Mislio sam da uštedim impulse Ali sam ipak zvao,doduše samo AF i imaju od prvog broja AF HC klasik Tako da cu uskoro kupiti bar za pocetak prvih 10kom dok nisu nestali pa posle polako.
Mislio sam da uštedim impulse Ali sam ipak zvao,doduše samo AF i imaju od prvog broja AF HC klasik Tako da cu uskoro kupiti bar za pocetak prvih 10kom dok nisu nestali pa posle polako.
Koja je cena AF HC?
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Pazi, do broja 5 HC bi trebalo da budu... Kad se stampa superklasik, stampa se i HC... Proverena informacija, imam 1 i 2 HC, superklasik, pise unutra, ne spolja... Ja sam danas dobio trideset brojeva HC, PREZADOVOLJAN sam kvalitetom i sadrzajem ... I Darkvud i Alan Ford imaju HC na prodaju, mislim da ne fale brojevi...
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Pazi, do broja 5 HC bi trebalo da budu... Kad se stampa superklasik, stampa se i HC... Proverena informacija, imam 1 i 2 HC, superklasik, pise unutra, ne spolja...
A????
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Daaa... Nego, to rade i sa superklasikom... Tako da kad izlazi SK u mekoj varijanti, ubrzo ga vezu i u tvrdoj... Za Renkija... Na naslovnici pise klasik, otvorim, unutra superklasik 2008!...
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Bitno je da izlazi, Klasik i SuperKlasik financiraju Extra seriju i Priče Br.1 ... važno je da sve izlazi.. i Kolor serija, naravno..
__________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Naravno da nadmašuje kad izlaze i Klasik, Super Klasik, Extra AF, Priče Br.1, AF Kolor biblioteka - mjesečna naklada je puno jača od 7000, da ne ubrajam još i HC...
Npr. kod mene u kiosku baba kaže da najbolje idu upravo AF i Dylan Dog, ponešto Zagor, a sve ostalo - k a t a s t r o f a ! Kaže da većinu Texa, Bleka, Marka vraća nazad, a da (što me iznenadilo) Marty M. ne ide n i k a k o !!!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
..... Npr. kod mene u kiosku baba kaže da najbolje idu upravo AF i Dylan Dog, ponešto Zagor, a sve ostalo - k a t a s t r o f a ! Kaže da većinu Texa, Bleka, Marka vraća nazad, a da (što me iznenadilo) Marty M. ne ide n i k a k o !!!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
Mene i nečudi. Niti Tex, indijanci, renđeri nisu u modi ima već.... ohohoh
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
a gle, prvih 150 br. Martya su zaista kultni, neponovljivi, tu se stekla velika baza čitatelja, nejasno je zašto ne kupuju nove priče - usporedi s AF-om - novi brojevi su ni za što ali kolekcionari ih ipak pokupuju... baza postoji, o tome govorim Pogotovo Marty ide u reprintu (Libellus) i to u luksuznom tisku, nema očito ni znatiželje novih kupaca koji prvi put kupe Marty u Libellusu, zaobilaze nove epizode.. Možda je i naslovnica dovoljna da se zaobiđe kupovina? loš crtež - govorim isključivo o Martyu - ne znači da je priča loša..