A ja neki dan krenuo da uzmem, pa me nesto mrzilo :( Kad prije rasprodase 5 giganata po ovim cijenama :( Da li imaju reprint 1 i 2? Mozda ih uzmem, iako su zaista preskupi.
Stiglo je u ovoj turi sve što je do sada izašlo u Hrvatskoj. Stigli su i reprinti. Ali ih je naravno stiglo manje nego novih brojeva, što je logično, jer, većina redovnih kupaca je to na vreme pribavila. Ipak, neki reprinti su već sada rasprodani. Svi koji nisu stigli do svojih Mister No-a, Martija, Marti giganata, mogu mirno da spavaju, jer to će u Darkwood opet dolaziti.
Znači, ko nije mislio na vreme, moraće još malo da se strpi. Ali će svi dobiti željene primerke. Da nije tako, Libellus bi sve prodavao u barem 1000 primeraka, u startu. Ovako, mislim da bi ubuduće u impresumu, pored tiraža mogli da štampaju i imena i prezimena kupaca. I to bi stalo na nekoliko strana, jer svi se znaju, tako da su svi "domaći" izdavači skoro pa "porodične" manufakture.
Stići će sa sledećim uvozom. A to je trenutno neizvesno kada, jer hrvatski izdavači imaju problem sa štamparijama, koje opet probijaju sve rokove. Dakle, kad u Hrvatskoj izađe najavljena Fibrina tura, u roku od 10-15 dana sve stiže kod nas. Znači i svi nedostajući reprinti.
Koliko su Torgali u Darkvudu? Koliko su Alvari 3 i 4?
Torgal je ako se dobro secam,kupio sam to po izlasku,bio 2200d...ali proveri za svaki slucaj...a za Alvare 3 i 4 ces da popricekas jos nekih mesec i po...
Torgal je ako se dobro secam,kupio sam to po izlasku,bio 2200d...ali proveri za svaki slucaj...a za Alvare 3 i 4 ces da popricekas jos nekih mesec i po...
Ja sam jedan kupio za 1700, a drugi za 2000. 2200 je bila cena u nekoj knjzari, da li IPS-u.
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Ja sam jedan kupio za 1700, a drugi za 2000. 2200 je bila cena u nekoj knjzari, da li IPS-u.
Onda ce biti da sam ga i ja platio 2000d...bilo je tu malo vise izdanja pa sam malo omanuo oko cifre...i to je za Torgal 4...
Prema poslednjim informacijama uvoz ide za otprilike mesec dana... A Maccu Picchu nije deo standardne ponude vec to moras da se dogovoris sa Slobom direktno (ja ga uzeo pre par nedelja, cijena prava sitnica:2600din, ali vredi svake pare, i kao strip i kao izdanje...)
"Comics will be the culture of the year 3794" Salvador Dali