forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 568

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 20/08/2009 : 17:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Ja sam od The Strangers i Vacancy očekivao više, oba imaju par dobrih stvari, ali moj sveukupni dojam je da su prosječni i ništa više. Onako, kad naleti na TV-u, ok za pogledat...

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 21/08/2009 : 13:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Pregledao Dextera Morgana-3 sezonu. Odlično!

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/08/2009 : 18:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Završavam ogled drugog dijela CHE-a(Benicio Del Toro) od Stevena Soderbergha. Zaista odlična stvar.
Insert. http://www.youtube.com/watch?v=gjKzLKj6B0k
Ovih dana pogledao sam još Wolverine-početak, australski triler o tom kako se priroda sveti čovjeku-Long weekend, Knowing i The happening.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 23/08/2009 19:07:06
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/08/2009 : 18:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

The Strangers. Horor me je poslednji put zaista uplashio negde oko moje 14-te...i sada ovaj.

pogledao ovaj film,
loše: 4/10
nije mi jasno što te ovdje prestrašilo? kao i svkai drugi jason...
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 24/08/2009 : 19:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

nije mi jasno što te ovdje prestrašilo? kao i svkai drugi jason...

e pa bilo shta drugo da si rekao, ali bash "svaki drugi jason" nije.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/08/2009 : 19:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
likovi pod maskama cije se lice ne vidi cijeli film ganjaju par likova samo da bi ih pobili i ništa više...
meni je to ko jason
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/08/2009 : 19:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

Pregledao Dextera Morgana-3 sezonu. Odlično!

Ima na netu i piratska preair prva epizode 4. sezone Dextera. Pa ko je nestrpljiv...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 24/08/2009 : 19:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

likovi pod maskama cije se lice ne vidi cijeli film ganjaju par likova samo da bi ih pobili i ništa više...
meni je to ko jason

pa eto, za pochetak jason ih ne ganja samo da bi ih pobio, vec da bi se osvetio. prilichno bitna razlika.

ali, zaista, ako ti ne vidish razliku izmedju ovog filma i dzejsonovih (koje ja takodje volim, iz potpuno razlichitih razloga) onda je malo besmisleno i da pokushavam da te razuverim.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/08/2009 : 19:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

meni je to ko jason

Kaj je i The Strangers slasher? Nije to više neki suspense thriller? Petak 13. je čista bezumna koljačina (s puno golotinje) bez suspensa. Nije se ni novi remake previše pomaknuo od toga.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/08/2009 : 19:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

meni je to ko jason

pa eto, za pochetak jason ih ne ganja samo da bi ih pobio, vec da bi se osvetio. prilichno bitna razlika.

ali, zaista, ako ti ne vidish razliku izmedju ovog filma i dzejsonovih (koje ja takodje volim, iz potpuno razlichitih razloga) onda je malo besmisleno i da pokushavam da te razuverim.

slazem se da se jason osvecuje, ali i ubija na bilo koga naidje, nema to veze sa osvetom, barem ne onom "pravom" osvetom
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 24/08/2009 : 19:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

meni je to ko jason

Kaj je i The Strangers slasher? Nije to više neki suspense thriller? Petak 13. je čista bezumna koljačina (s puno golotinje) bez suspensa. Nije se ni novi remake previše pomaknuo od toga.

Upravo, Strangers su chisti kamerni suspens, sve se dogadja u jednoj kuci (i malo oko nje) u otprilike realnom vremenu, a Dzejson je chisto klanje.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/08/2009 : 19:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma shvacam ja u cemu je razlika
jason se temelji na koljacini, a ovo na jezivoj atmosferi
ali kazem ti da tu od atmosfere nema ni a

gdje je ovo od aliena i thinga?? atmosfera nije ni do koljena
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/08/2009 : 19:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
najuvjerljivije me izivciralo to sto njih troje opsjedaju i psihicki muce liv i scotta i sve rade po matematickoj tocnosti
upali u kucu i za 5 sec pokvarili jedan mobitel, upali u auto i pokvarili drugi mobitel
ja jedan od svojih mobitela uvijek drzim kod sebe i nazvao bih policiju i dosli bi za 10 minuta
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/08/2009 : 19:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

meni je to ko jason

slazem se da se jason osvecuje, ali i ubija na bilo koga naidje, nema to veze sa osvetom, barem ne onom "pravom" osvetom

evo ga jos jedan Jason

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/08/2009 : 19:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

najuvjerljivije me izivciralo to sto njih troje opsjedaju i psihicki muce liv i scotta i sve rade po matematickoj tocnosti
upali u kucu i za 5 sec pokvarili jedan mobitel, upali u auto i pokvarili drugi mobitel
ja jedan od svojih mobitela uvijek drzim kod sebe i nazvao bih policiju i dosli bi za 10 minuta

Ti kad bi bio režiser filmovi bi ti trajali 20 minuta

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 24/08/2009 : 20:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa dobro, atmosfera je vec subjektivna stvar, nekoga uhvati, nekoga ne. a sve i da kazhemo da je strangers loshiji od aliena i thinga, dva najveca klasika horora, nije bash toliko strashno biti slabiji od ta dva filma.

ja recimo nisam fan aliena, mada ga cenim kao film, upravo jer me nije uhvatila atmosfera, slichno kao shto tebe nije uhvatila kod strangersa. to je jedna od tih stvari- ne mogu ja tebe ubediti da te nije uhvatila atmosfera suspensa kod aliena, kad jeste, a ni ti mene da mene jeste, kad nije.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/08/2009 : 20:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Kod mene kod uživljavanja u film igra veliku ulogu i trenutačno duševno stanje. Ako se ne maknu svi faktori okoline koji mogu smetati, i najatmosferičniji film mogu doživjeti kao beskrajnu napor i banalnost. Dobar surround, dobar monitor/tv, sve to poboljšava suspense, ako govorimo i o tehnikalijama, ne samo umjetničkom dojmu filma.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/08/2009 : 21:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pa dobro, atmosfera je vec subjektivna stvar, nekoga uhvati, nekoga ne. a sve i da kazhemo da je strangers loshiji od aliena i thinga, dva najveca klasika horora, nije bash toliko strashno biti slabiji od ta dva filma.

ja recimo nisam fan aliena, mada ga cenim kao film, upravo jer me nije uhvatila atmosfera, slichno kao shto tebe nije uhvatila kod strangersa. to je jedna od tih stvari- ne mogu ja tebe ubediti da te nije uhvatila atmosfera suspensa kod aliena, kad jeste, a ni ti mene da mene jeste, kad nije.

evo kad vec pricamo tom filmu da spomenem opet "Vacancy".
Sto se tice atmosfere...poslije filma nisam morao vise sjeci nokte u ruku...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 25/08/2009 : 18:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
I ja sam ovih dana pogledao nekoliko filmova...

'Petrijin vijenac' - Nevjerovatan film, jedan mučan, depresivan i na trenutke bolno prepoznatljiv prikaz jednog teškog i mukotrpnog života, koji se na kraju pretvara u jedan veliki osmijeh svijetu, ljudima i svemu ostalom. Da, ponekad čitav život može stati na parče papira... 10/10

'Misisipi u plamenu' - E ovo je baš po mom ukusu! Jedno odlično dijelo, koje nam prikazuje jedan novi svijet, svijet ruralnog američkog juga, kompleksnog društva sa mnogo problema, predrasuda i rana iz prošlosti. Film se temelji na stvarnim događajima, pa tako ima još veću težinu. Sve je odlično: glumci, tempo radnje (koji jeste spor, ali sa svrhom stvaranja potpunog ugođaja i osjećaja bespomoćnosti), atmosfera... Osim toga, Kju Kluks Klanovci su tako uvjerljivo gadno prikazani ovdje da te uhvati neopisiva radost kada vidiš da ih ubiju od batina i dobiju finu robijicu, he, he... Jedino što mi malo smeta jeste završna scena, sa horom, previše bode oči. No, na kraju imamo osjećaj da zlo Kju Kluks Klana NEĆE biti vječno, da će ga makar vrijeme ublažiti i baciti u zaborav. 9/10

'Blejd 3' - Majko mila, đe se uhvatih ovog filma! I jesam očekivao neku plitkoumni akcić, ali da će biti ovako šuplje i bemisleno, nisam. Nije ovo za mene, jedino ako bih ga eventualno odgledao sa drugovima u zajebanstkom raspoloženju. Stvarno me ne imresioniraju svi ti holivudski efekti, ''moćne'' scene... A postavka priče i dijalozi nebuloza, lol. Odoh da ponovo pročita 'Noćni lov'... 1/10
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/08/2009 : 21:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

Ti kad bi bio režiser filmovi bi ti trajali 20 minuta

a da glumim u hororu, trajao bi 2 minute
ipak sam ja supermark
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/08/2009 : 20:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Inglourious Basterds, tesko razocarenje!
Izgleda da se Tarantinu nazalost osladili dijalozi u njegovim filmovima,pa je tako poslije Death Proof koji se 50 % sastoji od razgovora, snimio ovaj film koji se sastoji 99% od dijaloga.Sigurno da su neki dijelovi interesatni,ali poslije 2 1/2 sata price,price i samo price,covjek se osjeca totalno smoren.
Steta,ovaj film je imao dobru perspektivu.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 29/08/2009 : 15:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
"The last house on the left", ovaj novi - jako dobar, napetosti ne hvali.

"Falling down" - genijalan film.

"Ong-bak" - hmmmmmmmm, kako ga laktovi više ne zabole??!

"Death race" - volim Stathama pa i u burek da ga stave, inače bzvz...

"Ice age 3" - obožavam ih.

...
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 29/08/2009 : 15:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Inglourious Basterds, tesko razocarenje!
Izgleda da se Tarantinu nazalost osladili dijalozi u njegovim filmovima,pa je tako poslije Death Proof koji se 50 % sastoji od razgovora, snimio ovaj film koji se sastoji 99% od dijaloga.Sigurno da su neki dijelovi interesatni,ali poslije 2 1/2 sata price,price i samo price,covjek se osjeca totalno smoren.
Steta,ovaj film je imao dobru perspektivu.

Gledao sinoć i dijelim mišljenje. Već nakon uvodnog dijela sam shvatio da to neće biti film koji sam očekivao nakon što sam vidio trailer, ali pomislih Tarantino je to, svejedno će biti nešto zabavno. Međutim, čorak. Meni je bilo na trenutke zaista dosadno, a ono malo stvari što valja (uvodna scena, scena u krčmi) jednostavno nije dovoljno da pokrije film od 2 i pol sata. I pored te dužine večina likova ne dolazi do izražaja, a i sam zaplet nije bog zna šta. A baš sam se bio naložio...

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 30/08/2009 : 22:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam pogledao The Man from Earth
http://www.imdb.com/title/tt0756683/
Već dugo nisam pogledao nešto tako dobro. Film je jednostavno genijalan, priča je intrigantna, atmosfera vrhunska, a kraj vise nego odličan. Najbolji dokaz da se i bez specijalnih efekata može napraviti dobar SF. Preporuka za one koji nisu gledali!

Radnja se odvija u jednoj kućici u šumi, glavni likovi su sveučilišni profesori (antropologije, biologije, psihologije, teologije), od kojih je jedan - John Oldman - nakon 10 godina karijere odlučio otići, bez nekog očitog razloga. Pozvao je te svoje prijatelje na druženje prije nego li zauvijek nestane iz njihovih života. Odlučuje im ispričati priču svog života...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/09/2009 : 12:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

Zanima me na koji način birate filmove:
Po redatelju,glumcu,glumici,žanru ili po nečem drugom?
Te koji su vam najdraži redatelji,glumci i žanrovi!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 568  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.29 seconds. Snitz Forums 2000