Author |
Topic  |
|
raftaman
Starting Member
Germany
15 Posts
Member since 06/09/2006 |
Posted - 13/07/2009 : 20:01:38
|
Hallo svima,
zivim u njemacku i voleo bi saznati, da li postoje mogucnost da se nabavi propustena izdanja stripova od veseli cetvrtak?
Preko e-maila sam pristupijo u kontakt sa redakcijom. Prvo mi odgovorili, da ne salju u njemacku ali postoje mogucnost da salju u bosnu ili hrvatsku. Nakon toga sam njima poslo spisak, koje stripove ja zelim i da se dogovorimo kako bi poslali na adresu u bosnu (prnjavor).
Sad mi neko javlja, da samo u srbiju salju. Imam osjecaj da kod njih ljeva ruka nezna sta radi desna. Odgovorili su, da navratim u kiosku "trafik" u Beogradu---imaju bas smjesan humor!!!!
Nemogu da vjerujem, da nisu sposobni da salju paket stripova preko poste. Jadna zemlja
Imam osjecaj, da nemaju volje da zarade para! I kako pise u svakom stripu, da se moze obratiti putem maila ili telefonom je laz. Cekam vec preko mjesec dana na odgovor maila a telefonom prvo mi kazu da saljem spisak pa da mi onda odgovore, da nesalju.
Sad moje pitanje: Jel ima mozda neka knjizera ili distribucija u hrvatskoj ili bosna, preko koje se isto moze nabaviti propustena izdanja od VESELI CETVRTAK.Mislim da je hrvatska malo blize evrope i da se tu moze sigurno nesta ostvarati.
Nemora da se salje u njemacku. Moze isto u republiku Srbsku. Ili mozda ima neka osoba koja ima kompletnu ediciju od ZAGORA,MISTER NO, DYLAN DOG I MARTY MISTERIJA pa da mi javi preko maila
rstojanovic@web.de
pa cu ja prvo da posaljem spisak koje brojevi trazim. Imam nekoliko stripova ali velicina mi fali ( negdje oko 50 komada)
izvinjavam se ako sam u pogresnom forum otvorijo novi Topic. Ovo mi je zadnja sansa da nekako rjesim taj problem pa mozda neko ima stvarno neku dobru ideju ili predloge.
Pozz svima Raftaman
|
Quid est veritas? |
Edited by - BlekenDekara on 13/07/2009 20:35:42
|
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
raftaman
Starting Member
Germany
15 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
raftaman
Starting Member
Germany
15 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 13/07/2009 : 20:35:22
|
011 2622-867 je telefon striparnice darkvud pa se njima mozesh obratiti za eventualno naruchivanje propushtenih VCh izdanja. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 14/07/2009 : 09:58:45
|
Ili ako imas poverenja u nekog clana foruma posaljes mu spisak stripova , on ode i kupi i posalje ti. :) |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
Edited by - masni on 14/07/2009 09:59:16 |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 14/07/2009 : 10:59:49
|
Nazalost nijedna od pomenutih striparnica ne vrsi slanje stripova u inostranstvo, ali zato ce se uvek naci neko ko ti stripove moze naruciti iz pomenutih striparnica pa poslati za Nemačku.
Naravno, u obzir moraš uzeti poštarinu za stripove- Ukoliko se salju kao obicna tiskovina (najjeftiniji, ali svakako i najsporiji način), opet ce preći cifru od 30-35 evra, što je puno (doduše za naše standarde, mada ne verujem da su toliki novci ni tebi za bacanje)...
A ukoliko nemaš nikoga ko bi ti to mogao odraditi iz Srbije, pun nas je forum, neko će se već pomučiti. Ja sam lično par puta slao pakete (takođe potpunim neznancima, faktički) i nikada do sada nisam imao nikakvih problema, pa mogu eto u krajnjoj nuždi da ti se ponudim. |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
raftaman
Starting Member
Germany
15 Posts
Posted - 14/07/2009 : 11:38:19
|
Hvala svima sa informacije. Evo sada pokusavam preko shommy iz Novog Sada da nesta uradimo. Najbolje bi bilo da mi se stripovi salju u Prnjavor (Bosna). Jel sto pise Man_of_Steel, nemam ni ja para za bacanje ;)
Pa kad odem sljedeci put na odmor lako je prebaciti stripove u njemacku.
Jedini problem jos samo u tome da bi nekoga trebo, ko i dalje kupuje sa mene stripove. Jest da tu treba poverenje u ljudima.
|
Quid est veritas? |
Edited by - raftaman on 14/07/2009 13:36:52 |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 14/07/2009 : 19:35:12
|
Stripovi ti izlaze u bozsni, doduse sa malim zakasnjenjem, nadji nekog drugara da ti ih kupuje |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
raftaman
Starting Member
Germany
15 Posts
Posted - 14/07/2009 : 20:28:20
|
ali ne dolaze redovno. i stvar je u tome sto trazim izdanje koje su od pocetka izasli. Te nemozes da pronades na kioscima |
Quid est veritas? |
 |
|
Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
|
|
Topic  |
|