forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 MAGICNI VETAR - broj 19 - Leva ruka Djavola
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/06/2009 : 21:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
I na prethodnom Bleku je bila cijena u markama i eurima, pa nije došao u CG.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4741 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 15/06/2009 : 21:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Pa verovatno cce da kasni

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/06/2009 : 21:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Baš bih volio da pročitam ovu priču, njena recenzija me je zaintrigirala. Ako dođe kod mene, uzimam sigurno.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 15/06/2009 : 21:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Kakva je ova prica?

Visoko kotirana sa pohvalama u recenzijama!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 15/06/2009 : 21:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
OVO NIJE MOGUCE Znaci istina je! BRAVO WIZARD!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 15/06/2009 : 21:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Samo neka izlazi nesto novo,nisam bas neki obozavalac Magicnog Vetra ali uzecu ovaj primerak.
Jos da objavite Napoleona i par junaka i dobismo novu Zlatnu Seriju.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/06/2009 : 21:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Samo neka izlazi nesto novo,nisam bas neki obozavalac Magicnog Vetra ali uzecu ovaj primerak.
Jos da objavite Napoleona i par junaka i dobismo novu Zlatnu Seriju.

E sad si ga pretjerao....
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 15/06/2009 : 21:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shommy

Neustrasivu Zorku sam platio 180din znaci 5% manje od Magicnog a o razlici o kvalitetu da ne govorimo koliko je ona u procentima na strani Magicnog,tako da je ovo skupo ne stoji jer i izdanja VČ ljudi koji nemaju Trafiku placaju 190din a svi su trenutno manje kvalitetniji od MV-a.

ali ja nigde nisam rekao da je ovo skupo.
poznajutji malo situaciju oko izdavashtva i samim tim cena prava, tiraza, obrade, distribucije, prodaje i naplate, realna cena ovog izdanja bi trebala biti barem 50 posto vetja pa sam se ustvari sprdao oko chinjenice da su onomad pri podizanju cena izdanja Vcha dizali revoluciju po forumu i interesovalo me koliko tje ti bukachi od tada biti glasni i koji mesec kasnije kad su se malo smirili i prihvatili chinjenice i realnost izdavashtva u srBiji.

MV mi je inache ok strip.
ne neshto za chim izgaram od zelje da chitam ili kupim ali nije mi ni iritantan i preizvikan ko recimo sambrovi:)
stripske kaubojce koji sebe preozbiljno shvataju organski ne podnosim i da su od ovih 50ak objavljenih profiltrirali i izbacili jedno 30-35 filer epizoda josh bi mi i odlichan serijal bio.
ovako na gomili- ne vredi mi ni tih 190 dinara ali to shto meni ne pashe ne znachi da se drugi ne kunu u to.
kao shto to shto tebi zorka i zzcp(koji je 150 dinara, bajdvej:) ne chine zivot ugodnijim ne znachi da je to chinjenichno stanje i fakat i za ostatak stripske publike.
sto ljudi/sto tjudi, 50 novchanika/25 kolekcionara - pa ljudi biraju shta im odgovara.

i da - FOOSHTA!:)))

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 15/06/2009 : 21:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cena je odlicna ako se uporedi sa izdanjima tipa neustrasiva zorka i zzcp koji kostaju toliko a ne vrede ni papira na kome su stampani a o ceni da ne govorimo.
Ipak je ovo magicni.I bolji je od vecine izdanja koje trenutno izdaje VČ.
Zadrzavam i Libellus i kupicu i Wizardovo izdanje radi podrske jer je cena smesna.

I jos jedna dobra stvar sto su nastavili numeraciju epizoda.
Svaka cast wizardovci.

... sine, jezu za zubu i bez lupanja gluposti... ima nas koje takve nebulozne izjave uznemiruju...

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 15/06/2009 : 21:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neustrasivu Zorku sam platio 180din znaci 5% manje od Magicnog a o razlici o kvalitetu da ne govorimo koliko je ona u procentima na strani Magicnog,tako da je ovo skupo ne stoji jer i izdanja VČ ljudi koji nemaju Trafiku placaju 190din a svi su trenutno manje kvalitetniji od MV-a.

to sve zavisi od takta funkcionisanja mozdane mase...

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 15/06/2009 : 21:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:

ali ja nigde nisam rekao da je ovo skupo.
poznajutji malo situaciju oko izdavashtva i samim tim cena prava, tiraza, obrade, distribucije, prodaje i naplate, realna cena ovog izdanja bi trebala biti barem 50 posto vetja pa sam se ustvari sprdao oko chinjenice da su onomad pri podizanju cena izdanja Vcha dizali revoluciju po forumu i interesovalo me koliko tje ti bukachi od tada biti glasni i koji mesec kasnije kad su se malo smirili i prihvatili chinjenice i realnost izdavashtva u srBiji.

MV mi je inache ok strip.
ne neshto za chim izgaram od zelje da chitam ili kupim ali nije mi ni iritantan i preizvikan ko recimo sambrovi:)
stripske kaubojce koji sebe preozbiljno shvataju organski ne podnosim i da su od ovih 50ak objavljenih profiltrirali i izbacili jedno 30-35 filer epizoda josh bi mi i odlichan serijal bio.
ovako na gomili- ne vredi mi ni tih 190 dinara ali to shto meni ne pashe ne znachi da se drugi ne kunu u to.
kao shto to shto tebi zorka i zzcp(koji je 150 dinara, bajdvej:) ne chine zivot ugodnijim ne znachi da je to chinjenichno stanje i fakat i za ostatak stripske publike.
sto ljudi/sto tjudi, 50 novchanika/25 kolekcionara - pa ljudi biraju shta im odgovara.

i da - FOOSHTA!:)))

zamo da znas da cemo zbog ove izjave Dusman i ja u toku egzita jos vise da ti opoganimo kupatilo nego sto nam je bilo u planu =PPPpppPpPpPPPPpPPPpppp

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/06/2009 : 21:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Kupujem sigurcno cak i sa ovom drececom zelenom bojom

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 15/06/2009 : 21:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
chil aut, coa.
nema potrebe za prepucavanjima takvog tipa.

+prestani da spamujesh:)ppP

Edited by - BlekenDekara on 15/06/2009 21:42:59
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/06/2009 : 21:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

...jos vise da ti opoganimo kupatilo nego sto nam je bilo u planu =PPPpppPpPpPPPPpPPPpppp

Ako Dekarino kupatilo opoganjujes upola koliko i ovaj forum, tesko njemu

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 15/06/2009 : 21:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
quote:

chil aut, coa.
nema potrebe za prepucavanjima takvog tipa.

+prestani da spamujesh:)ppP

a sta cu kad sam zivcan...

... i sta se sad tu pravis fin, zar se ne secas kako si pokusao da me naduvas na UPPS-u kad sam napisao da je Okruzen mrtvim sranje i dosadan... he, he... bilo nesto u vezi sa nickom, kad ono ispala... he, he... davno bese...

Edited by - Duh_koji_hoda on 15/06/2009 21:47:00
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 15/06/2009 : 21:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
svaki sledetji post koji nema veze sa temom brishem + u sluchaju ponavljanja izgreda korisnika izbacujem na par dana.
fala na razumevanju:)pPP

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/06/2009 : 22:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

svaki sledetji post koji nema veze sa temom brishem + u sluchaju ponavljanja izgreda korisnika izbacujem na par dana.

Hehehe velkom to d klab

Inače, dizajn je katastrofičan.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/06/2009 : 22:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Hehehe velkom to d klab

Inače, dizajn je katastrofičan.

Ma nije. Da su stavili tamno zelenu, bio bi savršen.
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 15/06/2009 : 22:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
Odlicna vest! Samo da je uradjen dobro kao Sferin.
Inace cena je ostala ista.

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/06/2009 : 22:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

I da je moja baba 50 godina mlađa, bila bi devojka.
Dizajn je, meni barem, nedokučiv. Brinem se za Blažinu, mislim da će mu ego otići u q...

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/06/2009 : 22:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dizajn je, meni barem, nedokučiv. Brinem se za Blažinu, mislim da će mu ego otići u q...

Šta ti tačno smeta na naslovnici?
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 15/06/2009 : 22:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mozda su i oni unajmili Blazinu!

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/06/2009 : 22:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šta ti tačno smeta na naslovnici?

Pa upravo ta dreka od zelene. U originalu je skoro pa maslinasto zelena.
Ali dobro, nije ni važno, glavno je da stripovi izlaze!

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 15/06/2009 : 22:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
NIje moguce da ce da sibnu ovu jarko zelenu....o ima li ukusa vise na ovom svetu!!!

No na stranu to,ovo je super stvar samo da ide kako treba,bez kasnjenja i slicno.
Ja sam sa libellusovim knjigama stigao do 15,tako da nema nikakvog smisla da uzimam ovo,ali podrzavam,drago mi je da ovaj sjajni strip vise ljudi moze sebi da priusti :)))

Nadam se da nece puci,mada uprkos mnogim sumnjama i optuzbama u pocetku wizard je jos uvek ziv i mrda...tako da srecno :)))

Ako neko zeli i treba mu NUDIM POVOLJNO PRVIH SEDAM SYSTEMOVIH+PRVA DVA SFERINA...JAVITE MI SE NA PRIVATE

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 15/06/2009 : 22:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Magicni je trenutno najkvalitetniji boneli junak koji izlazi,mislim aktivni junak,ne racunam Kena u izdanju Fibre.
A svi stripovi su super i Zorka,ZZCP i strumpfovi i ostali.
Ko nema para za HC ima ispostovanu numeraciju i to je dobar potez carobnjaka.140ak planiranih brojeva nece ga pretvoriti u sapunicu kao neke serijale isto tako aktivne.
Peace with you my brothers.
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000