Author |
Topic |
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4741 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 15/06/2009 : 21:29:13
|
quote: Originally posted by REJS
Samo neka izlazi nesto novo,nisam bas neki obozavalac Magicnog Vetra ali uzecu ovaj primerak. Jos da objavite Napoleona i par junaka i dobismo novu Zlatnu Seriju.
E sad si ga pretjerao.... |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 15/06/2009 : 21:30:48
|
quote: Originally posted by shommy
Neustrasivu Zorku sam platio 180din znaci 5% manje od Magicnog a o razlici o kvalitetu da ne govorimo koliko je ona u procentima na strani Magicnog,tako da je ovo skupo ne stoji jer i izdanja VČ ljudi koji nemaju Trafiku placaju 190din a svi su trenutno manje kvalitetniji od MV-a.
ali ja nigde nisam rekao da je ovo skupo. poznajutji malo situaciju oko izdavashtva i samim tim cena prava, tiraza, obrade, distribucije, prodaje i naplate, realna cena ovog izdanja bi trebala biti barem 50 posto vetja pa sam se ustvari sprdao oko chinjenice da su onomad pri podizanju cena izdanja Vcha dizali revoluciju po forumu i interesovalo me koliko tje ti bukachi od tada biti glasni i koji mesec kasnije kad su se malo smirili i prihvatili chinjenice i realnost izdavashtva u srBiji.
MV mi je inache ok strip. ne neshto za chim izgaram od zelje da chitam ili kupim ali nije mi ni iritantan i preizvikan ko recimo sambrovi:) stripske kaubojce koji sebe preozbiljno shvataju organski ne podnosim i da su od ovih 50ak objavljenih profiltrirali i izbacili jedno 30-35 filer epizoda josh bi mi i odlichan serijal bio. ovako na gomili- ne vredi mi ni tih 190 dinara ali to shto meni ne pashe ne znachi da se drugi ne kunu u to. kao shto to shto tebi zorka i zzcp(koji je 150 dinara, bajdvej:) ne chine zivot ugodnijim ne znachi da je to chinjenichno stanje i fakat i za ostatak stripske publike. sto ljudi/sto tjudi, 50 novchanika/25 kolekcionara - pa ljudi biraju shta im odgovara.
i da - FOOSHTA!:))) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 15/06/2009 : 21:35:55
|
Cena je odlicna ako se uporedi sa izdanjima tipa neustrasiva zorka i zzcp koji kostaju toliko a ne vrede ni papira na kome su stampani a o ceni da ne govorimo. Ipak je ovo magicni.I bolji je od vecine izdanja koje trenutno izdaje VČ. Zadrzavam i Libellus i kupicu i Wizardovo izdanje radi podrske jer je cena smesna.
I jos jedna dobra stvar sto su nastavili numeraciju epizoda. Svaka cast wizardovci.
... sine, jezu za zubu i bez lupanja gluposti... ima nas koje takve nebulozne izjave uznemiruju... |
|
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 15/06/2009 : 21:36:45
|
Neustrasivu Zorku sam platio 180din znaci 5% manje od Magicnog a o razlici o kvalitetu da ne govorimo koliko je ona u procentima na strani Magicnog,tako da je ovo skupo ne stoji jer i izdanja VČ ljudi koji nemaju Trafiku placaju 190din a svi su trenutno manje kvalitetniji od MV-a.
to sve zavisi od takta funkcionisanja mozdane mase... |
|
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 15/06/2009 : 21:39:22
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
ali ja nigde nisam rekao da je ovo skupo. poznajutji malo situaciju oko izdavashtva i samim tim cena prava, tiraza, obrade, distribucije, prodaje i naplate, realna cena ovog izdanja bi trebala biti barem 50 posto vetja pa sam se ustvari sprdao oko chinjenice da su onomad pri podizanju cena izdanja Vcha dizali revoluciju po forumu i interesovalo me koliko tje ti bukachi od tada biti glasni i koji mesec kasnije kad su se malo smirili i prihvatili chinjenice i realnost izdavashtva u srBiji.
MV mi je inache ok strip. ne neshto za chim izgaram od zelje da chitam ili kupim ali nije mi ni iritantan i preizvikan ko recimo sambrovi:) stripske kaubojce koji sebe preozbiljno shvataju organski ne podnosim i da su od ovih 50ak objavljenih profiltrirali i izbacili jedno 30-35 filer epizoda josh bi mi i odlichan serijal bio. ovako na gomili- ne vredi mi ni tih 190 dinara ali to shto meni ne pashe ne znachi da se drugi ne kunu u to. kao shto to shto tebi zorka i zzcp(koji je 150 dinara, bajdvej:) ne chine zivot ugodnijim ne znachi da je to chinjenichno stanje i fakat i za ostatak stripske publike. sto ljudi/sto tjudi, 50 novchanika/25 kolekcionara - pa ljudi biraju shta im odgovara.
i da - FOOSHTA!:)))
zamo da znas da cemo zbog ove izjave Dusman i ja u toku egzita jos vise da ti opoganimo kupatilo nego sto nam je bilo u planu =PPPpppPpPpPPPPpPPPpppp |
|
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/06/2009 : 21:40:31
|
Kupujem sigurcno cak i sa ovom drececom zelenom bojom |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 15/06/2009 : 21:40:39
|
chil aut, coa. nema potrebe za prepucavanjima takvog tipa.
+prestani da spamujesh:)ppP
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
Edited by - BlekenDekara on 15/06/2009 21:42:59 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 15/06/2009 : 21:43:33
|
chil aut, coa. nema potrebe za prepucavanjima takvog tipa.
+prestani da spamujesh:)ppP
a sta cu kad sam zivcan...
... i sta se sad tu pravis fin, zar se ne secas kako si pokusao da me naduvas na UPPS-u kad sam napisao da je Okruzen mrtvim sranje i dosadan... he, he... bilo nesto u vezi sa nickom, kad ono ispala... he, he... davno bese... |
|
Edited by - Duh_koji_hoda on 15/06/2009 21:47:00 |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 15/06/2009 : 21:45:32
|
svaki sledetji post koji nema veze sa temom brishem + u sluchaju ponavljanja izgreda korisnika izbacujem na par dana. fala na razumevanju:)pPP |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/06/2009 : 22:12:10
|
svaki sledetji post koji nema veze sa temom brishem + u sluchaju ponavljanja izgreda korisnika izbacujem na par dana. fala na razumevanju:)pPP
Hehehe velkom to d klab
Inače, dizajn je katastrofičan. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 15/06/2009 : 22:13:18
|
quote: Originally posted by manhunter
svaki sledetji post koji nema veze sa temom brishem + u sluchaju ponavljanja izgreda korisnika izbacujem na par dana. fala na razumevanju:)pPP
Hehehe velkom to d klab
Inače, dizajn je katastrofičan.
Ma nije. Da su stavili tamno zelenu, bio bi savršen. |
|
|
gibica
Junior Member
Serbia
488 Posts
Member since 22/03/2009 |
Posted - 15/06/2009 : 22:16:58
|
Odlicna vest! Samo da je uradjen dobro kao Sferin. Inace cena je ostala ista. |
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 15/06/2009 : 22:25:49
|
quote: Originally posted by Mhejl
Ma nije. Da su stavili tamno zelenu, bio bi savršen.
I da je moja baba 50 godina mlađa, bila bi devojka. Dizajn je, meni barem, nedokučiv. Brinem se za Blažinu, mislim da će mu ego otići u q... |
|
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 15/06/2009 : 22:28:08
|
I da je moja baba 50 godina mlađa, bila bi devojka. Dizajn je, meni barem, nedokučiv. Brinem se za Blažinu, mislim da će mu ego otići u q...
Šta ti tačno smeta na naslovnici? |
|
|
gibica
Junior Member
Serbia
488 Posts
Member since 22/03/2009 |
Posted - 15/06/2009 : 22:29:19
|
I da je moja baba 50 godina mlađa, bila bi devojka. Dizajn je, meni barem, nedokučiv. Brinem se za Blažinu, mislim da će mu ego otići u q...
Mozda su i oni unajmili Blazinu! |
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 15/06/2009 : 22:34:04
|
Šta ti tačno smeta na naslovnici?
Pa upravo ta dreka od zelene. U originalu je skoro pa maslinasto zelena. Ali dobro, nije ni važno, glavno je da stripovi izlaze!
|
|
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 15/06/2009 : 22:36:57
|
NIje moguce da ce da sibnu ovu jarko zelenu....o ima li ukusa vise na ovom svetu!!!
No na stranu to,ovo je super stvar samo da ide kako treba,bez kasnjenja i slicno. Ja sam sa libellusovim knjigama stigao do 15,tako da nema nikakvog smisla da uzimam ovo,ali podrzavam,drago mi je da ovaj sjajni strip vise ljudi moze sebi da priusti :)))
Nadam se da nece puci,mada uprkos mnogim sumnjama i optuzbama u pocetku wizard je jos uvek ziv i mrda...tako da srecno :)))
Ako neko zeli i treba mu NUDIM POVOLJNO PRVIH SEDAM SYSTEMOVIH+PRVA DVA SFERINA...JAVITE MI SE NA PRIVATE |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
Posted - 15/06/2009 : 22:42:32
|
Magicni je trenutno najkvalitetniji boneli junak koji izlazi,mislim aktivni junak,ne racunam Kena u izdanju Fibre. A svi stripovi su super i Zorka,ZZCP i strumpfovi i ostali. Ko nema para za HC ima ispostovanu numeraciju i to je dobar potez carobnjaka.140ak planiranih brojeva nece ga pretvoriti u sapunicu kao neke serijale isto tako aktivne. Peace with you my brothers. |
|
|
Topic |
|