Moguca je i ta verzija. Iskustvo do sada je uvijek govorilo da Bonelli nesto izdaje dok se dobro prodaje i obrnuto, kada prodaja totalno oslabi stave tacku. To je moj najveci razlog zasto sumnjam u neke njihove izjave.
Pa... vjerojatno ovisi od junaka do junaka, a i od nacina suradnje kreatorom lika. Primjerice Mafredi je isto nositelj prava MVa skupa s Bonellijem, pa se vjerujem i njega nesto pita oko poslovanja. S druge strane pouzdano znam da se Brad Baron pokazao u prodaji kao odlican, no zamisljeni kratki serijal je zavrsen. A eto na neki nacin su malo nastavili kroz specijal ali u biti po prodaji su mogli gurati bez problema. Za razliku od recimo nekih junaka koji su po prodaji bili losiji a zbog sentimentalnosti trebalo je vise vremena da se kaze dosta, recimo Mister No...
U biti svidja mi se kako se sada radi s kratkim serijalima...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Neznam, njegovi su mi likovi nekako defektni, ne može se kako spada raspoznati muško od ženskog, Tesla mu uopće nije zgodna i previše sliči na Caleba.
Što se tiče najboljeg crtača, mislim da je Toricelli puno bolji i detaljniji u crtežu od Rossija, a Andreucci mi je OK još iz Zagora. U biti, svi su mi nekako ok osim onoga koji je crtao Pobunjenike i još par tih šrot epizoda. Naravno, ni Rossi mi ne valja iz gore navedenog razloga.
Džedsone,kada ces opet napraviti neku recku za Dampyra?
Kada opet pročitam epizodu sa wow! efektom, dakle 21/22 najvjerojatnije, osim ako me ne preteknu ovi nadobudni mladci. Nemam ništa protiv, ne držim ja monopol na najbolje epizode.
U biti svidja mi se kako se sada radi s kratkim serijalima...
I meni isto, samo su prekratki. Bilo bi fino jedan limitirani serijal sa 100 brojeva po uzoru na Vertigo.Isplaniran tok radnje od pocetka do kraja, bez dodatnih iznendjenja sa par brojeva manje ili vise.
Uh, bas mi je legao novi Dampir. Iako sam u nekom od prethodnih topika izjavio da mi nije ni topao ni hladan, mislim da je ovaj broj razbio klise prethodnih epizoda gde Dampir juri gospodare noci i na kraju ih zacas savlada. Ovde je jedan drugaciji pristup temi i drugaciji protivnik. Ako buduce epizode (pre svega tzv. transilvanijske) budu ovakvog kvaliteta, moje misljenje o Dampiru ce se znatno popraviti.
U boji izgleda fnomenalno verovatno zbog toga što sam stil crteža nekako vuče na francusku školu crtanja, a njihovi albumi bez boje i nisu pravi albumi...