Koliko ja znam mi smo i najavili da krecemo s 4 knjige godisnje, odnosno 12 redovnih epizoda. Isto tako radimo 1 almanah godisnje i njega smo takodje objavili za ovu godinu. Razumijem ja da je ljubiteljima ovog junaka dugo cekati na nove knjige, no puno je razloga zbog cega mi u ovom trenu ne mozemo imati brzi ritam za ta izdanja.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Koliko ja znam mi smo i najavili da krecemo s 4 knjige godisnje, odnosno 12 redovnih epizoda. Isto tako radimo 1 almanah godisnje i njega smo takodje objavili za ovu godinu. Razumijem ja da je ljubiteljima ovog junaka dugo cekati na nove knjige, no puno je razloga zbog cega mi u ovom trenu ne mozemo imati brzi ritam za ta izdanja.
može al ide onda jedna knjiga Texa manje. dobar je Raider,i ja ga volim ali naspram rendžeru...
Al' ako se uzme u obzir da sam hteo da pitam moze li Tex jos 10 knjiga godisnje,pa se smanji jedna,onda Tex da ide 19 a Nick 5 knjiga godisnje. Ili,nek smanje Demiana. Ma sta smanje nek prekinu s izdavanjem
Istina, dugo je čekati, ali bit ćemo stpljivi. Kolike su nam šanse da ugledamo specijale? Je li možda u planu izdati brojeve koji su izašli u izdanju IF Edizioni??
Istina, dugo je čekati, ali bit ćemo stpljivi. Kolike su nam šanse da ugledamo specijale? Je li možda u planu izdati brojeve koji su izašli u izdanju IF Edizioni??
Javi se Dado Ja se nadam da ce i to kad se ispucaju almanasi,al' to je tek 2013.
za one koji su pročitali sve 4 knjige:je li se samo meni čini ili je u 1 knjizi 2 priča napisano da crta ceramuta jer je taj crtež mnooooooogo bolji od onih kasnijih epizoda koje on crta tj je li u pitanju greška?
JA sam procitao svih 4 i almanahe, i moram reci da je Nik super. Jedino sto mi je smetalo, sto sam u par prica video neke scene iz Plavaca, i ostalih cop serija, ali ne smeta mnogo. Ja sam ionako freak sto se tice takvih serija:)
Nick se mi i u izdanju Dnevnika nije dopao previše, sada mi je odličan...sad dal sam odrasto(što sumljam)ili ulogo odigra delux izdanje...nije mi jasno,da skratim u pregrštu tih izdanja sa western-horor-pustolovnom tematiku spas za krim žanr donosi NICK RAIDER...pogotovo kad je posustala Julija u čiji skori povratak ne vjerujem previše.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nick se mi i u izdanju Dnevnika nije dopao previše, sada mi je odličan...sad dal sam odrasto(što sumljam)ili ulogo odigra delux izdanje...nije mi jasno,da skratim u pregrštu tih izdanja sa western-horor-pustolovnom tematiku spas za krim žanr donosi NICK RAIDER...pogotovo kad je posustala Julija u čiji skori povratak ne vjerujem previše.
Upravo ovo se dogodilo i meni. U izdanju DNEVNIKA pa cak i kasnije prva 3 broja SLOBODNE DALMACIJE nikako nije prolazilo.
Almanasi od LIBELLUSA su mi bilo solidni pa sam zbog toga uzeo na MAFESTU sve 4 knjige sa vrhunskim popustom. Rekao sam sam sebi, idem vidjeti kakvo je stivo, pa ako mi se ne svidi lako cu prodati po toj cijeni koja je bila sa popustom.
Kad ono, naprosto sam progutao knjige i jedva cekam nove 4.
Bravo LIBELLUSU i Nicku!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
još jedno pitanje: kako nas mislite spasiti od ovakvih problema kao što je u epizodi "Nestali Buda" a glasi se " *vidi specialno izdanje Nicka Raidera broj 3"?