forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VARM COMICS - nova izdanja !
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/06/2009 : 09:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ideja je bila genijalna ali več unaprijed osuđena na propast, žao mi jer su izdanja izgledala perfektno ali izdavat Zagora,Martija i kompani za 500,možda 1000 ljubitelja stripova je utopija, pa da su i ti na materinom jeziku...evo ja da netko počne sa Zagorom na slovenskom ja nebi ni pipnuo to izdanje jer mi jezik ne odgovara nikako...nauk za slovenske izdavače bio je Alan Ford koji se na slovenskom prodavao čak lošije nego ovaj SA sada iako je na hrvatskom ima najbolju prodaju od junaka koji dolaze na kioske u Slovenijo.(uz Dilana i Zagora dakako).Ko zna šta je razlog,valjda največi ta da ta izdanja kupuju malo stariji čitatelji kojima srb-hrv jezik nije bio prepreka nekad a nije ni danas...a djeci jeziki i nisu problem,bar večini njih, tako da evo moj sin od 10 godina razumije i čita isto na hrvatskom i slovenskom...(a nije genij-bar za sada)...valjda su jezici sličniji(a i ljudi) nego bi to netko htio.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/06/2009 : 10:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masni
Ma kod nas u Slavoniji nije , mozda u Zagrebu, ili u Zagorju.
Doduse Alan Ford je pisan na Hrvatsko - Srpskom. (tada je to bio zvanicni jezik)

Znači nešto ti se ne sviđa jer ti to ne koristiš. Šta ima veze di se koristi jer to nije lokalizam. Fulao si ali neka, glupa rasprava, tvoja je volja šta kupiti ili ne.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 26/06/2009 : 11:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

ideja je bila genijalna ali več unaprijed osuđena na propast, žao mi jer su izdanja izgledala perfektno ali izdavat Zagora,Martija i kompani za 500,možda 1000 ljubitelja stripova je utopija, pa da su i ti na materinom jeziku...evo ja da netko počne sa Zagorom na slovenskom ja nebi ni pipnuo to izdanje jer mi jezik ne odgovara nikako...nauk za slovenske izdavače bio je Alan Ford koji se na slovenskom prodavao čak lošije nego ovaj SA sada iako je na hrvatskom ima najbolju prodaju od junaka koji dolaze na kioske u Slovenijo.(uz Dilana i Zagora dakako).Ko zna šta je razlog,valjda največi ta da ta izdanja kupuju malo stariji čitatelji kojima srb-hrv jezik nije bio prepreka nekad a nije ni danas...a djeci jeziki i nisu problem,bar večini njih, tako da evo moj sin od 10 godina razumije i čita isto na hrvatskom i slovenskom...(a nije genij-bar za sada)...valjda su jezici sličniji(a i ljudi) nego bi to netko htio.

si prepričan da se je slovenski AF prodajal slabše od SA?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/06/2009 : 11:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
po mojih informacijah ja...slovenski se je prodajal okrog 1000 komadov,SA pa nekaj čez to cifro,če prišteješ še kar se proda v HC izvedbi in že v ponatisu AF extra klasik in striparnici(ki je takrat ni bilo) se upam to trdit, če ma kdo kake druge podatke in cifre z besedo na dan.

Go to Top of Page

THEMICO
New Member

Kiribati
112 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 26/06/2009 : 14:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit THEMICO's Homepage  Send THEMICO a Private Message  Reply with Quote
-Ovo sa VC ne drzhi vodu uopshte....
-Shta bi sa Alanom Fordom onda? Vorm jedino ima prava na to,pa i alan ford ne izlazi.....
-Izdavach trabunja neshto na patriotskoj bazi,a izdaje uzhasne stripove koji se ne prodaju zbog kvaliteta.....
-Mozhe da komentarishe sva ostala izdanja,a kad se neshto kazhe o njegovima,preti????
-Na oficijalnom sajtu pishe da je gotov...sam je to napisao....
-Ja ne kupuje njegova izdanja ali ima ljudi koji su kupovali ovo,pa su sad posle 3 broja zajebani,sta bi sa njima....
-Zasto izdavac ne brani svoje stavove....????
itd...
???
I da...ja se ne bavim izdavanjem stripova,tako da su prethodne konstatacije bezveze....

www.themicos.blogspot.com
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/06/2009 : 14:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ovo je bilo neozbiljnije i od Horusa,Vaninija i Maverika zajedno...ne mogu vjerovat da se netko tako zajeb..a sa čitateljima a onda izgovara na VČ...pa kakva su konkurencija makedonski Zagor original 502 i Srce i mač od VČ original 487...smiješno do bola.

Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 26/06/2009 : 16:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by THEMICO

-Ovo sa VC ne drzhi vodu uopshte....
-Shta bi sa Alanom Fordom onda? Vorm jedino ima prava na to,pa i alan ford ne izlazi.....
-Izdavach trabunja neshto na patriotskoj bazi,a izdaje uzhasne stripove koji se ne prodaju zbog kvaliteta.....
-Mozhe da komentarishe sva ostala izdanja,a kad se neshto kazhe o njegovima,preti????
-Na oficijalnom sajtu pishe da je gotov...sam je to napisao....
-Ja ne kupuje njegova izdanja ali ima ljudi koji su kupovali ovo,pa su sad posle 3 broja zajebani,sta bi sa njima....
-Zasto izdavac ne brani svoje stavove....????
itd...
???
I da...ja se ne bavim izdavanjem stripova,tako da su prethodne konstatacije bezveze....

E , oovome govorim: sve moze da ti prodje ali da su nekvalitetni e to ne moze.
Jenom sam te upitao ranije, na isti ovaj topic i nisi mi dao odgovor:
Jesu li izdanja veselog cetvrtka , kvalitetnija?
Go to Top of Page

THEMICO
New Member

Kiribati
112 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 26/06/2009 : 16:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit THEMICO's Homepage  Send THEMICO a Private Message  Reply with Quote
Evidentno da jesu....
I kod vas na forumu tvrdite isto,neznam shta vam je problem.Nijedan strip koji imam od VC posle toliko vremena nije oshtechen dok se kod vashih izdanja posle nedelju dana naslovna sjebala....Kod alan forda vam se strane raspadaju(kolekcionersko izdanje-imam 1 i 2 broj strah me je da ih otvorim)...i slichno.Ti to znash.
I josh jednom,VC za zhanr i tempo kojim izlazi je daleko kvalitetniji od vasheg izdanja.
Tu ne ulaze u obzir naslovne VC koje su uzhasne.....

Zashto ne izdaje VOrm komiks vishe stripove?
Zbog VC?
Daj ne zajebavaj....

Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 26/06/2009 : 16:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evidentno da jesu....
I kod vas na forumu tvrdite isto,neznam shta vam je problem.Nijedan strip koji imam od VC posle toliko vremena nije oshtechen dok se kod vashih izdanja posle nedelju dana naslovna sjebala....Kod alan forda vam se strane raspadaju(kolekcionersko izdanje-imam 1 i 2 broj strah me je da ih otvorim)...i slichno.Ti to znash.
I josh jednom,VC za zhanr i tempo kojim izlazi je daleko kvalitetniji od vasheg izdanja.

Zbog VC?
Daj ne zajebavaj....

Steta sto clanovi ovog foruma nemaju prilike da usporede izdanja VC i Varmcomicsa, pa da i oni daju svoj sud.
Priznajem da Varmcomics izdanja imaju problem sa plastifikacijom naslovne , ali sve je drugo odlicno.I oni su bili svesni problema sa plastifikacijom i rekli su da ako sledeci Zagor bude imao problema sa plastifikacijom onda ce ici samo sa lakiranjem korica.
Ne kazem za Af kolekcionarski, jer ga ne uzimam, i neznam.

Edited by - bitola on 26/06/2009 16:44:21
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 26/06/2009 : 16:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

ovo je bilo neozbiljnije i od Horusa,Vaninija i Maverika zajedno...ne mogu vjerovat da se netko tako zajeb..a sa čitateljima a onda izgovara na VČ...pa kakva su konkurencija makedonski Zagor original 502 i Srce i mač od VČ original 487...smiješno do bola.

Tacno , ali i VC je krenuo unapred sa tridesetak brojeva isred ludensa, dakle izdavao je stripove koje trenutno nije izdavao ludens pa opet , nije mu bilo dozvoljeno da prodaje u Hrvatsku.
Go to Top of Page

redbaron
Starting Member

42 Posts

Member since 26/06/2009

Posted - 26/06/2009 : 19:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send redbaron a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svima na forumu.

Nego Bitola to da je ovaj zestoki crv pao zbog VC ne drzi vodu,ta teorija je toliko bezvezna da stvarno ne znam trebam li plakati ili smijati se.Pa eto acika se zalio na taj srpski AF(i usput napadao svakoga koji bi ga kupio,na negov forum naravno)koji sada vise ne izlazi kod nas ..........i sada sta,sada imamo sipak,sada nema srpskog a za ovaj pet puta skuplji patriotski da i ne pricam.Znaci ako je problem kod konkurencije onda bi trebalo da ovaj nas AF sada bude redovan po kioscima jer konkurencije nema.
A i kako VC konkurira kada ono sto izdaju oni i ono sto izdaje acika su miljama daleko,problem u ovom slucaju se zove acika,on se zamerio sa 90% strip zaljubljenika u Makedoniji,kada ljude nazivas srbomane zbog toga sto kupuju srpske stripove rezultat je taj da ce te ti ljudi oterati u ........
I zbilja da uporedis VC sa VarmC je kao da usporedujes Jupiter sa Mesecinom.

HVALA BOGU STO VC IZLAZI KOD NAS,U SUPROTNOM STRIPOVI NA KIOSCIMA BI BILI NAUCNAFANTASTIKA ZA NAS.

Edited by - redbaron on 26/06/2009 20:00:05
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 26/06/2009 : 20:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message  Reply with Quote
Veceras sam dobio mail od Varmcomics, redovan mail za clanove foruma, u kome nas obavestavaju da ce Mister no broj 1 izaci od ponedeljka, a od sledece nedelje i alan ford nove epizode , dakle ne klasik, nove epizode, kako je i ranije bilo najavljivano.
Ajmo sacekati do ponedeljak pa da vidimo.

Edited by - bitola on 26/06/2009 20:32:13
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 26/06/2009 : 20:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by redbaron

Pozdrav svima na forumu.

Nego Bitola to da je ovaj zestoki crv pao zbog VC ne drzi vodu,ta teorija je toliko bezvezna da stvarno ne znam trebam li plakati ili smijati se.Pa eto acika se zalio na taj srpski AF(i usput napadao svakoga koji bi ga kupio,na negov forum naravno)koji sada vise ne izlazi kod nas ..........i sada sta,sada imamo sipak,sada nema srpskog a za ovaj pet puta skuplji patriotski da i ne pricam.Znaci ako je problem kod konkurencije onda bi trebalo da ovaj nas AF sada bude redovan po kioscima jer konkurencije nema.
A i kako VC konkurira kada ono sto izdaju oni i ono sto izdaje acika su miljama daleko,problem u ovom slucaju se zove acika,on se zamerio sa 90% strip zaljubljenika u Makedoniji,kada ljude nazivas srbomane zbog toga sto kupuju srpske stripove rezultat je taj da ce te ti ljudi oterati u ........
I zbilja da uporedis VC sa VarmC je kao da usporedujes Jupiter sa Mesecinom.

HVALA BOGU STO VC IZLAZI KOD NAS,U SUPROTNOM STRIPOVI NA KIOSCIMA BI BILI NAUCNAFANTASTIKA ZA NAS.

Ako je strip AF u HC izdanju za 2,5 eura skup , onda neznam sta da kazem.
To sto je srpski AF bio toliko jeftin, pisano je ovde vise puta od strane ljudi koji se razumeju u to: covek je izdavao taj AF tako jevtino, sa zagubom planiranom , samo zbog toga sto je veliki zaljubljenik u AF.
E sad, ako moze jevtinije da se izda AF U HC , mozda bi ti trebalo da ga izdas, pa da i ti budes u dobitku a i citaoci u Makedoniji.
Inace ovaj redovni AF koji treba da pocne da izlazi od sledece nedelje, najavljivan je kao SC izdanje po ceni od 50 denara ili 0,85 eura.
Kako ranije rekoh, ostaje da vidimo sta ce biti u vezi ove najave.
Drugo, Aco nije nikad nekoga nazvao srbomanom samo zbog toga sto je kupovao stripove VC, kolko ja znam on i sam ne propusti izdanje VC a da ga ne kupi.
Mora da je posredi nesto drugo, ali ja to ne bih znao reci.

Edited by - bitola on 26/06/2009 20:44:54
Go to Top of Page

redbaron
Starting Member

42 Posts

Member since 26/06/2009

Posted - 26/06/2009 : 20:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send redbaron a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitola
E sad, ako moze jevtinije da se izda AF U HC , mozda bi ti trebalo da ga izdas, pa da i ti budes u dobitku a i citaoci u Makedoniji.

Ti bas volis da se koristis sa ovom recenicom,ako acika nije mogao da izdrzi pritisak i da radi sa dobivkom onda nije ni trebalo da pocinje,stvar je u tome da je taj srpski izlazio svaki mesec dok sa ovo nase izdanje se nikada nezna,prvo je bio mek i tvrd povez,onda samo tvrd,sutra samo mek a za mesec dana ko zna sta.Ako je problem kod konkurencije daj mi objasni zasto ovo nase AF izdanje nije redovnije,to eto nema konkurencije i usput kako kaze acika to je najlepse izdanje AF na prostora ex-YU.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4749 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 26/06/2009 : 20:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evidentno da jesu....

Zbog VC?
Daj ne zajebavaj....

Steta sto clanovi ovog foruma nemaju prilike da usporede izdanja VC i Varmcomicsa, pa da i oni daju svoj sud.
Priznajem da Varmcomics izdanja imaju problem sa plastifikacijom naslovne , ali sve je drugo odlicno.I oni su bili svesni problema sa plastifikacijom i rekli su da ako sledeci Zagor bude imao problema sa plastifikacijom onda ce ici samo sa lakiranjem korica.
Ne kazem za Af kolekcionarski, jer ga ne uzimam, i neznam.

Heh, i ja sam ga dobio.
Nadam se da ce da krene

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

redbaron
Starting Member

42 Posts

Member since 26/06/2009

Posted - 26/06/2009 : 20:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send redbaron a Private Message  Reply with Quote
quote:
Aco nije nikad nekoga nazvao srbomanom samo zbog toga sto je kupovao stripove VC, kolko ja znam on i sam ne propusti izdanje VC a da ga ne kupi.
Mora da je posredi nesto drugo, ali ja to ne bih znao reci.

Mrzi me sada da trazim ali eto jedna od njegovih legendarnih izjave,znaci citiram,to jes reci velikog patriota.

Neka im e ziva majka Srbija koja gi rani duhovno i neka ja kolnat nasata drzava koja im smeta za se i vo se.
Go to Top of Page

THEMICO
New Member

Kiribati
112 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 26/06/2009 : 21:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit THEMICO's Homepage  Send THEMICO a Private Message  Reply with Quote
Taj mejl koji ste dobili dobio sam i ja....Inace Mister No ce se prodavati samo u Skoplju i to u magacinu shtamparije.To ne ide u redovnu prodaju.Ovo je sve pod velikim upitnikom.Oko toga kako vredja i slicno na njegovom forumu,ne bih hteo ni da pocinjem....

Go to Top of Page

redbaron
Starting Member

42 Posts

Member since 26/06/2009

Posted - 26/06/2009 : 21:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send redbaron a Private Message  Reply with Quote
Ma hajde bre ovo je sve totalno neozbiljno,prvo je pecatnica kriva,onda ljudi koji su odgovorni za distribuciju ne zele da ta izdanja dovezu do trafike,juce je VC bio kriv,sutra marsovci ce da otmu kombi koji prevozi stripove za po nedelju dana da dogje info da su Mister No,Zagor i AF jos na kursu izucavanja makedonskog jezika.
Go to Top of Page

THEMICO
New Member

Kiribati
112 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 26/06/2009 : 21:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit THEMICO's Homepage  Send THEMICO a Private Message  Reply with Quote
Ovo je alan ford kolekcionersko izdanje.U roku od skoro jedne godine izdavach je izdao 6 brojeva od koj poslednji pre nekih 3-4 meseca mislim.NAvodno najkvalitetnije dosada na ovim prostorima....
Inache da nebude pizdarija,fotografija je sa foruma izdavacha,od jednog "zadovoljnog" bivsheg mushterije....

Go to Top of Page

THEMICO
New Member

Kiribati
112 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 26/06/2009 : 21:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit THEMICO's Homepage  Send THEMICO a Private Message  Reply with Quote
I da razjasnim....bash me zabole politika i slicna sranja,ko je odakle i druge gluposti,zashto u novoj gvineji vade zagora 405 a u zanzibaru 324,ja volim stripove ko i da ih izdaje, i pizdim kad se pojavi neko ovakav...
I jos da se izvinim shto gnjavim,ali ovakve stvari nema shanse da prodju.

Go to Top of Page

redbaron
Starting Member

42 Posts

Member since 26/06/2009

Posted - 26/06/2009 : 21:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send redbaron a Private Message  Reply with Quote
A vi se bunite zbog visine kolekcionarskog zagora.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 26/06/2009 : 23:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Iskreno mi je žao što se ovaj projekat izdavanja stripova u Makedoniji očigledno gasi Ja lično zahvaljujući mom prijatelju Ultrasu imam Zagora 500 i 502, i savakako sam planirao da nabavim 501 i nadalje I to što je neko pomenuo da je jedan od razloga gašenja Makedonskih stripova VČ na kioscima u Makedonoji, mislim da je potpuno netačno. Pre svega iz razloga koje je pomenuo teller, a na kraju krajeva to su zasebne kolekcije koje možete imati obadve ili ne Što se tiče uporedbe kvaliteta sa VČ, VČ je svakako ispred, pogotovo sada kada je najzad sredio stvar sa otiskom i štampom! U vreme Dnevnika imali smo samo jednog izdavača, sada smo u prilici da imamo VČ, Ludens, SA, Wizrad i Varmcomics, što su i jača i kvalitetnija izdanja od Dnevnika, i ova vaša prepucavanja svakako nisu dobra Mada neznam pozadinu, ako je ima, ali nisu dobra, pogotovo što vidim da ste i bitola i THEMICO iz Bitolja, pa lepo se vidite popite po pivo, a ne da se ovde prepucavate na forumu

Iskreno želim da vam Makedonski stripovi opstanu
Go to Top of Page

THEMICO
New Member

Kiribati
112 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 26/06/2009 : 23:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit THEMICO's Homepage  Send THEMICO a Private Message  Reply with Quote
Pivo je lek za sve,a forumi su za prepucavanje.....
:)

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 26/06/2009 : 23:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pivo je lek za sve,a forumi su za prepucavanje.....
:)

Ako ti tako kažeš OK, samo npred pucaj dalje

Edited by - Bruce Springsteen on 26/06/2009 23:43:06
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 26/06/2009 : 23:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

...pogotovo što vidim da ste i bitola i THEMICO iz Bitolja, pa lepo se vidite popite po pivo, a ne da se ovde prepucavate na forumu

Iskreno želim da vam Makedonski stripovi opstanu

Bruce je "ubo" poentu!

Citam Zagora na srpskom, hrvatskom, italijanskom . . . Imam i grcko i tursko izdanje . . . volim da procitam Zagora i na makedonskom jeziku i zbog toga sam pazario ove redovne brojeve.
Da izlazi Zagor na slovenackom verovatno bi i njega uzimao.
Ako bi mi se pruzila prilika da ga nabavim u izdanju neke zanzibarske strip kuce - takodje.
Nijednoj od ovih kuca ne bih pozeleo da propast i nijednu ne bih popljuvao ovako kako to cine Makedonci svojoj strip-kuci.
Ovaj tip (redbaron) se registrovao danas i od 7 postova 5 je ostavio na ovom topiku u rasponu od sat i po vremena
Zanimljivo

Ja kao konzument stripova, ne zelim da se upustam u neke rasprave tipa "acika je onakav" i "acika je ovakav" niti znam ko je to niti me zanima. Ako je on pokrenuo Boneli strip na makedonskom - svaka mu cast. Ako se on "zamerio sa 90% strip zaljubljenika u Makedoniji" ili ga neko mrzi licno, neka ga saceka u gradu ili sta vec - zabole me.
Zasto se u te svrhe privatizuje i ova rasprava i ovaj topik?!

Dosta vise, bre! Umesto da je zelja svih nas ista - da imamo strip na maternjem jeziku, vi ga posprdno nazivate "patriotski" ?!

Taj postupak je za mene idiotski !

Iskreno želim da nam makedonski stripovi opstanu

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000