forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 24/06/2009 : 01:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Al čini mi se da bi eventualni dolazak Peruzovića značio da se samo čeka prvi kiks "Mistera" i onda Peruzović preuzima klupu...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/06/2009 : 03:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ma ovo sto sam napisao je vezano za Hajduk, a to bi se moglo primjeniti na sve klubove kod nas, a bogme i na dinamo itekako.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/06/2009 : 12:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Al čini mi se da bi eventualni dolazak Peruzovića značio da se samo čeka prvi kiks "Mistera" i onda Peruzović preuzima klupu...

peruzović neće biti trener...nego nešto drugo...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 24/06/2009 : 13:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

peruzović neće biti trener...nego nešto drugo...

Znam ja kako je to zamišljeno, da Peruzović dolazi na mjesto "glavnog menadžera" koji bi kao obuhvatio "cjelokupne" funkcije i sportskog direktora i sl. (s tim da sportski direktor kao ne gubi na važnosti, što baš i nije)... No kažem čini mi se da je to samo farsa u kojoj bi Peruzović nakon prvog, drugog kiksa "nasljedio" Mišu...

Jednostavno, ako se "zakuha", odmah već imaju "jokera" Peruzovića...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/06/2009 : 14:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Ma ovo sto sam napisao je vezano za Hajduk, a to bi se moglo primjeniti na sve klubove kod nas, a bogme i na dinamo itekako.

danas niti jedan klub koji je navikao na uspjehe ne bi čekao nikoga toliko dugo
ni danas ne bi ferguson izdržap u manchesteru vise od tri-cetiri godine bez trofeja
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/06/2009 : 17:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

danas niti jedan klub koji je navikao na uspjehe ne bi čekao nikoga toliko dugo
ni danas ne bi ferguson izdržap u manchesteru vise od tri-cetiri godine bez trofeja

Ma... 3-4 godine... OK, ali kod nas se u godini promjeni po dva.
Nije li Mamic smjenjivao trenere i s osvojenim naslovima.
I svakome stavi na teret dinamo u europi, a on prvi laze i mulja na sve strane i nikad nikome ne odgovara.
Da u dinamu danas igraju svi igraci koji su otisli u zadnje 2-3 godine, ne samo da bi LP bila realnost
vec i korak dalje u grupama. Ovako samo seru stalno i muljaju onu saku jadnika koji jos bodre svoje klubove.
A njihovi sinovi zene TV muze, sviraju im popularni glazbenici, voze bijesna auta i zasticeni su od zakona...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 24/06/2009 : 23:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

A cinjenica je da su nama htjeli uz repku zabraniti ono u boj u boj...
Mislim doista trebaju prevesti Marseillaise... ali koga ja tu lazem, ma znaju oni sto se tu pjeva,
samo to su Francuzi, a mi smo malecki hrvati... tko nas jebe kad se ionako svakom damo guziti.

Aux armes, citoyens,
Formez vos bataillons,
Marchons, marchons!
Qu’un sang impur
Abreuve nos sillons!

Odokativni prijevod refrena...

Gradjani, oruzje zgrabimo
redove formirajmo
naprijed marsirajmo
tom necistom krvlju
brazde nasih polja natopimo

E sad to je kao u redu, ali u boj u boj za narod svoj je sumnjivo, i moze biti predmet rasprave o rasizmu!?!?!
Ma nabijem ih ja na onu stvar licemjernu... toliko o njima i njihovim odlukama.
Valjda nam treba u repki igrati 11 tamnoputih kao i francuzima da bi time pokazali kako nismo rasisti.

-U boj,u boj,za narod svoj!

-Čini mi se da je to napisao Ivan Zajc u IX stoljeću...186...i neka???......poznata opera u kojoj se izvodi pjesma I.Zajca...Nikola Šubić Zrinski..???

-****Stvar je vjerojatno u tome što ova dvojica prdonja(Marković i Srebrić)nisu u stanju objasnit nejelementarnije stvari jer ne znaju.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/06/2009 : 13:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Naravno da je to iz opere Nikole Subica Zrinskog... a kompozitor umro 40 i kusur godina prije nego je bilo prvo SP.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 26/06/2009 : 13:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Nisam baš siguran da je to iz opere N.Š. Zrinski jer ni tekst ni melodija ne odgovaraju.. Koliko znam opera ide: "U boj, u boj, mač iz toka braćo! Nek dušman zna kako mremo mi!....."
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 26/06/2009 : 13:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Čak bi se moglo u pitanje dovest zabrana pokliča "Za dom", jer je upravo u toj operi najglasnije opjevan stih "Za dom, za dom sad u boj!"

Uostalom evo svih stihova.. Po meni je to komotno mogla bit i nacionalna himna! :)

U boj, u boj!
Mač iz toka braćo:
Nek dušman zna
Kako mremo mi!

Grad naš već gori,
Stiže do nas već žar:
Rik njihov ori,
Bijesan je njihov jar!

K’o požar taj
Grudi naše plamte;
Utiša rik
Mača naših zvek.

K’o bratac brata
Zrinjskog poljub'te svi,
Za mnom na vrata,
Vjerni junaci vi!

U boj sad braćo
Pun'mo puške...

Sad zbogom bud, dome naš,
Zauvijek, oj zbogom;
Od svud, od svud
Na te dušman ide prijek.
I već u grob sveti trup
Sklada tvoj, al neće!
Za te sin svak u boj se kreće:
Dome naš, ti vijekom stoj!
Hajd u boj, u boj!
Za dom, za dom sad u boj!
Ma paklena množ
Na nj diže svoj nož;
Hajd u boj!
Nas mal, al hrabar je broj
Tko, tko će ga strt?
Smrt vragu, - smrt!

Za dom u boj! Za dom u boj!

Sad zbogom bud, dome naš,
Zauvijek, oj zbogom;
Od svud, od svud
Na te dušman ide prijek.
I već u grob sveti trup
Sklada tvoj, al neće!
Za te sin svak u boj se kreće:
Dome naš, ti vijekom stoj!
Hajd u boj, u boj!
Za dom, za dom sad u boj!
Ma paklena množ
Na nj diže svoj nož;
Hajd u boj!
Nas mal, al hrabar je broj
Tko, tko će ga strt?
Smrt vragu, - smrt!

Za domovinu mrijeti - kolika slast,
Prot dušmaninu – mora, on mora past!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/06/2009 : 23:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
vjeko,žale mi se srbi na tebe,bit ćeš izbačen zbog nacionalizma

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/06/2009 : 01:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Od danas dvojica nogometaša brazilske nacionalnosti potpisali ugovor sa Hajdukom 1+4 godine... zanimljivo u svakom slučaju, ako ništa sada barem neće biti više hukanja... bar se nadam.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/06/2009 : 01:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od danas dvojica nogometaša brazilske nacionalnosti potpisali ugovor sa Hajdukom 1+4 godine... zanimljivo u svakom slučaju, ako ništa sada barem neće biti više hukanja... bar se nadam.

hukanja će uvijek biti...ali ne samo crncima...

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 27/06/2009 : 13:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Đast fo d rekord, ako je to bitno ikome... ovi brazilci nisu crnci

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 27/06/2009 : 13:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A koji to molim te i zbog čega?!? Zbog opere Nikole Šubić Zrinski Nisam znao da su opere nacionalistički konotirane, ali evo da se iskupim predlažem da komentiramo neku srpsku operu hahahah
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/06/2009 : 16:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

hahaha! kakva naivčina!
pa ovde se huče na malonogometnim utakmicama,to je postalo dio opće kulture.

Ako je hukanje opća kultura onda stvarno

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/06/2009 : 22:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

A koji to molim te i zbog čega?!? Zbog opere Nikole Šubić Zrinski Nisam znao da su opere nacionalistički konotirane, ali evo da se iskupim predlažem da komentiramo neku srpsku operu hahahah

šta se pališ ka šibica,nitko se nije žalio

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 28/06/2009 : 14:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako je hukanje opća kultura onda stvarno

Ništa. Ako bude hukanja, UEFA će odrapiti kaznu Hajduku kakvu nisu ni sanjali i sve 5. Doduše, ovdje će se kukati da je Vrbanović sredio takvu kaznu, ali, Bože moj...

Nešto fali u nabrajanju Fergusonovih trofeja - 1991. su osvojili Superkup Evrope protiv Crvene Zvezde.

Potpis.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 29/06/2009 : 13:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

šta se pališ ka šibica,nitko se nije žalio

Dobro, dobro... Pamti pa vrati
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 29/06/2009 : 20:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kompas se moze okrenuti i naopako, nema veze sto strelica pokazuje, a osim toga magnetom se i strelica da manipulirati.
Dakle, za JUG me nije strah...

A sto se tice ostalog, eh, svoje licemjerje ti iz UEFE i FIFE su pokazali bezbroj puta.
Ja se samo nadam da ce jednom nekome prekipjeti i da ce se desiti kao i u Formuli 1...

svjesno u manipulaciju..taj se kompas neće prominjeniti

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 30/06/2009 : 02:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam baš siguran da je to iz opere N.Š. Zrinski jer ni tekst ni melodija ne odgovaraju.. Koliko znam opera ide: "U boj, u boj, mač iz toka braćo! Nek dušman zna kako mremo mi!....."

-Sjetih se,ali možda opet "zgriješka"...vjerojatno mi je ostalo u sjećanju...nije li Vice Vukov nešto preradio,odnosno pjevao 60-tih na festivalu u Krapini....u boj,u boj,za narod svoj...zagorci črleni...kak ste žmrljavi...kak ste jebeni.....

-Zajebavam se,naravno....ti bokca!..sam se nakaj zmislil,vrag ga jebi....tak je-vužgiiiiiii!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/06/2009 : 09:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
EKSKLUZIVNO: Florin Cernat odbio sve druge ponude, kasno navečer stigao u Split i danas potpisuje ugovor!

Zadnje vijesti: Florin je naš!

Florin Cernat opet je član Hajduka! Rumunjski veznjak novo je pojačanje bijelih; za predstojeću sezonu nakon što su sinoćnji razgovori na stadionu na Poljudu uspješno okončani.

Cernat će, ako danas prođe liječnički pregled zakazan već u sedam sati ujutro, potpisati trogodišnji ugovor za Hajduk vrijedan oko 350 tisuća eura po sezoni.

Pregovori na splitskom stadionu potrajali su oko sat i pol. Predsjednik Hajduka Mate Peroš, član uprave zadužen za struku Fredi Fiorentini i član Nadzornog odbora Mirko Klarić s jedne, te Cernat i menadžer Ioan Becali u pratnji prevoditelja i nogometaševog prijatelja Remusa Dimachea
(inače rumunjskog baletana sa splitskom adresom koji je jedan od zaslužnijih za Cernatov povratak) s druge strane.

Iako je Cernatov dolazak u Split ne pregovore trebao biti obavijen velom tajne ispred stadiona osim novinara pojavilo se i desetak navijača.

Dok su s kata čuli glasni povici "Koliko?!?"; neutvrđenog autora navijači su prema katu na kojem je odvijan razgovor skandirali "Popusti Mate!";.

Kada je već lagano navijače počela obuzimati lagana sumnja nešto prije 23 sata Cernat je s Poljuda izašao s osmijehom od uha do uha što je imalo jasno značenje.

Na novinarsko-navijačke upite u potrazi za potvrdom "Jesi li potpisao?"; kratko je prije ulaska u automobil odgovorio.

- Sutra!

To je bilo dovoljno da krene navijačka pjesma "Ruke ćemo skupa za bile dići....";.Kako doznajemo Cernat i Hajduk našli su se na otprije dogovorenoj godišnjoj gaži u iznosu od 350 tisuća eura.

Nakon uspješno obavijenog posla ni predsjednik Peroš nije krio zadovoljstvo.

- Vrlo lako smo se usuglasili. Sve smo dogovorili i ostaju samo liječnički ugovor te potpisivanje ugovora, što vjerujem neće biti problem. Drago mi je i zbog navijača što je sve ispalo dobro - poručio je Peroš, kojeg smo odmah priupitali i kada će toliko željeni napadači sletjeti na Poljud.

- Polako, nema smisla da požurimo pa pogriješimo.

Florin Cernat konačno je stigao na pregovore u Split i trenutno na Poljudu su uspješno dovršeni pregovori između njegovog menadžera i čelništva bijelih o povratku u Hajduk.

Nešto iza 20.30 sati rumunjski veznjak u društvu je menadžera Ioana Becalija privatnim zrakoplovom sletio u splitsku zračnu luku u Resniku. Po dolasku u luku Cernat nije skidao osmijeh s lica, ali ipak nije bio od velikih riječi.

Odlučio se na mudru taktiku, odmah se “uhvatio” mobitela i na gotovo svaki upit identično odgovarao:

- Poslije ćemo pričati, poslije.

Ipak, izvjesno je da je samim činom dolaska u grad pod Marjanom bivši igrač kijevskog Dinama došao da ostane, što je i potvrdio.

- Želim zaigrati za Hajduk - uspjeli smo nekako izvući iz šutljivog Cernata.

Nešto razgovorljiviji bio je njegov menadžer Becali koji je prije nastavka pregovora sve okrenuo na šalu.

- Nisam znao da su i u Hrvatskoj novinari ovako opasni. Ovo me podsjeća na Ceausescuovo doba u Rumunjskoj kada je sve bilo pod prismotrom policije i ništa nisi mogao napraviti nezamijećeno - našalio se Becali.

Cernat i Becali zatim su se uputili na nastavak razgovora s predsjednikom Hajduka Matom Perošem i članom uprave zaduženim za struku Fredijem Fiorentinijem.

Tijekom današnjeg dana situacija oko mogućeg transfera u više se navrata mijenjala, doslovce iz sata u sat.

Užarena telefonska veza na liniji Rumunjska - Split stalno je bila u pogonu, a vijesti su sustizale jedna drugu.

Na početku dana činilo se kao da od čitavog posla neće biti ništa te da je Cernat na putu za grčku Larisu, da bi se zatim sve preokrenulo i posao bio umalo okončan happy endom.

Kamen spoticanja navodno je bilo 150.000 eura (od ukupne godišnje gaže od 350.000 eura koliko Hajduk nudi Cernatu) koje su bijeli po dogovoru trebali Cernatu odmah isplatiti. Teškim se pregovaračem pokazao Becali, ali ni Peroš nije bio ništa slabiji.

Vojska Hajdukovih navijača Cernatovim je dolaskom u Split konačno došla na svoje, ali sada se očekuje završni čin. Cernat je na korak od toga da mu Poljud nakon sezone 2007/08 opet bude domaći teren, no još je nekoliko bitnih detalja ostalo za usuglasiti i ništa još nije gotovo.

Na koncu je uoči nove runde pregovora Cernat na upit o čemu ovisi njihov ishod samo, činilo se iskreno, jednostavno slegnuo ramenima.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/07/2009 : 19:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Hmm... nakon brojnih titula koje poosvajasmo u njegovom mandatu i politickom djelovanju, kako cemo sad bez njega...

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 01/07/2009 : 19:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm... nakon brojnih titula koje poosvajasmo u njegovom mandatu i politickom djelovanju, kako cemo sad bez njega...

Sport i politika! Moja omiljena rubrika!
(čak se i rimuje)
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/07/2009 : 20:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

sad smo tek najebali

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.98 seconds. Snitz Forums 2000