forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 BEST animes
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 16/02/2009 : 17:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Mocni rendzeri? Pa, mozda malo Samo sto ovde imas krvi do kolena. Inace, odgledao sam Cowboy Bebop i Samurai Champloo (ovoj mi se nije nesto svideo). Taj Vampire Hunter cu tek morati pogledati.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 17/02/2009 : 22:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

Imam namjeru ovo naručiti. Preporuke su odlične, valjda je serija jedna od najboljih.. Jel ko gledao, kakvi su utisci?

Evo ga Kako me Iznenadila brzina..
Amazon je zakon! Pored ovog dobio sam i

collection box set - 8 discs. Jbg, jeftinije je, za verziju iz 60ih još ćemo se strpit

A sad pitanje: ne mogu odlučit - Astro boy ili Tetsuwan atom???
Koji audio vama više odgovara kod animeja???
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 12/03/2009 : 23:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Preporuka: Planetes, i ako manga i kao anime. Unatoc sci-fi radnji, temu se vrlo bliske nasem vremenu i likovi su zanimljivi.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 23/03/2009 : 21:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
hm,odgledao upravo sad prvu epizodu cowboy bebopa.Pa za sada mi se cini dobro..Nije super a nije ni loshe,sada ostaje da vidim kako ce teci radnja.Inache muzika super,usna harmonika,bluz,savrsheno se uklapa u atmosferu.Shta je zasigurno,jeste da je zvuk 10/10

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 09/07/2009 : 14:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
cela serija je bila pomalo spora za moj ukus, mada je kraj bio odlican.

Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 09/07/2009 : 15:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imam namjeru ovo naručiti. Preporuke su odlične, valjda je serija jedna od najboljih.. Jel ko gledao, kakvi su utisci?

Evo ga Kako me Iznenadila brzina..
Amazon je zakon! Pored ovog dobio sam i

collection box set - 8 discs. Jbg, jeftinije je, za verziju iz 60ih još ćemo se strpit

A sad pitanje: ne mogu odlučit - Astro boy ili Tetsuwan atom???
Koji audio vama više odgovara kod animeja???

astro boj?

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 09/07/2009 : 15:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se smorio kod 20 epizode.Zeleo bih da zavrshim ali nikako da se nakanim :(
Inache anime mi se nije svideo...Ocekivao sam neshto vishe,ipak od njih potiche samurai champloo,ali nah...
Sada nameravam da odgledam avatara,berserka,vampire hunter D,i Akiru(prochitao sam mangu i moram da odgledam anime)

EDIT: Naruto nije valjda da za Astro Boya nisi chuo
Chedo legende :O...Zacetak mange i animea :O.Razocarao si me...

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju

Edited by - weljko94 on 09/07/2009 15:44:17
Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 09/07/2009 : 15:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

Ja sam se smorio kod 20 epizode.Zeleo bih da zavrshim ali nikako da se nakanim :(
Inache anime mi se nije svideo...Ocekivao sam neshto vishe,ipak od njih potiche samurai champloo,ali nah...
Sada nameravam da odgledam avatara,berserka,vampire hunter D,i Akiru(prochitao sam mangu i moram da odgledam anime)

EDIT: Naruto nije valjda da za Astro Boya nisi chuo
Chedo legende :O...Zacetak mange i animea :O.Razocarao si me...

ma ćuo sam za njega ali mi je strip onak neinteresantan kao ni anima

Belive it!!!!!!!

Edited by - Naruto on 09/07/2009 15:47:52
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 10/07/2009 : 12:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

Za Avatara sam i ja zainteresovan, ali nikako da krenem sa gledanjem. A, ma koliko Berserk bio sjajan anime, jednostavno ne moze da se nosi sa mangom (inace mislim da se Berserk ne preporucuje ispod 18 godina). Inace, sad sam krenuo sa gledanjem Hajime no Ippo(Fighting Spirit), koji na prvi pogled ne izgleda lose.

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 10/07/2009 : 12:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Tako su rekli i za Golden Boya a i za Green Green :D :P

Inache avatar ima 3 sezone sa po 20 epizoda,odnosno oko 60 epizoda.

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 10/07/2009 : 12:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Ma, anime (Berserk) nije strasan, jer su poizbacivali sve brutalne scene, ali manga je stvarno prepuna tih stvari.
Golden Boya sam gledao, a za Green Green prvi put cujem, evo sad ga trazim na Wikipediji...

Sto se tice Avatara, skinuo sam ga odavno, ali kao sto rekoh, nikako da se nakanim da gledam (mislim da imam jedno desetak serija koje jos nisam odgledao).

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 10/07/2009 : 13:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Ih,ja bih rado chitao mangu,cak sam gledao u mamutu,imaju chini mi se sve do nekog tamo dvadesetok vol. i idalje nabavljaju...Ali cena je zato zesce nabudzena :O
A da chitam skenirano preko neta mi se ne da.
Shto se Green green-a tiche,to sam odgledao cisto iz dosade,nisam mogao da spavam,odgledao par epizoda i navukao se...
Inache je anime super,samo u jednoj epizodi ima golotinje,a zadnja epizoda,koja nema veze sa serijalom,nego kao OVA je hentai :O :D...Inache anime je super,nema potrebe da gledash tu zadnju jer je epizoda zivo sranje xP
Inache tu je i chinjenica da prichamo samo ja i ti xD

Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 10/07/2009 : 15:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
pa sve te anime se mogu naći na web-u

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 12/07/2009 : 16:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
U japanu je pocela da se emituje nova serija pod nazivom DRAGONBALL KAI povodom 20 godina Dragonballa. U pitanju je originalna DRAGONBALL Z serija ali sa poboljsanom slikom, efektima, zvukom... Napravljeni su i novi opening tj. ending za seriju i glumci su ponovo stavljali glasove. Ono sto je jos bitno je da ce iz originalne serije biti poizbacivani svi fileri, tako da ce serija 99% pratiti samu mangu. Do sad je proslo oko 14 epizoda a procenjuje se da ce ih biti negde oko 100.
Za one koji su zainteresovani mogu procitati vise na wikipediji ili pogledati nekoliko videa na you tubu.

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 12/07/2009 : 19:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je to cedjenje poslednjeg soka iz ovog serijala.
Voleo sam ga kao klinac, ali mislim da ovo vishe prelazi sve granice humanosti.
Cede ga vishe nego Naruta i Bleacha.Nisam siguran samo da li DB ima vishe epizoda od One piece-a.
Nego Wicked otvori opciju da ti posaljem PM.

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 12/07/2009 : 20:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Pazi, ovo mozda i nije losa ideja. DBZ je jedna od najboljih anime serija. Sa izbacenim filerima i novim efektima, to sigurno nece biti lose. Osim toga skratice seriju troduplo...

Sto se tice PM-a, probaj sad, valjda radi...

Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 06/08/2009 : 10:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Probajte sa Ergo Proxy! Meni je zanimljivo...

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17902 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/08/2009 : 11:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ali nejasno :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 06/08/2009 : 12:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

ali nejasno :D

Treba biti upućen u sve i svašta. Znaju biti smarajuća ona silna objašnjenja na kraju svake epizode. Od svega mi se sviđa atmosfera i animacija. Meni jedna od boljih (novih) mangi. A da... tu je i Radiohead

Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 06/08/2009 : 12:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Htjedo reći - anima

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 13/08/2009 : 23:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Stigao sam do 7. epizode Vampire Knight-a.
Ochekivao sam neko krljanje izmedju vampira i ljudi, ali ispada da ima puno bishounen likova (Muskarci koji izgledaju ko pederi)
pa me je to razocaralo, em izgleda ko spanska serija.
Za sada josh nishta od klanja sem par ujeda...Iako anime nije zavrshen, drugarica mi kazhe da je manga puno bolja.

Posle ovoga treba da gledam Hajime No Ippo. 76 epizoda, o bokseru koji zeli da iskusi valjda bol. Odlichan anime, jedva cekam.

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 14/08/2009 : 16:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Ni meni se nije svideo Vampire Knight. Sada je izasao nastavak Vampire Knight Guilty, pa cemo videti kakav je on...
A ova druga serija koju si pomenuo (Hajime No Ippo) ne da je dobra, nego jebe kevu!
Prva serija ima 76 epizoda, zatim sledi film "Hajime No Ippo: Champion Road", pa OVA "Hajime No Ippo: Kimura vs Mashiba", i na kraju druga serija po redu "Hajime No Ippo: New Chalanger". Odlicna stvar je to sto ceo serijal prati mangu i nije unakazen filerima...

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 14/08/2009 : 17:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
A chek druga serija New chalenger koliko ima epizoda i jel zavrshena?
Ili je to film or whateva..

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 14/08/2009 : 19:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
serija je u pitanju. ima 26 epizoda i zavrsena je. naravno, manga i dalje traje, tako da se da ocekivati neka nova anime u skorije vreme...

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 14/08/2009 : 22:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Uh odlicno. Hteo sam da pocnem da gledam Slam Dunk jer sam mislio da je slicno Onizuki.
Ali likovi neki mi rekli da je serija ubber shit. Izgleda da sam napravio dobru odluku :)
Thx Wicked na infou!

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000