E, pa svašta. Danas pronađem stran, na kojoj ima pojas za pivo. U njemu možeš nositi do 6 piksni ili flaša pivca. Idealan je za utakmice, koncerte i slično. Ako bi imao ugrađeno i hlađenje, ne bi se ga branio ni Batman.
Kad smo već kod pive.. U Karlovcu traju 21. jubilarni:)))))))))) Dani Piva.. Evo baš smo sinoć rondali Ginko (jura), 76 (Zvone), zvonetov frend, dva moja frenda i ja.. Fino smo se opustili, došao sam doma u 3:))) danas je baš lepo delat..
Sorry što smo te tako dugo zadržali. Ja radim od 17, a skoro sam zaspao na posao...
Ma nemaš beda.. Bilo je baš dobro, zajebavali smo se i nacugali, kaj ćeš više, istrpio sam na poslu nekako Nadam se ćete još koji put navratit.. Nije Karlovac na kraj svijeta
najbolje pivo na svetu, jest, najbolje pivo na svetu je
Pilsissimus Hell Export
proizvod je eksperimentalne pivovare iz Munchena Forschungs-Brauerei, Munchen
moji kolegi, od kojih su neki malčice imučniji od mene (ehja), dosta putuju i piju pivo naravno postala je navika, da svaki kad prodje kroz Munchen ode u pivovaru i kupi dva kompleta po dvadest boca jedan za sebe, drugi za frendove tako povremeno i ja dodjem na red, da popijem koje od tih basnoslovnih pivceta
e, vidite hteli ste da znate, pa evotigana :))))
_______________________ onaj, koji ne cita stripove
U Tokiu su predstavili pivo Space Barley ili Svemirski ječmen. Ide se za napitak, spreman iz zrna ječma, koji je putovao u ruskom svemirskoj stanici. Japanski pivovari su napravili 100 litra tog svemirskog piča, koje če u prodaju stiči u početku sledeče godine. Cijena?Sitnica. Šta znam.
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Lav pivo!Tecnost zbog koje vise odavno ne pijem vodu! Ahh,koja su to druzenja utroje,sa zestokim razmenama misljenja,bila svojevremeno-ja,Lav i gravitacija...
DELIRIUM TREMENS. Od onih kojih sam probao, ovo mi je najbolje. Jest malo skuplje, al vrijedi. Nisam jih još vidio u trgovini.
Ima i pravo ime
Delirium tremens -> Delirium tremens (colloquially, the DTs, "the horrors", "the fear", "the abdabs" or "the rats"; afflicted individuals referred to as "jitterbugs" in 1930s Harlem slang; literally, "shaking delirium" or "trembling madness" in Latin) is an acute episode of delirium that is usually caused by withdrawal or abstinence from benzodiazepines or barbiturates (and other minor tranquilizers).[1][2] When caused by alcohol, it occurs only in individuals with a history of constant, long-term alcohol consumption. Occurrence due to benzodiazepine or barbiturate withdrawal does not require as long a period of consistent intake of such drugs. Prior use of both tranquilizers and alcohol can compound the symptoms and, while extremely rare, is the most dangerous, especially if untreated.