forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 MAGICNI VETAR - broj 19 - Leva ruka Djavola
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 18/06/2009 : 17:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
To i ja mislim. Bitno je da ide jedan mesecno, ne mora da ide određenog datuma, ali bi lepo bilo.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 18/06/2009 : 17:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ko ga Crta!

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 18/06/2009 : 17:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Crta Pasquale Frisenda
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 18/06/2009 : 17:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luk-San

Ja nisam imao prilike da vidim ijedno izdanje Wizarda,pa jel bi netko uslika strip izvana i iznutra da vidim otisak i korice.Jel tiskara bolja nego od VČ?
pozdrav

Imas u jednom od topika o wizardovom Bleku link za video materijal o izdanju! Sto rece goksi sasvim OK odradjeno!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/06/2009 : 18:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luk-San

Ja nisam imao prilike da vidim ijedno izdanje Wizarda,pa jel bi netko uslika strip izvana i iznutra da vidim otisak i korice.Jel tiskara bolja nego od VČ?
pozdrav

Jeste
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/06/2009 : 18:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Nego, mrzelo me je da citam svih sedam strana postova, ali mi se smucilo vec posle dve. Popljuvaste bre ovo izdanje pre nego sto ste ga videli, a strip je odradjen odlicno. Cekam samo razne "pametnjakovice" da popljuju i nakon izlaska jer ce biti i takvih sigurno, ali navikli smo se. Ja nisam ni video ovaj topic i danas na kiosku gledam Mister Noa, a ugledah Magicnog, prosto nisam mogao da poverujem. Ovo vraca veru u strip, a posebno u "Wizard". Obzirom da kod Bleka tuku po starim pricama koje vec imamo, ovde su me u startu odusevili i mogu samo da im pozelim uspeh na nasem cudljivom strip trzistu. Samo napred momci
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/06/2009 : 18:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Nego, mrzelo me je da citam svih sedam strana postova, ali mi se smucilo vec posle dve. Popljuvaste bre ovo izdanje pre nego sto ste ga videli, a strip je odradjen odlicno. Cekam samo razne "pametnjakovice" da popljuju i nakon izlaska jer ce biti i takvih sigurno, ali navikli smo se. Ja nisam ni video ovaj topic i danas na kiosku gledam Mister Noa, a ugledah Magicnog, prosto nisam mogao da poverujem. Ovo vraca veru u strip, a posebno u "Wizard". Obzirom da kod Bleka tuku po starim pricama koje vec imamo, ovde su me u startu odusevili i mogu samo da im pozelim uspeh na nasem cudljivom strip trzistu. Samo napred momci

Zašto mi kopiraš postove?

quote:
Originally posted by goksi

Baš sam ovo hteo da kažem ali vidim preduhitrili ste me. Umesto da ljudi lepo sačekate da izađe strip popljuvali ste ga samo tako. Naslovna nije ova sa prve strane, odnosno boje nisu ni otprilike te već dobre i prijatne, nema nikakve fluorescentne. Skroz ok izgleda.

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/06/2009 : 19:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Nije nesto posebno ovaj broj , mnogo vise mi se svideo kolekcionar , i dizajn sfere.
Ali vizard mi je sada kvalitetniji od VC bar po otisku u stripu.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 18/06/2009 : 20:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote
sjajno odlican potez,odlicno i izgleda,samo napred

drale
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/06/2009 : 21:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Bas me interesuje hoce li moci pokriti prodaju? Koliki im je tiraz ? Moj M. V. vec u kesici

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 18/06/2009 : 23:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Dobro je sto nije u kesici,kupio sam jer sam video ko ctra.
Bar nas ne prisiljavaju da kupujemo macku u dzaku,izgleda da drugi nastavak ima jos zesceg crtaca.Mislim da je Roi ili neko slican njemu.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 18/06/2009 : 23:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Strip je zaista odlican, mislim na pricu..sasvim solidna.Frisenda, kao i uvek - majstor! Roi je crtao sledeci broj. Stampa i konfiguracija stripa - fenomenalna!!!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 19/06/2009 : 00:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Kupio danas. Dobar strip. Nije ono sto najvise volim, ali imam utisak da ce mi se neki drugi brojevi vise svidjeti. U svakom slucaju, kupovacu i dalje, 190 dinara mjesecno nije tolika para da ne podrzim kvalitetno izdanje koje mogu procitati uz kaficu.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 19/06/2009 : 10:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Kupljeno. OK izdanje, otprilike na nivou System comicsa. Papir, sken i otisak bolji nego kod VC. Samo napred, nadam se da ce biti i "extra" izdanja.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/06/2009 : 11:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A bilo bi lijepo, vec kad me nisu pitali, a uzeli su moj tekst sa stripovi.com za uvodnik svog izdanja, da me i potpisu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/06/2009 : 11:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masni

Nije nesto posebno ovaj broj , mnogo vise mi se svideo kolekcionar , i dizajn sfere.

Imati kvalitetniji otisak od VC i nije neki podvig...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 19/06/2009 : 11:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

VČ se popravio. Jako.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 19/06/2009 : 12:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

A bilo bi lijepo, vec kad me nisu pitali, a uzeli su moj tekst sa stripovi.com za uvodnik svog izdanja, da me i potpisu.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/06/2009 : 13:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Čak su ostavili i isti tipfeler:) (na dnu, "brzina kojem")
http://i44.tinypic.com/1zvfoer.jpg

Trouble will find me
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 19/06/2009 : 13:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fenomenalno.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/06/2009 : 13:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Nevjerojatno. Mislim, stvarno...

To se tako ne radi...

No sikiriki
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/06/2009 : 13:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ko ce kucati kad postoji cut/paste
Meni je uocljivije sto pise "Posljednji mohikanac" jer je u srpskom uobicajeno (i ispravno) "poslednji", odatle ce svako primetiti da su tekst "pokupili" sa neta
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/06/2009 : 13:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:

quote:

VČ se popravio. Jako.

Pa pre toga se jako iskvario tako da smo sad otprilike na pocetku, s tim sto imamo plastificirane korice kao cisti dobitak
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 19/06/2009 : 13:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote

quote:

quote:
Originally posted by Mhejl

quote:

quote:

VČ se popravio. Jako.

Pa pre toga se jako iskvario tako da smo sad otprilike na pocetku, s tim sto imamo plastificirane korice kao cisti dobitak

Da. Moja reakcija je bila upućena nekima koji već sada tvrde da je Wizard kvalitetniji i bolji od VČ. Upoređivati ova dva izdavača je više nego smiješno. VČ polako postaje strip-gigant, a Wizard tek treba da se dokaže.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/06/2009 : 14:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Kupljeno.Nisam jos procitao ali ono sto i ja primecujem je da je otisak odlican!Samo napred,a za ovo Cut/paste oprostite ljudima jos su novi.Bolje to nego da nema predgovora uopste.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000