Author |
Topic |
Going-Going
Senior Member
Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 20/08/2009 : 14:56:22
|
quote: Originally posted by srleb
quote: Originally posted by Going-Going
Da, ali objasni kako to vec izaslo. Svi stripovi se stave u topic pre cetvrtka (a to je dan kada stripovi izlaze). To sto vi to kupite u ponedeljak u darkvudu ili u trafici nije moj problem.
OK, a jel je najava za 1 dan unapred? Cini mi se da je juce najava u topicu uradjena oko 20-21 cas i time sam ja dobio najavu sta ce sutra da izadje. Znas malo mi je logicnije da ljudi koji forum ne posecuju svaki dan, pogledaju s`vremena na vreme da vide sta je izaslo od njihove zadnje posete topicu. A da bi videli najavu oni bi trebali da se kace svake srede posle 21:00. U bilo kom drugom terminu mogu videti sta je vec izaslo! Ne pametujem, jer me bas briga kako ce da se zove topic; bitno je da postoji, da se redovno azurira, ali mi je logicniji drugi naslov...
Ne bih da ispadam nametljiv, ali ako zelite da vidite kad sta izlazi uzmete strip od prethodnog cetvrtka i u njemu lepo pise (uglavnom ima i slika) sta izlazi za sedam dana. A topik cu zbog vas da preimenujem u "nekada davno... |
ŠumhiljduhANAN |
|
|
srleb
Average Member
Serbia
634 Posts
Member since 08/11/2006 |
Posted - 20/08/2009 : 15:03:06
|
A topik cu zbog vas da preimenujem u "nekada davno...
Hahaha ... Moze i "bilo jednom..." UPDATE: Ali ipak je bolje "nekada davno..." |
Pozdrav!!! |
Edited by - srleb on 20/08/2009 15:04:09 |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 20/08/2009 : 16:24:49
|
danas mi stigla knjiga , meni je Ok ... samo mi zao sto nema na kraju neki propratni tekst ... sto se tice hrbata "jel imate vi dokaza da je to "Zamke i Otrovi"" :) ... ja se drzim price da su se ovi iz VC dozvali pameti i stavili neku novu sliku koja ilustruje detalj iz onih starih prica, a koja samo (ovako na parce) podseca na "Zamke i Otrovi" ... bar do 7 knjige :) |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 20/08/2009 : 23:26:45
|
Do sajma knjiga u BG krajem oktobra, verovatno možemo da očekujemo još dva broja KI Što znači da broj 7 ide za salon stripova u BG krajem septembra, a u njemu verovatno veći broj priča, tj. pet, sa menjim brojem strana, sve ukupno oko 315 Priče su naravno sa tekstom Nolitte, a što se tiču crtača u jednoj priči "Poslednja zaseda" prvi i poslednji put Zagora je crtao M.Cubbino, a ostale Ferrii i to "Specijalni zadatak", "Razbesnela zver", "Senke" i "Zlatni mač"
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 20/08/2009 : 23:28:38
|
Tempo izlaska je dobar i meni bi odgovaralo još dve knjige do Nove godine! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 21/08/2009 : 18:15:44
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Ja sam siguran da će ih biti bar tri
Daj Bože, dovoljne su i dve! |
Edited by - srdjandj on 22/08/2009 07:11:51 |
|
|
srleb
Average Member
Serbia
634 Posts
Member since 08/11/2006 |
Posted - 22/08/2009 : 01:03:33
|
Da, ali objasni kako to vec izaslo. Svi stripovi se stave u topic pre cetvrtka (a to je dan kada stripovi izlaze). To sto vi to kupite u ponedeljak u darkvudu ili u trafici nije moj problem.
Proso je ceo dan a nigde ga nema: Dylan Dog (kolekcionarsko izdanje): DD VČBZ 1 "Dylan Dog #1" (21.05.2009.) DD VČBZ 2 "Dylan Dog #2" (21.08.2009.) Eto toliko o najavama
quote: Originally posted by Going-Going A topik cu zbog vas da preimenujem u "nekada davno
Nije se valjda Going-Going naljutio pa ove "najave" sto su bile sa dan-dva zakasnjenja pretvorio u "nekada davno" sa dosta vecim kasnjenjem! |
Pozdrav!!! |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 22/08/2009 : 03:22:03
|
quote: Originally posted by andjelt
danas mi stigla knjiga , meni je Ok ... samo mi zao sto nema na kraju neki propratni tekst ... sto se tice hrbata "jel imate vi dokaza da je to "Zamke i Otrovi"" :) ... ja se drzim price da su se ovi iz VC dozvali pameti i stavili neku novu sliku koja ilustruje detalj iz onih starih prica, a koja samo (ovako na parce) podseca na "Zamke i Otrovi" ... bar do 7 knjige :)
Ja bih vise voleo da nema slike uopste vec samo naslovi epizoda...ili mozda neka kombinacija kao kod hc Magicnog....ali posto vec stoje te slike savrseno mi je svejedno koje ce da budu.... I bas vas momci ne razumem sto se zalite da treba da budu stare slike jer su stare epizode????? Ko to kaze i zasto,samo nek oni rade strip kako treba i izdaju ga redovno...a sto se tice slika,tu moze i da pise I ZAGOR HOCE TEXA OD PRVOG BROJA!!!! |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 22/08/2009 : 07:11:23
|
Ali kako bi onda ljudi mogli da raspravljaju o bezveznim stvarima da nije tih slika na rikni? Ovako, tu je prilika za pametovanje, pa tako sa pojavom svake nove slike, nađe se sve veći broj pametnjakovića! A kritikuju nešto što ne kupuju, takvi su najgori! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 22/08/2009 : 09:59:17
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
quote: Originally posted by andjelt
danas mi stigla knjiga , meni je Ok ... samo mi zao sto nema na kraju neki propratni tekst ... sto se tice hrbata "jel imate vi dokaza da je to "Zamke i Otrovi"" :) ... ja se drzim price da su se ovi iz VC dozvali pameti i stavili neku novu sliku koja ilustruje detalj iz onih starih prica, a koja samo (ovako na parce) podseca na "Zamke i Otrovi" ... bar do 7 knjige :)
Ja bih vise voleo da nema slike uopste vec samo naslovi epizoda...ili mozda neka kombinacija kao kod hc Magicnog....ali posto vec stoje te slike savrseno mi je svejedno koje ce da budu.... I bas vas momci ne razumem sto se zalite da treba da budu stare slike jer su stare epizode????? Ko to kaze i zasto,samo nek oni rade strip kako treba i izdaju ga redovno...a sto se tice slika,tu moze i da pise I ZAGOR HOCE TEXA OD PRVOG BROJA!!!!
Pa ja sam kupio prva dva i odustao. A kritikujem ono sto mi smeta. A smeta mi i kad se mesecima i godinama pljuje po necemu sto smo vec doktorirali, dakle, te rikne su takve i takve i nece se menjati i sta sad, dokle vise pljuvanja? Ja sam dao predlog da svako sebi napravi omot, a ima milion drugih resenja kojima bih sam pribegao kad bih kupovao ovu kolekciju. A ne kupujem je vise zbog cene nego zbog rikni, jednostavno je previse razloga da ne izdvojim oko 1500 dinara za svaki novi broj (nisu samo rikne, tu je i Laurenti kojeg ne podnosim, los dizajn propratnih tekstova (previse obicno bez imalo lepote, kao knjige od pre 100 godina), los dizajn naslovnica (crna pozadina ispod naslova), lepljenje naslovnica... Jedini razlog "za" je da imam kolekciju na srpskom jeziku (hrvatski mi ne smeta ni malo, ali kao sto sam odrastao uz Brixyjevog Alan Forda i tu hrvatski nema alternativu, tako mi je drazi generalno Bonelli strip na srpskom) |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 22/08/2009 : 12:05:44
|
quote: Originally posted by ---dp---
dakle, te rikne su takve i takve i nece se menjati i sta sad
Zapravo, knjige iz nove shtamparije (shesti Zagor i drugi Dilan) imaju normalnu, lepo odradjenu riknu. |
|
|
sergio gardini
New Member
Serbia
226 Posts
Member since 18/07/2009 |
Posted - 22/08/2009 : 12:21:10
|
quote: Originally posted by sergio gardini
quote: Originally posted by Le Samourai
quote: Originally posted by ---dp---
dakle, te rikne su takve i takve i nece se menjati i sta sad
Zapravo, knjige iz nove shtamparije (shesti Zagor i drugi Dilan) imaju normalnu, lepo odradjenu riknu.
Mislim da je pri pomenu rikne mislio na slike na istoj
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
Posted - 23/08/2009 : 00:10:05
|
Velike pohvale za VC zbog promene stamparije. Razlika se vidi iz aviona i sto se tice stamparijinog posla sad su blizu Libellusovom MV-u sto se mene tice. Meni naslovnice i rikne nikada nisu posebno smetale tako da sam sada prezadovoljan. Najzad Zagor koji je dovoljno dobar za ovo podrucje. Moram da pohvalim i coveka koji se javlja na telefon u VC-u. Stvarno je covek ljubazan i profesionalan do savrsenstva. Svaka mu cast. Ja sam jedan od onih koji je nekoliko puta kritikovao kolekcionarski VC Zagor. Cak sam i pricao sa pomenutim covekom iz VC-a jednom prilikom o kvalitetu kolekcionarskog izdanja. Bez obzira na to nastavio sam da ga kupujem jer sam video da je sve bolji i bolji i sada je stvarno sasvim OK. Savetujem onima koji su se dvoumili da kupe ovo izdanje, jer ako posle 30 brojeva i budu imali 2-3 losijih korica sta ima veze
PS: Zbog toga sto nekoliko ljudi ovde na sajtu potencira rec "pljuvanje" kao sinonim za kritikovanje hocu da kazem da nikad ne bih zazalio zbog onog sto sam rekao za VC kolekcionarsko izdanje Zagor-a, jer su moje (a i vecina izracenih od strane ostalih forumasa) kritike bile dobronamerne i konstruktivne. Sad da li je iko iz VC-a njih primetio mislim da pokazuje izgled 6 broja. Ako covek nije spreman da prihvati kritiku (a ne pljuvanje tj. omalovazavanje) za posao koji radi bolje da ga ne radi. Najgluplje je biti tvrdoglav i misliti da si najpametniji. Nasa zemlja je tu gde jeste upravo zbog mnogo takvih ljudi |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
danielp
Senior Member
Serbia
1365 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 25/08/2009 : 17:00:25
|
Na sta treba da obratim paznju kada budem kupovao Zagor Kolekcionarsko izdanje br.1 ? Znam da je bilo price o nekim felerima.... |
|
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
Milos Bosnjak
New Member
Serbia
281 Posts
Member since 10/02/2009 |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 26/08/2009 : 12:06:24
|
quote: Originally posted by Milos Bosnjak
Zar u Zajecaru ima trafika? A u Nisu nema ...
KA-TA-STRO-FA(za trafiku u nishu,beogradizacija,nego sta) Nemam komentara za novu naslovnu kolekcionarskog Zagora,da ju je radio ovaj Simon(nisam siguran kako mu beshe nick,valjda ne gresim) sa foruma ,bolje bi bila. Znam.sada ce svi da nagrnu,kao "Ej bre,znas li ko je Laurenti,on ti je bre najbolje vrtac zenskih likova...." bla bla bla E jebi ga,Zagor nije zensko(zasad,mozda ce se ubuduce promeniti????) |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 26/08/2009 : 13:36:29
|
Dobio danas Zagora,extra je knjiga mnogo bolja nego prethodne,ali zamislite nedostaje mi 4 stranice. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
goksi
Senior Member
Serbia