Ima i kod Djoleta Balasevica, ne mogu da se setim tacno pesme, skoro sam cuo, a pesma je sigurno stara. Mislim da je ja nisam luzer, ali nisam siguran.
Džeremaja i Alan Ford su bili junaci moga kraljevstva. I japanski crtići i talijanski filmovi Su bili dječjoj duši osvježavajući napitak A danas je sve bezlično i hrana je bez okusa I sve je fuj, fuj, fuj i sve je bljak, bljak, bljak. Erotika i vrući kaj Po vlažnim tavanima Anemični klinci su drkali. A danas je sve bezlično i drkica preko kompića I sve je fuj, fuj, fuj i sve je bljak, bljak, bljak. I klinci su bezobrazni!!
motel, money, murder, madness let's change the mood from glad to sadness
Neću jesti jaja, meso To je sad u trendu. Pit ću samo vodu i svirat U anarho bendu. Zar ti nisi kao svi drugi, O, zar ti nisi kao svi ostali? Ne, ne ti si poseban. Ne, ne ti si supermen. Tvoj je ego jak, ti piliš moju rulju. Napadneš ih jeftino, pa se čudiš Kad te pljuju i rigaju po tebi. O, zar ti nisi kao svi drugi, zar ti nisi kao svi ostali? Ne, ne ti si spajdermen. Ne moraš se prodat Al’ nemoj mene glodat. Supermen,spajdermen Danko bananko.
motel, money, murder, madness let's change the mood from glad to sadness
da da prokletstvo maja, kod bore na tezgi ima dosta zanimljivih, teksov obracun, zla kob, gusari amazona, otrovna strela.... kod koje s desne strane ispod celicne pandze je daj daj samuraj
da da prokletstvo maja, kod bore na tezgi ima dosta zanimljivih, teksov obracun, zla kob, gusari amazona, otrovna strela.... kod koje s desne strane ispod celicne pandze je daj daj samuraj
"snivaj zlato moje", hrvatski film novije produkcije. Odrastanje glavnog junaka, učenika grafičke škole fasciniranog stripovima. U jednoj sceni, momak odlazi u posetu kod Andrije Maurovića koga igra glumac koji se, čini mi se, zove Žarko Potočnjak
Pank na tamburicama. Naravno, reč je o novosadskom bendu Zbogom Brus Li. Jedna stvar sa njihovog prvog albuma, zove se Zaseda za Zvonka Bogdana:
Vrebaju te iza ugla Tvoje pesme da ukradu Misle da te mogu preći Bogdane Al' ne znaju da si snažan, Zemlja ti je moći dala, Nikada te neće stići Bogdane
Ooooooooo, Bogdane...
Ako dođe do problema, Prepreke za tebe nema, Jer sa tobom uvek biće i Brus Li Čkalja, Šurda, Lepa Brena, Zagor Te-Nej i Blek Stena I svi tvoji Mnogobrojni fanovi
Ima i kod Djoleta Balasevica, ne mogu da se setim tacno pesme, skoro sam cuo, a pesma je sigurno stara. Mislim da je ja nisam luzer, ali nisam siguran.
Uf ova je legendarna Prva ljubav ----- Kad je prošlo đačko vreme, padeži i teoreme i stripovi ispod klupe, nije više bila klinka, počela je da se šminka i da želi stvari skupe. ------ http://www.youtube.com/watch?v=j697PLhqFqU
Inače odličan topic!
.
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Ne tako davno snimljen je u Hrvatskoj jedan film, ne znam trenutno kako se zove, ali u samom uvodu i na kraju filma je (tzv.špica filma)background Maurovićevi stripovi. Ako neko zna o kojem filmu je riječ neka mi kaže. Volio bih pogledati taj film
Ne tako davno snimljen je u Hrvatskoj jedan film, ne znam trenutno kako se zove, ali u samom uvodu i na kraju filma je (tzv.špica filma)background Maurovićevi stripovi. Ako neko zna o kojem filmu je riječ neka mi kaže. Volio bih pogledati taj film
popni se par postova gore i videćeš odgovor na tvoje pitanje
Uf ova je legendarna Prva ljubav ----- Kad je prošlo đačko vreme, padeži i teoreme i stripovi ispod klupe, nije više bila klinka, počela je da se šminka i da želi stvari skupe. ------ http://www.youtube.com/watch?v=j697PLhqFqU
Inače odličan topic!
.
Zatim Balašević: Brakolomac
Da se o mom zivotu pravi film, il' barem strip (il' barem strip). Da se o mom zivotu pravi strip, znam da bi bio sasvim negativan tip.
----------------
Te Balašević: Jednom
Jednom su sadili lipu stari Nestorov, gosn. Čeda i još jedan, Bio sam nov u tom stripu komšijin mali kog' su pustili da gleda...
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.