forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/07/2009 : 06:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fred perry

sve je to lipo i krasno,napredak u smislu dizanja kluba na viši,organizacijski nivo,al jeben njih i njihovo dizanje cijena karata dok su nam zahodi onakvi(popišani,posrani i uvijek poplavljeni i tribine zadnji put očišćene za mediteranske.Hajduk nam nikad ništa nije da(u smislu besplatnih karata,kobasa i piva,daj bože da nam to nikad ne zatriba da nas privuče na stadion),al mogu i moraju nam omogućit taj minimum komfora,tj.čiste wc-e i pometene tribine.

bit će i to,jednog dana,kad budem o štapu,ako i tad bude

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/07/2009 : 10:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nije mi samo jasno kakav je sanitarni cvor na Maksimiru, pa i na njega ukazuje UEFA, ako je ovaj nas dobar...
Nema u Hajduka srece dok samo jedan covjek ne bude glavni gazda, sve dok je puno babica kilavo je dite.
Ako se ne vode brige o necemu bitnijem, jasno mi je da se onda stadiona nitko i ne sjeti.
Mada bi u biti stadion trebao srediti grad jer je on vlasnik.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/07/2009 : 00:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nego globinjo jesi kupio pretplate?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2009 : 05:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

jesam...sjever,sektor m...

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 17/07/2009 : 08:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Zasto sektor? Kod nas kupis za jug, pise na karti sektor i red, ali boli uvo nas za sektore, ko dodje prvi staje tamo gde mu odgovara i to ti je to. Stolice smetaju, ali glupi propisi glupe UEFA-e!
Inace sta je sa Hajdukom, kakav je za ovu sezonu, sta je sa Evropom? Gledao sam revans finala kupa u Splitu protiv dinama, i mogu reci tekma za infarkt, ali kada je vec bilo 3:0 greota je sto izgubiste na penale! I ko je onaj nesretnik sto je sutirao zadnji penal?
Koje su mogucnosti Hajduka u ovoj sezoni?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 17/07/2009 : 08:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message  Reply with Quote
Mogući Hajdukovi protivnici:
http://www.glasdalmacije.hr/?show=0&article=19164
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/07/2009 : 11:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Ima li jos za Istok P i R?

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 17/07/2009 : 12:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Zasto sektor? Kod nas kupis za jug, pise na karti sektor i red, ali boli uvo nas za sektore, ko dodje prvi staje tamo gde mu odgovara i to ti je to. Stolice smetaju, ali glupi propisi glupe UEFA-e!
Inace sta je sa Hajdukom, kakav je za ovu sezonu, sta je sa Evropom? Gledao sam revans finala kupa u Splitu protiv dinama, i mogu reci tekma za infarkt, ali kada je vec bilo 3:0 greota je sto izgubiste na penale! I ko je onaj nesretnik sto je sutirao zadnji penal?
Koje su mogucnosti Hajduka u ovoj sezoni?

Srđan Andrić za pobjedu Dinama
Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 17/07/2009 : 12:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ima li jos za Istok P i R?

Ima još pretplata za sve sektore.
Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 17/07/2009 : 13:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message  Reply with Quote
ŽILINA/DACIA - HAJDUK
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/07/2009 : 14:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Moglo je puno gore, ovako, ja zadovoljan, mislim da bi trebali imati realne sanse za prolazak.
Tesko je to reci kad ne poznas momcadi protivnika, a sami vidimo da nam klubski nogomet nije na nivou,
no ja sam vrlo sretan s izborom...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/07/2009 : 14:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Samo da me igraci ne demantiraju na terenu...

Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 17/07/2009 : 14:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message  Reply with Quote
Ždrijeb nije loš,ali meni je Hajduk najveća nepoznanica
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2009 : 22:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

pa morao sam odabrati,reda radi,mora pisati neko slovo
u nas piše samo sjever,i sektor...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2009 : 22:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
neloš ždrijeb,ali bilo je i prije neloših,pa se zna kako su završili...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/07/2009 : 03:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Poslao sam ti one slike da mi mozes uzeti obiteljsku pretplatu... nadam se da ono berekin 75 radi...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/07/2009 : 05:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poslao sam ti one slike da mi mozes uzeti obiteljsku pretplatu... nadam se da ono berekin 75 radi...

a tamo si poslao
a ja čekam na gmail

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/07/2009 : 19:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Nikola Kalinić prodan za 7,5 milijuna: U ponedjeljak letim za Englesku!

Nikola Kalinić na pragu je 7,5 milijuna eura vrijednoga transfera u Portsmouth. Nakon subotnjih pregovora između predstavnika engleskoga premierligaša i čelnika kluba s Poljuda u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani, preostala je tek finalizacija najvećega transfera u povijesti Hajduka, kojega još moraju potvrditi organi klubova (čelnici Portsmoutha, Nadzorni odbor Hajduka).

Mladi napadač, pred kojim je potpisivanje četverogodišnjeg ugovora, nije htio istrčavati s izjavama, ali nije mogao ni sakriti zadovoljstvo što je jednom nogom već na pragu Premiershipa.

- Ispunio mi se san! Nije još gotovo, ali daj Bože da sve bude u redu. Ukoliko bude, vjerujem kako bi već sutra mogao otići na liječnički pregled i potpisivanje ugovora u Englesku - poželio je Kalinić koji je s predstavnicima Portsmoutha, među kojima i glavnim pregovaračem “Pompeya” Ralphom N’Konom, sjeo za isti stol prije nekoliko dana.

- Portsmouth je veliki klub, a Premiership, uz Primeru, najjača liga svijeta. Igranje u Portsmouthu bilo bi mi veliki izazov, prilika da se dokažem, ali i opravdam očekivanja ljudi, među kojima i trenera Paula Harta, koji su inzistirali na mom dolasku - istaknuo je 21-godišnji hrvatski reprezentativac koji ne krije da bi volio iz ovih stopa krenuti na Otok.

- Prvenstvo počinje već sredinom kolovoza i jedva čekam zaigrati protiv najboljih, Liverpoola, Manchester Uniteda ili Chelseaja. Prvi cilj mi je izboriti mjesto u momčadi. Eh, kada bih već u prvome kolu, kada nam dolazi Fulham, bio u sastavu! - kazao je Solinjanin koji se, očito, već osjeća dijelom sastava s Fratton Parka, premda je dugo snivao kako će završiti u španjolskoj Primeri.

Predstavnici Portsmutha Ralph N" Kono i Eric Tetaert
Glavni konkurenti za mjesto u momčadi zasad su mu Englezi Peter Crouch i David Nugent te Nigerijac John Utaka.

- Neće biti problema, vjerujem da se mogu nositi sa svima. Mislim da mi Engleska još i više odgovara od Španjolske - istaknuo je Kalinić koji je u procesu oporavka nakon ozljede trenirao u Splitu s Marinom Fradelićem i, kako kaže, spreman je čim dođe u Englesku priključiti se treninzima kako bi što prije konkurirao za momčad.

U aklimatizaciji na novu sredinu od velike pomoći će mu biti i suigrač iz reprezentacije, Niko Kranjčar. Upravo je veznjak Portsmoutha jedan od najzaslužnijih za Kalinićev transfer.

- Nisam se još čuo s Nikom, ali čuo sam da me nahvalio “gore”. Hvala mu na svemu što je za mene napravio. Kada dođem u Englesku opet će mi, vjerujem, biti od velike pomoći, pa i po pitanju jezika. Engleski dobro razumijem, ali govor još moram usavršiti - rekao je dobro raspoloženi Kalinić za kojega će na Poljudu ipak morati naći zamjenu.

- Hajduk ima i drugih napadača, a drago mi je što će i klub u ovom poslu zaraditi te da će od toga novca kupiti napadača. Gledao sam susret protiv Blackburna i uvjeren sam da imamo momčad za titulu prvaka koja će, vjerujem, napraviti i korak više u Europi - zaključio je Kalinić.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/07/2009 : 19:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
da je ovaj sto je prodao Kalinica ministar financija hrvatska ne bi ni bila u recesiji....
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/07/2009 : 20:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Mate Peroš ljutit nakon bod u Osijeku: Neće vi meni glumiti zvijezde

Predsjednik Hajduka Mate Peroš pobjesnio je gledajući mlitavo izdanje momčadi u Osijeku, te je odmah zazvonio na uzbunu. Nazvao je poslije utakmice sportskoga direktora Ivana Buljana i trenera Antu Mišu i s Poljuda naredio:
- Ajmo, cijela momčad, svi odmah iz Osijeka u Split! Nema spavanja u Zagrebu, ni povratka sutradan zrakoplovom. Autobusom svi odmah doma!

Hajdukov “križni put povratka“ noću sa subote na nedjelju završio je ujutro, tek u 8.30 sati! Put autobusom dodatno se produžio jer je zbog jake bure dionica Dalmatine oko Masleničkoga mosta bila zatvorena, pa se trebalo spustiti polagano, kanjonom Zrmanje. Dakle, deset sati vožnje autobusom, upamtit će ovih 1:1 iz Osijeka...

Peroš je bio ljut, a podržali su ga i članovi uprave Luka Miličić i Fredi Fiorentini. Za ovaj autobusni potez nije mu trebala suglasnost Nadzornog odbora, uprava smije ovako reagirati.
- Potez nije ni neobičan, ni nepoznat u svijetu sporta - kaže nam Peroš.

Znamo kad je jednom tadašnji trener Bayerna Felix Magath nezadovoljan ishodom u Berlinu naredio svojim zvijezdama povratak u München busom. I još po povratku - svi na trening!
- Pa da, kažem da ovo nije nepoznat način da se opomene momčad, da se trgne.

Ovo je prvi žuti karton?
- Nije nikakva ni kriza niti treba kombinirati tko zna što. Bilo kakve špekulacije oko novog ovog i onog odmah demantiram, to nema baš nikakve veze. Radi se o tome da ove sezone za momčad nemamo toleranciju koju smo imali lani dok smo se bavili preoblikovanjem. Klupske ambicije su jasne, a igra u Osijeku je bila ispod svih očekivanja. Ove sezone osnovni nam je cilj da momčad obavi svoj posao.

Najavili smo u komentaru i potrebu da se momčad osnaži pravim napadačem?
- U redu, to stoji, kad dovršimo prodaju Kalinića sigurno ćemo potražiti jednog provjerenog centarfora da budemo jači. Ali i bez toga nemam razumijevanja za neozbiljan pristup igri. Oprostite, ali mi smo igrali protiv treće lige i juniora, takav je sastav Osijeka.

U našoj momčadi imamo i te kako dobro plaćene igrače, pojedini naši primaju mjesečno toliko novca koliko ga Osječani ne vide ni u dvije godine. Predobro su naši nogometaši plaćeni da bi glumili zvijezde! Ja nisam vidio da su ostavili srce na terenu, a to mi je najvažnije, da se daje sve od sebe.

Stručnjaci bi kazali da je za sportaša pogubno kad poslije napora sjedne zgrčen u autobus ili avion i putuje. I još k tome cijelu noć. Kupi se kiselina u mišićima...
- A ne, nećete me uhvatiti na tu priču, jer ovo je opomena, ovo je problem u glavama, u pristupu, pa se i Miše i Buljan apsolutno slažu s ovim potezom uprave.

Hoćete li održati kakav posebni sastanak u ponedjeljak kad se momčad vraća radu (trening u 9.30 sati)?
- Naravno da ćemo popričati, ali to je uobičajeno. Dali smo do znanja da nećemo tolerirati beskrvnu igru.

A kakva je momčad bez Kalinića, bez adekvatne zamjene za pravoga, klasnoga napadača?
- Uvijek je momčad toliko dobra da ne smije igrati tako slabo kao u Osijeku. Mi smo kao BMW za kojeg očekujem da bude brži od osječkog “stojadina“. Naša momčad ima težinu: jesmo li rekli da je Paraiba dobar, da je tu potencijal maloga Vukušića, da imamo Oremuša, je li trener javno rekao da mu Rodić treba?! Dakle, nije baš da nema nikoga.

Uzmite sastav Osijeka, koga poznajete od njih?! Osigurali smo prvoklasne uvjete za momčad, plaćeno im je sve do lipe. Zauzvrat očekujem mnogo bolju igru, već sada u Žilini, to ne treba ni govoriti. Želim momke trgnuti, da nam Dinamo ne odmagli predaleko!

Peroš je rezolutan, deset sati autobusom dobra je opomena, ne mora ih opaliti po džepu. A pozitivnu reakciju očekuje - isti čas. U četvrtak u Slovačkoj.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/07/2009 : 20:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
poslao bih ja kompletnu ekipu u slovačku autobusom...i to bez klime...ako u slovačkoj dobiju žilinu,onda ih vratiti autobusom,upalit im klimu svako sat vremena...mater im šugavu...

Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 26/07/2009 : 22:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
indentična igra ko u zadnjih par kola prošle sezone,bezidejno,tromo,mlitavo.tomasov-novi rukavina,skoko-jedno poluvrijeme može,poslije faul za faulom zbog manjka snage,gabrić-glava u turskoj(ma šta on govorio)panđa i maloča-druga liga krajnji domet,rodić i paraiba-takvih u hnl-u ima na bacanje...ne znam,možda sam previše razočaran ovom premijerom,al čini mi se da nema ništa nova,ništa dobra.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2661 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 26/07/2009 : 23:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Za način igre s jednim napadačem treba imati nekoga tipa Kalinića. Njega prodaju, a dovode perolaku kategoriju. Niti jedan od naših napadača ne može zagraditi loptu ili se nositi u duelima s protivničkim stoperima. Takav igrač sam u napadu ne može ništa, Miše mora početi igrati s dvije špice.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/07/2009 : 23:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

Za način igre s jednim napadačem treba imati nekoga tipa Kalinića. Njega prodaju, a dovode perolaku kategoriju. Niti jedan od naših napadača ne može zagraditi loptu ili se nositi u duelima s protivničkim stoperima. Takav igrač sam u napadu ne može ništa, Miše mora početi igrati s dvije špice.

i stavit ibru di mu je misto!miše nema pojma,heben svima sve po spisku tko se dolazi učit na hajduku!

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/07/2009 : 03:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by 76

i stavit ibru di mu je misto!miše nema pojma,heben svima sve po spisku tko se dolazi učit na hajduku!

A dobro, nije da je Miše samo kriv, on je tražio napadače i od svoje želje jedino je dobio Rodića...

Da ti pravo kažem mislim da će se o novom napadaču pričati tek nakon novog eventualnog neuspjeha...

Sad ćete vjerovatno prvi mjesec dobiti 3,4 milje od Kalinića i to da utroši se na Zeca ne bi bilo loše... jer ne vidim da bi netko drugi mogao "upasti"...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.18 seconds. Snitz Forums 2000