Poll Question:
-Na listi nema povremenih nikogovića/bezveznjaka, već samo oni koji su smrdili na relativno duži period.
- Na listi nema previše kontroverznih autora koji dijele u 2 tabora (samo Toninelli, a nema npr. Barbato, Beretta...)
- Na listi nema previše "ljudi s dva lica" (onih kojima treba dignit spomenik, a poslije ih ispaliti na Mars). Metnuo sam Nizzija, ali nema npr. Burattinija.
- Nema opcije "svi su loši", jer nitko ne bi glasao za pojedinačne.
- Nema opcije "mrzim bonelli, pa mi je svejedno", jer dotičnima ne treba onda otvarati ovaj topic.
- Oni kojima su svi dobri ili koji se ne mogu odlučiti, neka stisnu "Ne znam".
Neka igre počnu...
Choices:
Claudio Nizzi
Maurizio Colombo
Marco Del Freo
Michele Masiero
Luigi Mignacco
Claudio Chiaverotti
Giuseppe De Nardo
La Neve/Santarelli
Pasquale Ruju
Bagnoli/Pfeifer (Henry)
Marcelo Toninelli
Pier Francesco Prosperi
Netko drugi (navedi)
Ne znam
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Svi su loši. Trebao si dodati Burattinija i Morattia, ali nema veze. Nizzi je imao dobrih priča, posebno u ranijim brojevima Texa. Toninellia nisam puno čitao, ali sam nakon čitanja Kamena koji ubija i Grada na krovu svijeta shvatio o kakvom se kalibru scenarista radi. Ipak, moj glas ide Bagnolliu/Pfeiferu jer su im baš sve priče koje su napravili za MM loše. Ostalima se i zalomi koja dobra priča dok kod ovih to nije slučaj...
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Fali Faraci. A Masiero se trudi, ali prva mrznja zaborava nema, i zato - Chiaverotti.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!