forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 MAGICNI VETAR - broj 19 - Leva ruka Djavola
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/06/2009 : 22:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Primjetio sam da su mišljenja o Magičnom jako, jako podijeljena. A jedna knjiga me dođe 16.5 eura, skupljam Kena, pa baj-baj Libellus....
Nažalost.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/06/2009 : 00:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Mene interesuje ritam izlazenja. Sa Libellusom sa vec na 60-om broju, tako da nisam bas za opciju - prekinuti Libellus.
U svakom slucaju,odlican potez.
Drago mi je zbog ostalih koji nisu bili u mogucnosti da procitaju ovaj strip.Ali ga citajte od keca. Tako cu i ja Texa nekad.
Ah, da! Svaka cast za numeraciju. Genijalan potez!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 16/06/2009 : 00:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ma kakav god bio ritam izlazenja, samo da ga ne prekinu! Libellus je ipak skup za nas konglomeratizovane..
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/06/2009 : 00:42:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Malopre dobih od Pajtosa sms sa ovom novošću. Mislim da sam se obradovao kao nekada kada bi " Faith no more "izbacio novi album.
Šta drugo da kažem nego da sam oduševljen.Za sve one koji nisu čitali Magičnog vetra, pod obavezno ovo kupite.Mislim da je Mhejl napisao da su mišljenja oko ovog stripa podeljena - to uopšte nije tačno - svako ko je pročitao više od tri epizode , zavoleo je ovaj strip.Iskreno, menjao bih sva izdanja VČ za Magičnog.Sva ostala Boneli izdanja (osim Kena), ipak su lagano štivo koje nas je kao klince oduševljavalo , a danas ponekad dotakne, ali najčešće prijatno opušta i na neko vreme odmorimo mozak.
Ali Magični je nešto dosta ozbiljnije i mogao bih da svrstam u pravu devetu umetnost, iako je serijal sa preko 100 epizoda.
Da mnogo ne kenjam, BRAVO ZA WIZARD, I ZA ODABIR JUNAKA I ZA NUMERACIJU.Za sve ostale koji ne kupuju Libellusova izdanja, a takvih nas je 95% na forumu - OVO OBAVEZNO KUPITE, KO MOŽE I PO DVA , TRI KOMADA SAMO TAKO MOŽEMO STABILISATI RITAM IZLAŽENJA OVOG JUNAKA, A MOŽDA I MALO UBRZATI.
Naslovnica je stvarno shit, ali ne može u životu sve biti idealno

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 16/06/2009 : 00:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara

MV mi je inache ok strip.
ne neshto za chim izgaram od zelje da chitam ili kupim ali nije mi ni iritantan i preizvikan ko recimo sambrovi:)
stripske kaubojce koji sebe preozbiljno shvataju organski ne podnosim i da su od ovih 50ak objavljenih profiltrirali i izbacili jedno 30-35 filer epizoda josh bi mi i odlichan serijal bio.
ovako na gomili- ne vredi mi ni tih 190 dinara ali to shto meni ne pashe ne znachi da se drugi ne kunu u to.
kao shto to shto tebi zorka i zzcp(koji je 150 dinara, bajdvej:) ne chine zivot ugodnijim ne znachi da je to chinjenichno stanje i fakat i za ostatak stripske publike.
sto ljudi/sto tjudi, 50 novchanika/25 kolekcionara - pa ljudi biraju shta im odgovara.

i da - FOOSHTA!:)))

ne preteruj. dovoljno je od prvih 50 izbaciti 10ak i ostaje "danasnji" daleko najbolji bonelli. medjutim, sigurno mislis na one koje za razliku od NOVIJIH nisu imale lekturu i u wordu bass sam rekao debelom sefu da ne mos da dobijes isto za korekcije od 5 i jedne stranice
kaze da ce razmisliti...
jbga, sad si vlasnicka mrska modulatorska glavesina, pa si mi klasni neprijatelj. ko te terao...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Kinder
Starting Member

Serbia
16 Posts

Member since 15/06/2009

Posted - 16/06/2009 : 01:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kinder a Private Message  Reply with Quote
Prelepa vest. Jos malo pa ce u Srbiji stripovi da iskacu i iz pastete.
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 16/06/2009 : 08:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Primjetio sam da su mišljenja o Magičnom jako, jako podijeljena. A jedna knjiga me dođe 16.5 eura, skupljam Kena, pa baj-baj Libellus....
Nažalost.

Samo sto ti je Ken jedna prica minimum 10 eura , a
magicni te prica izadje 5.5
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 16/06/2009 : 09:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
matematika je čudna nauka - nema laganja :-)))

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 16/06/2009 : 09:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
Evo, i ja cu kupiti, cim nadjem. Procitao sam par epizoda Magičnog (na skenu), i mogu reći da nije loše, a i svidja mi se što ima šanse da krene od početka. Nadam se da će Wizard nastaviti sa izdavanjem, i da će ustaliti ritam izlaženja (kao VČ), makar da stirpovi idu 1 mesečno, ali da se zna da tad SIGURNO izlaze.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/06/2009 : 09:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Prvih 40 MV je (mozda) nesto najbolje od Bonellija u poslednjih decenija . Leva ruka djavola, mozda i najbolja u tih cetres. Uzimam kao podrsku obavezno.
Nervira me sto Libellus ovoj divnoj epizodi nije dao naslovnjacu

Edited by - kasper on 16/06/2009 09:30:23
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/06/2009 : 09:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
E, ovaj put mu i ja dajem sansu.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 16/06/2009 : 10:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Opa, s neba pa u rebra!!! Potpuno neocekivano! Nisam mislio da cu ovo ikad napisati, ali - bravo za Wizard!

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 16/06/2009 : 11:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Mislim da je Mhejl napisao da su mišljenja oko ovog stripa podeljena - to uopšte nije tačno - svako ko je pročitao više od tri epizode , zavoleo je ovaj strip.

Sad ti pretjeruješ prijatelju. Primjetio sam da dosta ljudi na forumu tvdi da Magični ima prenaduvanu reputaciju, a King Warrior je pročitao sedam epizoda, pa ne puca od ljubavi prema Magičnom. Pročitao sam prvu epizodu i prilično mi se dopala, dao sam joj 83%, i svakako ću nastaviti da ga uzimam ako bude dolazio u CG, ali nisam vidio nikakav božanski kvalitet. Što ne znači da ga nema, naravno.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/06/2009 : 15:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
U pravu si verovatno preterujem.
Kada nešto volim, dešava mi se to često.
Ali , King Warrior je jedini član foruma kome se magični nije dopao!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/06/2009 : 15:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Magični je jedini(uz Kena) Bonellijev serijal koji zaslužuje HC izvedbu...budimo iskreni,
a kad je takva dosta skupa i ne svima dostupna, zaslužuje kiosk izdanje da bude dostupan svima...
a kad to kažem ja, ljubitelj Tellera, Marka, Bleka, Zagora...valjda ima istine u tome...scenaristički i crtački je Magični skoro perfekcija...i za neke mnogo renomiranije stripove i junake...ima vremena i za Kinga , da se prosvetli, nikad nije kasno.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/06/2009 : 16:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Ja sam do sada pročitao prva osam broja, i nisam toliko oduševljn da mugu da tvrdim da je Magični toliko fantastičan, kao što tvrde neki Ali verovatno prave priče dolaze tek kasnije, i verovatno ću za koji mesec kad pročitam dvadeset i nešto prvih brojeva biti više oduševljen
Go to Top of Page

Radasin
Starting Member

22 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 16/06/2009 : 16:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Radasin a Private Message  Reply with Quote
Ni ja nisam mogao da verujem ko je izdavac, ali ipak je bila istina ! Ja cu nastaviti da kupujem jer je Magicni lepo spojen vestern sa indijanskom tradicijom i mistikom. Strip je malo ozbiljniji, citao sam prve Sistemove i Sferine, vec u Sferinim su bile bolje epizode a nadam se da ce i sada krenuti sve zanimljivije... U svakom slucaju svaka cast izdavacima !
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/06/2009 : 16:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ali , King Warrior je jedini član foruma kome se magični nije dopao!!!

Nije.

Al' mene svi vesterni smaraju, pa se ne računam.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/06/2009 : 17:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja sam procitao prvih nekoliko i nije me odusevio
prosjecan mi je
ali ako bih nabavljao MV, uzeo bih libellusove
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/06/2009 : 17:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
čestitke na novom izdanju... jedina zamjerka je dizajn naslovnice sa onim zelenim okvirom... baš ružno... želim vam sreću s ovim izdanjem...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/06/2009 : 17:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Nije.

Al' mene svi vesterni smaraju, pa se ne računam.

Djole, tebi se ne dopada MV? Vau, to me bash chudi.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/06/2009 : 17:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Not my cup of tea. Ne znači da mislim da je loš, samo nije za mene.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/06/2009 : 17:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Bas dobro da ovo izlazi, da ne moram kupovati vise skupe Libelusove u ovo krizno vreme.
Lakse mi je ovako, samo nek istraju i prvo preteknu Libelus, a onda mozemo da pricamo dalje.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/06/2009 : 17:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Ja sam do sada pročitao prva osam broja, i nisam toliko oduševljn da mugu da tvrdim da je Magični toliko fantastičan, kao što tvrde neki Ali verovatno prave priče dolaze tek kasnije, i verovatno ću za koji mesec kad pročitam dvadeset i nešto prvih brojeva biti više oduševljen

Ako si pratio onaj topic u podforumu, mogao si primjetiti da se i tu ukrstavaju misljenja njegovih fanova. Nekima su najbolje prve epizode, drugima one kasnije.
Moja preporuka onima sto nisu citali je da ne uzimaju komentare hardcore fanova zdravo za gotovo, jer kasnije je moguce jos vece razocarenje u odnosu na ocekivanja. Moguce je naravno i bas suprotno od toga, tj. da budu odusevljeni ovim stripom. Potpuno ista stvar vazi i za Kena, koji je mnogo "izvikan" u pozitivnom smislu u zadnje vrijeme ovdje na forumu, a meni je uvijek bila draza njegova uloga outsidera. Ako covjek ocekuje da ce dobiti za poklon dijamant, nece kasnije ni sa zlatom biti zadovoljan. Najbolje uzeti nekoliko epizoda, procitati i sam odluciti jel nesto sto ti se dopada ili ne.

Edited by - King Warrior on 16/06/2009 17:25:59
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/06/2009 : 17:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Preporucio bi MV kandze i MV kolekcionar po meni u prvih 18 ak rojeva najblje. Nisam citao epizode 15, 14 ,13 ,12

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000