Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/08/2009 : 16:27:53
|
quote: Originally posted by Going-Going
Alhemicareva zrtva je izasla u SD kao (cini mi se) "Opsjednuti" na skoro 150 strana.
Ali u SD nedostaje odredjeni broj strana(ne znam tacno,ali nije malo) i jedna naslovna. |
|
|
Going-Going
Senior Member
Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 17/08/2009 : 16:52:04
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Going-Going
Alhemicareva zrtva je izasla u SD kao (cini mi se) "Opsjednuti" na skoro 150 strana.
Ali u SD nedostaje odredjeni broj strana(ne znam tacno,ali nije malo) i jedna naslovna.
SD 176 strana Horus i original 188 strana |
|
|
ciprijani
New Member
Serbia
180 Posts
Member since 03/08/2008 |
Posted - 17/08/2009 : 17:59:09
|
Pa ladnio izasla zagor knjiga 6,ja danas bio u trafici u ns da kupim neke stripove (koje nisam nasao,rasprodalo se,sutra bi trebalo da dobiju,zadnji mr.no,dampir i marty) kad na polici sestica! Kaze prodavacica da su je dobili prosle nedelje,a nisam ovde procitao da je izasla (verovatno nisam video) |
Grobar Do Groba!!! |
|
|
ciprijani
New Member
Serbia
180 Posts
Posted - 17/08/2009 : 18:47:14
|
da,na 6. knjizi krece nova slika (zaboravih kako se taj deo zove,rikna,il tako nesto ) :D - naslovnica Zamke i Otrovi! |
Grobar Do Groba!!! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 17/08/2009 : 20:22:55
|
quote: Originally posted by sawitch
Sto opet nema veze s mozgom... Jebote, koja je to debilna ideja...
Sale , meni se cini da ti nikako sebi ne mozes da oprostis sto si rasprodao svoje zagor kolekcionarske knjige i nisi nastavio da ih uzimas ... :) salim se , pozdrav od toze |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 17/08/2009 : 20:32:12
|
Opet pljuju kreteni koji ne kupuju ovo izdanje, bolesno, bolesno... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 17/08/2009 : 20:48:51
|
Pozdrav Tozo.. Interesuje me kome to moze biti normalno da ide Mortimer na prvih pet knjiga Zagora, i nastavlja se sa slikom 300 epizoda u napred...
PS Sto na ovom sajtu ima djubra, to nema nigde... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 17/08/2009 : 20:53:16
|
Odlična je šesta knjiga, sve bolje i bolje rade momci iz VČ, ali tu su govnari, koji pljuju po svemu što je srpsko, ma bolesnici koji su pročitali 2 stripa u životu! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 17/08/2009 : 20:58:58
|
Jbt, ovo je da poludiš kakav smo mi govno narod. Naši pljuju više nego ostali, ostali se ućutali kad su čuli za promenu štamparije i poboljšanje kvaliteta sad naši pljuju. Neverovatno! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 17/08/2009 : 21:10:11
|
quote: Originally posted by andjelt
quote: Originally posted by sawitch
Sto opet nema veze s mozgom... Jebote, koja je to debilna ideja...
Sale , meni se cini da ti nikako sebi ne mozes da oprostis sto si rasprodao svoje zagor kolekcionarske knjige i nisi nastavio da ih uzimas ... :) salim se , pozdrav od toze
Jednom je DP, cini mi se, rekao pametnu stvar.. Kupice knjige i sam ukoriciti... Bas cu ga pitati da li je uradio to, da vidim kako izgleda..
Moram doci ovih dana do grada da popijemo pice.. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/08/2009 : 21:42:54
|
quote: Originally posted by srdjandj
Opet pljuju kreteni koji ne kupuju ovo izdanje, bolesno, bolesno...
Nema ama bas nikakvog razloga za ovakvim nacinom komunikacije, zar ne? Mozes da branis (a i ostali) svoje stavove argumentovano, ali potrebe za prozivanjem i davanjem ovakvih imen nema. Hvala na razumevanju. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 17/08/2009 : 21:44:00
|
Odlična je šesta knjiga, sve bolje i bolje rade momci iz VČ, ali tu su govnari, koji pljuju po svemu što je srpsko, ma bolesnici koji su pročitali 2 stripa u životu!
I ovde takodje. |
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 17/08/2009 : 21:50:51
|
quote: Originally posted by manhunter
Opet pljuju kreteni koji ne kupuju ovo izdanje, bolesno, bolesno...
Nema ama bas nikakvog razloga za ovakvim nacinom komunikacije, zar ne? Mozes da branis (a i ostali) svoje stavove argumentovano, ali potrebe za prozivanjem i davanjem ovakvih imen nema. Hvala na razumevanju.
Hvala i tebi! Daj, dokle će da se brane oni koji pljuju bez ikakvih argumenata, ja izdanje koje ne kupujem, nikad ne komentarišem i misliš da sam ja jedini koji ovako mislim, nisam jedini, veruj mi. I pogledaj malo i druge postove, pre nego što nešto napišeš! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 17/08/2009 : 21:53:51
|
Odlična je šesta knjiga, sve bolje i bolje rade momci iz VČ, ali tu su govnari, koji pljuju po svemu što je srpsko, ma bolesnici koji su pročitali 2 stripa u životu!
I ovde takodje.
Da i ovde, a zašto ne opominješ one koji konstantno pljuju po izdanjima VČ, pa ne mogu da se uzdržim bre, zašto se pljuje bez razloga, šesta knjiga je odlična, zašto se opet i po njoj pljuje! Nađi mi jedan post gde sam ja pljuvao po nekom izdanju, nema takvog posta, jednostavno, ono što mi se ne sviđa, ne kupujem ili ako mi je skupo, takođe odustajem od kupovine, ali ne pljujem po tim izdanjima, eto zašto nisam mogao da se uzdržim! Hvala na razumevanju! |
Edited by - srdjandj on 17/08/2009 21:56:58 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 17/08/2009 : 22:13:07
|
I ovde takodje.
Da i ovde, a zašto ne opominješ one koji konstantno pljuju po izdanjima VČ, pa ne mogu da se uzdržim bre, zašto se pljuje bez razloga, šesta knjiga je odlična, zašto se opet i po njoj pljuje! Nađi mi jedan post gde sam ja pljuvao po nekom izdanju, nema takvog posta, jednostavno, ono što mi se ne sviđa, ne kupujem ili ako mi je skupo, takođe odustajem od kupovine, ali ne pljujem po tim izdanjima, eto zašto nisam mogao da se uzdržim! Hvala na razumevanju!
Jedno je braniti neko svoje ubeđenje, argumentovano i na određenom nivou, a drugo je nazivati ljude pogrdnim imenima. Ako neko pljuje po izdanjima koja se tebi sviđaju, a ti ga ubedi u suprotno, ili još bolje, ignoriši ga. A ne postoji zabrana pljuvanja po određenjim izdanjima, što se toga tiče, svako ima prava na svoje mišljenje... |
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 17/08/2009 : 22:19:29
|
Pa jesi li ti pročitao pažljivo sve postove??? Pročitaj ponovo, molim te, pa onda komentariši! I mene pojedinci nazivaju pogrdnim imenima, pa to ignorišem. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 17/08/2009 : 22:36:38
|
Pa jesi li ti pročitao pažljivo sve postove??? Pročitaj ponovo, molim te, pa onda komentariši! I mene pojedinci nazivaju pogrdnim imenima, pa to ignorišem.
Na stranicama 107-109 ovog topica ne videh neke uvrede upućene tebi, možda sam prevideo. Da čitam čitav topic nemam vremena, sad sam ovde svratio, pa sam primetio tvoje postove. Ne kažem da drugi ne vređaju, ono što vidim sankcionišem, a za ostalo uvek mogu da se upozore moderatori. |
|
|
|
ciprijani
New Member
Serbia
180 Posts
Posted - 17/08/2009 : 22:52:23
|
Ja nikog ne pljujem,kupujem sve od veselog cetvrtka i nema vecih zamerki,ali stvarno koja je logika tih naslovnih strana,mogli su bar neke kultne tipa zagor prica ili neke nezavisne crteze |
Grobar Do Groba!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 17/08/2009 : 23:00:36
|
quote: Originally posted by ciprijani
Ja nikog ne pljujem,kupujem sve od veselog cetvrtka i nema vecih zamerki,ali stvarno koja je logika tih naslovnih strana,mogli su bar neke kultne tipa zagor prica ili neke nezavisne crteze
Na naslovnim stranama i jesu nezavisni crteži, crtani specijalno za ovo izdanje! I odlične su naslovne strane. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 17/08/2009 : 23:02:48
|
quote: Originally posted by ciprijani
Ja nikog ne pljujem,kupujem sve od veselog cetvrtka i nema vecih zamerki,ali stvarno koja je logika tih naslovnih strana,mogli su bar neke kultne tipa zagor prica ili neke nezavisne crteze
Upravo tako.. To je moja poenta... Trebali su Zagora u raznim pozama da strpaju na bokove, a ne Mortimera i Zamke i otrovi... To je isto kao kada bi prodavao salamu a oblepio je folijom od bele kobasice... |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26820 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 17/08/2009 : 23:33:22
|
Jbt, ovo je da poludiš kakav smo mi govno narod. Naši pljuju više nego ostali, ostali se ućutali kad su čuli za promenu štamparije i poboljšanje kvaliteta sad naši pljuju. Neverovatno!
a ko su ostali? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 18/08/2009 : 00:25:05
|
Jbt, ovo je da poludiš kakav smo mi govno narod. Naši pljuju više nego ostali, ostali se ućutali kad su čuli za promenu štamparije i poboljšanje kvaliteta sad naši pljuju. Neverovatno!
Joj, jednostavno je;ljudi vole trkeljat jer se onda osjećaju bitnima/velikima/pametnima. preuveličavati kvalitete nije zanimljivo, ali preuveličavati mane i dodavati nepostojeće - je.Njima. I zato trkeljaju. Šta ja to s 3 banke moram govorit tebi s pet |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Topic |
|