Author |
Topic |
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/07/2009 : 11:59:27
|
Fora je što ovde lupetaju ljudi koji nisu ni videli petu knjigu, ali su zato najpametniji. Ma... |
Edited by - goksi on 12/07/2009 12:00:46 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 12/07/2009 : 11:59:44
|
quote: Originally posted by andjelt
quote: Originally posted by srdjandj
Kolekcionarski Zagor je sve bolji i bolji i ne pljujte po svemu što je srpsko, naročito Srbi!
Druze nemoj tako , bez dokaza optuzujes nevine ljude :)
... niko nije kriv dok se ne dokaze da je srbin ... :)
sala ... izvinjavam se na digresiji ...
Nema šta da se izvinjavaš, najviše mi idu na kurac kreteni koji uopšte i ne kupuju ovo izdanje, a kritikuju i pljuju kao da su popili svu pamet ovog sveta! Ja podjednako kupujem izdanja VČ, Ludensa, SA, Fibre, Libellusa, Van Gogha, Bookglobea itd. pa nikad nisam pljuvao po izdanjima koja od tih izdavačkih kuća ne kupujem(a ne može se sve kupiti, naravno zbog novca). A ovi popljuvaše ovog kolekcionarskog Zagora, Dilana nešto manje, kao da je to najlošije izdanje na svetu. Naravno, treba da se poboljšaju, napredak je u svakoj novoj knjizi postignut i samo nek izguraju do kraja. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Wicked
Advanced Member
Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 12/07/2009 : 12:08:03
|
Ako vam nesto znaci (a verovatno ne ), cak sam i ja nastavio da kupujem ovo izdanje. A sto je najgore od svega, ja cak i ne volim Zagora. |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 12/07/2009 : 12:18:21
|
Ovo nije ni prvi ni poslednji put da neko na nevidjeno pljuje nesto. Idite na strane kada se diskutovalo o prva dva broja, razumem da su ljudi koji su kupili bili razocarani greskama ali najvise su pljuvali oni koji to izdanje nisu ni videli.
Ja kad sam kupovao kolekcionarskog Zagora u DD-a u Trafikanrtu me je prodavacica ljubazno zamolila da detaljno pregledam izdanje i vidim da li sam zadovoljan. Dakle ne kupujem macku u dzaku. U krajnjem slucaju VC nikad nije imao problem da se menjaju ostecena ili felericna izdanja.
Inace meni najvise nervira kada neko pljuje po necemu do iznemoglosti a onda suta kupi taj strip i tako iz nedelje u nedelju. Pa ljudi ovo je 5. broj kolekcinarskog Zagora, nije prvi broj, vas mozda moze neko jednom ili dva puta da zajebe, ali ne moze pet puta.
Ja razumem i podrzavam one koji su u startu rekli da im se izdanje ne svidja, da nije kvalitetno da je preskupo i da zato nece da ga kupuju. To je najpostenije i svaka cast tim ljudima. I ovo se ne odnosi samo na kolekcionarsko izdanje, nego na sva druga izdanja. Niko nije ovde osudjen na VC, kome se ne svidja ima Ludens, skoro svi junaci su isti pa naka uzimaju. Neka vrsta konkurencije postoji. Pa bolje ce tako neko kazniti izdaaca nego sto ce ostaviti 100 pljuvackih postova i onda nastaviti da kupuje.
|
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 12/07/2009 : 16:01:09
|
Ono sto je sjajno je cinjenica da nas dovoljno kupuje ovo izdanje. Skupo je, ali, snalazim se za sada nekako. Jedine 2 greske koje stvarno smatram velikim su nedostatak slova u prvoj knjizi, i visina druge knjige. Od tada, frke nema. Sjajne Laurentijeve naslovnice, i prve, naivne, ali drage Zagorove epizode, treba da postoje u ovakvom izdanju, i o tom nema vise govora.
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 12/07/2009 : 16:01:11
|
Ono sto je sjajno je cinjenica da nas dovoljno kupuje ovo izdanje. Skupo je, ali, snalazim se za sada nekako. Jedine 2 greske koje stvarno smatram velikim su nedostatak slova u prvoj knjizi, i visina druge knjige. Od tada, frke nema. Sjajne Laurentijeve naslovnice, i prve, naivne, ali drage Zagorove epizode, treba da postoje u ovakvom izdanju, i o tom nema vise govora.
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/07/2009 : 16:05:45
|
quote: Originally posted by Elderane84
Tako je, i ja isto imam te zamerke, ali sad su se popravili, idu dalje, sve su im bolje i bolje ove knjige, tako da te sitnice neću ni pominjati. |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4742 Posts
Member since 26/01/2009 |
Posted - 12/07/2009 : 16:23:58
|
quote: Originally posted by regar
Ovo nije ni prvi ni poslednji put da neko na nevidjeno pljuje nesto. Idite na strane kada se diskutovalo o prva dva broja, razumem da su ljudi koji su kupili bili razocarani greskama ali najvise su pljuvali oni koji to izdanje nisu ni videli.
Ja kad sam kupovao kolekcionarskog Zagora u DD-a u Trafikanrtu me je prodavacica ljubazno zamolila da detaljno pregledam izdanje i vidim da li sam zadovoljan. Dakle ne kupujem macku u dzaku. U krajnjem slucaju VC nikad nije imao problem da se menjaju ostecena ili felericna izdanja.
Inace meni najvise nervira kada neko pljuje po necemu do iznemoglosti a onda suta kupi taj strip i tako iz nedelje u nedelju. Pa ljudi ovo je 5. broj kolekcinarskog Zagora, nije prvi broj, vas mozda moze neko jednom ili dva puta da zajebe, ali ne moze pet puta.
Ja razumem i podrzavam one koji su u startu rekli da im se izdanje ne svidja, da nije kvalitetno da je preskupo i da zato nece da ga kupuju. To je najpostenije i svaka cast tim ljudima. I ovo se ne odnosi samo na kolekcionarsko izdanje, nego na sva druga izdanja. Niko nije ovde osudjen na VC, kome se ne svidja ima Ludens, skoro svi junaci su isti pa naka uzimaju. Neka vrsta konkurencije postoji. Pa bolje ce tako neko kazniti izdaaca nego sto ce ostaviti 100 pljuvackih postova i onda nastaviti da kupuje.
Pogresi centrala jednom, al nece 100 puta |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 12/07/2009 : 16:39:55
|
Ja sam sa pravom pljuvao, jer sam ovo ocekivao kao ozeb'o sunce.. Kupio, i razocarao se.. Za tolike pare koliko kosta ovo izdanje nista osim savrsenstva ne prihvatam... Kosta kao univerzitetske knjige.. Da napomenem, ideja o Zagoru od prvog broja je za 10, Laurentijeve naslovnice kao osvezenje, pa moze i to, Originalne naslovnice takodje za 10, ali sve ostalo je uzas.. Mortimer na rubu, pa to je za zatvor!!!! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 12/07/2009 : 23:53:07
|
Mane su ipak sve sitnije,steta sto se to desilo u petoj knjizi sa tom naslovnicom,inace zaista ne bi bilo nicega za kritiku.Naravno da preporucujem svima kupovinu ovih knjiga,a recimo da one imaju neki svoj smek i odredjene elemente koji se ne mogu naci u drugim izdanjima i koji zaista predstavljaju izvesno osvezenje na strip sceni. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 14/07/2009 : 07:54:29
|
Ma peta je odradjena sasvim pristojno.Ljudi ja ne razumem,jednostavno ne kupujte i gotovo,nama kojima se svidja kupovacemo i to je to.Svakako je da moze bolje ali imamo Zagora od prvog broja bez izbacenih stranica sa dobrim skenom i prevodom i naslovnicama iznutra.Budimo srecni.Ja jesam. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 14/07/2009 : 08:05:01
|
Naravno, samo kažem opet, najviše pljuju oni koji ne kupuju, ne mogu da zamislim takve kretene, koji kurac i komentarišu o nekom izdanju, koje nikad nisu videli, da, ipak su to stručnjaci... |
|
|
milan 11
Junior Member
Serbia
364 Posts
Member since 13/06/2008 |
Posted - 14/07/2009 : 11:19:47
|
Ja sam kupio prve dve knjige i da nemaju Ferrijev potpis apsolutno ne bi vredele tog novca.Da sam dovoljno imucan verovatno bih kupovao i dalje bez obzira na sve mane ali ovako i da su savrsene ja ih sebi ne mogu priustiti uz sva ostala izdanja koja uzimamHocu da kazem da mane jesu zanemarljive ali cena svakako nije. |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 14/07/2009 : 15:35:13
|
... ne znam , ja uvek kazem : treba nekada ceniti i samu mogucnost da ti je nesto dostupno ... prizacete, da ovako nesto do pre dve tri godine bilo bi smesno i zamisliti da ce se pojaviti ovde kod nas .... sto se tice gresaka ne znam zasto vam to toliko smeta , gledajte to kao markere koji ce vam u buducnosti buditi drage uspomene ... kao oziljci ili slicne stvari ... necemo da budemo sitnicari ... Slazem se da je cena previsoka i da tu sigurno ima mesta za manju cenu cim se oni frljaju sa 20% popusta ... za sada mogu sebi da priustim ova izdanja (a dace bog i u buduce da cu moci , nadam se) ... bice valjda i na ovim prostorima jednom bolje pa ce kod stripova cena biti ne bitna stvar ... kupovacu i dalje ove knjige i nadam se da ce ih biti jos mnogo |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 14/07/2009 : 15:53:43
|
@andjelt Nije lepo da prepisujem, pa samo da kažem da se slažem sa tobom |
Edited by - Bruce Springsteen on 14/07/2009 15:54:29 |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Goblin
New Member
Serbia
182 Posts
Member since 09/07/2008 |
Posted - 14/07/2009 : 21:58:06
|
Potpisujem ovo od andjelt, svako slovo. A sto se tice cene, moj stav je, ako zafali, uvek mogu da ostavim cigare. Onda cu imati i viska za stripove... |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
hua
Average Member
Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 14/07/2009 : 23:30:21
|
quote: Originally posted by hua
Pitam se koja je sledeca slika na rubu... Mozda Tex? Mozda neka najava :-)
Otkud ti ideja da bi mogao biti Teks? |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 14/07/2009 : 23:36:27
|
quote: Originally posted by REJS
Nevolim da budem krtica inace bi mnogo vise znali,strpljenja obradovace se ljubitelji francuza.
Da li je to mozda ono sto si ranije najavljivao? |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Topic |
|