forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 24/08/2009 : 20:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Ajde, nije te bilo sto godina, i odma si našao zajebavat :p

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 24/08/2009 : 20:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

predlažen sebe za novog moderatora u podforumu sport

Koji sport? Duvanje s preponama? Skok preko žiže u vis?

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3959 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 24/08/2009 : 21:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Witchblade

Ajde, nije te bilo sto godina, i odma si našao zajebavat :p

tu san ja stalno ali san izgubija svaku volju za komentiranjen!

There's a time to live and a time to die
When it's time to meet the maker!
There's a time to live but isn't it strange
That as soon as you're born you're dying!
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 24/08/2009 : 21:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

quote:
Originally posted by darth-vader

optuživalo me se ovdje da sam jedini koji nešto prosvjeduje ali ispada da je takvih sve više i više.
Vide ljudi kad su dvostruka mjerila u pitanju.

Đe se nađe

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 24/08/2009 : 21:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Ocemo jos strozeg globinja!!!!!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 24/08/2009 : 21:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Mislim da ako ćemo o tome, da bi ipak trebalo otvoriti neku drugu temu u odgovarajućem podforumu (Prijedlozi...), jer globinjo = hajduk nije...

Definitivno...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 25/08/2009 : 22:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče generalizacija i navijača...

Nije globinjo jedini koji generalizuje kad su u pitanju "tuđi" navijači, a o "ekscesima pojedinaca" priča kad su u pitanju "njegovi" navijači. To je nekakva internet-praksa širom balkanskih web-prostora. Pratio sam dosta takvih "borilišta" i uglavnom i kod onih civilizovanijih se nađe ono: "Osuđujem ja naše huligane, ali..." Nataknem ih na to "...ali...".

Kad neki "naš" nanese tjelesne ozljede opasne po život, on nije torcidaš (BBB-ovac/Manijak/whatever), on je "neodgovorni pojedinac". Kad tog "našeg" policija "ničim izazvana" (yeah, right) "narodna milicija" oplete po leđima, onda je on jedan od "naših". Fuj.

Ono što je odlika normalne nogometne Evrope jest to da se ne ulizuju navijačima koji dobiju po piksi na nekom od izleta u huliganstvo...pardon, "praćenju voljenog kluba". U ex-Yu klubovi uglavnom bivaju u rukama onih lopova...pardon, "kontroverznih nogometnih djelatnika" koji osiguraju podršku šačice huligana pa zato manje-više svako saopštenje liči na svjedočenje zatvorske "prag" kojoj je "vlasnik bulje" zaprijetio batinama ako ga otkuca zbog silovanja. Igrači su lišeni svakog profesionalizma, isti ti "navijači" ih uglavnom viđaju naveče po narodnjačkim klubovima (BiH, Hrvatska) i splavovima (Srbija) tako da još nisam čuo nekog igrača da je rekao: "Nemojte, kreteni!" (Šokota jest jedared mlatnuo nekog huligančića na semaforu, ali zato što je došao po njegovu guzicu) nego se i oni takmiče ko će se više uvući "najvjernijima". Kad takvi kreteni izboksuju svom "najdražem" klubu novčanu kaznu, izbacivanje iz Evrope ili gemišt, nađu se zbunjenici i paćenici kojima je čudno kako to da "samo naše navijače" kažnjavaju. Zvezdaši se sad čude zbog Delija koje najebu u Pragu i koje prati glas kakav ih prati, a te iste Delije bojkotuju košarkaški klub jer je doveo momka koji se zove Elmedin Kikanović.

Države se kraj toliko problema ne stignu baviti problemom huliganizma ili to urade dopola, a onda na ovdašnju ležernu policiju navikli huligani nalete na evropske pendreke. I onda bude k'o u onom vicu: "Bolji, bolji!".

I treba da boli.

(Izvinjavam se zbog previše navodnih znakova u tekstu, ali nogomet je na našim prostorima ionako više "nogomet".)

Potpis.
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 25/08/2009 : 23:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonor

zašto zagreb ima 0 bodova?
još se nije susreja sa hajdukon! :P

....možda to, ali ima nešto u tome što nisu mjesecima primili plaće.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 26/08/2009 : 17:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
:) sve to stoji ovako u skracenoj verziji, ali povijest njihovih prepirki je duga stotinama postova. darth ti je borac protiv autoriteta svake vrste (valjda se nece naljutiti) i takodjer konstantno nastoji podizati tenzije, onako mladenacko buntovnicki... ovako forumski mi se cini da bas nesto narocito ne postuje dalmatince? panzer je decko tipa (jazavac) koji rece svoje (skoro uvrijedi) i povuce se (plese po rubovima foruma)... takodjer po mom skromnom vidjenju ne voli dalmatince iz ko zna kojih razloga (mozda nase bahatosti, malo smo glasniji, tako to:) a jebemu mater i visoki, crni, zgodni).
Globinjo je dalmatinac iz gorenavedenog opisa:) koji voli pičku, hajduka i stripove (zagora) i to mu ne diraj:) oni to znaju i pucaju po tome.
Meni je drazi od njih, al ni ja bas nisam objektivan:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 26/08/2009 : 18:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
quote:

:) sve to stoji ovako u skracenoj verziji, ali povijest njihovih prepirki je duga stotinama postova. darth ti je borac protiv autoriteta svake vrste (valjda se nece naljutiti) i takodjer konstantno nastoji podizati tenzije, onako mladenacko buntovnicki... ovako forumski mi se cini da bas nesto narocito ne postuje dalmatince? panzer je decko tipa (jazavac) koji rece svoje (skoro uvrijedi) i povuce se (plese po rubovima foruma)... takodjer po mom skromnom vidjenju ne voli dalmatince iz ko zna kojih razloga (mozda nase bahatosti, malo smo glasniji, tako to:) a jebemu mater i visoki, crni, zgodni).
Globinjo je dalmatinac iz gorenavedenog opisa:) koji voli pičku, hajduka i stripove (zagora) i to mu ne diraj:) oni to znaju i pucaju po tome.
Meni je drazi od njih, al ni ja bas nisam objektivan:)

Rekao sam ja... ili su u pravu ili ih mrzis. Oni nikoga ne mrze a nisu krivi sto su uvijek u pravu (posto je topic o Hajduku zna se tko su oni).
Vjerojatno svi koji napisu nesto kriticki o Globinjovom ponasanju bar malo mrze Dalmatince, jer globinjo je naš pa da je i nagori seljak on je u pravu(bar malo). A kako uopce netko moze i napisati nesto protiv takvih velicina koje su uvijek u pravu a jos navijaju za Hajduk koji je uvijek prvi (ili je prvi ili bi bio prvi da ga nisu pokrali).
Kako se uopce moze ocekivati i najmanji pokusaj objektivnosti od takvih...

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 26/08/2009 : 19:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Prijatelju, ja sam vrlo objektivan u raspravama hajduk-dinamo, samo ti vjerojatno bas i ne citas moje postove (a i sto bi:) tako da ti to prema meni ne stoji...

da se citiram

>>>>> temperament koji bi istina trebao kontrolirati, ali samo kao moderator, kao obicni clan nije uopce presao mjeru osim pricanja u mnozini, to ni ja ne volim. <<<<<

Sto jos hoces, da ga potrazim po splitu i zapalim?

Koliko god on mora kao moderator biti korektan, tako bi i drugi clanovi trebali izbjegavati perfidno provocirati i ciljati globinjove tetive.

panceta citat: Tko bi si ikad mislio da če naše gore list ikad zalutat na Poljud i sjesti na treneski stolčič

sta smo mi ode, necija pripizdina za sprdacinu!? Meni se vise nikad vratija ne bi, vec odavno.

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 26/08/2009 : 19:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by altair
A kako uopce netko moze i napisati nesto protiv takvih velicina koje su uvijek u pravu a jos navijaju za Hajduk koji je uvijek prvi (ili je prvi ili bi bio prvi da ga nisu pokrali).

Kvotas mene i pises ove pizdarije?

Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 26/08/2009 : 20:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prijatelju, ja sam vrlo objektivan u raspravama hajduk-dinamo, samo ti vjerojatno bas i ne citas moje postove (a i sto bi:) tako da ti to prema meni ne stoji...

da se citiram

>>>>> temperament koji bi istina trebao kontrolirati, ali samo kao moderator, kao obicni clan nije uopce presao mjeru osim pricanja u mnozini, to ni ja ne volim. <<<<<

Sto jos hoces, da ga potrazim po splitu i zapalim?

Koliko god on mora kao moderator biti korektan, tako bi i drugi clanovi trebali izbjegavati perfidno provocirati i ciljati globinjove tetive.

panceta citat: Tko bi si ikad mislio da če naše gore list ikad zalutat na Poljud i sjesti na treneski stolčič

sta smo mi ode, necija pripizdina za sprdacinu!? Meni se vise nikad vratija ne bi, vec odavno.

Ajde, bar mi nisi rekao da mrzim Dalmatince (mozda to i mislis ali bar sutis :). Nisam te imao namjeru provocirati i vidim da cesto nastojis spustiti loptu. Dio fotruma o sportu,moram priznati, neredovito pratim. Problem je taj sto Globinjo to preseravanje(ne znam drugi adekvatni izraz za to sto on radi) s Hajdukom (a stvarno nemam nista protiv Hajduka i navijaca Hajduka) seli po svim dijelovima foruma misleci vsljda da je to duhovito ili zanimljivo i drugima a ne samo njemu i spama gomilu tema. Druga je stvar sto se ponekad ponasa kao da je ovo njegov forum i to sto ako ne moze biti objektivan ne bi trebao biti moderator...
Naravno, to je samo moje misljenje o tome koje moze biti krivo...

Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 26/08/2009 : 20:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by altair
A kako uopce netko moze i napisati nesto protiv takvih velicina koje su uvijek u pravu a jos navijaju za Hajduk koji je uvijek prvi (ili je prvi ili bi bio prvi da ga nisu pokrali).

Kvotas mene i pises ove pizdarije?

Ah, nisam mislio na tebe... zao mi je sto si tako shvatio. Moja greska . Peace!

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 26/08/2009 : 20:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Evo u svrhu pomirenja sjevera i juga, sjevernjacima tako mrzak, a u stvari tako posten momak Vinko Vukovic.

Procitajte!!!!!

Vinko Vuković: Zašto bih se sramio?

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad sam se kao desetogodišnjak doslovno upišao na zapadnoj tribini dok je Velež u Mostar odnosio dva boda, niti kad sam dvije godine ranije plakao poput elementarne nepogode nakon što me pogodila neodmotana rola papira i umalo mi rame odvalila.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad je Tomislav Ivić, lik iz očeve mi uspavanke, pobjegao u Porto i ostavio klub na cjedilu, niti kad se Ivica Šurjak, jedanaestica sa svih mojih bijelih majica, vratio u klub kako bi ostao na pojilu.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad je Boro Primorac protiv HSV-a penal promašio, ni kad je suzavac iza transparenta Torcida Duće prokljuvao.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad sam pred zahodom Marjan expressa na tugaljivim povratcima iz Zagreba spavao, niti kad sam nedavno ispred Podgorice od straha bio sasvim odrvenio.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad su 'bijeli' u Rijeci puštali Ligu prvaka protiv Panathinaikosa, niti kad su kupovali prvenstvo u Varaždinu kontra Varteksa.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad sam vjerovao da Branko Grgić zaista može promijeniti moju predodžbu o svijetu, niti nakon što su me upitali zašto voliš advokata Matu.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad su zvijeri rastjerale '79. godište, niti kad su Tudor i Leko na tribini završili da bi Pači, Aliaju, Bisakuu i sličnima prepustili igralište.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad je Slaven Bilić ugovor s vragom sklopio, niti kad je Grgić svečanu ložu zločinačkoj organizaciji otvorio.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad se Rosso iz Izraela vratio, niti kad je karate kid ministar sve pogledom strijeljao.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad sam čuo da se Nadan Vidošević kandidira za Mesića, niti kad sam vidio Vinka Brkana kako sjedi nasuprot Vedrana Rožića.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni nakon što sam ostao među rijetkima koji misle da je Andrić igračina, niti kad sam se uvjerio da je Skoko karakterna splačina.

Zašto bih se sramio? Nisam se sramio ni kad je u predsjedničku fotelju sjeo neandertalac, niti kad sam shvatio da će Hajduk i nakon pretvorbe ostati trgovački lanac.

Zašto bih se sramio? Ni kad su krafne poletjele sa 'sjevera' nisam se sramio, niti što sam se s tim novim 'crvenim Peristilom' ponosio.

Stvarno, zašto bih se sramio? Nikad se, otkako me otac 1980. prvi put odveo na utakmicu nisam sramio što sam hajdukovac. Sve do nedjelje navečer. Ne zbog poraza i 14. mjesta na ljestvici, niti zbog ljudi kojima radno vrijeme počinje iza ponoći, a poslove, umjesto uz kavu, sklapaju uz viski. Ne, sramio sam se zbog jedne razbijene glave, zbog jednog ugroženog života. Sramio sam se i sramim se što navijam za isti klub kao i oni koji bejzbol palicom nasrću na one koje je otac također nekoć davno prvi put odveo na utakmicu i kojima je jedini 'grijeh' što su se do stadiona uputili krivom stranom auto-ceste.

Zašto bih se sramio? Zato što sam sada dovoljno zreo za sram.

VINKO VUKOVIĆ

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 26/08/2009 : 20:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
altair, naravno da je peace, samo nisan nigdi napisa da neko mrzi dalmatince vec da ih ne voli zbog stvari koje sam i naveo gore, mislim vrlo objektivno, nastojao sam ne vrijedjati (mada mi se i to dogodilo par puta, al nije mi krivo:)

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/08/2009 : 21:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Docekao sam i ja jebeni Hajduk da pobedi... Satrao me na kladionici do sad.. Svih 5 kola sam igrao na njega i izduvao...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 29/08/2009 : 22:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja sam osjetljiv kad mi covjek javno kaze da ce me pratit po naselju i da ce mi ako ne bude mogao mene, prebit zenu ili klince i to zato jer sam rekao da Miso Kovac ne zna pjevat.

Gdje je to bilo?

- - -

Nego, da čestitam Hajduku na prvoj pobjedi. Da vam nema ovog mog uslovno osuđenog Krajišnika, Druga liga bi kucala na vrata.

Potpis.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 29/08/2009 : 22:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

Tebi respekt, ne zamjeri sto s tobom picim o tome, al jebi ga, sam si uhvatio ulogu vadjenja kesetnja iz vatre za pajdu.

:) ma sve super, ja san vise bija na nekom stanovistu da svi ovi drugi nisu zasluzili obranu.

sta se tice globinja, uopce neznan kako covik izgleda:)

a sta ga nema, mozda je da ostavku?

Bijeli dobili veliku Lokomotivu!!!!!

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 29/08/2009 : 22:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Docekao sam i ja jebeni Hajduk da pobedi... Satrao me na kladionici do sad.. Svih 5 kola sam igrao na njega i izduvao...

Ma pusti Hajduk... igraj na Cibaliju kad igraju kod kuće.
Razmontirali su Varteks, hrabro grabe naprijed.

Hajduk je ove sezone upao u crnu rupu, kriza ne prolazi...

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2009 : 22:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
vidim,fino se vi raspisali...da ne odgovaram svima ponaosob,samo kratko...gande,ovim svojim postom samo si pokazao tko si i šta si...nemam te namjeru vrijeđati,jer bi spao na tvoj nivo...jebi ga,kompleksi su teška i zajebana stvar...darth je za tebe milo dijete...nek se darth ne uvrijedi,ovo mu je kompliment...sljedeći post di me blatiš i di me gadiš,automatski ban zauvijek,odi na pop corn pa tamo vrijeđaj ljude,mene nećeš,tamo možda uspiješ i prodati maglu koju prodaješ od dana kad si se logirao na ovaj forum...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 29/08/2009 : 22:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Aj dobro je, ziv si, ja san vec mislija da si vec na jahti,

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2009 : 22:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
glede utakmice...nije loše,stvorili su više šansi nego u zadnih 7 utakmica,anas je pokazao da je naj igrač hnl-a,ibro standardno dobar...tragedija je ta da je sudac užasno sudio utakmicu,dopuštao kelavi da radi pizdarije,i da ne nabrajam dalje...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2009 : 22:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Naravno

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2009 : 22:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aj dobro je, ziv si, ja san vec mislija da si vec na jahti,

bio sam na koncertu miše kovača pa sam pocipa s nekima koji su rekli da kralj ne zna pivat...mene natamburalo,pa odležao u bolnici 7 dana...

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.54 seconds. Snitz Forums 2000