forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 1043

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 27/06/2009 : 17:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ne, nego se radi o neprofesionalnosti, neozbiljnosti, nekorektnosti i svim drugim negativnim epitetima kojima se može opisati ponašanje tiskare u ovom slučaju.

pa onda

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/06/2009 : 20:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

E moj Mrkose, tako ti i treba kad si razmazio kupce ili da se bolje izrazim pseudokupce jel se mogu kladiti da velika večina tih nadobudnih kritičara i sveznalica ni ne kupuje tvoja izdanja. Ja sam čak i sretan zbog odgode jer ako mogu pokrpati neke zaostatke, tim bolje.

P.S. hvala na svemu što radiš

Ma dobro, ne vjerujem da je deangelis mislio ista lose. Čovjek iskreno rekao što mu prvo palo na pamet, a u kakvim vremenima živimo, kad je neplaćanje postalo pravilo, nije ni čudo što je na to pomislio. Samo, budući da sam jedan od od onih naivaca koji prvo plate sve obaveze koje imaju, a tek onda razmišljaju kud i kako s onim što ostane, ako ostane, naravno da sam reagirao nervozno.

U svakom slučaju, hvala na podršci.

Trouble will find me
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 27/06/2009 : 20:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E moj Mrkose, tako ti i treba kad si razmazio kupce ili da se bolje izrazim pseudokupce jel se mogu kladiti da velika večina tih nadobudnih kritičara i sveznalica ni ne kupuje tvoja izdanja. Ja sam čak i sretan zbog odgode jer ako mogu pokrpati neke zaostatke, tim bolje.

Ma dobro, ne vjerujem da je deangelis mislio ista lose. Čovjek iskreno rekao što mu prvo palo na pamet, a u kakvim vremenima živimo, kad je neplaćanje postalo pravilo, nije ni čudo što je na to pomislio. Samo, budući da sam jedan od od onih naivaca koji prvo plate sve obaveze koje imaju, a tek onda razmišljaju kud i kako s onim što ostane, ako ostane, naravno da sam reagirao nervozno.
---------------------------------------------------------------------
Sorry što te je moje pitanje bacilo iz takta. To mi je doista bilo najlogičnije objašnjenje. Ali isto tako iskreno sam zadovoljan sa tvojim odgovorom jer da si doista dužan tiskarama ode ti firma u bankrot za godinu dana a mi ostadosmo bez odličnih izdanja. Ovako je sporije ali sigurnije. Samo naprijed.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/06/2009 : 21:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by deangelis
Sorry što te je moje pitanje bacilo iz takta. To mi je doista bilo najlogičnije objašnjenje. Ali isto tako iskreno sam zadovoljan sa tvojim odgovorom jer da si doista dužan tiskarama ode ti firma u bankrot za godinu dana a mi ostadosmo bez odličnih izdanja. Ovako je sporije ali sigurnije. Samo naprijed.

Sporije, ali ne mojom zaslugom, 21 strip već 2 mjeseca stoji u tiskari i nakon dva mjeseca mi kažu da će kasniti još mjesec. Pa što ste uzimali posao ako ste znali da ga ne možete na vrijeme napraviti!?

Trouble will find me
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 27/06/2009 : 21:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Da ima neke konkurencije odradili bi ti oni izdanja i pre roka...budi siguran...ovako se osilili i izbezobrazili...pa jos lovica unapred...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 27/06/2009 : 21:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ti moraš imati konjske živce kad si ovako smiren, ili ja trebam na kontolu psihijatru da mi pojača dozu :) Nit me se tiče ali sam se ipak uspio iznervirati...
Uglavnom, glavno da stripovi dolaze.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/06/2009 : 21:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
imam malu bebu kući, to pomasže staviti stvari u perspektivu:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/06/2009 : 21:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
a da li ti na to kasnjenje daju kakve penale (tj. da li im manje placas)? jer ovako si moaro platiti za prava, pripremu i ostalo, a knjige ne mozes prodavati njihovom krivicom. ili sam samo naivan:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/06/2009 : 22:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Nijedna štamparije neće prihvatiti penale. Bar ne za male izdavače stripova.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/07/2009 : 10:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Uuu, tek sad sam primetio ovo

Kolorka 9 A la recherche de Peter Pan Cosey 11/09

Radiš li na tome Markose? Jel to u planu za pred novu godinu? Baš bi voleo to da imam . Jel to ima dva albuma? Vidim neke 2 naslovne na bedetheque.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/07/2009 : 10:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Prevodi se. Dva albuma, ali ja cu objaviti integral, naravno;)

Trouble will find me
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/07/2009 : 11:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Ekstra! Sad tek vidim na tom linku da idu prvo ta 2 albuma pa dole integral. Nemam pojma ni reči, ali ono što razumem je da je integral 120 strana i "grand format" (šta god to značilo) dok su ova dva normal format. U svakom slučaju to će biti baš lepo imati .
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/07/2009 : 12:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

format. U svakom slučaju to će biti baš lepo imati .

dodao bih cak "must have"!
bacio sam vec koju rijec o Cosey izdanjima:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34842&whichpage=2
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 30/07/2009 : 14:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Markose jel sve u redu sa Kenovima(i ostatkom albuma)sto se tice rokova?
Jel izlaze 01.08?
Imas li info kada bi mogli u Darkvud?
Ima li sanse da budu u istom mesecu(Avgustu/Kolovozu)?

Od Cosey-ja uzimam Putovanje u Italiju
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/07/2009 : 16:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Zadnje informacije: Kenovi bi trebali biti sutra. Ili u ponedjeljak. Albumi, pola iduci tjedan, pola onaj iza. Ne garantiram da ce tako i biti, nazalost. U Darkvudu su vjerojatno 2 tjedna nakon izlaska

Trouble will find me
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/07/2009 : 23:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zadnje informacije: Kenovi bi trebali biti sutra. Ili u ponedjeljak.

a u pm

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 31/07/2009 : 00:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Uuu, tek sad sam primetio ovo

Kolorka 9 A la recherche de Peter Pan Cosey 11/09

Radiš li na tome Markose? Jel to u planu za pred novu godinu? Baš bi voleo to da imam . Jel to ima dva albuma? Vidim neke 2 naslovne na bedetheque.

Vidim da je Bernard Cosendai iz Švajcarske. Zna li neko kako se čita/transkribuje taj njegov pseudonim Cosey?

http://kamenje.blogspot.com/
https://stalker.rs/

https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/07/2009 : 00:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
I mene zanima:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 31/07/2009 : 13:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Cosendai=Koz'a(n)d'e --> Cosey=Koz'i.

"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/07/2009 : 13:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Tako sam nešto i mislio, tnx.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 31/07/2009 : 17:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Pa... Jesu stigli Kenovi u striparnice?

Jack the Black.
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 31/07/2009 : 22:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seinfeld

Cosendai=Koz'a(n)d'e --> Cosey=Koz'i.

Merci. ;)
I ja sam tako pretpostavljao za Cosey, ali reko' da proverim.

http://kamenje.blogspot.com/
https://stalker.rs/

https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/08/2009 : 01:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
http://www.fibra.hr/index.asp?cat=3&SeriesID=3

klikom na "vise" kod Gliste u bijegu javlja mi se poruka: "Trenutno nemamo izdanja za traženu seriju!"

znaci li to da je i Glista rasprodana?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/08/2009 : 11:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne, vjerojatno neki bug. Provjerit cu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/08/2009 : 11:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
meni radi normalno?

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 1043  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.26 seconds. Snitz Forums 2000