forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 31/07/2009 : 23:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by darth-vader

quote:

quote:

jebemti, opet su bbb-i napravili sranje vani i osramotili Hrvatsku...

da živim sto godina,torcida boyse ne može preteć u svinjarijama...

to je opravdanje?

Vidiš kako uvijek nađeš neko opravdanje za te idiote dok ja za ove "naše" uvijek kažem da su krivi i da su debili.
Jebiga, kad je netko pristran i zatucan...

tebi stvarno treba pomoć...žao mi je da jedan mladi život mrzi sve šta ne kajka i ne navija za dinamo...kako te nije sram uspoređivat onaj rasizam i fašizam jučer,u odnosu na tvoje sugrađane koji ruše sve pred sobom gdje god da odu da me nekad sram reć da smo ista nacija...daj se otrijezni i dođi sebi,najebat ćeš,reci to nekome uživo u facu,prebit će te ko mačku...izbacit ću te zauvik,jednom sam te upozorio,bolje ti je skrati jezik...ne provociraj,ne pravi se pametan,ne filzofiraj...matere mi mile,izbacit ću te...

opet si počeo prijetiti a da za to nemaš nikakvog razloga.
Ti si taj koji očigledno mrzi sve što je iz Zagreba jer na prvu neku primjedbu ti odgovaraš s nekakvim prezimljavanjem u Europi kao da to ima ikakve veze????
Pronalaziš opravdanja u nekim potpuno krivim stvarima.
Umjesto da budeš sretan kaj ste prodali izvanserijskog strijelca u jedan veliki Europski klub (mislim, kad su otpali velikani kao što su Chelsea, Liverpool, Valencia... mora da je riječ o velikom klubu)
Ako ti je bed to što mi odigramo 12 tekmi u Europi a vi 4 ja ti tu nemrem pomoći.
Jebiga, takav je život.
I, ne znam zašto me toliko mrziš?
Zato što te piknem istinom?
Smeta te to?
Smeta te što smo bolji?

Nije normalno da uvijek, ali baš uvijek kad napravite neko sranje ti vadiš nas kao neki argument.
Kao da naša vlada sad kaže Kolmbijska vlada je nesposobnija od nas!
Neš ti argumenta

a, i ako bi netko trebao biti izbačen onda si to ti jer si me ovdje prostačko-brđanski vrijeđao nekoliko puta (ako želiš, potrudit ću se to pronaći i staviti opet ovdje da svi vide o kakvom je gospodinu riječ).
Prijetiti (i to stalno) nije kulturno i lijepo.
A ja ipak mislim da si ti kulturan (ako ništa drugo onda bi barem zbog godina to trebao biti).
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 00:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

Bijeli utrzili 7 milja za Kalu. transfer 8,5 milja.

Kad se prodavao Dudu,Ćorluka, Modrić...onda su lagali o nekim pustim milijunima....20...30...50... a u stvar naprimjer Duduov transfer u Arsenal sa plaćom iznosi 11 milijuna €....
Koliko ja sad vidim Kalinićev transfer sa plaćom iznosi preko 15 Milijuna €...da bi svi ZG mediji pisali o nekih 7,5 ili manje...a tolika je samo ošteta Hajduku....to se više neda čitati...koji jal iz ZG...

slažem se. kad je mamić prodava onda su u transfere računali i plaće igračima, a nama računaju samo čisti transfer

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 01:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
'Naši navijači su tjerani konjima i premlaćivani i onda kad su bili u poziciji da ne mogu pružiti niti objašnjenje, a kamoli otpor. Neshvatljivo je da policija nije ni pokušala razgovarati', kaže Peroš.

Nogometni klub Hajduk je zbog masovnog premlaćivanja i uhićenja svojih navijača u Slovačkoj uoči utakmice sa Žilinom uputio prosvjednu notu UEFA-i i domaćem klubu, dok je Hrvatskom nogometnom savezu poslao pismo u kojem traži podršku u protestu.

Pismo UEFA-i: Legalno kupili ulaznice, a potom premlaćeni

"Iako kao klub nemamo nikakve veze s gostovanjem navijača Hajduka u Žilini (Slovačka) jer se organiziranjem navijačkih ekspedicija za praćenje naših utakmica i inače ne bavimo, a pogotovo sada u situaciji kad je UEFA zabranila dolazak Hajdukovim navijačima na dvije međunarodne utakmice, moramo Vam uputiti protest zbog neobjašnjive brutalnosti slovačke policije koju je iskazala uoči utakmice Žilina – Hajduk u četvrtak 30. srpnja.

Navijači iz Hrvatske koji su u vlastitim aranžmanima došli u Žilinu naprosto su vrlo brutalno izubijani, tjerani konjima po okolnim ulicama blizu stadiona i premlaćivani čak i onda kad su bili u poziciji da ne mogu pružiti ni objašnjenje, a posebice otpor. Neshvatljivo je da slovački policijaci nisu ni pokušali mirnijim načinom i objašnjenjima ukazati navijačima iz Hrvatske da ne mogu, unatoč posjedovanju ulaznica, ući u stadion. Tzv. treći stupanj prema njima je primjenjen od prvog kontakta. Tko god je tog trenutka prepoznat kao Hrvat ili čak i pokušao na hrvatskom zatražiti objašnjenje bio je poput 'stoke' stjeran u tor!

Posljedica je bila nekoliko desetina ozlijeđenih,slomljenih ruku,razbijenih glava... Nama, vodstvu kluba koje je bilo na toj utakmici, nije i ne može biti razumljiva takva brutalnost organa reda u nama inače prijateljskoj zemlji u Europskoj uniji! Napominjemo još jednom da mi, klub Hajduk, nemamo nikakve veze ni s dolaskom navijača iz Hrvatske niti nabavljanjem ulaznica za njih. Oni su ih legalno kupovali preko slovačkih agencija, ali to im je pomoglo samo da dobiju batine, a ne gledanje utakmice. Ako ih doista nisu htjeli u svom gradu i na svom stadionu zašto su im onda prodavali ulaznice?

Na ovaj način protestiramo prvenstveno zbog rijetko viđene brutalnosti organa reda, pogotovo jer navijači iz Hrvatske nisu bili začetnici nereda.

Pismo Žilini:

Nakon prve od dvije međunarodne utakmice između naša dva kluba, Žiline i Hajduka, zahvaljujemo Vam na gostoprimstvu našeg kluba, ali Vas nažalost moramo upozoriti na ono što se događalo uoči same utakmice.

Naime vaša policija brutalno je pretukla naše brojne navijače na ulicama u nesporednom susjedstvu stadiona, iako oni, kako smo kasnije čuli, nisu za takvu intervenciju davali nikakva povoda. Istina, sigurno je da su bili revoltirani što unatoč kupljenim ulaznicama ne mogu ući na stadion.

Neshvatljivo je da vaši organi reda nisu ni pokušali nekim mirnijim načinom objasniti navijačima da ne mogu na stadion iako imaju kupljene ulaznice. Nije nevažno ni to što su navijači iz Hrvatske ulaznice legalno nabavili preko slovačkih agencija!

Iako Hajduk nema nikakve veze s dolaskom navijača iz Hrvatske, jer niti se bavimo organiziranjem njihovih putovanja, niti im nabavljamo ulaznice, ipak ne možemo ne ukazati na naše užasavanje i osudu takvih brutalnih postupaka prema našim navijačima od kojih je veliki broj završio u bolnici i s ozbiljnim ozljedama.

Pismo Hrvatskom nogometnom savezu:

Od Vas, Hrvatskog nogometnog saveza, kao naše krovne organizacije, tražimo da nas podržite u našem protestu zbog divljačkog i brutalnog obračunavanja s našim navijačima uoči utakmice u Žilini 30. srpnja. Iako Hajduk nema nikakve veze s navijačkim putovanjem ili eventualnim osiguravanjem ulaznica za utakmicu u Žilini, jer se time ionako ne bavimo, a kamoli u situaciji kad su Hajdukovi navijači od UEFA-e kažnjeni s dvije utakmice zabrane prisustvovanja utakmicama u inozemstvu, ipak moramo pokazati svoju zgroženost neviđenom brutalnošću koju je u obračunu slovačkih organa reda s navijačima iz Hrvatske.

Bez obzira na kupljenu ulaznicu – legalno i preko agencija u Slovačkoj – ni jedan od njih nije mogao na stadion, a čim bi policajci čuli hrvatsku riječ ili prepoznali navijače Hajduka bili su gurani, tučeni i ili konjima gurani u svojevrsni tor! Neshvatljivo nam je da slovački policajci nisu ni pokušali nekim mirnijim i primjerenijim načinom uvjeriti navijače iz Hrvatske da im ulazak na stadion nije dozvoljen.A jednako nam je neshvatljivo da su im bez problema prodavali ulaznice a onda ih dočekali batinama!", stoji u pismu koje je potpisao predsjednik Uprave HNK Hajduk Mate Peroš, a prenio Dalmacijanews.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 01:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Umro Dragan Slišković
S tugom i osjećajem gubitka opraštamo se od još jednog pravog i istinskog hajdukovca. Čovjeka koji je živio Hajduk i za Hajduk.

Umro je Dragomir Slišković, naš Slišo i naš dugogodišnji igrač ali i stručnjak koji je punih 30 godina vodio generacije i generacije mladih nogometaša. Odgojio bezbroj igrača vodeći ih od tića do juniora. Kao čovjek bio je tih, samozatajan, ali fanatično odan svom poslu i Hajduku.

U Hajduk je došao 1964. godine, igrao do ljeta 1970. i bio član momčadi koja je osvojila prvi Kup. Pamtit ćemo ga s poštovanjem i kao čovjeka a sigurno svi hajdukovci, brojne generacije i kao igrača i kao trenera.

Cijeli život proveo je u Hajduku, a samo jednu sezonu bio je i izbornik Gabona.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 01/08/2009 : 01:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

i sad kad pogledaš da su jučer boysi uredno bili na tribinama iako imaju zabranu,a torcida nije mogla...tko je tu lud?

Klub nije davao njima ulaznice radi te zabrane pa je organizator (RBS) u ovom slučaju se dogovorio sa uefom da će oni njima dati karte (samo za one koji dođu tamo) iz razloga što su se bojali da ako boysi dođu na neku domaću da će napraviti nerede... To što su Austrijanci napravili naravno da nisu trebali napraviti ali to je njihova procjena...

da skratimo,to je vrbanović zakuhao kašu...kako...onaj tko se imalo kuži,razumit će...

U ovom slučaju ti si taj koji baš ne shvaća, ja sam ti sve rekao, sve ovisi o domaćinu...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 01:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Penal

Žilina je većim dijelom utakmice bila bolja od Hajduka, no poremetio ih je nes(p)retno primljeni pogodak u 52. minuti, nakon kojeg je domaćim igračima dugo trebalo da se oporave - jedinstven je komentar slovačkih medija na prvu utakmicu trećega pretkola Europske lige, što su je u četvrtak navečer u Žilini odigrali istoimeni domaćin i Hajduk.

Slovacima nimalo sporan nije bio jedanaesterac kojim je Žilina u 72. minuti izjednačila rezultat, nakon duela Gorana Rubila i Patrika Mraza u kaznenome prostoru “bijelih”.

- Sudac ni trenutka nije oklijevao, nije mu preostalo ništa drugo nego dosuditi najstrožu kaznu - mišljenja su slovački novinari.

Međutim, Mraz je slovačkim novinarima i sam neizravno priznao kako je jedanaesterac u najmanju ruku iznudio, ako ne i odglumio.

- Mogao sam još trčati prema golu Hajduka, no vidio sam da je njihov igrač uklizao i odlučio sam se na kontakt s njim. Pao sam i sudac je dosudio penal. Jako mi je žao zbog gola koji smo primili, nisam uopće vidio da je protivnički igrač blizu, mislio sam da je oko mene samo moj suigrač Piaček.

- U tome trenutku svašta mi je bilo u glavi, no drago mi je da sam se uspio koncentrirati na ostatak utakmice i što sam doprinio izjednačenju. Priznajem, pao mi je kamen sa srca - rekao je Mraz.

Usprkos nepovoljnom rezultatu na svome terenu, igrači Žiline ne predaju se, vjeruju kako su izgledi za prolaz 50:50 posto.

Optimizam najviše grade na činjenici da su i prošle sezone u prvome kolu Kupa UEFA kod kuće s bugarskim Levskim odigrali identičnih 1:1, ali su ipak prošli dalje pobjedom 1:0 u Bugarskoj.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 01/08/2009 : 01:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rico

Jednu stvar nikako ne mogu provariti. Onaj penal za zilinu po meni je cista kradja, 100% tna, a nigdje se niko ne buni????? Jel ima jos ko takvog razmisljanja? Jer sad su svi zadovoljni s 1:1, pa kao dobro je. Jebote, pljackaju nas, mlate ko neke picke, jedino maminjo dize glas!!!??

šta ti je,krade nas dinamo,pa da nas još kradu i u europi...jesi ti ćorav,penal je bio čist kao suzaima bar par njih na forumu koji će ti se zakunit na mater da je bio penal...

Što se krađe za Dinamo tiče već sam ti rekao, službene analize, i razne "novinarske" su sve pokazale o krađi odnosno povlaštenosti a tu prednjači Hajduk.

A penal ono, ne vjerujem da bi ga sudio da je bio na suprotnoj strani...

Edited by - makikatalinic on 01/08/2009 01:34:02
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 01:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

i sad kad pogledaš da su jučer boysi uredno bili na tribinama iako imaju zabranu,a torcida nije mogla...tko je tu lud?

Klub nije davao njima ulaznice radi te zabrane pa je organizator (RBS) u ovom slučaju se dogovorio sa uefom da će oni njima dati karte (samo za one koji dođu tamo) iz razloga što su se bojali da ako boysi dođu na neku domaću da će napraviti nerede... To što su Austrijanci napravili naravno da nisu trebali napraviti ali to je njihova procjena...

da skratimo,to je vrbanović zakuhao kašu...kako...onaj tko se imalo kuži,razumit će...

U ovom slučaju ti si taj koji baš ne shvaća, ja sam ti sve rekao, sve ovisi o domaćinu...

ok,samo se ti tješi...mlad si,skužit ćeš neke stvari...i ja sam bio takav tvojih godina
vrbanović je u jebenoj uefi,marković se non stop qurči vezama u uefi...vidjet ćemo kako će braniti čast i dignitet hrvatske glede krvavih događaja u žilini...ah da,zaboravio sam,imaju pametnija posla,tko jebe hajduka,dinamo je svetinja

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 01:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Što se krađe za Dinamo tiče već sam ti rekao, službene analize, i razne "novinarske" su sve pokazale o krađi odnosno povlaštenosti a tu prednjači Hajduk.

A penal ono, ne vjerujem da bi ga sudio da je bio na suprotnoj strani...

ne vjerujem da imaš dioptriju,aj pogledaj malo bolje moj post...

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 01/08/2009 : 09:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
ćeš se ti ispričati zbog prijetnji ili će opet sve samo tako ostati?
(kao nakon svih dosadašnjih prijetnji i uvreda)

Edited by - darth-vader on 01/08/2009 09:05:26
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 01/08/2009 : 14:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ok,samo se ti tješi...mlad si,skužit ćeš neke stvari...i ja sam bio takav tvojih godina
vrbanović je u jebenoj uefi,marković se non stop qurči vezama u uefi...vidjet ćemo kako će braniti čast i dignitet hrvatske glede krvavih događaja u žilini...ah da,zaboravio sam,imaju pametnija posla,tko jebe hajduka,dinamo je svetinja

U ovom slučaju, se ti tješiš očito xD

@darth

Ajde dosta vas dvojica više, gore od male djece

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 01/08/2009 : 18:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
to si dobro rekao, gori je :P

čekaj, tebi je normalno da on ovdje vrijeđa i prijeti bez ikakvih sankcija (već jedno peti put) dok ostale odmah izbacuje i još se hvali nekom nepristranošću????
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 01/08/2009 : 19:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Gle svašta bi ja rekao al on je tu "viša sila" i nemožeš niti ti ili ja ići neku svoju pravdu rješavat ovdje, prihvatit stvari kako jesu i boriti se "do neke granice"...

Koliko god kažem da je i on kriv, nisi ni ti bez "putra na glavi" što bi se reklo

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 01/08/2009 : 22:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
barem ne koristim poziciju i ne prijetim ljudima i nikog nisam brđansko-prostački vrijeđao...

I očekujem ispriku (ako je čovjek s imalo kulture i obraza). Prijetnje su apsolutno neprimjeren način komunikacije (o prostačkim uvredama da ne govorim)

Edited by - darth-vader on 01/08/2009 22:50:55
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 23:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
bratislavska agencija otkrila pojedinosti razgovora dvojice šefova diplomacije

Nije se ispričavao: Jandroković ‘žalio zbog nereda’!

Slovačka nacionalna agencija TASR objavila je vijest da se Gordan Jandroković, ministar vanjskih poslova, još u petak telefonski ispričao svom slovačkom kolegi Miroslavu Lajčaku zbog “nasilja Hajdukovih navijača u Žilini”.

- Da, činjenica je da se ministar čuo sa slovačkim kolegom. Ne bih rekao da se ispričao, ministar je samo izrazio žaljenje zbog situacije koja je nastala u odnosima između dvije prijateljske zemlje – objasnio je Berislav Živković iz MVP-a.

Inače, Ministarstvo vanjskih poslova nije uputilo službenu reakciju u Slovačku, uz tvrdnje da još uvijek čekaju službene policijske izvještaje.

Đurđu Adlešič, potpredsjednicu Vlade i kumu antihuliganskih zakona, iznenadio je Jandrokovićev postupak.

Ponovila je da smatra kako Hajdukovi navijači nisu krivi za nerede u Slovačkoj, te naglasila da je to njezin stav dok će o eventualnim postupcima Vlade više moći kazati kada na stol dobije sve službene informacije.

Inače, Klub navijača Torcida pozvao je u subotu “sve žrtve diskriminacijskog i rasističkog ponašanja slovačke policije i organizatora utakmice” da u roku od dva dana dostave sve dokumente koji su im uručeni u Slovačkoj, liječničku dokumentaciju o zadobivenim ozljedama i opis policijskog zlostavljanja, kako bi se pokrenuli postupci na slovačkom sudu.

Torcida je angažirala jedan tamošnji odvjetnički ured, koji je dobio zadatak ispitati sve pravne mogućnosti pa i sankcioniranja odgovornih za “diskriminacijske i rasističke postupke”.

Budući da je, po tvrdnjama navijača, najmanje šestorici hrvatskih građana kod uhićenja i boravka u pritvoru ukraden novac (od kojih je jedan, tvrdi se, zbog protesta dodatno premlaćen), inzistirat će se na rasvjetljavanju i ovog dijela priče.

Splitski navijači, inače, imaju samo riječi hvale za Slovake (izuzev policije): “obični” građani pružili su im pomoć, jedna gospođa je skrila nekoliko Splićana u svoju kuću i zašila jednu razbijenu glavu.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 23:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

barem ne koristim poziciju i ne prijetim ljudima i nikog nisam brđansko-prostački vrijeđao...

I očekujem ispriku (ako je čovjek s imalo kulture i obraza). Prijetnje su apsolutno neprimjeren način komunikacije (o prostačkim uvredama da ne govorim)

kad se ti ispričaš prebijenim i pretučenim hrvatima u žilini,ja se tebi ispričam...ok...u biti,ne možeš ti u isti koš sa mnom,trebaš odrasti...netko tko je zatucan,ja mu se uvijek prvi ispričam...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 23:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Torcida pozive sve nastradale u Žilini radi dizanja tužbe

KN Torcida poziva sve žrtve diskriminacijskog i rasističkog ponašanja slovačke policije i organizatora utakmice uoči, za vrijeme i nakon utakmice 3. pretkola Europske lige u Žilini, između MŠK Žilina i Hajduka, da što žurnije (najkasnije do utorka 4.8.2009. u ponoć) dostave KN Torcida kopiju svih dokumenata dobivenih nakon puštanja iz policijskog pritvora i dobivene od slovačkog suda.

Također, ukoliko ste prilikom neljudskog postupanja slovačke policije zadobili tjelesne ozljede potrebno je dostaviti kopiju liječničke dokumentacije o zadobivenim ozljedama.

Poželjno je da uz priložene dokumente date kratak opis događanja u pisanom obliku, s posebnim naglaskom na opis policijskog zlostavljanja.

Sve prikupljene dokumente KN Torcida dostavit će odvjetničkom uredu u Slovačkoj koji će na temelju njih dati pravno mišljenje, a u skladu sa slovačkim zakonima, o mogućnostima ostvarivanja zaštite prava pred nadležnim tijelima u Slovačkoj i sankcioniranja odgovornih za diskriminacijske i rasističke postupke.

KN Torcida posebno moli građane kojima je prilikom uhićenja i boravka u pritvoru ukraden novac da uz gore spomenute dokumente prilože i detaljniji opis načina na koji se krađa dogodila i točan iznos ukradenog novca.

KN Torcida moli žrtve slovačke policije koji nisu državljani Republike Hrvatske da svojim veleposlanstvima u Republici Slovačkoj ili nadležnim tijelima njihove matične države, prijave diskriminacijsko i rasističko ponašanje slovačke policije, a kopiju prijave dostave KN Torcida.

Tražene dokumente možete svaki dan od 11 do 17 sati (do utorka 4.8.2009.) dostaviti osobno u prostorije KN Torcida (Zrinsko - Frankopanska 17, 21000 Split,), ili od 19,00 do 23:30 sati na ulaznim vratima igrališta na kojem se igraju utakmice Torcida kupa u Vukovarskoj ulici u Splitu, ili ih možete poslati u digitalnom obliku (skenirane ili slikane digitalnim foto aparatom) na e-mail adresu: info@torcida.hr

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 23:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

čekaj, tebi je normalno da on ovdje vrijeđa i prijeti bez ikakvih sankcija (već jedno peti put) dok ostale odmah izbacuje i još se hvali nekom nepristranošću????

šta sam ti rekao:daj odrasti...ajme koja uvreda,pa nije vrag da nisi spavao sinoć zbog toga...prijetnje?prijetim na forumu svakome da ću ga izbaciti kad zasluži...teeb mi je žao izbaciti zauvijek jer toliku količinu bijesa se rijetko vidi,pa rekoh,da ne lišavam ostale da vide kakav si...ako ti ii dalje tvrdiš da je torcida kriva za sranja u žilini,e onda ti stvarno treba pomoć i to potpisujem...

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 02/08/2009 : 00:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
ok, tebi su ovo valjda male uvrede:

puna mi je qita tvojih dijagnoza spodobo štreberska koja još doma drka za tastaturom pa ujutro kad se probudi ne možeš izbrisati tastaturu od ustajale sperme
bolje otiđi do prve klinike kojih u zagrebu ima jako puno ili do prve javne kuće pa poševi nešto jer i sljepac vidi da imaš žuljevite ruke i da te lagano hvata kriza...u biti,otvorit ćemo tekući račun gdje ćemo ti uplaćivati lovu da se počastiš rasnom tetom...ili više voliš dečke...
traume sežu još od predškolske dobi kad su ti vršili lobotomiju

mislim da sad ljudi sami mogu realno ocijeniti tko je ovdje brđan a tko normalan, u kome ima brdo bijesa a tko nikad nije izgovorio nešto ovakvo. I prijetnje su sve samo ne normalno ponašanje. Priejtiš mi svako toliko da ćeš me izbaciti ali nemaš dovoljno hrabrosti da to i učiniš jer jako dobro znaš da si ti taj koji me stalno vrijeđa i koji mi prijeti dok ja tebi nikad nisam izgovorio nešto ovakvo.
U tebi je i više nego brdo bijesa kad svako malo istrčiš s nečim ovakvim a ja ti nikad ali baš nikad tako nešto nisam izgovorio.
Još malo o tvojoj objektivnosti (kojom se jako hvališ u jednom topicu na podforumu aukcije). Tebi je normalno da netko izgovori nešto ovakvo i ne bude izbačen s foruma?
Toliko o objektivnosti moderatora.
Stalne prijetnje o izbacivanju (kunjenju na majku nekoliko puta i na još neke stvari) da ne spominjem.

Iskreno, ispričavam se onim policajcima (ima ih puna 52 koji su prijavljeni kao ozlijeđeni). Ako je ta publika bila toliko mirna ne vidim zašto ima toliko ozlijeđenih policajaca. Ili je i to neka Dinamova zavjera i akcija u UEFI?
Ispričavam se svim turistima koji su naišli i dobili po pički jer neki koji nisu smjeli doći na tekmu su došli. I svima onima koji su bezrazložno dobili batina jer je šačica zakuhala sranje.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 02/08/2009 : 00:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

šta sam ti rekao:daj odrasti...ajme koja uvreda,pa nije vrag da nisi spavao sinoć zbog toga...prijetnje?prijetim na forumu svakome da ću ga izbaciti kad zasluži...teeb mi je žao izbaciti zauvijek jer toliku količinu bijesa se rijetko vidi,pa rekoh,da ne lišavam ostale da vide kakav si...ako ti ii dalje tvrdiš da je torcida kriva za sranja u žilini,e onda ti stvarno treba pomoć i to potpisujem...

ajmo malo o objektivnosti
gdje sam rekao da je Torcida kriva za sranje u Žilini???
To nigdje nisam spomenuo.
Rekao sam da su oni meni svi isti i da svi koji naprave problem (a očigledno je bio problem ako ima 50 ozlijeđenih policajaca) su idioti.
To što je tebi normalno da Torcida napravi bakljadu i prekine tekmu na Poljudu na 10min a kad netko drugi to napravi ti nije problem dovoljno govori o tvojoj objektivnosti.
Ja uvijek kažem da je to sranje bilo tko da to napravi.
To je razlika između tebe i mene.
Ja ne branim svoje za ubojstvo dok druge osuđujem za krađu jabuke dok si ti točno takav.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/08/2009 : 01:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slovačka nacionalna agencija TASR objavila je vijest da se Gordan Jandroković, ministar vanjskih poslova, još u petak telefonski ispričao svom slovačkom kolegi Miroslavu Lajčaku zbog “nasilja Hajdukovih navijača u Žilini”.

"Hrvatska Vlada po tko zna koji put skinula je gaće pred Europom. Hrvatski navijači mnogo su se puta do sada prikazali sramotnim izdankom našeg društva, ali još je sramotnija odluka Gorana Jandrokovića da se ispriča slovačkom ministru radi bezrazložnog batinanja hrvatskih građana. Pa makar oni pripadali navijačkoj skupini.
Svakako valja napomenuti kako su navijači Hajduka ispoštovali zabranu Uefe i u Slovačku nisu išli organizirano, niti preko KN Torcide ni preko Hajduka. Tamo su jednostavno otišli u vlastitom aranžmanu. U Slovačkoj ih je dočekala policija, ispendrečila i cijelu noć držala zavezne na cesti, da bi se hrvatski ministar na kraju naguzio i ispričao Europi zbog toga što su prošli."
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/08/2009 : 02:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Poziv na usmjereno djelovanje

Prema svim svjedočanstvima i našim osobnim iskustvima, u Žilini smo od običnih ljudi bili dočekani sa simpatijama i prijateljstvom. Ljudi iz Slovačke su prema nama bili srdačni, puni poštovanja i prijateljstva. Svaka reakcija koja bi u afektu bila usmjerena na slovačke gosta u Hrvatskoj - potpuno je krivo usmjerena. Jedini neprijateljski raspoloženi i apsolutni krivci za sva događanja jesu staljinistički odredi policije, a običan Slovak s njima ima veze isto kao i mi sa našim kriminalcima iz MUP-a.

Prenosimo dva teksta o ovome:

“Mi smo od običnih građana Žiline bili primljeni srdačno i ljubazno,a i od njihovih navijača, iako smo ih brojčano nadjačali pa i to nije sad neko mjerilo,ali isti ti navijači su kad su panduri nas počeli napadat (to van je odgovor ko je počeja) vikali ACAB, te pljuvali po svojoj policiji, a virujte mi jer govorin ovo iz prve ruke, masu naših je uspilo uteć tako jer su ih slovački građani sakrivali po svojin kućama i haustorima od policije! Tako da se kanite od prozivanja Slovaka jer ti ljudi nisu ništa krivi, nego čak i obrnuto!! Policija je svugdi policija, i njima su naši panduri braća,a ne ostali građani!!”

“Slovački narod, običan Slovak, nema nikakve veze s ovim. U Žilini smo od ljudi dočekani srdačno i s dobrodošlicom, a nije baš da smo grupa berača cvijeća. Kako bi mi dočekali Slovake da čelavih glava dođu u tolikom broju na rivu, ka šta smo mi prekjučer došli na glavni trg? S puno manje osmijeha sigurno. Nemojte zaboravit i da su nam naši poznanici i prijatelji iz Slovačke pomogli da kupimo tih 300-400 karata, koje smo na razne načine dobili.”

Pozivamo vas da pročitatate ovaj poziv i javite se u KN sa svom dokumentacijom potrebnom za žalbe i protutužbe. Također, pozivamo vas da ne radite ništa u afektu prema građanima Slovačke, koje i dalje smatramo prijateljima. Osim što je krivo usmjereno, bilo bi i kontraproduktivno za sva naša nastojanja.

Policijski roboti režima nemaju veze sa Slovacima.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/08/2009 : 05:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
darthe,kad te vratim(i ako te vratim)smanji potpis u dva reda...

Go to Top of Page

COLUMBO
Senior Member

Croatia
1615 Posts

Member since 21/11/2002

Posted - 02/08/2009 : 12:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send COLUMBO a Private Message  Reply with Quote
Zanimljiv članak i slike o Torcidi u Žilini:

http://www.net.hr/sport/page/2009/08/02/0001006.html?pos=n0

Ovo je strašno.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/08/2009 : 14:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by COLUMBO

Zanimljiv članak i slike o Torcidi u Žilini:

http://www.net.hr/sport/page/2009/08/02/0001006.html?pos=n0

Ovo je strašno.

kako kome,darth vaderu to nije strašno...on uspoređuje barbarske pohode bbb-a sa ovim očitim primjerom rasizma i diskriminacije...tražit ljude po ulici samo zato šta su hrvati pa ih mlatit,to se može samo usporedit sa jako dobro poznatim progonima u prošlom stoljeću..

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.96 seconds. Snitz Forums 2000