Ovo je odlična strana, na kojoj listaš albume, tu sam prvi put video popunjen WEST-priče s divljeg zapada od Edisa-1968, kojeg je izdao i Kraš-1972-najbolji album ikad!
Mislio sam ovdje, ako ne dobijem sličica West-priče sa divljeg zapada-1972, da ih preskeniram, smanjim i onda imam falsikovani album. Vrlo teško se dobiju te kartonske sličice, jedine koje sam dobio na aukcijama bile su na aukcije.hr, a imali su jih i na ebay.it, ali su naravno več dobile noge i to 80 komada za 17 eura, To je ta slika. Bio sam u italiji i tamo se teško dobiju. --
-
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Za sve ljubitelje fudbala, zar se sječate jeans nalijepnice, na kojima su bili grbovi fudbalskih klubova? Bile su u kesicama po 2 komada, godine 1978. Ovdje možete pogledati komplet album od 133 sličica, osim 3 mi fale(1.Zajednica 1 savezne fudb.lige,2.FK Borac i 3.FK AEK), a album je bio priložen u reviji GOOL! U glavnom uživajte.
Auuuu!!!Podsetio si me na moje stare fudbalske lopte na kojima su bile slike igraca.U secanju mi je ostala lopta sa timom Hajduka. Da li je neko sacuvao takvu loptu,voleo bih da je kupim.
Auuuu!!!Podsetio si me na moje stare fudbalske lopte na kojima su bile slike igraca.U secanju mi je ostala lopta sa timom Hajduka. Da li je neko sacuvao takvu loptu,voleo bih da je kupim.
A vidi ove sličice World footbal, na žalost fale Hrvatska, Francuska,...možda nisu sve na ovoj slici.
--
Evo da vas podsetim još na nešto, sječate se nekad su bile table-Ibanez-a na jednoj strani u Polit.Zabavniku ovih heroja, bili su odlični, a nisam znao da postoji i album sa sličicama u istoj fori na španskom jeziku. Zanima da li su izdavali i strip album sa svim forama.
Meni je Radio Tv Revija jedan od najdrazih magazina.Na prvim stranama uvek je bila karikatura neke poznate licnosti,pa onda najave filmova,jos pamtim sliku Jesice Lang na dlanu King Konga iz 80-godine. Bilo je tu raznih filmova koje su obelezili detinjstvo moje generacije a na zadnoj strani je bio humoristicki strip Radojica ili tako nesto. Voleo bih da kupim stare brojeve Tv Revije u periodu od 75-90 godine.Mozda ih neko ima za prodaju.
Kolekcionari, sječate se-oni malo stariji-sa prvih 1972-3, Mikijevih zabavnika sličica, na svakom je bila priljepljena jedna sličica, ali tako, da kad si je skinuo, otišlo je pola stripa, ili ste jih ostavili gore u originalu. Danas sam ih primio, sličice su vrlo lijepe i draga uspomena. Evo slike sa aukcije:(strip junaci, fudbalski grbovi i stari automobili-tih automobila i crtanih diznijevih junaka se sječam i kao preslikača za na pločice za u kuhinju-imam i par tih medju starim nalijepnicama. Pa da li se sječate iz 70-tih starih plastičnih žličica-kašika od Leda-kamioni, medvjedi,...pa plastičnih fudbal loptica u kojima je bio sladoled.Ma, bilo je svašta, za obujanje starih uspomena
Danas sam na buvljaku našao dobro očuvan album, nije popunjen, Koloys-AVTO,1971-72, 144 kartonastih sličica. Ako, ko ima još tih sličica, odkupim ili menjam za stripove.
Ovog imam u planu, da dobijem u kratkom.
---
Risar,koji si ti nostalgicar,'ben ti jarca(by Renky ),svaka cast!Citajuci topic i ja se prisetih svih tih stvari! @REJS Tavan mi je pun caletovih TEMPO-a,CIK-ova,TV REVIJA,NIN-ova,ADAM-a & EVE,i sve je to pod velikim slojem prasine... ...ah,moj tavan-bio mi je uvek kao teleport kabina u detinjstvu!