Nisam još do sada kupovao od nikoga iz Srbije pa ne znam kako to ide... Iako je ovo OK što se plaća poštarina iz Zagreba mene samo zanima kada će se ove aukcije što su sada završile realizirati? Odnosno koliko treba da stripovi stignu u Zagreb... i tako par informacija ako mi mogu dati ljudi koji su već surađivali sa Pajinim antikvitetima ili sam Pajo!
Procedura je potpuno ista, Pajo će ti javiti račun na koji da uplatiš, kad uplatiš strip ti stigne za koji dan.
Odlično! Meni bi predstavljalo problem jedino to što se možda budem selio u Pulu krajem ovog mjeseca, pa se zato informiram... Ali znam da će sve biti u redu!
Evo, upravo sve sortiram. Danas ce svi dobiti instrukcije i odgovre na mejlove. Imali smo uvoz u Darkwoodu, pa nisam imao vremena da kontaktiram ljude prethodna 2-3 dana. Uglavnom, stripovi obicno stignu u Zagreb 7-10 dana nakon aukcije. Postoji racun u HR, na koji hrvatski kupci upalacuju, a onda im se stripovi salju iz Libellusa, zahvaljujuci predusretljivosti nasih drugara iz ove firme.
Evo, upravo sve sortiram. Danas ce svi dobiti instrukcije i odgovre na mejlove. Imali smo uvoz u Darkwoodu, pa nisam imao vremena da kontaktiram ljude prethodna 2-3 dana. Uglavnom, stripovi obicno stignu u Zagreb 7-10 dana nakon aukcije. Postoji racun u HR, na koji hrvatski kupci upalacuju, a onda im se stripovi salju iz Libellusa, zahvaljujuci predusretljivosti nasih drugara iz ove firme.
Ma kakvo bre pravilo, pa ja dosta ljudi s kojom sarađujem ne poznajem lično, ali kontaktiramo telefonom. :) Uhvatio si me kad nisam bio u blizini moba, ali ne gori nigde, javim se ja na propuštene pozive. Ja tebe zvah malopre, ali ti je zauzeto. Po poštanskom broju zaključujem da si ti ovaj pozivni 036. Zvaću te sad opet.
Danas će inače svi dobiti mejlove sa uputstvima. Izuzev ljudi iz Hrvatske. Njima detaljne instrukcije šaljem čim stripove pošaljem u Zagreb. Ako neko ima dodatna pitanja, tu je mejl jovanovic.milan81@gmail.com