O tome sam pisao prošle godine, a onda sam se zakačio sa Markom. Smatram opet da ne treba izlaziti na popisu bilo koji strip da je izašao negdje u Tunguziji, a da on na kioske izađe tek nakon mjesec dana. Čemu ona prvašnja informacija???
ima, izišlo jutros.. možda ga baba zametnula u izlogu iza "Burde"?
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
mislim da bi ovaj topic bilo prilkladno zakljucati jer naslov ovog stripa posjeduje neprimjerenu rijec za djecu i mladez te ostale postovatelje normalnog svijeta
mislim da bi ovaj topic bilo prilkladno zakljucati jer naslov ovog stripa posjeduje neprimjerenu rijec za djecu i mladez te ostale postovatelje normalnog svijeta
Šta je najgore ili najbolje,stvar gledišta,Kruger i nije daleko od istine. Nakon "Pokolja" na naslovnici,otvoriš strip a u njemu je naslov "Velika klaonica na Otoku dosadnih"!
Ah, to je moja greška, tj. naslov je preveden kao pokolj a unutra kao klaonica a nisam primjetio jer sam prvo napravio naslovne a za dva mjeseca unutarnje. Shit, bolje da izbrišem topic da Berni ne vidi, bude me u top strpao :)
...a unutra se i dalje najavljuje stari Priče br.1 s kaubojima.. ?
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Šta je najgore ili najbolje,stvar gledišta,Kruger i nije daleko od istine. Nakon "Pokolja" na naslovnici,otvoriš strip a u njemu je naslov "Velika klaonica na Otoku dosadnih"!
Ah, to je moja greška, tj. naslov je preveden kao pokolj a unutra kao klaonica a nisam primjetio jer sam prvo napravio naslovne a za dva mjeseca unutarnje. Shit, bolje da izbrišem topic da Berni ne vidi, bude me u top strpao :)
nisi ti nista krivi i boljima se dogodi krupnija greska
htio sam ubaciti malo humora u ova teska vremena u strip raspravama
mogao si napisatzi ubijancija ( izmislio bi novu rijec ) ili tako nesto jer to je geg strip i ne moras doslovno prevoditi
žalostno kad je naslov i jedino o kojem vredi razpravljat kod tih Alan Fordova. Kako je nizko pao tako sijajan serijal.Šteta,jel je Magnus prolupao sasvim?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
žalostno kad je naslov i jedino o kojem vredi razpravljat kod tih Alan Fordova. Kako je nizko pao tako sijajan serijal.Šteta,jel je Magnus prolupao sasvim?
Nije Magnus prolupao ... mrtav je vec trinaestak godina.
Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Alan Forda mogli su održavati izdavanjem prigodnih albuma (primjerice, kao Asterix, vani opet kreću nove table, malo veće, posebno obojane i uređene, a crtaju se original nove naslovnice, također malo većeg formata)...
Luksuzni peterobroji AF u ITA koji upravo izlaze prava su stvar, štancanje broja 500, broja 1000 itd, nepotrebno je
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda Hrvatskoj
Alan Forda mogli su održavati izdavanjem prigodnih albuma (primjerice, kao Asterix, vani opet kreću nove table, malo veće, posebno obojane i uređene, a crtaju se original nove naslovnice, također malo većeg formata)...
Luksuzni peterobroji AF u ITA koji upravo izlaze prava su stvar, štancanje broja 500, broja 1000 itd, nepotrebno je
Eh kod nas ni trobroji nisu došli dalje od broja 14
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda Hrvatskoj
normalno da je nakon 400 to i neke epizode af otisao dovraga ( za nas koji smo odrasli na strim epizodama ), ali mislim da to nije potrebano previse isticati jer bi ta tvrdnja mladjim generacijama mogla ogaditi taj strip, koji i takav kakav je moze biti dobar za upoznavanje neke vrste humornog stripa
Na najnovijim naslovnicama u ITA (AF 481 - 484) na žalost caruje Minuette (FUJ osim u 482.
Svi novi brojevi u ITA najavljeni za lipanj, srpanj, kolovoz, rujan, na žalost promoviraju tu luđaču na naslovnim stranicama (uključujući i br. 1000). To stvarno više nije normalno.
Od novoga u ITA za pohvalu je treći PETEROBROJ... (epizode 11-15) __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj