forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Veseli cetvrtak/propustene izdanje
 New Topic  Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

raftaman
Starting Member

Germany
15 Posts

Member since 06/09/2006

Posted - 13/07/2009 : 20:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send raftaman a Private Message  Reply with Quote
Hallo svima,

zivim u njemacku i voleo bi saznati, da li postoje mogucnost da se nabavi propustena izdanja stripova od veseli cetvrtak?

Preko e-maila sam pristupijo u kontakt sa redakcijom. Prvo mi odgovorili, da ne salju u njemacku ali postoje mogucnost da salju u bosnu ili hrvatsku.
Nakon toga sam njima poslo spisak, koje stripove ja zelim i da se dogovorimo kako bi poslali na adresu u bosnu (prnjavor).

Sad mi neko javlja, da samo u srbiju salju. Imam osjecaj da kod njih ljeva ruka nezna sta radi desna. Odgovorili su, da navratim u kiosku "trafik" u Beogradu---imaju bas smjesan humor!!!!

Nemogu da vjerujem, da nisu sposobni da salju paket stripova preko poste. Jadna zemlja

Imam osjecaj, da nemaju volje da zarade para!
I kako pise u svakom stripu, da se moze obratiti putem maila ili telefonom je laz. Cekam vec preko mjesec dana na odgovor maila a telefonom prvo mi kazu da saljem spisak pa da mi onda odgovore, da nesalju.

Sad moje pitanje:
Jel ima mozda neka knjizera ili distribucija u hrvatskoj ili bosna, preko koje se isto moze nabaviti propustena izdanja od VESELI CETVRTAK.Mislim da je hrvatska malo blize evrope i da se tu moze sigurno nesta ostvarati.

Nemora da se salje u njemacku. Moze isto u republiku Srbsku.
Ili mozda ima neka osoba koja ima kompletnu ediciju od ZAGORA,MISTER NO, DYLAN DOG I MARTY MISTERIJA pa da mi javi preko maila

rstojanovic@web.de

pa cu ja prvo da posaljem spisak koje brojevi trazim. Imam nekoliko stripova ali velicina mi fali ( negdje oko 50 komada)

izvinjavam se ako sam u pogresnom forum otvorijo novi Topic.
Ovo mi je zadnja sansa da nekako rjesim taj problem pa mozda neko ima stvarno neku dobru ideju ili predloge.

Pozz svima
Raftaman

Quid est veritas?

Edited by - BlekenDekara on 13/07/2009 20:35:42

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/07/2009 : 20:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
A sto ne probas sa Darkvudom ili Alan Fordom?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

raftaman
Starting Member

Germany
15 Posts

Member since 06/09/2006

Posted - 13/07/2009 : 20:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send raftaman a Private Message  Reply with Quote
nerazumijem??
jesu to distribucije? i u koju drzavu se nalaze? imas adresu link,mail,tel...

Quid est veritas?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/07/2009 : 20:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripklub-darkwood.com/
Go to Top of Page

raftaman
Starting Member

Germany
15 Posts

Member since 06/09/2006

Posted - 13/07/2009 : 20:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send raftaman a Private Message  Reply with Quote
Hvala King Warrior i Kit
napiso sam mail pa da vidim sta ce odgovoriti

Quid est veritas?
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 13/07/2009 : 20:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
011 2622-867 je telefon striparnice darkvud pa se njima mozesh obratiti za eventualno naruchivanje propushtenih VCh izdanja.

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/07/2009 : 09:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Ili ako imas poverenja u nekog clana foruma posaljes mu spisak stripova , on ode i kupi i posalje ti.
:)

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 14/07/2009 09:59:16
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 14/07/2009 : 10:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Nazalost nijedna od pomenutih striparnica ne vrsi slanje stripova u inostranstvo, ali zato ce se uvek naci neko ko ti stripove moze naruciti iz pomenutih striparnica pa poslati za Nemačku.

Naravno, u obzir moraš uzeti poštarinu za stripove- Ukoliko se salju kao obicna tiskovina (najjeftiniji, ali svakako i najsporiji način), opet ce preći cifru od 30-35 evra, što je puno (doduše za naše standarde, mada ne verujem da su toliki novci ni tebi za bacanje)...

A ukoliko nemaš nikoga ko bi ti to mogao odraditi iz Srbije, pun nas je forum, neko će se već pomučiti. Ja sam lično par puta slao pakete (takođe potpunim neznancima, faktički) i nikada do sada nisam imao nikakvih problema, pa mogu eto u krajnjoj nuždi da ti se ponudim.

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

raftaman
Starting Member

Germany
15 Posts

Member since 06/09/2006

Posted - 14/07/2009 : 11:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send raftaman a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima sa informacije. Evo sada pokusavam preko shommy iz Novog Sada da nesta uradimo. Najbolje bi bilo da mi se stripovi salju u Prnjavor (Bosna). Jel sto pise Man_of_Steel, nemam ni ja para za bacanje ;)

Pa kad odem sljedeci put na odmor lako je prebaciti stripove u njemacku.

Jedini problem jos samo u tome da bi nekoga trebo, ko i dalje kupuje sa mene stripove. Jest da tu treba poverenje u ljudima.

Quid est veritas?

Edited by - raftaman on 14/07/2009 13:36:52
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/07/2009 : 19:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Stripovi ti izlaze u bozsni, doduse sa malim zakasnjenjem, nadji nekog drugara da ti ih kupuje

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

raftaman
Starting Member

Germany
15 Posts

Member since 06/09/2006

Posted - 14/07/2009 : 20:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send raftaman a Private Message  Reply with Quote
ali ne dolaze redovno. i stvar je u tome sto trazim izdanje koje su od pocetka izasli. Te nemozes da pronades na kioscima

Quid est veritas?
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 14/07/2009 : 22:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
Na srecu, striparnice salju u inostranstvo, ali kako smo vec kontaktirali mailom, onda je vec sve reseno

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000