Meni su ove epizode jako glupe, ali kupujem Bleka radi podrske izdavacu, cisto radi toga, inace ovo ja ne mogu da citam. Nisam mogao ni onda kad je izlazio u LMS-u, a kamoli sada, ali uvek ima neko ko to voli i kome se to dopada, pa nek citaju, nemam nista protiv. Kupovacu i Mikija ako izdaju i sve ostalo radi podrske, nemojte me pogresno shvatiti. Samo napred!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Meni su ove epizode jako glupe, ali kupujem Bleka radi podrske izdavacu, cisto radi toga, inace ovo ja ne mogu da citam. Nisam mogao ni onda kad je izlazio u LMS-u, a kamoli sada, ali uvek ima neko ko to voli i kome se to dopada, pa nek citaju, nemam nista protiv. Kupovacu i Mikija ako izdaju i sve ostalo radi podrske, nemojte me pogresno shvatiti. Samo napred!
Marka, Mikija i Bleka ni ja ne mogu da citam ali voleo bih da imam sve od K. Mikija, ponesto od Bleka, Kita i Marka; sve ono sto sam citao kao klinac. Ipak sam 15-ak godina proveo uz stripove ...
Super stvar ja vec imam komplet Bleka u lms-u,ali drago mi je sto ce ove price citati klinci,jer su bas radene za sve uzraste. Licno cu reklamirati klincima po komsiluku ovu pricu jer je super,mozda mu je samo cena malo jaca pa ce se neko dete opredeliti za pljeskavicu, ali sta cemo kada sam ja bio klinac uvek je dorucak bio u drugom planu u odnosu na stripove.
Nema potrebe da se zamera izdavacu zbog ponavljanja epizoda. Predpostavljam da racunaju na noviju, odnosno mladju publiku, koja do sada nije upoznata sa ovim junakom.
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
Ma ok je da izdaju ono sto misle da ce se prodavati, ali bas da budu one koje su objavljene je bezveze. Sumnjam da medju neobjavljenima nema nijedne epizode koja je dobra i kvalitetna, a te neobjavljene ce verovatno kupiti i stari ljubitelji stripa