forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

stojmen
Starting Member

Serbia
7 Posts

Member since 08/06/2008

Posted - 10/07/2009 : 14:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send stojmen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

http://i28.tinypic.com/1zx1340.jpg
Ajde stvarno više da ne pričamo gluposti, knjiga svakako ima svojih nedostataka ali petica je bolja mnogo od ostalih a ne lošija.A i papir je dobar i ravan sa riknom što se vidi. Nijedna knjiga koju sam video se nije naborala, to je jedino ako si je ostavio na pljsuku, ili ako si je isutirao.

A zašto nisi slikao knjigu broj 5 kako stoji pored prethodne četiri? Zašto ovo kažem? Zato što moje prve četiri imaju istu nijansu svetlo plave boje (za nebo) a ova peta knjiga ima mnogo tamniju plavu boju. MOje prve četiri knjige lepo pristaju jedna uz drugu (mislim na njihove hrbate) dok je hrbat pete knjige udaljen od hrbata četvrte za cela 3-4 milimetra. Ako su već krenuli sa slikama na hrbatu koje će se kupovinom svake sledeće knjige upotpunjavati, trebali su onda da o ovome vode računa. U čemu je problem? U tome što je hrbat pete knjige pravljen kao da će u knjizi biti korišćen tanji papir. Sa ovim malo debljim papirom je knjiga deblja od širine hrbata. Uostalom to se vidi i na tvojoj slici. Korica leži na tepihu, a hrbat je podignut za ta 3 milimetra. Ako već ove knjige ovoliko koštaju između ostalog i zbog tih slika na hrbatu, onda mislim da je ovo šta su sad uradili jedna teška zajebancija. Već kod pete knjige je nestao kontinuitet slike. Treba vam jedna jaka presa pa da prilepite peticu uz četvorku. Ali opet je tu i drugačija plava boja.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/07/2009 : 14:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Ma stoji ta tvoja priča. Kreša je samo odreagovao na jednu ordinarnu glupost. Ali ovo već postaje opasno smaranje. Ovo niko ne čita, jednostavno pošalješ na mail šta ti se ne sviđa.

Edited by - goksi on 10/07/2009 14:32:25
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 10/07/2009 : 14:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Slikao sam ja i sve 5 knjige zajedno, ali mi nije tu USB kabl, postavicu veceras

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 10/07/2009 : 14:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ces da ga uzimas?

Razmišljam da uzmem ovu i tri sledeće knjige, koje obuhvataju DD ekstra od Slobodne Dalmacije, pa dalje sa Ludensom.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 10/07/2009 : 14:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro, a sta ces sa one 4 epizode?

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 10/07/2009 : 14:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa dobro, a sta ces sa one 4 epizode?

Dnevnik. I probaću da sakupim redovnog Dilana SD/LU. Planiram još par stvari, da polako sakupim pare za Markosov album Šaraz-De, da probam da čitam Korta i Natana Nevera, kao i da popunim VČ Dampira. Ma raspikuća sam!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/07/2009 : 14:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stojmen
A zašto nisi slikao knjigu broj 5 kako stoji pored prethodne četiri? Moje prve četiri knjige lepo pristaju jedna uz drugu (mislim na njihove hrbate) dok je hrbat pete knjige udaljen od hrbata četvrte za cela 3-4 milimetra.

Isti slučaj je i kod mene, ali ne smeta mi puno, pa nisam hteo da ovo komentarišem.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

stojmen
Starting Member

Serbia
7 Posts

Member since 08/06/2008

Posted - 10/07/2009 : 16:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send stojmen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Ma stoji ta tvoja priča. Kreša je samo odreagovao na jednu ordinarnu glupost. Ali ovo već postaje opasno smaranje. Ovo niko ne čita, jednostavno pošalješ na mail šta ti se ne sviđa.

Nisam imao nameru nikoga da smaram. Na kraju krajeva broj mojih postova govori dovoljno u prilog tome da nisam smarač. Jednostavno komentarišem nešto što mi nije leglo ni oku ni srcu kada sam video kako sve izgleda. A što se tiče mailova, poslao sam ih par komada do sada. Misliš da mi je neko odgovorio??? Odgovorili su mi samo na jedan pre 7-8 meseci kada sam pitao da li će postojati neki vid pretplate za nas koji nismo iz Beograda. A zašto? Pa pobogu, uzimanje para je u pitanju. Tada su predusretljivi. I pored svih nedostataka koji su više nego očigledni, i koji se vide iz aviona, ja i dalje nastavljam sa kupovinom svega što VČ izdaje. Ništa nisam propustio do sada. Namera mi je bila da, pošto na mailove ne odgovaraju, eventualno neko od njih ovo pročita i da vidi čime sve nismo zadovoljni. Ipak uzimaju naše pare za naše zadovoljstvo. Je li tako? Ako je jedna strana zadovoljna (a to su oni jer su pare pare, i oni pune džepove njima) onda bi i druga trebala da bude zadovoljna (a to smo mi i nismo zadovoljni, jer da jesmo ne bi ovaj topic imao preko 100 strana). Njima ne treba ništa drugo nego malo bolja kontrola kvaliteta. Ako im je teško da provere 500 komada (a to može da uradi jedan čovek za 8 radnih sati) onda ne znam kakvo mišljenje da imam o njima. A ako to ne mogu za osam sati onda dobijam ideju da sve nas lažu i da im tiraž u stvari nije 500 komada, nego možda čak i 2000, ali cena ostaje uvek ista kao da je 500 komada u pitanju. Evo kupio sam Tintina br. 1 i 2 za po 850 dinara. Ljudi pa da li je moguće da neko za te pare uradi onakve knjige? Druga knjiga je komplet u boji, papir je debeo i mastan, korice su fenomenalno urađene a sve to VČ može samo da sanja. Stvarno su tu neka mutna posla u pitanju. Da naslovne strane u boji u Zagoru i korice kostaju oko 1000 dinara (bez popusta) je neverovatno.Ali ajde neka im bude. Na kraju krajeva ni pare nisu toliki problem koliko je to što rade na taj način da ih za naše zadovoljstvo zabole ona stvar. Toliko o tome od mene. Više ne želim ništa da komentarišem.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 10/07/2009 : 16:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Rasplakaću se.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/07/2009 : 16:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam imao nameru nikoga da smaram.

A ja nisam na tebe mislio.
Go to Top of Page

Laza1997
Starting Member

Serbia
42 Posts

Member since 03/05/2009

Posted - 10/07/2009 : 17:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Laza1997 a Private Message  Reply with Quote
>_< o cemu se ovde radi uopste?
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 10/07/2009 : 17:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
O petoj knjiza kolekcionarskog Zagora i njegovim prednostima i nedostacima, kao i mogucnosti nabavke istog za clanove van prestonice nase drzave, uz naravno svudaprisutni spam.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 10/07/2009 : 19:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo kupio sam Tintina br. 1 i 2 za po 850 dinara. Ljudi pa da li je moguće da neko za te pare uradi onakve knjige?

Da, to je Tintin, a ovo je Zagor
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 10/07/2009 : 21:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Jel neko ovde radi za Veseli Cetvrtak ili cisto onako brani njihove interese.
Nije mi cilj nikoga da omalovazavam ,vlasnika licno znam ,ali poludeo sam kada je otisak u knjizi broj 4 bio zamrljan.Prva 3 broja sam kupio bas zbog dobrog otiska e onda sam ih sve trampio za druge stripove.Kada je izasla 5 knjiga rekoh pocecu iz pocetka i sve ih ponovo uzeti i kada sam u trafici video taj bledunjavi tanak papir koji je nestalan definitivno sam odustao.
Jos uvek razmisljam o tim stripovima ali nemogu da predem preko tih velikih nedostataka,da su malo pratili ovaj topic videli bi koliko je dobrih kolekcionara odustalo od ovog stripa i zapitali bi se sta to rade,a bili bi malo azurniji i u odgovorima na mailove,njih filmski boli du...

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/07/2009 : 22:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Jel neko ovde radi za Veseli Cetvrtak ili cisto onako brani njihove interese.
Nije mi cilj nikoga da omalovazavam ,vlasnika licno znam ,ali poludeo sam kada je otisak u knjizi broj 4 bio zamrljan.Prva 3 broja sam kupio bas zbog dobrog otiska e onda sam ih sve trampio za druge stripove.Kada je izasla 5 knjiga rekoh pocecu iz pocetka i sve ih ponovo uzeti i kada sam u trafici video taj bledunjavi tanak papir koji je nestalan definitivno sam odustao.
Jos uvek razmisljam o tim stripovima ali nemogu da predem preko tih velikih nedostataka,da su malo pratili ovaj topic videli bi koliko je dobrih kolekcionara odustalo od ovog stripa i zapitali bi se sta to rade,a bili bi malo azurniji i u odgovorima na mailove,njih filmski boli du...

Zalosno je sto na taj nacin omalovazavaju citaoce i obezvredjuju rad svih onih ljudi koji svoj posao obavljaju i vise nego dobro
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 10/07/2009 : 22:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

http://i28.tinypic.com/1zx1340.jpg
Ajde stvarno više da ne pričamo gluposti, knjiga svakako ima svojih nedostataka ali petica je bolja mnogo od ostalih a ne lošija.A i papir je dobar i ravan sa riknom što se vidi. Nijedna knjiga koju sam video se nije naborala, to je jedino ako si je ostavio na pljsuku, ili ako si je isutirao.

A zašto nisi slikao knjigu broj 5 kako stoji pored prethodne četiri? Zašto ovo kažem? Zato što moje prve četiri imaju istu nijansu svetlo plave boje (za nebo) a ova peta knjiga ima mnogo tamniju plavu boju. MOje prve četiri knjige lepo pristaju jedna uz drugu (mislim na njihove hrbate) dok je hrbat pete knjige udaljen od hrbata četvrte za cela 3-4 milimetra. Ako su već krenuli sa slikama na hrbatu koje će se kupovinom svake sledeće knjige upotpunjavati, trebali su onda da o ovome vode računa. U čemu je problem? U tome što je hrbat pete knjige pravljen kao da će u knjizi biti korišćen tanji papir. Sa ovim malo debljim papirom je knjiga deblja od širine hrbata. Uostalom to se vidi i na tvojoj slici. Korica leži na tepihu, a hrbat je podignut za ta 3 milimetra. Ako već ove knjige ovoliko koštaju između ostalog i zbog tih slika na hrbatu, onda mislim da je ovo šta su sad uradili jedna teška zajebancija. Već kod pete knjige je nestao kontinuitet slike. Treba vam jedna jaka presa pa da prilepite peticu uz četvorku. Ali opet je tu i drugačija plava boja.

Situacija je zapravo obrnuta,ako uporedis sa (zna se) Libellus izdanjima,primetices da zagor br 5 dyd 1 zapravo izgledaju kako treba,prva cetiri zagora imaju malo siru riknu jer su korice pravljene za uvez debljeg papira,a ubacen je tanji.... to je sad doslo na svoje sa knjigom 5 i zapravo korice i rikna su u ljubavi sa papirom koji im odgovara.Dylan je kako treba uradjen od pocetka i nadam se da ce sva sledeca hc izdanja veselog cetvrtka ici kao zg 5 i dyd 1 :)))))))))))))))))

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 11/07/2009 : 18:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Za Dilana Doga svaka cast on je dobro odraden za sada.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 11/07/2009 : 18:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Stvarno je vise i zamorno da ljudi ( ne pricam direktno o nekome) porede Libellus i Veseli Cetvrtak.
Ni meni se neka Libellusova izdanja ne poklapajau.
Evo Biblioteka Martin Mystere. Na svakom su one bele crte iznad Martijevog lica jednake a na 15- ici je ta crta visa, sa sve naslovom i ostali, i izgleda bas ruzno. Pa se ne zalim zbog toga sto je ostalo dobro. Isto tako se ne zalim i za Veseli Cetvrtak, koji mi isto tako stoji, ne savrseno, ali stoji.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 11/07/2009 : 21:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Bash naleteh pre neki dan na fotke koje sam napravio na promociji kolekcionarskog Zagora, pa kako na kraju nisu bile objavljene, bilo mi zhao da ih ne podelim makar onlajn, te sam ih aploadovao na fejsbuk fan stranicu veselog chetvrtka. Trebalo bi da mogu da joj pristupe i ljudi koji nisu na fejsbuku, a siguran sam da ce se neki od fanova prepoznati. Uzhivajte. :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=89472&id=68151794472&ref=mf
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/07/2009 : 21:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Ovaj teča što dao dux S.Mikea čika Ferriju je Texov i moj diler za stripove.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/07/2009 : 22:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Stojmen, bukvalno si u pravu za sve sto si napisao... Apsolutno se slazem sa tobom.. Ovo je trebalo da bude broj jedan izdanje za mene, a ispalo je da ga ne bih drzao i za dzabe da mi neko da...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 11/07/2009 : 22:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Bash naleteh pre neki dan na fotke koje sam napravio na promociji kolekcionarskog Zagora, pa kako na kraju nisu bile objavljene, bilo mi zhao da ih ne podelim makar onlajn, te sam ih aploadovao na fejsbuk fan stranicu veselog chetvrtka. Trebalo bi da mogu da joj pristupe i ljudi koji nisu na fejsbuku, a siguran sam da ce se neki od fanova prepoznati. Uzhivajte. :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=89472&id=68151794472&ref=mf

Eno mene na prvoj, i jos na nekim ...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/07/2009 : 22:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Meni se na 26. vidi samo levi batak..

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 11/07/2009 22:49:39
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/07/2009 : 09:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Kolekcionarski Zagor je sve bolji i bolji i ne pljujte po svemu što je srpsko, naročito Srbi!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 12/07/2009 : 11:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Kolekcionarski Zagor je sve bolji i bolji i ne pljujte po svemu što je srpsko, naročito Srbi!

Druze nemoj tako , bez dokaza optuzujes nevine ljude :)

... niko nije kriv dok se ne dokaze da je srbin ... :)

sala ... izvinjavam se na digresiji ...
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000