nije da cijepidlačim ali za 30 knjigu nisam ni ja najzadovoljniji sa naslovnicom...mogli ste stavit onu prvu, mnogo bolju(61 broj MN orig)gdje se Mister No bori na rubu stijene...ali dobro šta je tu je...valjda je ova mračnija i intrigantnija pa...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Cime netko moze dokazati da je ova ili ona bolja kad je ukus poprilicno subjektivne prirode. Nekome ce se nas odabir svidjeti, drugi ce misliti da smo trebali odabrati neku drugu i tako u krug. No ono sto je najbitnije sve naslovnice su uredno u nasim knjigama unutra ako ih nema vani...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
slažem se,svake oći drugćije vide ali od dvije(prve)perfektne uzeli ste baš nalošiju po MOME SUBJEKTIVNOM SUDU.a kad čitam stripove več skoro 35 godina valjda imam pravo reć. ali kao što reko, nema veze,ionako kupujem sve od vas pa... znam da nije od presudne važnosti ali bode u oći jer ste do sada odabirali baš odlične.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
bravo,svaka čast na izdržljivosti...ti si izuzetak koji ne potvrduje pravilo o Dalmatincima...čuvaj se vručina... sad kad vidim kako nas zatrpavaju izdvači i trebamo više radit da polovimo izdanja. ugledam se na tebe ovih dana.
slažem se,svake oći drugćije vide ali od dvije(prve)perfektne uzeli ste baš nalošiju po MOME SUBJEKTIVNOM SUDU.a kad čitam stripove več skoro 35 godina valjda imam pravo reć. ali kao što reko, nema veze,ionako kupujem sve od vas pa... znam da nije od presudne važnosti ali bode u oći jer ste do sada odabirali baš odlične.
Ma naravno da smijes komentirati, zar je to upitno. Samo zelim reci, evo ti kazes da smo do sad odabrali bas odlicne, a bilo je i prije komentara od nekih drugih forumasa kako nismo odabrali (za njih) najbolje, i tako redom. Dakle mi bi bili najsretniji kad bi svima mogli ugoditi, no to je nemoguce, zbog toga ce uvijek postojati netko tko bi napravio drukcije, i to je normalno i u redu. Ali kao sto rekoh u prethodnom postu, sve naslovnice su ipak na broju, ako ne vani onda unutra.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
ufffff,kad vidim ovo sa manhuterom...dobro sam prošo. evo več čutim ko grob. i to moderatoru? samo tako dalje Libellusovci,a mi smo tu da kritiziramo... Pozdrav Dado, i kad približno planirate Tex n.1?