forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 crteži strip fanova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 20/06/2009 : 13:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
E da..linije oblaka nisu toliko debele u stvarnosti, ovde su ispale tako zato sto sam u fotosopu potamnjivao crtez "brightness/contrast"...inace jedva cekam da istusiram svih 7 tabli....bice one odlicne..

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/06/2009 : 13:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Nobody

evo i jedan crtež od gospođe Sanda (žena od Simaota):

Ovo mi je fenomenalno! Odličan stil, liči na Manaru, ali se nekako vidi da je "ženski". Sve pohvale!
Klara mi se ne sviđa.

Svidja mi se i Klara, a kamoli ova
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/06/2009 : 13:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Oblaci, tanjom linijom... Guše prvi plan, stvaraju problem za drugi plan a zamisli kolika bi morala biti onda debljina linije prvog plana... Onako laički za razmislit na drugim tablama jer si ode oblake već izvuka na svim kadrovima. Još jedna stvar me malo zbunjuje... Ako Zagor iz čamca pokazuje prstom naprid, logično bi bilo da je to smijer kretanja odnosno njihovo odredište. Mislim da nitko ne vesla unatrag, a živim na moru i vidim veslače svaki dan, kao kod tebe Čiko.
On bi morao biti leđima okrenut Zagoru...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 20/06/2009 : 13:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Oblaci, tanjom linijom... Guše prvi plan, stvaraju problem za drugi plan a zamisli kolika bi morala biti onda debljina linije prvog plana... Onako laički za razmislit na drugim tablama jer si ode oblake već izvuka na svim kadrovima. Još jedna stvar me malo zbunjuje... Ako Zagor iz čamca pokazuje prstom naprid, logično bi bilo da je to smijer kretanja odnosno njihovo odredište. Mislim da nitko ne vesla unatrag, a živim na moru i vidim veslače svaki dan, kao kod tebe Čiko.
On bi morao biti leđima okrenut Zagoru...

Oblaci i jesu jako tanki..samo sto su ovde ispali tako zato sto sam u fotosopu potamnjivao crtez kao sto sam napomenuo u proslom postu....

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/06/2009 : 13:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Tim bolje Sretno!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 20/06/2009 : 13:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Dobar si, Željko, dobar
Jedva čekam vidjeti završeni strip!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 20/06/2009 : 13:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Hvala Hajo..doduse table nisu po redu...bice to 7 random izabranih tabli za Buratinija.

Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 20/06/2009 : 14:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Hvala Hajo..doduse table nisu po redu...bice to 7 random izabranih tabli za Buratinija.

Da, vidim... Mislih, ili je to ili si bio pijan kad si stavljao na net

Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 20/06/2009 : 15:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Odlično, Željko! Ovo izgleda odlično! Siguran sam da ćeš dobro odraditi tuš. Bez želje da "pametujem", a sa željom da upadneš u Zagorov staf, primetio bih nekoliko stvari.

Prva tabla sa Čikom- bez greške!

Druga tabla- pored onoga što je primetio Renky, ukazao bih na to da je u odnosu na dužinu čamca Zagor znatno već od Čika no što bi trebao biti. Možda bi "proširenje" čamca produbilo perspektivu i opravdalo odnos veličine objekata. Ili to, ili smanjivanje dimenzija Zagorovog tela.

Na trećoj (super iskadriranoj tabli) veličina tigra se menja iz kadra u kadar- u prvom kadru je reda veličine ljudskog tela, u drugom i trećem znatno veći. Prevelika glava tigra u drugom kadru, dok bi Zagor, u prvom planu u trećem kadru, moao biti malo veći.

Dobro vladaš muskulaturom, pokret je prirodan, jedino što bih pomenuo su delovi odeće koji, iako od različitih materijala, deluju kao da su od istog.

Ne govorim kao crtač, već kao čitalac. Bilo bi šteta da ono što je u zanatu crtača, moglo bi se reći, sekundarno, baci senku na Buretove, siguran sam, pozitivne utiske.

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

LK
Starting Member

86 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/06/2009 : 23:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send LK a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Zeljku i Simonu! Zelim vam da se sto pre nadjete u crtackoj Boneli ekipi jer obojica imate potencijala za to.

Ipak moram dati Zeljku jednu opasku na prvu tablu sa Cikom. Kritika je logicke prirode i odnosi se na senku dzinovske ptice. Ma koliko god brzo da je Ciko okrenuo glavu ka ptici senka se morala promeniti a ne ostati potpuno identicna na oba kadra jer to upucuje na to da orao miruje na sred neba rasirenih krila. Znaci samo malo pomeri senku na gore da se stekne utisak da ptica preliece Cika ili ako se orao obrusava na njega onada je povecaj u odnosu na Cika.

U životu postoje razlicite tacke gledišta. Verujemo da stvarnost odgovara našem pogledu, ne sumnjajuci da je pogled lican i da ga ne dele i ostali.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 05/07/2009 : 23:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote

Izvinjavam se zbog duplog postanja istog crteža,nisam mogao odoljeti a topic je svakako trebao refresh...

Wtf?
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/07/2009 : 09:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Prejako

No sikiriki
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/07/2009 : 09:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
ovaj zagor i lijana , ZAKON

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 16/07/2009 : 22:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Ajde, okačite kakve crteže više... Ovaj topic će pasti u zaborav!

Go to Top of Page

Simao
Starting Member

Slovenia
76 Posts

Member since 27/03/2009

Posted - 24/07/2009 : 22:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Simao's Homepage  Send Simao a Private Message  Reply with Quote
Jedan dan u životu jedne Špartanke:

We march! For honor and glory!
www.simonsanda.com
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 24/07/2009 : 22:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Dobro je ovo... Simao, ti ništa?!

Go to Top of Page

Simao
Starting Member

Slovenia
76 Posts

Member since 27/03/2009

Posted - 26/07/2009 : 22:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Simao's Homepage  Send Simao a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

Dobro je ovo... Simao, ti ništa?!

Crtam stripove, ilustracije sam malo ostavio na strani. Kad završim šaljem radove, da me razkosurite ko gladni vukovi ;)

We march! For honor and glory!
www.simonsanda.com
Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Canada
204 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 28/07/2009 : 05:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote
Evo red je i na mene.:)
crtezi su stari 10 god. davno sam prestao crtati ali evo kazu da sam imao talenat:

bit ce jos.

devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje
Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Canada
204 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 28/07/2009 : 05:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote

malo Nathana Nevera

devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje
Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Canada
204 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 28/07/2009 : 05:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Canada
204 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 28/07/2009 : 05:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Canada
204 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 28/07/2009 : 05:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Canada
204 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 28/07/2009 : 05:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote
malo skracena naslovna stranica nikada objavljenog niti zavrsenog stripa: Provincija - Ekipa snova

svaka slicnost sa stvarnim dogadjajima i likovima je slucajna :)

Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Canada
204 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 28/07/2009 : 05:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote
jedna stranica iz "ekipe snova"

Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Canada
204 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 28/07/2009 : 05:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000