor ima loše crtače Vidim da neki hvale Pescea kao odličnog crtača, nažalost on je ispod proseka Ortiz, Repetto, Font, Diso, su crtači koji su crtali Texove Maxie, fantastični su...ali da ne idem u off U Zagorovom crtačkom staffu bi ostavio samo Della Monicu, Laurentia, Ferri dok vidi nek crta, i Vernia ma koliko kritikovan bar nas vraća u zlatno doba Ferria i Donatellia |
Edited by - Bruce Springsteen on 13/06/2009 16:20:40 |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 13/06/2009 : 19:38:10
|
E, to se slazem :( Na zalost, tako je. Samo treba ostaviti Chiarollu, Andreucija, Laurentija i Della Monicu, ostali u penziju. |
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 13/06/2009 : 23:28:20
|
Razlika u zagorovom tirazu i tirazu DD je vise od 100 000 primeraka-sada!!! To govori dosta!!
Ali rejsov stav nema smisla,ili ljudi koji tako misle...pa ne mozemo ocekivati da ce jedan isti tempo prica i crteza da se zadrzi 100 godina,Zagor je saga i to prilicno uspesna saga,sa usponima i padovima.. Ima puno novih prica koje su odlicne Nestali istrazivac,Cibola!! koja je vrhunska(pogledajte crtez ovde,inventivan je i dobar,ako mozemo da zanemarimo da zagorovo lice nije kao ferrijevo(ali pobogu ne moze biti jer ne crta ISTI COVEK),ali ne mozete nekom novom crtacu traziti da kopira ferrija jer je covek umetnik za sebe i ima svoju viziju zagora)),Osveta Vudu,Tajna Fride Lang,Sjene nad darkwoodom(sa sjajnim koriscenjem E A Poa).... i druge
ne moze se ocekivati da jedan strip izgleda identicno onako kako ste ga vi upamtili sa 15 godina...Vreme ide i za nas i za Ferrija,i sto je najvaznije- za Zagora!!!     |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 14/06/2009 : 13:05:11
|
Amen |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19594 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/06/2009 : 12:02:01
|
crtać zadnjeg maxija Prisco je za mene najbolji crtać Zagora poslje Ferrija, bio je i Andreucci ali prešo čovijek u Dampira. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
shommy
Average Member

Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/06/2009 : 14:51:31
|
quote: Originally posted by andjelt
Drugari , jutros (sa posla) zvao sam VC da pitam da li je izasla 5 knjiga ... rekli su mi da zovem "krajem nedelje" :)
Isto i meni rekose pre oko sat vremena.Koji DezaVu!!! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/06/2009 : 15:48:43
|
:) ... dok ja ne poludim ( i popijem loze) i odem tamo i poizvrcem im saltere , pocupam kablove i struju i ... :)
Nemoj druze,onda necemo ni ovo malo stripova imati.  |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/06/2009 : 16:12:35
|
Drugari , jutros (sa posla) zvao sam VC da pitam da li je izasla 5 knjiga ... rekli su mi da zovem "krajem nedelje" :)
Kako sad krajem nedelje? Kad, u petak, subotu? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/06/2009 : 18:48:45
|
quote: Originally posted by srdjandj
Kako sad krajem nedelje? Kad, u petak, subotu?
Znas kako njima to krajem nedelje je mozda i krajem one tamo nedelje.Videcemo. |
 |
|
vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
|
Topic  |
|