forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/07/2009 : 21:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Vise nam nece suditi penale, nece sudci biti za nas i necemo osvajati titule kao prethodnih nekoliko sezona
u jeku njegove vladavine...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/07/2009 : 17:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Luka Peruzović: Hajduk ide novim putem, a ja bi htio pomoći!

Napomenuli su nam da Luka Peruzović ne voli duge priče, da odgovara kratko, gotovo nevoljko. Bila je to pogrešna procjena:

- Tu sam. Nema tajni, možemo o svemu! - oglasio se legendarni nogometaš i trener iz svoga doma u belgijskom gradu Waterloou.

Možemo i o povratku u Hajduk?

- Svakako. Nasmijao sam se kad sam u Slobodnoj Dalmaciji pročitao naslov “Priznajem, zvali su me s Poljuda!”.

Što bih priznavao, nisam na sudu...

Nama je priznao s kim je razgovarao:

- S predsjednikom Matom Perošem. Čovjek mi je najiskrenije želio objasniti sve. Nastavak slijedi; polovinom srpnja u Split stižem na odmor, bit ću spreman za razradu teme.

Neki dan nam je u Dramlju vodeći dioničar Jako Andabak rekao da Peruzovića planiraju za glavnog menadžera, desnu ruku predsjednika Uprave (trebao bi to biti Tomislav Mamić), zasigurno i važnog asistenta predsjedniku Nadzornog odbora (trebao bi to biti upravo Andabak). Komentar?

- Ja se nikad nisam bavio politikom ni vodio klub. Ja sam samo trener. To ne isključuje neku drugu funkciju, ali, ponavljam, moramo sjesti i sve razraditi. Hajduk ide svojim putem, ja bih trebao pomoći. Drago mi je da me hoće, da im odgovara moj profil.

- Spreman sam na suradnju i na sve opcije, zato što nisam član nikakvog klana ili lobija. Jedino ne želim doći da bih nekoga maknuo. Ne! Ne namjeravam ugroziti ničiju poziciju, ničiji status.

S Perošem se, dakle, čuo, s Andabakom još nije, nije imao čast upoznati ni Keruma?

- Vidio sam gradonačelnikovu sliku na internetu tako da bih ga prepoznao. Mene neće prepoznati nitko; više nemam dugu kosu, posljednjih godinu dana ni brkove...

Luka razmišlja naglas:

- Jesu li stvari sazrele? Uvjeren sam da je prije stanovitog vremena Sergije Krešić nastupio s najboljim namjerama, ali je otišao poslije mjesec i pol! A posrijedi nije bezveznjak, on ne lupeta, on spada u institucije španjolske lige makar nije trenirao Barcelonu ili Real Madrid - dvadeset sezona vodio je ozbiljne klubove, nije se švercao, tamo ga cijene i vole.

- U Splitu je izgorio prije nego je izustio “Dobar dan!”. Bilo mi je tako krivo jer sjajan je lik, jedan od mojih omiljenih učitelja.

Peruzović je načas zastao pa podvukao:

- Ja to sebi ne mogu i ne smijem dopustiti, jednostavno nemam pravo na toliki luksuz! Stoga sam Perošu priopćio: “Nema problema, spreman sam se uključiti ukoliko sve definiramo.” Najvažnije je da je definiran klub.

Čini li mu se da jest?

- Hajduk danas sigurno funkcionira bolje nego lani u ovo vrijeme. Uspješno je preoblikovan, privatiziran. Račun više nije blokiran, što je vrlo bitno. No većinski vlasnik je Grad. Ja nisam ekonomist, još manje sam avanturist - ako se vratim, želim djelovati mirno i normalno, a ne da mi se šefovi i suradnici mijenjaju svakih pet dana!

Mijenjao je destinacije, prošao Belgijom, Francuskom, Turskom, Katarom, Saudijskom Arabijom, Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Sad je, eto, opet pred Hrvatskom!

- Išao sam svojim putem. Godine prolete. Nije da Hajduk ne intrigira, iako bi se meni najlakše bilo zaputiti u Perzijski zaljev ili u Afriku: doći, potpisati ugovor i raditi svoj posao. Ide li dobro, nastaviti. Ne ide li, rastati se i nikad se više s tim društvom ne moraš vidjeti. Međutim, Hajduk je nešto drugo.

Hajduk je očito nešto prvo!

- Hajduk ima perspektivu. Oprostite, ako u Europi nešto znači BATE Borisov iz Minska, zašto ne bi i dokazani hrvatski gigant, ima li novca!

Može li Hajduk ukinuti dominaciju Dinama?

- Previše se baca na taj rivalitet, koji prelazi granice sportskoga. A sve što je pretjerano nije dobro, postaje opsesija, bolest s obje strane, meni se to ne sviđa.

Na čemu će inzistirati kad se nađe s Andabakom i oligarhijom?

- Na preciznosti usuglašavanja i dosljednom držanju sporazuma. Nužno je shvatiti što tko hoće, kakav je plan, što tko radi, tko dovodi igrače, tko za što odgovara? Kreće novi ciklus s novom postavom na katu i na terenu, ne mogu ja tu upasti tek tako.

U finišu, Luka Peruzović je istaknuo:

- Presudno je da ljudi znaju što im treba, kakav stručnjak i čovjek. Ja nikad nigdje nisam bio kandidat; nogomet je ipak specifičan, različit od većine zanimanja. Ili me uzmu, ili ne uzmu, preglasavanje je suvišno. Ne volim gubiti! Ne radim od 1. siječnja 2009. Bavim se svim i ničim. Nemam imperativ uhljebljenja. Prema tome...

Prema tome, doima se da “brak” Hajduka i Peruzovića nikako nije nemoguća misija, naprotiv!

branko stipković, sn

Luka Peruzović o izborničkim ambicijama
- Poslije SP-a u Njemačkoj nazvao me član Izvršnog odbora HNS-a Pero Vićan, provjeravajući jesam li zainteresiran za izborničku dužnost, s obzirom na to da je Zlatku Kranjčaru istekao mandat. Nisam bio. U međuvremenu sam promijenio mišljenje.

- Budem li slobodan, prvom prilikom bit ću zainteresiran, intrigira funkcija šefa hrvatske selekcije, svjetske velesile koja ne izlazi iz kruga deset vodećih na FIFA-ljestvici, što je fantazija! Ljudi nisu objektivni, vole prigovarati i podcjenjivati, tako i sada, kad malo ’visimo’ ali je, srećom, i dalje sve u našim rukama. Da, rado bih jednog dana bio izbornik takve momčadi!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/07/2009 : 17:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
HAJDUK sprema na ovim prostorima neviđeno sveobuhvatnu i iscrpnu web prezentaciju nekog sportskog kluba, čija je promocija sljedeći tjedan.

Glasnogovornik Bilih Davor Pavić za Index je otkrio što sve donosi novi projekt Hajduka na webu i nema sumnje da će novosti koje je pripremio peteročlani tim (uz Pavića tu su Ante Bilić, Nikica Vukašin, Renco Posinković i Ivan Aras) oduševiti brojne navijače Hajduka, posebno one koji ne mogu uživo ili u televizijskim prijenosima pratiti splitski klub.

"Osnovna karakteristika našeg novog weba je recentnost i ažurnost, što znači da ćemo vijesti objavljivati odmah nakon događaja, brzo i kratko. Imati ćemo i tjednu kolumnu, uz naravno, izvještaje i rezultate utakmica" objasnio Pavić kako će Hajduk pokrivati aktualne događaje. Osim prve momčadi, pratit će se rezultati svih kategorija kluba: od pionira do seniora.

"Na našem ovom sajtu nalaziti će se svi podaci o igračima, od broja nastupa i golova za klub, do visine i težine. Stranica će sadržavati i podatke o kompletnoj strukturi kluba - upravi i nadzornom odboru"

Hajdukova televizija na webu

Novost na koju su u Hajduku posebno ponosni je hajduk.tv koji će posjetiteljima omogućiti pregledavanje priloga, tiskovnih konferencija i inserata s utakmica

Posebna poslastica: Detaljan i ekskluzivan uvid u bogatu povijest kluba

"Ono što će biti naročito zanimljivo navijačima je bogata arhivska građa koja će im biti dostupna na novim stranicama: moći će vidjeti ekskluzivne, stare fotografije koje su vlasništvo kluba" otkrio je Pavić.

Arhiva svih utakmica

Posjetitelji hajduk.hr-a će moći pregledati arhivu svih službenih utakmica Hajduka od 1920. do danas, sa sastavima momčadi i strijelcima, kao i rubriku "Hajdukov vremeplov" sa ključnim datumima u klupskoj povijesti. Nakon što prođu hodnicima povijesti, slijedi im razgledavanje stadiona - virtualna šetnja Poljudom.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 03/07/2009 : 23:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado
Vise nam nece suditi penale

Kalinić prekida karijeru?

Potpis.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/07/2009 : 23:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:
Vise nam nece suditi penale

Kalinić prekida karijeru?

pizdunu

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/07/2009 : 04:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Legenda o Baki živi

Otvorite školu za strani jezik u Italiji i sigurno ćete bankrotirati. Talijane, naime, strani jezici ne zanimaju. Ali kad počnete pričati o nogometu, e onda sve jezične barijere nestaju. U Pescari se tako i danas pamte slavni dani Blaža Sliškovića.

Baka je na stadionu Adriatico igrao samo dvije godine, od 1986. do 1988., ali njegovo umijeće loptanja i danas se prepričava. A kako i ne bi kada je Pescara danas u trećoj ligi (11. mjesto!), a najžešći joj je rival obližnji Lanciano. U Bakino vrijeme ovdje su igrali Milan, Juventus, Inter, a publika je uživala.

Volonter u press centru na judo natjecanjima s neobičnom je radošću tako primijetio akreditaciju vašega reportera obrativši mi se na kombinaciji talijanskog i engleskog jezika.

‘Spalato? Hajduk? Si! Sliskovic! Che grande fantasista! Ma, with grande problemo, too much smoke and drink’, reče Vittorio kojemu ne može biti više od 25 godina i koji Sliškovića nikad uživo nije vidio.
Ali, za legendu je čuo, legenda o Baki živi.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/07/2009 : 00:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
taj napadač ima nadimak sličan ka i robson de souza samo in se treće slovo nadimka razlikuje,a to je slovo kod našeg novog napadača 6 slovo hrvatske abecede!!!???

ajmo poznavatelji,tko je taj...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/07/2009 : 00:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Šibenik je odbio ponudu Hajduka za Ivana Rodića

Premda se u ponedjeljak navečer činilo da su Šibenik i Hajduk na korak do transfera Ivana Rodića u bijeli dres, stvari su se zakompliciralePiše: Tomislav Gabelić | zadnja izmjena prije 41 min.Premda se u ponedjeljak navečer činilo da su Šibenik i Hajduk na korak do dogovora i transfera Ivana Rodića u bijeli dres, stvari su se ponovno zakomplicirale i od dogovora zasad nema ništa. Predsjednik Hajduka Mate Peroš sa svojim odvjetničkim timom sastao se na Šubičevcu sa čelnicima Šibenika i donio im novu, poboljšanu ponudu. Hajduk je bio spreman izdvojiti 150. 000 eura odmah, platiti PDV na transfer, te obećati Šibeniku dodatnih 20 posto budućeg transfera Rodića u inozemstvo. Čelnici klubova rastali su se u prijateljskim odnosima, činilo se kako su blizu dogovora, te da su zaboravljene nesuglasice koje su opterećivale njihov dosadašnji odnos. U zapećak su pospremljeni sporovi vezani za transfer Ante Rukavina, Gorana Blaževića, objede o puštanja utakmice Dinamu...
Sve je ostalo na čelnicima Šibenika, koji su vijećali do kasno navečer ne bi li pozitivno odgovorili Hajdukovu zahtjevu. No na koncu novi šok, na Šubićevcu su zaključili kako Rodića neće pustiti ispod 350.000 eura i 10 posto od budućeg transfera u inozemstvo. Sada je na potezu Hajduk, no obzirom na veliki broj igrača koji im se nude, lako bi se moglo dogoditi da Rodiću na koncu zahvale i okrenu se na drugu stranu. U tom će slučaju izgubiti i Šibenik, koji će ostati bez prijeko potrebnog svježeg kapitala, Rodić koji je u mislima već šest mjeseci na Poljudu, ali i Hajduk koji ostaje bez mladog i potentnog igrača.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/07/2009 : 00:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
e kad bi bar ovo bila istina
da rodić

Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 07/07/2009 : 09:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message  Reply with Quote
Sada bi izgleda i Zec u Hajduka.
http://www.index.hr/sport/clanak/kad-mu-je-propalo-inozemstvo-zec-promijenio-plocu-hajduk-se-ne-odbija/440618.aspx
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/07/2009 : 22:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Hajduk uzvratio Riedu za zimski poraz u Turskoj

Hajduk je ostvario pobjedu na prvom gostovanju u Austriji, sa 2:1 revanširao se ekipi Rieda koja ga je istim rezultatom svladala ove zime u Turskoj na pripremama u Antalyiji.

Splićani su utakmicu otvorili s - hendikepom, odmah su darovali Riedu pogodak prednosti. Obrana “bijelih” nije raščistila, odbila loptu koju je ukrao Salihi i odmah produžio za Rodrigueza koji je izbliza ispred Subašića lakoćom poentirao. Bila je to tek treća minuta utakmice i olako darovani poklon za Austrijance koji su poveli sa 1:0.

Međutim, od tog trenutka Hajduk je zagospodario igrom i odmah su se nizale prigode. Skoko je u 11. minuti oštrim udarcem pogodio gredu, u 13. izbliza je Tomasov bio neprecizan, a u 14. Ibričićev udarac glavom obranio je austrijski vratar.

U 39. minuti Splićani su tražili jedanaesterac jer je Stocklasa igrao rukom kad je Ibričić pucao, no sudac je procijenio da nije bilo namjere u tom udaranju lopte u ruku “zelenoga”, pa se igra nastavila. No, ubrzo eto i rezultatskog preokreta! Igrala se 44. minuta kad je Tomasov izborio korner. Udarac s kuta izveo je Ibričić a Gabrić u skoku bio najspretniji da se dokopa pozicije s pet metara da glavom pošalje loptu u mrežu - 1:1!

Već u idućem napadu Ibričić je postigao pogodak ali ga sudac nije priznao zbog navodnog prekršaja na protivničkom vrataru. Međutim, Hajduk je stigao do vodstva i pobjede početkom nastavka. Glasner je omeo Brazilca Paraibu, gurnuo ga u šesnaestercu i to je bio jedanaesterac. Ibričić je matirao vratara laganim lobom ali je sudac ponovio izvođenje jer je Gabrić utrčao prerano u kazneni prostor. I iz drugog pokušaja, ovaj put oštrim udaracem, Ibričić je bio precizan i doveo je Splićane u prednost koju su do kraja sačuvali.

Treba reći da je Hajduk imao nekoliko istaknutih pojedinaca kao što su Ibričić, Gabrić, Skoko, Brkljača, Rubil..., a s nekoliko poteza izrazito se svidio i Brazilac Paraiba kojemu je trebalo neko vrijeme da krene. U nastavku je pak Ibričić zaigrao čistog vezistu što je njegova omiljena uloga.
Hajdukovi navijači nisu izostali, bilo ih je s natpisima Skalice, Zagreb, Tučepi, Australija, Beč, a bilo je i pristalica austrijske momčadi, tako da je ozračje bilo pravo - prvenstveno!

Hajduka je došao gledati i dioničar Ivan Rimac koji je doletio privatnim zrakoplovom u Austriju, budući da su vlasnici i sponzori nomčadi Rieda njegovi poslovni partneri. “Bijele” je došao pogledati i Silvije Čavlina, nekadašnji mladi reprezentativac i junior Hajduka koji već tri godine uspješno čuva mrežu LASK-a iz Linza.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 09/07/2009 : 00:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Kako se može lob(ov)ati golman iz penala? Osim ako autor misli na "panenku", a bilo mu otrcano napisati to...

Potpis.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/07/2009 : 01:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

Kako se može lob(ov)ati golman iz penala? Osim ako autor misli na "panenku", a bilo mu otrcano napisati to...

seljak-bio i ostao(mislim na autora teksta,alfirevića)...
normalno da je bila panenka...

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27676 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/07/2009 : 21:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Evo je:
http://www.hajduk.hr/index.php?otvori=naslovnica
Nisam zna da Dinamo iz Vinkovaca ima isti grb ka i Dinamo/Agregat;-)
Autori stranica su podijelili taj grb svim Dinamima koji su igrali protiv Hajduka,uključujući i moskovski.

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 09/07/2009 21:50:36
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/07/2009 : 17:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nego uvijek se voli reci da su bbb i Torcida isto, pa me zanima zasto mi mozemo imati pripreme u Austriji a dinamo ne?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/07/2009 : 23:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
direktor poljudskog marketinga pavle cicarelli traži bogatoga kuma

Novo ime poljudskog stadiona za milijun eura

U bliskoj budućnosti Hajduk vjerojatno više neće igrati na Gradskome stadionu u Poljudu! Nema straha, “bijeli” će i nadalje biti domaćini na poznatom splitskom stadionu, koji bi, međutim, mogao dobiti ime po sponzoru, pa bi se umjesto dosadašnjim nazivom mogao zvati - INA stadion!

Direktor marketinga Hajduka, Pavle Cicarelli, pokrenuo je na ovim prostorima pionirski projekt kojemu je cilj bolje marketinško iskorištenje Hajdukova branda. Hajduk je poznatim tvrtkama poslao prijedlog marketinške i sponzorske suradnje s pripadajućim cjenicima za različite oblike sponzorstva.

Od generalnih, glavnog i ostalih sponzora, do najjačega sponzora, partnera po kojem bi stadion dobio ime.

- Gradimo brand, po ugledu na druge klubove i stadione diljem svijeta ponudili smo najjačim domaćim i stranim tvrtkama u Hrvatskoj mogućnost suradnje, među kojima i onu da se stadion preimenuje. Ovo je tek prijedlog. Ukoliko bude zainteresiranih, a u to sam siguran, o svemu će se tek očitovati Upravni i Nadzorni odbor kluba, Grad Split, te na koncu i zajednica - pojasnio je Cicarelli, ističući kako je u pitanju tek radna verzija projekta.

Okvirni prijedlog
- Vjerujem u takav projekt jer Hajduk je daleko najvrijedniji sportski brand u Hrvatskoj. Zašto, primjerice, Poljud ne bi nosio naziv Splitske banke kojoj bi to sigurno donijelo maksimalnu korist? S takvom suradnjom sigurno bi se i puk poistovjetio s bankom - dodao je marketinški direktor Hajduka.

Važno je napomenuti kako pritom stadion ne bi nosio samo naziv sponzora, već bi uz dosadašnji naziv, dakle Poljud (ili stadion Luka Kaliterna, što je inicijativa Hajduka), dobio i sponzorski dodatak. Dakle puno ime bi, na primjer, bilo INA stadion barba Luka Kaliterna.

Cijena koju bi zainteresirane tvrtke morale platiti da bi Poljud nosio i njihovo ime zasad je, prema Cicarellijevu prijedlogu, 7,5 milijuna kuna ili nešto više od milijun eura. Dakle, uz takav sponzorski ugovor i za taj novac, u budućnosti bi trener Hajduka mogao dobiti rasnoga golgetera. Ne bi ga se trebalo tražiti cijelo ljeto.

A kako se takvi tipovi ugovora rade na duži period, za desetogodišnju “posudbu” naziva dijela stadiona Hajduk bi mogao inkasirati deset milijuna eura!

- Iznos je tek okvirni prijedlog, a do stvarne cijene ćemo doći naknadno. HSV je, primjerice, svoj stadion nedavno preimenovao u HSH Nordbank Arenu, te će za to kroz razdoblje od šest godina inkasirati 26 milijuna eura. Hrvatska nogometna liga ipak nije na razini Bundeslige, međutim ovo je sigurno marketinški najvrijedniji aspekt koji Hajduk može ponuditi - pojasnio je Cicarelli.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/07/2009 : 23:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Dobra većer navijačima Hajduka !!!!!!!

Ono što san sazna i znam to ću Vam preniti.
Pretplate kako Vam je disi disi reka idu i za dicu, nebitno koliko godina, ali je bitno da sa sobom ponesete rodni list ili domovnicu. Znači dokument kojim potvrđujete istu adresu i rod.
Za one koji nisu blizu, broj telefona od Društva prijatelja Hajduka i gosp. Tonći Jelavića je 021 / 381-247 !!
Već smo rekli ali nije uzgred ponoviti prodaja pretplata je u prostoriji između kafića i fan shopa na stadionu !!!

Radno vrijeme prodaje je od 8.00.- do 14.00.- i od 16.00.- do 18.30.-
MOLIM OVAJ DIO OKO RADNOG VRIMENA NEMOJTE ME BAŠ DRŽAT ZA RIČ !!!!! ( Nisan stiga pitat )

PAŽNJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danas je bila poprilična ludnica, naš prika giuly je doša i čeka 20 minuta i oša doma, jer je red bi popriličan a prilično ste dugo unutra. A doša je popodne !!!
Dok Vam popišu podatke, upišu ime na karticu, ako plaćate u ratama, koliko rata, pa dok Vam odobre, pa još koješta oko toga.
Reka je da su pitali neke što ste tako dugo unutra, jel Vam krv vade )))))))))))))))

Tako da ovi koji dolaze popodne budu spremni da će se možda vratit neobavljena posla, posebice ako dođu malo kasnije.
Ne triba radit paniku, ali nemojte očekivat da se samo Vas ćeka. Pokušajte doć ujutro ako je moguće, nekako se organizirajte, jer ipak ovo kupujete za cilu godinu !!!

Razgovara san sa Jelavićen danas, na brzinu smo se ćuli i zajedničko razmišljanje ide u slijedećem pravcu:

Nemojte se prepucavati jesu li neki kupili obiteljsku ili redovnu pretplatu. Ima ljudi koji će i dalje plaćat punu cijenu jer žele svoje ime na kartici, pa koštalo koliko koštalo.
Ima ljudi koji NE MOGU, ili ne žele iz kojekakvih razloga, keš ili kreda, nebitno. Isto tako svima svaka čast, bez obzira na sve, posebna zahvala onima koji je kupuju a bit će 2,3,4 puta na Poljudu.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/07/2009 : 23:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Mogu li ja kupit pretplatu za Istok, sektor P ili R?
I sto je s onim iskaznicama, je li to gotovo vise?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/07/2009 : 00:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mogu li ja kupit pretplatu za Istok, sektor P ili R?
I sto je s onim iskaznicama, je li to gotovo vise?

pošalji mi faxom kopiju osobne karte i ja ti uzmem,nije problem...pošalji hrvatsku,ne švicarsku
iskaznice nisu još gotove...sutra ću se raspitati...pa nije se rim izgradio u sedam dana,znaš da njima treba puno vremena
p.s.
ja sam danas bio,ali sam otišao,bio veliki red,bilo mi tlaka čekati,bilo je prevruće

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/07/2009 : 01:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nemam osobne, moze domovnica?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/07/2009 : 01:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam osobne, moze domovnica?

daj šta daš... u biti,skeniraj kao prošli put pa šibni na mail...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/07/2009 : 02:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
A koliko je predplata mozda uzmem dvije ako se moze...
Jebiga, velika mi guzica, pa da se ne guram...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/07/2009 : 03:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

A koliko je predplata mozda uzmem dvije ako se moze...
Jebiga, velika mi guzica, pa da se ne guram...

uzmeš li dvije,treća ti je gratis!!
ali...moraš uzeti na svoje ime i na ženino,a treći dokument ti mora biti sinov rodni list...to sve lipo skeniraj,pa pošalji na mail...
kako dolje možeš vidjeti,dvi pretplate za istok su 1400 kn,ali treća ide gratis...obiteljska...NA DOKUMENTIMA MORA BITI NAZNAČENA ISTA ADRESA!!!!!!!!TVOJA,ŽENINA I OD MALOGA...
inače,moš se slikat

U ponedjeljak počinje prodaja godišnjih ulaznica (pretplata) za utakmice Hajduka. U video-razgovoru direktor marketinga Hajduka Pavle Cicarelli iznio je niz pogodnosti koje ostvaruju budući pretplatnici, te objavio spektar cijena za svaku od tribina, odnosno kategorija.

Cijena godišnje pretplate:
Sjever - 300 kn (310 kn na rate)
Istok (osim ulaza P i R) – 600 kn (620 kn na rate)
Istok (ulazi P i R) – 700 kn (720 kn na rate)
Zapad (osim ulaza D i E) – 800 kn (820 kn na rate)
Zapad (ulazi D i E) – 950 kn (970 kn na rate)
Loža B – 1400 (1450 kn na rate)

Obiteljska ulaznica za istok je 1200 kn (1240 kn na rate), a za zapad 1600 kn (1650 kn). Za kupnju dvije pretplate (unutar obitelji), treća unutar istog sektora je besplatna. Umirovljenici iznad 65 godina uz predočenje osobne iskaznice imaju pravo na tribinu zapad za cijenu tribine istok. Mogućnost plaćanja na obroke (2 - 12 rata) osigurano je karticama Splitske banke (Visa, Master Card, Maesto).

Godišnje ulaznice odnose se na 15 domaćih utakmica 1. HNL. Uključuje sve utakmice Hrvatskog kupa, osim utakmice protiv Dinama. Uključuje i sve prijateljske utakmice, a isključuje sve utakmice u okviru UEFA-inih natjecanja. Vlasnik godišnje ulaznice ima stalno sjedalo, pravo prvootkupa za UEFA-ine poljudske utakmice (za vlastito sjedalo).

Kao dodatna zanimljivost svakako je i nagradna igra za pretplatnike. Troje najsretnijih imat će priliku fotografirati se s cijelom momčadi Hajduka (u studenom ove godine). U tjednu prije fotografiranja imena najsretnijih bit će izvućena u poluvremenu utakmice Hajduka na Poljudu.

Pretplate će se moći kupiti od ponedjeljka (13. srpnja) u Odjelu za članstvo na poljudskom stadionu. Radno vrijeme je od 8.30 do 13.30 sati, te poslijepodne od 17.30 do 19.30 sati. Subotom od 9 do 12 sati.

Već su formirane i cijene ulaznica za iduću sezonu. Sjever će koštati 40 kn, istok je 65 kn, a zapad 80 kn. U derbijima s Dinamom cijena sjevera bit će 70 kn, istok je 120 i 140 kn, a zapad 150 i 170 kn.

Dakle, kupnjom godišnjih ulaznica (pretplata) u prosjeku se može uštedjeti čak 50 posto!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2009 : 12:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Sudeći prema gužvi pred Odjelom za članstvom, ove će sezone Hajduk imati značajno više pretplatnika u odnosu na prethodne! Obiteljski paketi (platiš 2 - dobiješ 3), te čak 50 posto jeftinije ulaznice (u okviru pretplate) u odnosu na pojedinačne, vrlo atraktivna nagradna igra i mogućnost plaćanja u obrocima, pokazale su se vrlo popularnim pogodnostima među ljubiteljima bijele boje.

- Gotovo da i nemamo vremena za predah - kazao je Tonči Jelavić iz Odjela za članstvo.

Nakon samo 24 sata od početka prodaje na Poljudu su iznimno zadovoljni rezultatima.

- Puno je novih pretplatnika, za sada je više od 80 posto onih koji lani nisu imali godišnju kartu. A to je iznimno dobar pokazatelj - kazivao je Jelavić dok mu je red pred Odjelom bio sve duži...

Bilo je i puno upita o obiteljskim pretplatama. Obiteljske pogodnosti moći će se koristiti isključivo vertikalno - dakle odnosi djed/baka - otac/majka - sin/kći. Status je potrebno dokazati rodnim listom i osobnom kartom.

Radno vrijeme je od 8.30 do 13.30 sati, te poslijepodne od 17.30 do 19.30 sati. Subotom od 9 do 12 sati.

jebote,imat ćemo više pretplatnika nego dinamo gledatelja u maksimiru...kad bolje razmislim,to je malo

Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 15/07/2009 : 22:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
sve je to lipo i krasno,napredak u smislu dizanja kluba na viši,organizacijski nivo,al jeben njih i njihovo dizanje cijena karata dok su nam zahodi onakvi(popišani,posrani i uvijek poplavljeni i tribine zadnji put očišćene za mediteranske.Hajduk nam nikad ništa nije da(u smislu besplatnih karata,kobasa i piva,daj bože da nam to nikad ne zatriba da nas privuče na stadion),al mogu i moraju nam omogućit taj minimum komfora,tj.čiste wc-e i pometene tribine.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3 seconds. Snitz Forums 2000