Ti si počeo da umišljaš, pivo, vrućina ili nešto treće? Iza ovog nika se nalazi Stefanović Igor i može se videti da sam sarađivao sa velikim brojem forumaša koji me i lično znaju, a Stefanović Goran(profesor-inz) je takođe iz Požarevca ali je u pitanju sasvim druga osoba.Kao što vidiš ja sam i duže od njega registrovan na forumu!
I pivo i vrucina. Pivo volim,vrucinu ne,al' sta ces. Dobro si se ti nama resio da se druzis 2 godine posle registracije
Ti si počeo da umišljaš, pivo, vrućina ili nešto treće? Iza ovog nika se nalazi Stefanović Igor i može se videti da sam sarađivao sa velikim brojem forumaša koji me i lično znaju, a Stefanović Goran(profesor-inz) je takođe iz Požarevca ali je u pitanju sasvim druga osoba.Kao što vidiš ja sam i duže od njega registrovan na forumu!
I pivo i vrucina. Pivo volim,vrucinu ne,al' sta ces. Dobro si se ti nama resio da se druzis 2 godine posle registracije
Pa znaš kako je kada si nov prvo gledaš sa strane, ko šta priča pa onda kreneš i ti!
Da ipak i danas nešto okačim,evo kako izgleda početna stranica Youtubea kod mene,bit će da ga je netko hakirao: Ne,ovo nisam radio u Paintu niti igdje drugdje,.
Carsona,on je vrsnjak broja 1. A o stefi ionako ne znamo mnogo. Zna se da je sugradjanin i prezimenjak prof.inza i da ga jako ceni. Al' to nije dovoljno za strip,profa je morao dugo da se istice da bi postao zanimljiv za strip
btw trenutno sam bez inspiracije pa će novi nastavaka inza-kinza sačekati...
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
btw trenutno sam bez inspiracije pa će novi nastavaka inza-kinza sačekati...
Ko je ove fotografije pustio u javnost?
Inače, jedva čekam strip o Curuniru.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ svi za Texa u coloru __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •