forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 U2_No line on the horizon_360° oko Zagreba :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/08/2009 : 10:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Vidim da nisu svirali Cedars of Lebanon, meni uvjerljivo najbolju stvar s novog albuma. Pa cak mozda i njihova najbolja stvar od Achtung baby. Ali dobro, kao sto neko rece, kad bi svirali sve sto bi ja htio, koncert bi zavrsio ujutro. Svejedno, jedva cekam veceras.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/08/2009 : 10:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ja sam oduševljen, i više nego sam očekivao, sve je bilo bez greške, a onaj kružni ekran je neviđen, pogotovo ono kad se razvukao
ušli smo na teren tek oko 19:30 i snow patrol su već počeli, i njih treba spomenuti, odlični su, a da su svirali po mraku njihov nastup bi bio još dojmljiviji
set lista je bila očekivana, dobro posložena, znao sam da neće biti mysterious ways pa nisam zbog toga razočaran, ali ipak, to mi je njihova apsolutno najdraža stvar, neka to bude jedini minus ove nezaboravne večeri

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 10/08/2009 : 11:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Vidim da nisu svirali Cedars of Lebanon, meni uvjerljivo najbolju stvar s novog albuma. Pa cak mozda i njihova najbolja stvar od Achtung baby. Ali dobro, kao sto neko rece, kad bi svirali sve sto bi ja htio, koncert bi zavrsio ujutro. Svejedno, jedva cekam veceras.

I bolje da nisu, jer pjesma je s prilično teškim moodom.

Primjerice, prije turneje su vježbali "Drowning man" kojeg nisu izveli ni jednom. Onda je Edge u jednom intervju-u objasnio zašto. Kaže da im je bio problem na probama izvući se iz teškog raspoloženja koje ta pjesma u njima izaziva, pa nisu htjeli isto napraviti na koncetu. Htjeli su je i spariti sa Bad, pa su i od toga odustali i jednostavno je izbacili sa setlista.

Usput, glasine za danas:

- Angel of Harlem
- Mysterious ways
- Electrical Storm
- Bad

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/08/2009 : 11:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Uuuuu... Bad. Ako samo to odsviraju, ja zadovoljan. Ta stvar je...

Trouble will find me
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 10/08/2009 : 11:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
fenomenalan doživljaj za pamćenje, jedino me ubilo jer sam se sat vremena izvlačio iz zagreba, a kad smo prošli naplatne na lučkom imao sam doživljaj da se vozim po riječkoj zaobilaznici, a ne na autocesti zg-ka

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 10/08/2009 : 12:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

quote:

Primjerice, prije turneje su vježbali "Drowning man" kojeg nisu izveli ni jednom. Onda je Edge u jednom intervju-u objasnio zašto. Kaže da im je bio problem na probama izvući se iz teškog raspoloženja koje ta pjesma u njima izaziva, pa nisu htjeli isto napraviti na koncetu. Htjeli su je i spariti sa Bad, pa su i od toga odustali i jednostavno je izbacili sa setlista.

Usput, glasine za danas:

- Angel of Harlem
- Mysterious ways
- Electrical Storm
- Bad

AUUUUUU... zbog ovih stvari bi otišo i danas!!!! Jel neko da prodaje karte ispod cijene (takvih je jučer bilo na stotine)?
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/08/2009 : 12:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Uvijek kad je neki poznati koncerat, pa bilo gdje, tada uvijek naraste prodaja ploča te i te grupe ili pojedinca, tako za par mjeseci, onda ide u zaborav.
Nadam se, da ste se imali i da čete se imati danas fenomenalno na koncertu, šteta mi je što sam ga zakasnio, možda je to samo jednom.
Evo na primjer, kad sam bio u Zagrebu na Roling Stonsih, tada sam si kazao, to moram da vidim i da izkoristim, moj otac, sad več pokojni, bio je fan Rolinga i Beatla, zbog frizure i načina oblačenja ganjali su ga po školama, ali nijednom nije video Stonse uživo, šteta.
Toliko, malo sam napisao moj point koncerata.
To su doživljaji, koji se nikad ne zaboravljaju.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 10/08/2009 12:32:20
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 10/08/2009 : 12:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

quote:

Usput, glasine za danas:

- Angel of Harlem
- Mysterious ways
- Electrical Storm
- Bad

AUUUUUU... zbog ovih stvari bi otišo i danas!!!! Jel neko da prodaje karte ispod cijene (takvih je jučer bilo na stotine)?

zaboravio sam i:

- New Years Day

ali to su samo glasine sa stranih foruma koji izvlače informacije preko roadija

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/08/2009 : 12:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
vjeko, imam ja vjerojatno jednu kartu za prodaju
prijateljica ju je kupila ali ne moze ici zbog posla ili tako nesto
inace, u slobodnoj prodaji je bila 500kn
javi ako te zanima
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/08/2009 : 12:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
vjeko, samo dođi u zagreb, evo, mene prijatelj nagovara da idem s njim i danas, otišao je ovaj čas po karte, ako nabavi, eto mene opet

Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 10/08/2009 : 13:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
Nikad nisam slušao U2 (možda znam 2 pjesme) i nisam imao nikakve ambicije otići na koncert, ali sad kad sam vidio na youtubeu atmosferu u zg, skoro da mi je i žao što nisam išao
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 10/08/2009 : 13:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

vjeko, samo dođi u zagreb, evo, mene prijatelj nagovara da idem s njim i danas, otišao je ovaj čas po karte, ako nabavi, eto mene opet

Ma znam da ima karata, ali bi se ipak muktaroški ogrebao za neku jeftiniju od nabavne, jer znam da je ekipa masovno jučer prodavala karte za teren čak i po 200 kn.. Ak uspiješ tak nešto nabavit dolazim i danas (može i do 300 kn, dva dana po 500 kn bi mi ipak bilo "to much")
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 10/08/2009 : 13:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma znam da ima karata, ali bi se ipak muktaroški ogrebao za neku jeftiniju od nabavne, jer znam da je ekipa masovno jučer prodavala karte za teren čak i po 200 kn.. Ak uspiješ tak nešto nabavit dolazim i danas (može i do 300 kn, dva dana po 500 kn bi mi ipak bilo "to much")

Ja sam jućer zbog bebe dolazio na koncet jako kasno, bili smo na stadionu oko 8 sati i ispred su prodavali zapad za 100 kuna, a neki je tip vikao da daje kartu besplatno.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 10/08/2009 : 13:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Usput, glasine za danas:

- Angel of Harlem
- Mysterious ways
- Electrical Storm
- Bad

zaboravio sam i:

- New Years Day

ali to su samo glasine sa stranih foruma koji izvlače informacije preko roadija

Ti to mene jebuckaš ili?! Znaš da su mi to najbolje stvari pa me prcaš a?!? Reci da se šališ, jer ću stvarno zapizdit i danas!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/08/2009 : 13:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
jel ste oradili ono sa balonima i irskom zastavom????
citao sam da se planira tako neka akcija.

Inace, bas mi je krivo sto nisam bio, i podrzavam da su mogli da izbace par stvari sa novog albuma, kao i par govorancija, zarad pesama koje se ne smeju propustiti. Ako odrade Bad veceras, najjaci su!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6363 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 10/08/2009 : 13:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Fenomenalan koncert,oduševljen sam.Svirka odlična,Bono pravi frontman,baš u formi.Sa cbarksom ušli na stadion već prije 5,pržili se na suncu a onda ni krivi ni dužni upali u inner circle,na 3 metra od Adama i Bona, iznad nas most na kome su trčali ka vanjskom obruču itd.-što reći osim da bolje da ne može.Veliki pozdrav Vjeki i ogromna hvala najvećem U2 fanu na svijetu - Gastonu.Evo par fotki.

Sve je bilo super,osim da mi stvarno nije jasno zbog čega se bacala voda na Bona a što se tiče set liste ima toliko dobrih pjesama da bi mogli svirati do jutra-jedino bi možda mogli promijeniti pjesme nakon bisa,jer su im cijelu turneju iste ali dobro,to su sitnice.Ako bude danas stvarno Mysterious ways,zavidim vam.

Dobar provod svima danas a za one koji idu na travnjak - vjerujte,isplati se doći ranije i malo kuhati na suncu;-))

Bond.James Bond.

Edited by - Aco on 10/08/2009 15:08:52
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/08/2009 : 13:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

javi ako te zanima

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 10/08/2009 : 13:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

javi ako te zanima

Imaš PM
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/08/2009 : 14:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
imam i odgovorio
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 10/08/2009 : 14:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

imam i odgovorio

FALA

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 10/08/2009 : 15:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uuuuu... Bad. Ako samo to odsviraju, ja zadovoljan. Ta stvar je...

Fantastična stvar!!!
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 10/08/2009 : 21:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
odličan koncert,samo da su više svirali stare stvari jer ne volim ova zadnja 3 albuma baš.opravdali su očekivanja.
jedino sam popizdio kod izlaza,35 min je trebalo
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/08/2009 : 00:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ljudi moji, ako je u nedjelju bilo nezaboravno, onda za ovu večer moram upotrijebit raspucinov termin: bilo je jebekevno, puno bolje, ne samo zbog mysterious ways i still haven't found... nego je sve bilo jednostavno bolje, atmosfera neusporediva, manje tehničkih čudesa (nije bilo rastezanja ekrana), a više rock and rolla...publika je nosila band, vidi se da je ovo trebao bio 'prvi' koncert, za kojega su karte kupili istinski fanovi
šta još reći, zauvijek bih žalio da nisam i danas došao

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/08/2009 : 02:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

ljudi moji, ako je u nedjelju bilo nezaboravno, onda za ovu večer moram upotrijebit raspucinov termin: bilo je jebekevno, puno bolje, ne samo zbog mysterious ways i still haven't found... nego je sve bilo jednostavno bolje, atmosfera neusporediva, manje tehničkih čudesa (nije bilo rastezanja ekrana), a više rock and rolla...publika je nosila band, vidi se da je ovo trebao bio 'prvi' koncert, za kojega su karte kupili istinski fanovi

-Da,defitivno je današnji koncert bio bolji od jučer,mada to više nije stari U2 i najmanje je rokerski bend...(kako danas,tako i sve od 1992 godine.Naravno,to je samo moje skromno mišljenje).
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 11/08/2009 : 07:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

-Da,defitivno je današnji koncert bio bolji od jučer,mada to više nije stari U2 i najmanje je rokerski bend...(kako danas,tako i sve od 1992 godine.Naravno,to je samo moje skromno mišljenje).

I ja moram konstatirat da je jučerašnji koncert bio ipak bolji.. Čak je imao i elemente spontanosti kad je Bono jednu curu pustio na stage i kad je čagala s njim.. Super je bilo!
Jučer smo bili Alen i ja i uspjeli smo se probit u inner circle
Ak sam u nedjelju bio na 10 metara od vanjskog obruča bine, jučer smo bili na manje od 10 m od glavne bine.. U jednom trenutku mi je Bono "gazio po glavi" jer je onaj mostić bio točno iznad nas..

Ali opet smo ostali zakinuti za Bad i Angel of Harlem

Jel ima danas kakav koncert od U2
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000