forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 11/08/2009 : 14:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Ili Liga10

Ma samo Jadranska! Tacka!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 11/08/2009 : 14:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
dzabe komentarisete, nece se desiti...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/08/2009 : 14:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Samo jadranska liga!!!
Ko ne shvata ne vredi mu ni objasnjavati!

Ili to ili svake godine neki neznani evropski klub ocita lekciju!

jako loša ideja, smak svijeta. košarka je propala zbog toga

welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com --
http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 11/08/2009 : 14:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garrett

quote:

Samo jadranska liga!!!

da li bi pojasnio ovo?

Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/08/2009 : 14:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message  Reply with Quote
košarku više nitko ne gleda i nezanimljiva je za razliku od prije goodyear lige

http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 11/08/2009 : 14:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
finale izmedju partizana i cibone je gledalo 13.000 ljudi...

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 11/08/2009 : 14:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Samo jadranska liga!!!

?! Zasto? Zato sto su srpski klubovi neprikosnoveni?! Vreme je da pocnete da razmisljate kako treba, Cibona da se oslobodi nepotrebnih stranaca, svaka cast pojedinim koji zasluzuju da igraju tamo ali vecina je zalutala i ne zasluzuje da igra u tako velikom klubu. Split jako dobro radi poslednjih godina i sve su nezgodniji rival, opet ce doci vreme kada na Gripama nece moci da se lako pobedjuje. Ali ok, ti imas pravo na svoje misljenje, ja na svoje. Mislim da gresis jer neznam kako bi to bio smak sveta, i kako je to kosarka propala.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/08/2009 : 14:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message  Reply with Quote
nekad se igrala košarka po cijeloj hrvatskoj a sada se igra samo u zagrebu zadru i splitu. liga se sastoji od nekih klubova bez sponzora i navijača a utakmice dođu gledati žene i djeca igrača i poneki novinar. igra se playoff sa klubovima iz goodyear lige ali nije previše zanimljiv. a prije svega toga imali smo svoju jaku i zanimljivu ligu a danas je košarka u hrvatskoj izvan svake popularnosti

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 11/08/2009 : 14:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

nekad se igrala košarka po cijeloj hrvatskoj a sada se igra samo u zagrebu zadru i splitu. liga se sastoji od nekih klubova bez sponzora i navijača a utakmice dođu gledati žene i djeca igrača i poneki novinar. igra se playoff sa klubovima iz goodyear lige ali nije previše zanimljiv. a prije svega toga imali smo svoju jaku i zanimljivu ligu a danas je košarka u hrvatskoj izvan svake popularnosti

Veruj mi da su tadasnja Srbija i Crna Gora imali najmanje razloga da udju u jadransku ligu. Ako je neko imao solidnu ligu onda smo to bili mi. Mi smo imali prilicno jaku ligu za uslove u kojim se ovde igra. Partizan, Zvezda, Hemofarm, FMP, Vojvodina, Buducnost, pa i Borac, Zdravlje, Spartak... To je bila najjaca liga na prostoru ex yu. Ali meni je kao navijacu Partizana vece zadovoljstvo pobediti Cibonu, Split, Zadar nego Hemofarm, FMP...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/08/2009 : 15:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
NLB liga je dobro na kraju ispala, dosta je tu bilo poteškoća ali se isprofilirala i ipak je jedini način po meni za našu košarku jer Garret je jedan dio dobar rekao, košarka se sad igra samo u Zagrebu, Zadru a i teško je reći sad Splitu obzirom da ga više nema u NLB ligi (nadam se da će se što prije vratiti)... Pogotovo Zagreb koji će imati 3 predstavnika u NLB (Cibona, Zagreb, Cedevita)

A što se tiče gledateljstva, globalno gledajući, nije to uopće tako loše, usporedbe radi, na svakoj utakmici NLB-a je uvijek barem dvostruko više gledatelja nego kad krene naša liga...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33708 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/08/2009 : 18:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

dzabe komentarisete, nece se desiti...

ja sam protiv takve lige, al tko bi bio siguran u bilo što na ovim prostorima, tako jednog dana možda i osvane ta liga...

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 22:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Glupost je sad sve navaljivati na Cernata, covjek jos ni igrao nije. A to sto nije spreman, to je greska i onoga
tko ga je kupio u krivo vrijeme, nespremnog. Mozda on ne zasluzuje 400 tisuca ali neka svaki od igraca koji su odigrali
ovih 5 kola zapita sebe zasluzuje li on i pola onoga sto dobiva od Hajduka, pa neka onda pricaju o drugima.

Florin Cernat: Nisam ja kriv što se nismo pripremali, nego samo ležali!

Razočaranje je sve što se na licu Florina Cernata može iščitati. Dijamant iz Galatija je izgubio sjaj, potamnio je, a neki su skloni reći kako nikada i nije imao pravu vrijednost, kako je sve skupa to jedan veliki lažnjak, najobičnija bižuterija.

Recimo Ante Miše i Marin Fradelić, dvojac dojučerašnjih Hajdukovih trenera. Za prvoga je prapočelo svih ovosezonskih problema u svlačionici “bijelih” bilo upravo dovođenje “preskupoga” Cernata, dok je za drugoga u pitanju igrač koji je ne samo fizički nespreman, nego i čovjek koji uopće nema namjeru spremiti se i trkački pridonijeti uspjehu momčadi.

- Ostao sam šokiran kada sam vidio te natpise u novinama. Ispao sam kriv za sve loše što se Hajduku dogodilo na početku sezone, pri čemu je očito Manciniju (Fradelićev nadimak, op.a.) i Miši trebao neki žrtveni jarac kao alibi za vlastite loše procjene, pa su izabrali mene. Samo što ja ne znam čime sam to zaslužio...

Kakav je vaš odnos tijekom priprema bio s Mišom i Fradelićem?

- Normalan, treneri mi nikada nisu dali do znanja da im nešto smeta u mom ponašanju ili pristupu treniznima. Zato me sve ovo i još više boli. Ponijeli su se poput kukavica, šutjeli su kad su trebali govoriti, a progovorili su kad su trebali šutjeti, odnosno kadu otišli iz kluba.

- Sve mi to govori da njima uopće nije stalo do Hajduka jer da jest pomogli bi klubu da se podigne na noge, a oni su ga dodatno svojim izjavama bacili u skandal, a to je klubu u ovome trenutku najmanje potrebno. A mene su izabrali kao sredstvo za postizanje svoga cilja jer sam ja najnemoćniji.

Kako to mislite?

- Stranac sam, posljednji sam se priključio pripremama, a uz to sam stigao i ozlijeđen, što sam svima u klubu i prijavio. No, umjesto da mi se pomogne pri oporavku, ja sam u Austriji de facto odmah priključen momčadi. A i to što se događalo u Austriji posebna je priča...

Za novine iznimno zahvalna priča...

- Ne bih sada želio potpirivati vatru, ali moram se obraniti od ovih bezrazložnih napada. Nisam bio na slovenskome dijelu priprema, ali ono što smo mi radili u Austriji je bilo smiješno, na razini juniorskih priprema. Vjerujte mi da sam se više umorio na godišnjem odmoru u Rumunjskoj, nego na pripremama u Austriji. Za šest dana odradili smo tek dva prava treninga.

- A dodatno iznenađenje uslijedilo je po povratku u Hrvatsku gdje smo nastavili s laganim ritmom. Jedan trening dnevno i gotovo. Pa, dok sam s Dynamom iz Kijeva igrao Ligu prvaka, a to znači da smo imali utakmice i srijedom i subotom, trenirali smo jednom svaki dan, a jednom tjedno smo imali i dva treninga dnevno.

- A ovo ovdje je bilo sve samo ne žestoko pripremanje za sezonu. I kako onda očekivati da igrač, pogotovo igrač koji je tek zaliječio ozljedu, bude spreman.

Jeste li razgovarali s trenerima, zamolili ih da vas poštede početnih utakmica ili da vam odrede posebni program rada?

- Miši sam rekao da sam nespreman i zbog toga me nije vodio u Osijek na utakmicu prvoga kola, a poslije je sve krenulo onako kako je krenulo, pa je ispalo da ja ne želim raditi. Što je potpuna glupost. Gdje god sam bio pošteno sam odrađivao sve zadatke.

- Kad sam se s posudbe bio vratio iz Hajduka u Kijev, također sam bio ozlijeđen, no u Dynamu nikome nije palo napamet kazati da zabušavam, nego su učinili sve da me pripreme za sezonu. Na koncu sam, bez obzira što se znalo da ću ovo ljeto biti slobodan igrač, odigrao i neke iznimno važne utakmice, poput četvrtfinala Kupa UEFA. Tako to rade pravi treneri, a Mancini i Miše to očito nisu.

Žale li se i ostali igrači na nedostatak snage?

- Prvo moram reći kako atmosfera u svlačionici nije loša, dapače bila je izvrsna dok nismo zaredali s lošim rezultatima. A što se tiče manjka snage kod ostalih mislim kako vam dovoljno govori podatak da smo sve golove u dosadašnjim utakmicama primili u otprilike istome vremenu, nakon 60. minute.

- A ja sam još najmanje i igrao, pa kako onda ja mogu biti kriv, kada je očito da nam svima fali snage i da su pripreme bile loše obavljene. Uostalom, nikad pojedinac ne može biti kriv...

Žao mi je samo navijača
A što ako prima najveću plaću i tako unosi nemir u svlačionicu?

- E, to je još jedna Mišina optužba koja nema veze s istinom. Svi koji se razumiju u nogomet znaju da se vrijednost nečijega transfera mora gledati u cijelosti, a ne samo po plaći.

- U Hajduk sam došao kao slobodan igrač, znači za nula kuna, uz dogovorena godišnja primanja od 350.000 eura. Ako pogledate vrijednost nekih drugih transfera onda će vam biti jasno kako ja nisam najskuplji igrač Hajduka.

- A opet, mene uopće ne zanima koliko primaju drugi igrači, pa u Dynamu sam igrao s nekima koji su imali nekoliko puta veća primanja od mene i nikad mi nije palo na pamet zbog toga se buniti. To mi je u profesionalizmu smiješno.

Navodno je nekoliko vaših suigrača, odmah po vašem dolasku u Hajduk, tražilo od uprave povećanje plaće...

- To ne znam i u to ne vjerujem. Znam da u svlačionici nisam osjetio nemir zbog moga dolaska, rekao sam već, atmosfera je bila izvrsna dok nisu zaredali loši rezultati, a onda se dogodila sasvim logična depresija.

Hajduk nije u recesiji, ali jest u krizi, kako se iz nje izvući?

- Moramo se psihički i fizički podignuti. Ipak, prije svega trebaju prestati svi skandali. Svi koji vole ovaj klub trebaju se početi tako i ponašati, učiniti sve da zbijemo redove i pokušamo spasiti sezonu.

Zar se ima što spasiti?

- Usponi i padovi sastavni su dio života, s njima se treba znati nositi. Prvenstvo je dugo, ima do kraja još 27 kola, ma u niti jednoj državi na svijetu ne može se znati prvak nakon tri kola.

Osim u Hrvatskoj?

- Vidjet ćemo, mi se sigurno nećemo predati. Ali moram izraziti čuđenje izborom sudaca za naše utakmice, na dva teška gostovanja imali smo dva suca iz Zagreba (u Osijeku Mlinar, a u Koprivnici Gerek koji je iz obližnjega Zaboka, op.a.), to nema nigdje da vam praktički stalno, jer čujem da je tako bilo i u finišu prošle sezone, sude suci iz grada iz kojega dolazi vaš glavni konkurent.

- Nemojte ovo shvatiti kao opravdanje, mi smo sami krivi za loš start, ali ne mogu prešutjeti čudno suđenje i još čudniji ždrijeb prvih kola gdje mi stalno putujemo, a Dinamo se praktički ne miče iz Zagreba. Sve mi je to nejasno.

Nejasnije je samo ime novoga Hajdukova trenera...

- U svlačionici stalno čujemo za neko novo ime, te bi bilo dobro da se i ta priča što prije završi. No, mi igrači moramo shvatiti kako smo glavni krivci za rezultatski pad kluba te kako smo mi prvi u lancu onih koji moraju pomoći pri njegovu dizanju.

Florine, je li vam žao što ste se vratili u Hajduk?

- Ne, niti će mi ikada biti žao. Žao mi je jedino navijača. Kad sam prvi put bio u Splitu mislio sam da sam shvatio koliko navijačima Hajduk znači, ali tek sad, kad vidim njihovu patnju, shvaćam da je to jedna posebna dimenzija.

No, i njima poručujem da nakon pada slijedi uspon.

vinko vuković Snimio joško ponoš / CROPIX

Ovo mi je hvala što sam odbio druge klubove
- Kad sam dolazio u Hajduk imao sam duplo bolju ponudu Lokomotiva iz Moskve.Odbio sam Ruse jer sam zaista htio doći u Split, a na sam dan potpisa ugovora s Hajdukom, menadžer mi je javio kako Grci imaju također sjajnu ponudu, puno bolju od Hajdukove.

- No, ja sam mu odgovorio kako sam riječ dao Hajduku i kako tu više nikakve promjene nema. Menadžer nije mogao vjerovati, samo mi je rekao: “Ti nisi normalan”. I sad, nakon svega, od bivših trenera doživljavam ovakve napade. To mi je hvala... - rezignirano će Cernat koji je s Hajdukom sklopio trogodišnji ugovor.

Protiv Zadra je bojkotirao Miše, a ne igrači
Nema govora o bojkotu utakmice sa Zadrom (0:1, opa.a). Igrao sam tu utakmicu i znam što govorim.

- Miše je izostavio sedam igrača koji su nastupili u Žilini, da bi momčad sastavio od nespremnih i neiskusnih igrača. Što je osim poraza i mogao očekivati - kaže Cernat.

Rad po posebnome programu uz nadzor Boška Božinovića
Istina je da sam nespreman, ja od toga ne bježim. Zato sam u ponedjeljak i obavio razgovor s Joškom Španjićem (pomoćni trener Hajduka, op.a.) i zamolio ga da mi klub osigura i dodatne individualne treninge kako bih se što prije vratio na razinu fizičke spreme koja će mi omogućiti pružanje igara koje svi od mene očekuju - otkrio je Cernat.

Nakon ovoga je i na službenoj Hajdukovoj web stranici objavljeno kako će Rumunj, uz sudjelovanje na redovnim treninzima, raditi i po posebnome programu s klupskim kondicijskim trenerom Boškom Božinovićem.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 22:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Braća Sharbini u Hajduku!
Anas i Ahmad Sharbini dolaze u Hajduk. Sve je dogovoreno večeras u Rijeci.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 22:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
'Moj Split' by Damir Šarac: Hajdučija

CROPIX
U mome gradu navijačko ludilo. Puno je i za nas u jednu večer: Hajduka stukla neka Žilina, trenera stuklo srce, Torcida želi stuć igrače, lik u svečanoj loži vadi pištolj, put Keruma leti bocun...

Na kraju se ništa nije stuklo. Osin volje. I par katrigi. A to je i tako relativno. Cili je grad pobisnija. A kako je zapinija, tako može i zacenit od smija. Zašto ne bi?! Par dana poslin još jedan šok – klub upa u u koprivničke koprive, pa pocrvenija od srama i boli kad je izgubija od Belupa. Sad se skandira 'Ravno do dna', a novine narančastin slovima škapulaju – nije na dnu. E sad, je li ili nije?!

Pa naravno da nije. Živi je dokaz da se život vrti u krug. Drame Hajduka pratin alternativno, priko televizije, novina, radija, blogova, komentara pod tekstovima na portalima...

Ka građanin ne dan da mi neko dira u suvlasništvo nad Poljudon i onih 50 posto u klubu. Centimetar, ali moj. Pa me toliko i zanima, ne rigan vatru i ne afanajen kad je loše. A drago mi je kad je dobro. I šta vidin s te vidilice: krug, isti ka oni s centra.

Red sritne euforije kad se dobiva, red bombi, rašpi i livorveri kad krene po zlu. Kad je dolazija Kranjčar ubolo me u srce šta je tabla 'Split' prominjena u 'Nikograd'. Kad je odlazija Krešić bilo mi je krivo šta stručnoga čovika tira kriminal.

Svaka dva miseca kad se minja trener pitan znalce: a zašto ga minjaju, ko može popravit višegodišnju štetu i dovršit svoj projekt u par sedmica? Oni kažu – nek se minja, doće bolji. Pa i taj bolji za petnajst dana pakira kufere. Kad krene loše, oni bi užižali stadion, kad fali para minjali bi mu ime, kad je dolazija ovi Andabaka neki, uvjeravali su me – zna on šta radi.

Za misec dana i njega su proklinjali. Kako Hajduk dobiva utakmicu za utakmicon, broj ljudi na tribinama raste, raste, raste, sve do atmosfere koju cila moćna Evropa ne može napravit. Tako kažu furešti, i dive se Torcidi. A kad igrači počnu padat, Poljud se pretvara u grotlo pakleno.

Evo sad je takva, požarna faza. Zato triba počet uživat u tome. Gledajmo studenin razumon: isto ka šta je Split jedan - u svjetskin razmjerima – trećerazredni grad, po bogatstvu, lipoti, sadržajima, događanjima, tako je i Hajduk jedan trećerazredni klub. A nama su u glavi i Split i Hajduk prvaci svita, takvi će dok je svita i vika ostat. Ma po svemu! Pitajte recimo, mene.

Glavu na panj za Split i Hajduka. Onda, eto rješenja za ovi rebus, eto epicentra svega. Ako je nama lipo ovde, u ovome gradu i s ovakvin klubon, šta bi se više brinuli.

Danas smo bisni ka pasi, sutra će nan klub dobit par utakmica, pa ćemo bit sritni i klanjat se, pritvorit se u najbolju publiku u svemiru, nosit ih na ramenima, crtat ih po zgradama...

Jesmo li onda normalni? Ka da moramo bit, ovo je Split. I ovo je Hajduk. Otkad je svita i vika. Isti su, i pape i dida...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/08/2009 : 22:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Izvor...?

EDIT : Vidio, slobodna dalmacija... Ako bude zaista tako čestitke, pogotovo na ovom prvom...

"Velikodušnost bez premca"

Edited by - makikatalinic on 11/08/2009 22:36:45
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2009 : 22:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
možda nam to spasi prvenstvo
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 22:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:
Originally posted by globinjo

Izvor...?

EDIT : Vidio, slobodna dalmacija... Ako bude zaista tako čestitke, pogotovo na ovom prvom...

javio mi prijatelj iz rijeke...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 22:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

možda nam to spasi prvenstvo

možda...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 22:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Split - Hajduk 1:2,

U Parku mladeži Hajduk konačno pobijedio

Pred više od 3000 navijača Hajduk je konačno, makar u prijateljskom ogledu, došao do pobjede. Iako je Split bio daleko bolja momčad te imao pet-šest vrlo izglednih prigoda Hajduk je stigao u vodstvo u 59. minuti.

Skraćeni korner s desne strane izveo je Tomasov, a u skoku je pred vratima Čovića najspretniji bio Vejić i loptu glavom skrenuo u mrežu. Na gotovo identičan način domaćini su uzvratili u 71. minuti kad je slobodan udarac s 40-ak metara izveo Frane Vitaić.

Lopta se u širokom luku spuštala pred vrata Tomića, a lagani dodir Parača bio je dovoljan da prevari Tomića. Sedam minuta kasnije konačan rezultat postavio je Vukušić kada je izbivši sam pred Čovića lobovao vratara crvenih.

Navijači Hajduka svoje nezadovoljstvo lošim igrama Hajduka i stanjem u klubu iskazivali su cijelim tijekomm susreta, ali ipak nije bilo nikakvih ekscesa.

Međutim, nije bilo ni velike radosti na tribinama nakon pogodaka bijelih, a na početku susreta Torcida je na ogradi izvjesila transparent: “1911. - od slavnog hrvatskog gradskog kluba do seljačke mafijaške zadruge 2009.

Split - Hajduk 1:2
SPLIT - Stadion u Parku mladeži.

Gledatelja 3000.

Sudac: Goran Gabrilo (Split)

Strijelci: 0:1 Vejić (59), 1:1 Parač (71), 1:2 Vukušić (78).

SPLIT: Čović, Radnić, Gruica, Šimić, Pirić, F. Vitaić, A. Vitaić, Žužul, Barač, Surać, Parač (još su igrali: Jurić, Erceg, Borozan).

HAJDUK: Tomić, Thiaguinho, Vejić, J. Buljat, Šerić, Obšivač, Andrijašević, Sačer, Tomasov, Rodić, Vukušić (još su igrali: Bekavac, Tokić, Glumac, Boljat).

GOLOVI:

60 - Tomasov je izveo skraćeni korner, a Vejić iz gužve sa 5-6 metara pogodio gol

71 - Ubacio je F. Vitaić, a Parać je sa nekoliko metara glavom pogodio mrežu Hajduka

79 - Andrijašević je dodao do Vukušića koji je istrčao sam pred vratara Splita i prebacio ga

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 22:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 22:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
I navijači Saint Etiennea uz Torcidu
Navijači francuskog Saint Etiennea, inače u dobrim odnosima
s navijačima Hajduka,
na svojoj su domaćoj prvenstvenoj
utakmici protiv Nice u subotu podigli
poruku podrške Torcidi,
vezano za događaje u Slovačkoj.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 22:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
naravno,o ovome ne treba trošiti riječi...koji ljigavac...šta očekivati,da pljuje u tanjur koji ga hrani

Vjerojatno je baš ugodno bilo igračima Hajduka prošloga tjedna posjedati na travu i slušati svoje navijače o tome kako moraju igrati. Još ugodnije im je, svakako, bilo spavati na stadionu nakon što su izgubili utakmicu od Žiline, u strahu da ne bude "po glavi stanovnika" od istih tih navijača. Nakon poraza od Slavena, vjerojatno se svi prvotimci splitskoga prvoligaša čoporativno sele iz Splita, ne bi li u potpunosti zadovoljili baš svaku želju svakog svojeg navijača?

Predstavnici Torcide čak su toliko uznapredovali u komunikativnim sposobnostima i svjetskim znanjima da bez pardona zaustavljaju i splitskog gradonačelnika nasred ulice i objašnjavaju mu sve o Hajduku, a ako se zadrže malo dulje, onda mu govore kako treba voditi svoje samoposluge i kako će najbolje ulagati u dionice, koje su rude u Centralnoj Americi sad podobne za vađenje i ćakulaju o mogućnostima da Sjeverna Korea proizvede atomsku bombu. On to, jasno, sluša i upravo se tako ponaša, jer on zna da su oni navijači Hajduka, da sve mora biti po njihovom!

Običaji koje su uveli u Splitu, da navijači posjedaju igrače na travu ili pričepe gradonačelnika uz prvi zid i trabunjaju o svemu i svačemu i to kad god se sjete, sad se razmatraju širom svijeta, ne bi li se npr. čak i pred Bijelom kućom u Washingtonu uveo običaj da baš svaki američki probisvijet ima pravo u bilo koje doba dana i noći prošetati do glavnoga ulaza i izvesti Baracka Obamu na tratinu, među mrkve koje je posadila gđa. Obama i psovati ga zbog lošeg položaja zabušanata u američkoj subkulturi, ili ga zamoliti da mu pročita bajku prije spavanja ili otpjeva uspavanku. I Obama to tako onda i napravi. Sličan zakon pripremaju i u Kini, gdje će baš svaki nezadovoljni Kinez smjeti čak iznajmiti avion o državnom trošku i doći u Peking, na Tian Anmen, tražiti objašnjenje od glasnogovornika Vlade, ako predsjednika slučajno nema u zemlji. Ukoliko je dotični Kinez ujedno i nogometni navijač, u Pekingu ga čeka i ulaznica za neku nogometnu utakmicu i soba u hotelu "Shangri-la".

Ako se tako radi u Splitu, sigurno je to zapravo svjetski i "cool". Tako treba! Novi običaji će izbaciti Split u svjetsku orbitu i nakon "banana splita" i "split time" dobit ćemo i treću svjetski razumljivu izvedenicu, vjerojatno: "split shit". Zahvaljujući prvenstveno dobroti nogometaša Hajduka, koji svakoga dana kad dođu na trening od idućega tjedna neće više uopće trčati i ganjati loptu, nego će svakodnevno ujutro i popodne slušati priopćenja Torcide, a u konačnici sezone i pjesme mlađih članova Torcide, uglazbljene od Tončija Huljića (naravno, čim je Tonči u igri znate - u pripremi je i hrvatska sapunica s istom temom, na hrvatskom i španjolskom).

Iz pouzdanih izvora saznajemo da su taj jedinstven u svijetu recept splitski nad(ri)navijači već patentirali, da će svakom klubu u svijetu, odnosno njihovim navijačkim skupinama, naplaćivati tantijeme i od zarade financirati obilazak Hrvatske, Europe i svijeta. U svakom gradu u koji doputuju organizirat će bacanje gorećih baklji u automobile s malom djecom i udaranje bejzbolskim palicama nemoćnih ljudi na ulici, kako njihova osnovna funkcija ne bi zamrla i ne bi se ugasila na ovom za njih ipak marginalnom problemu – kako Hajduk igra i koga pobjeđuje ili od koga gubi. Lokalna novina, koja ionako već godinama ima svakodnevnih 2 stupca mišljenja imenovanih i neimenovanih članova Torcide preimenovat će se u "Slobodna Torcida" i svatko će, kad god mu padne na pamet, pisati o svemu o čemu želi. Pismenost neće biti nužna, informiranost i objektivnost bit će zabranjeni, kriteriji, bonton i pristojnost ukinuti, a poštovanje vlastitog čitatelja uništena.

Idila!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33708 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/08/2009 : 22:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
sjajna stvar za Hajduk je dovođenje braće Sharbini!!!!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 23:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Pun mi je kufer zazivanja Sharbinijevih. Pa nije valjda da bi dolaskom tog problematičnog momka(Anusa) svi problemi bili kao rukom odneseni.

Pa poslušajte maminja kad kaže da mu ''ne treba takav karcinom u klubu'', misleći na oca Jamala.

"Ovo je četvrti put da me Jamal izigrao. Prvi put kad je otkazao još uvijek važeće ugovore koje smo potpisali kad sam Anasu i Ahmadu bio menadžer i prešao kod Ugarkovića. Drugi put, kad sam, preko svoga prijatelja, brazilskog trenera, sredio Ahmadu transfer u Saudijsku Arabiju, a on se tamo zajebavao, nije zabio niti jedan gol pa je moj prijatelj dobio otkaz, a Ahmad proglašen najgorim strancem u Arabiji. I na kraju, prije tri godine dogovorio sam s Ahmadom da dođe u Dinamo, već dao otisnuti njegovo ime na dresu s brojem devet, a on se sljedećega dana nije pojavio u klubu. Eto, to vam je slika Jamala Sharbinija!"

Ako se maminjo koji zna sastavit bilo koju kemo-terapiju za pacijente tipa manđukić, marković, štimac, odriče sirijaca, ne znam kako bi onkološki odjel male bolnice na kraju grada zvane Hajduk postavio terapiju. Možda malo čaja i vitamina C.

Pozdravljam njihov dolazak. Ali ono što je tragično je to da ovo nije planska kupnja i ciljana kupnja nego gašenje navijačke vatre. Nažalost, bit će još dugo crno u Hajduku... Posebno sa ovim kadrovima

Na Grobniku se prije sat-dva održao sastanak - Jamal / Andabak / Šurjak.

Braća odlaze u Hajduk. U kompletu.

SRAMOTA !!

ovo je s RI foruma

Gledajte sad Hr medije...sad ne pišu kako je riječki biser u Dinamu...do podne pišu kako je "riječki biser" u Dinamu...a od podne se demantiraju...i nikom ništa...
Tako i za ovok Cufrea...do podne već bio potpisao za Dinamo...od podne se demantiraju...

jebote,koji luzeri...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/08/2009 : 23:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

sjajna stvar za Hajduk je dovođenje braće Sharbini!!!!

nitko ne spori da su dobri...ali anas ima mušice,koje bi u splitu mogle prerasti u komarce...a onda su svi nahebali...

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.4 seconds. Snitz Forums 2000