Knjiga 30 - USKRSNJI OTOK - ukupno 296 stranica - 3 naslovnice unutra, cijena 130 kuna Knjiga 31 - YANOAME - ukupno 244 stranice - 2 naslovnice unutra, cijena 115 kuna
Naravno, cijene se odnose na prodaju u ducanu Libellus a u prodaji bi trebale biti pocetkom iduceg mjeseca.
Gaston i ja se od srca zahvaljujemo Melini, Mirni, Doku, Curuniru, Dekari, Zlaji i Vedranu na njihovu predanu radu kako bi ova izdanja bila na najvisoj mogucoj razini!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ svi za Texa u coloru __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
svidja se i meni sve ali ja sam se nadao drugoj naslovnici za uskrsnje ostrvo.onoj gde se vide spomenici,one statue
I ja sam mišljenja kako je naslovnica sa epizode Rongo Rongo (u izvorniku Isola di Pasqua) lijepša. Ali nema veze, važno da su izašle nove dvije knjige sa odličnim pričama, a ujedno smo napokon došli na korak do jedne od meni osobno najdražih, koja slijedi u knjizi broj 32.
I ko se najvise raduje i zeljno iscekuje izdanja?! Tex, Cronos i moja malenkost. Eh, da nije ovog juga Srbije, svet bi propao.
Mene si zaboravio, pa znaš da mi je M.No odmah posle Zagora, naravno po kvalitetu
A Tex? A i mislio sam na prva 3 posta. Zato sam posle pomenuo jug Srbije, misleci i na tebe. Samo nisam mislio na onog Nosferata.
Naravno i Tex, on je posebna kategorija, i sve mi je bolji, i na kraju će postati najbolji naročito kako se približavam njegovim godinama Ma znam da si mislio i na mene A, šta nisi mislio na NosferataA, da, on čita samo Dylana
super,svaka čast D&D ...nego jel to naš pilot na prvoj naslovnici ima križ ili....
Ah, djetelina naravno, samo sto su taj znakic crtali na razne nacine, kao sto se moze vidjeti i iz prethodnih naslovnica, vanjskih i unutarnjih Tek negdje kad se Diso "uhodao" islo je nekako uniformiranije, ne uvijek, ali cesto.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne